Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
Ne légy birka kicsi fiam. Nem a te accodról van szó. Az a tied. Az öcsédé viszont az az én régi accom.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

armageddon666
1.6 is megy vele... itt bukott a mondókád :\ ha ban akkor mindrõl ban... hogy miért nincs rajta vacban most? azt meg nemtom...

Valve Anti-cheat
nem
Counter-Strike Anti-cheat
sem
Day of Defeat Anti-cheat ...

@

GaBenc
Spaceg, ha mást nem is találnék akkor ott vagy Te. Ennyi elég...indul a gép szétverés. Borg, jössz videjozni? Kell egy operatör. A fa testápolot majd én viszem. <#papakacsint>

Spészgószt
<#mf2><#nevetes1> miazhogy elkapott? mivel? a sok rinyáló miatt! Én mondtam, ide lehet jönni meg lehet nézni a gépem és ha csít van rajta szét is lehet verni mint azon a jó kis régi videón...amit szerintem biztos látott már mindenki...így be se linkelem <#awink>, sõt ha egyáltalán illegális dolgot találtok az egész vinyón akkor is! ezt még a softver rendõrség is megnézhetné 😛 (jajj...kitudja hány fórumot figyelnek<#alien> lehet jöv héten már jönnek is)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

A Lompi-Anti-Cheat már elkapta egyszer 😄
GaBenc
Mondja ezt Spaceg barátunk akit még nem kaptak el.....mondom MÉG... <#nevetes1>

Spészgószt
<#idiota> váháháhááá a "többi is csítel akkor én is..." és csodálkozol hogy miért kapod a VAC bant...pedig "õket" nem kapja el...<#lama>
<#hehe> Tanúlj meg játszani <#felkialtas> <#eplus2> meg ne menj olyan helyre ahol tele van csíterrel ha ez annyira idegesít <#zavart2>
A csíterek szánalmasok és a legszánalmasabb hogy még annyira jól se játszanak a csítjükkel együtt <#violent> <#lama> <#eplus2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

GaBenc
Na akkor szép sorjában.
"vagy a meglévõhöz de akkor az lehet a probléma hogy megint kibannolhajta a vac a csst!" Elvben ha újat veszel akkor nem banol.
"5 percet használtam és kibannolt emiatt a vac!" Ez a Te hülyeséged, már ne is haragudj de mit is gondoltál?
A többire meg annyit, hogy vegyél demot és bizonyitsad. Nézd, én az 1.3-al kezdtem. De egy "rendes" csalot (nem csallot <#papakacsint>) nem tudok bizonyitani. Érzem, hogy nem tiszta (a rutin meg az évek) de bizonyitani nem lehet. Ez a serveren lévõ "rutinos" adminok dolga (belügye) amit el kell fogadni. Engem banoltak már úgy, hogy csak jó napom volt. Ezt elfogadtam és többet nem mentem oda.(vagy megvártam mig lejár a ban.(Igy van Ryan? <#nevetes1>)) Szal ez egy nehéz dolog. Mindig attól függ, hogy mennyire rutinosak vagy türelmesek az adminok.

Szerinted téged feljogosít cheatelésre az, hogy bénább vagy másoknál?

Vagy hogy ugyanolyan game bugokba ütközöl, mint mindenki más is?

Gabencnek igaza van, tényleg szánalmas.
Az a map egy baromság. A koncepció a layoutra jó lenne, csak tényleg elbaszták a kinézettel.
Lacccca
Amúgy meg m ia f@**-ért kellett a weestwood_07 et agyíon cicomázni, végre egy weestwod köd vagy mi nélkül és elkúrják iylen bakikkal.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Na jó de õk nem olyan lámák hogy ezer éves cheatet szednek le amit már felismer a vac. ha jó csítet akarsz fizetni kell érte az ingyenesek szaret sem érnek(hál istennek) elõbb vagy utóbb megfogják õket.

Engem is zavar hogy 1-2 10-éves pro ként jáccik, ,de ha kikapcsolják a cheatet akkor meg lépni nem tudnak.

AZ megint más ha nekik igy jó akkor maradjanak lámák. Én nem nyerni meg orba szájba fraggelni akarok hanem ÉN akarok jáccani és nem azt akakorm hogy egy program célozzon lépjen és stb.. helyettem mert az ár nem játék.

SZal ha láma akarsz maradni akkor csak csítelje tovább és vegyél még akkor elõre jó pár accot mert ugyis elkapnak.

Ja és ajánlom hogy új accot reggelj a réginek a filealait meg töröld.

oké büdõs csíter vagyok. használtam és kibannoltak emiatt!

azt monsjátok meg nekem akkor hogy csináljam megveszem megint és csinálok új accuntot és ahhoz adom hozzá?

vagy a meglévõhöz de akkor az lehet a probléma hogy megint kibannolhajta a vac a csst!

5 percet használtam és kibannolt emiatt a vac!
és a többieket akik aimolnak a bb szeron az egyik csávóról tudják hogy whzik és engedik játszani és a vac nem bannolja a csst
ez hogy van?

meg akik úgy lõnek hogy nem hord el a fegyójuk futva adja be nekik folyamatosan a fejest, énnekem meg legugolva sem adja be! és m4el két fejest kap és marad 15 hpja ez hogyvan!
és akik nem vakulnak a flashtõl 2 bedobok az orra elé és nem vakul meg!
azok akik leveszik mellel a gránátot és csak 30 dmgt sebez rajtuk a gránát!
biztos prok!
GaBenc
Tudod, Borg, az a szánalmas, hogy sajnos igazad van. <#nemtudom>

Szavazás
A közelgõ új map tesztek elõtt még ki lehet szavazni ami nem tetszik.
Fussátok át, aztán jelöljétek be ami nem kell a szerverre.
Roger6
Naaa! Mi ez a cinikusság? Én hiszek neki! <#hehe><#hehe><#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nézzük a tényeket.

1. VAC bant kaptál
2. VAC bant csak cheatért adnak
3. Azt állítod nem cheateltél, tehát nem tudod miért kaptad
4. Mégis nyugodt vagy, hogy az új accra vásárolt CSS-re nem raknak egybõl szintén VAC bant?

Lássuk melyik állításod lehet hamis, vajon...
(most jön majd az, hogy húpicsába megtaláltam a felinstallált cheatet a gépen, biztos unokaöcsém lányának a férjének a nagymamájának az unokája volt, aki a múltkor itt játszott a gépemen 😄D)
Col Andrew
okééééé <#papakacsint>

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

az úgy jó lesz ha a régi acchoz adom hozzá a csst de akkor ott lesz az is amelyiket bannolták így nem fogják bannolni az újat is! akkor megint megveszem fölöslegesen!

nem használtam sem wht sem aimot!
Col Andrew
Csak vigyázz és ne rakd fel újra az aimbotot és wh-t, mert megint bant kapsz!

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

akkor ha veszek egy CSS t és ami fent van azt törlöm. utánna meg a kódot megadom vagy aktaválom jó lesz!
Narxis
<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Roger6
"Ne higy senkinek"

Akkor neked se? <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GaBenc
Ne higy senkinek. Nem vesztek el. Csak az a játék ugrik amire a bant kaptad. Nekem van egy 1.6 VAC banos accom. Simán játszik vele az egyik gyerek. Az 1.6 nem probálta mert nem szereti. <#nevetes1>

szocsa (STEAM_0:1:11405065)
Roger6
Az kemény! És tényleg van ilyen? Hogy csak úgy kibannolnak?

Mi a steam id-d?
Narxis
Elveszett.

jól kezdõdik ez a nap!
elindítom a játékot és kidob a szerver azzal az üzivel hogy bannolták az accuntomat! de miért?
és most mi van a cod 4 emmel meg a griddel és a többivel ami mind steamrõl szedtem le?!
Tökre nem a war szerverekrõl volt szó 😊
(azt még tõlünk is lehet nemsokára hugyészaré' bérelni 😉
Roger6
Ott a pont! <#vigyor3>

gergobaby
Erre csak annyit, hogy azért nem mindenki van úgy vele, hogy a semmiért kell a szeró... Ha vannak komoly elképzelések 5 ember+1 pót/beugró, akkor megéri 1 war szerver... Mi is most kezdtünk el gondolkodni rajt, lassan nekiugrok a weblapnak, és ha sikerül naggyából összeszokni, akkor 3k-t megér egy WAR szerver ... (10-12 fõs ) Tény, hogy sokan már csak a hecc kedvéért csinálnak szervert, de vannak akik komolyan gondolják ... Azért a nagy többségben igazadvan, sajnos... <#szomoru1><#violent><#lama>

Toshiba L300-2C5

Itt jönne az a szöveg, hogy "én friendsbõl csatlakozok, mindegy milyen szerverre", és máris megbukik az "úgyis odajár" címû mondóka 😊
Semmi gondom nem lenne az ilyen szerverekkel, ha folyamatosan passwordözve lennének. " Addig menjen fel az, aki akar, mit bánom én!" Akkor úgyis mindegy lenne, nem? De ne értsd félre, itt nem 1 szerverrõl van szó. Arra a maréknyi gamerre már van vagy 100... 4 ide, 5 oda, 6 amoda.. de normális playerszám lassan egyiken sincs. És nem kell 24 player, az valóban csak egyes mapokra való.
Üdv a klubban 😄
😄
Lacccca
A F** kivan, keresi az ember az új mappokat mert ugyebár sírnak hogy mér nicns más miér megy mindig ugyanaz. Amikor meg az ember talál valami jó mappot és ráváltanak egybõl rtv mert nem simerjük és akkor csak szar lehet.
ÉS akkor ennek a közösségnek tegyünk szívességet azzal hogy fentartjuk a servereket? Most úgy õszintén.

Roger6
Ok Borg, igazad van, nem ugyanaz.

DE! A mi szerverünkön publicos config van (köszi Lacccca!). A halált nem zavarja, hogy nem war configgal játszunk. Minden megy, mûködik, nincs gond. Engem abszolúte nem zavar, hogy mások is akarnak ilyet. Hogy segítesz-e nekik, vagy nem, ez a te dolgod. Számomra mindegy, hogy jelszavas, vagy public. Mi is csak akkor jelszavazzuk le, ha warozunk. Addig menjen fel az, aki akar, mit bánom én! És ilyenkor pl. az SG elõl vesszük el az embereket? Ez nem igaz. Aki eddig is idejárt, ezután is ide fog, ezt hidd el. Nem a milliónyi kis szar szerver fogja szétosztani az embereket. (Egyébként meg én személy szerint utálom, ha egy pályán 24-en vagyunk, és megmozdulni sem lehet - ez csak az én véleményem). További szép estét!

Egy zártkörû, passwordos szerver marhára nem ugyanaz, mint egy pub.
Spészgószt
<#bdead><#mf2> faxoma füledbe <#awink>, miért akarsz te állandóan bannolni....<#buck> remélem ez csak vicc, de már kezd kicsit unalmas lenni, hogy állandóan osztasz ezzel <#confused> most nem tudom mire gondoljak...jó jó poén egy darabig...<#felkialtas>

Lacccca
Hozzánk is csak addig jársz amig nem kapod a ban-t<#idiota>
Viccen kívül jó veled gémelni, nem sirsz a szétlõlek <#violent><#eplus2>

Spészgószt
jól vanna<#buck> nem kell leharapni a fejem <#vigyor5> legyen neki...mit bánom én...csak valami hülyeséget akartam írni <#alien> jó persze több száz szerver van ami nem publik ezzel tisztába vagyok...és SG-rõl meg Borg-ról szó sem esett, de amúgy részemrõl is maxi Respect! <#worship> máshova nem is nagyon megyek max face ha sg üres...<#szomoru1>

Roger6
Képzeld el, nekünk is van saját szerverünk. És miért? Nagyon egyszerû. 10-en szeretnénk úgy játszani, hogy a sok paraszt ne zavarjon. Mivel a saját netünk nem tud kiszolgálni ennyi embert, ezért úgy döntöttünk, hogy bérlünk egyet, így nyugodtan tudunk játszani annyian, ahányan akarunk. Szerintem õk sem public szervert akarnak, így nem értem, miért ne lehetne szerverük. Ha meg nem jönnek az SG-re, az nem azért van, mert egy csomó ilyen szerver van. Minden tisztelete Borg-é, aki összerakta ezt a szervert, és felügyeli, de ez nem jelenti azt, hogy másnak nem lehet. Én sem szeretek nagyon publicolni, inkább war...

Narxis
MÉG semmit. <#eplus2>

Spészgószt
és a #61559 számú üzenet után hamarosan a #616001 fog következni <#eplus2><#hehe><#vigyor>

Spészgószt
<#hehe> váháháhá <#nevetes1> degenyó....<#alien><#alien><#bohoc>

Mit ártottam én neked?😄
Szerintem ha csak elsírod magad, tuti ad valaki ingyen egyet 😄 Manapság így megy ez már.
A hosting cégek nem gyõzik hadrendbe állítani a régi lekoszlott gépeket, csak hogy mindenkinek lehessen "szerója" 😊 Lesben állnak az ifjú vérpistikék minden kurjantására: "szeró kéne!"
Narxis
Kérdezd Borgot, privátban is, itt is.

Spészgószt
Még egy "szeró" ! Szerókat a népnek! <#taps> Azon gondolkodom nekem is kéne egy, hol lehet szerezni...? Olyan rég szeretnék egy SuperHeroLeague-t <#hehe> megalakítom az |*SHL*|-t szuperhírók jelentkezését várom <#taps>

slimslim
Hellosztok
Lesz egy szeronk.Nem tudjátok hol találok cfg-ket és hogy an csináljam õket?
Tudtok segiteni?

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.