Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
mostmár nemenekülj, valld be hogy tévedtél...
az sz szerinted nem magyar betû?

Spészgószt
lehet...<#awink> angolban simán ser. vagy srv esetleg <#hehe>
amúgy nem mind1 mindenki érti mirõl van szó...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Tafaya
Az angol server szóból "magyarosították", elterjedt. De az angolban nem hiszem, hogy sero-nak becéznék a servert 😊

Ha gyorsan kell írni, megértem a rövidítéseket, de pl. fórumban nem hiszem hogy kellene az ilyen vok, h, mien, meg hasonló dolgokat erõltetni. Lehet már túl öreg vagyok én ehhez? 😊

Spészgószt
ne nekem mond Tafy mondta, hogy miért nem mondjuk magyarul! <#hehe>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Lompi73
JÁTSZÓHÁZ!
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

slimslim
Kiszolgáltató?<#confused>

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

Ott a pont...
Rip
Miért kellene a szervert másképp mondani?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nivea
kiszolgálo

Spészgószt
Na és hogy mondod magyarul egyszerüen a szervert? mert a szerver se magyarul van!<#eplus2>

Tafaya
Asszem idén a Mikulástól azt fogom kérni, hogy aki kiejti a szeró szót, hulljon ki az összes foga. Tanuljatok már meg magyarul...

slimslim
Há akkor mindenkinek szar!! 😄😄<#vigyor1>

slimslim
Csak nekem szar, hogy logout vagyok és kis idõ után kibasz minden szerórol, hogy látagassam meg a vacot?

circa
akkor remélem nem nálam van a baj, hanem a rendszerben lol, és gyorsan kijavítják.

Segíteni nem tudok, de nekem is ez a problémám.
circa
Hali,
Lenne egy kis problémám, reggel óta akármilyen szerverre megyek secure connection failed hibával ledob, pedig tegnap még minden gond nélkül tudtam játszani, és nem tudom, hogy honnan jött elõ ez a hiba<#nemtudom>
Rákerestem a hibára, és ezt az oldalt találtam, végignéztem minden lehetséges hibaforrást, de semmi rendelleneset nem találtam. Mostanában nem is telepítettem semmi új dolgot, meg már steam is fent van legalább fél éve és eddig hibátlanul ment, és most nem tudom mitévõ legyek, ha valaki tudna segíteni, megköszönném.<#confused>

CheAteR88
KA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Bakker.
Káromkodni bezzeg tudsz paszmek!<#eplus2><#idiota>

😄
Mozzanat
te szar😊

Mozzanat
any😊)

Az itthont meg duplával..
Zso, ha visszejöttél horvátból, akkor szervezünk neked nyelvtantanárt, ok? <#gonosz1><#zavart1><#idiota>

Még mindig sima t-vel írják h nélkül 😄DDDDDDDD
Mozzanat
Na holnap reggel utazunk horváthországba ,remélem senkinek nem fogok hiányozni😊ti meg fuladjatok meg ithon a munkába<#wave>na pusz mindenkinek. szöke gyakorolj mert ha viszajövök megin nyomhatsz egy stat restartot 😊)))))))))))

CybeRick
Nocsak SG Source szeró.
Mekkora <#falbav>vagyok...

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Spészgószt
én már játszottam ilyen német szerón! elég jó <#eplus2> lehenteled a sok majmot sitty sutty és már jöhet is a köv map <#violent><#lama><#taps>
Bigthree: maj utána nézek akkor thx link. A magyar azért nem jó mert az 1.6 hoz van, gondolom nekem is azé nem mûködött vagyis csak 1.6, 1.5 ben a source-val meg nem volt kedvem szarozni <#hehe> de most hogy felhoztad elõkeresem a jó kis "SpééééészGóóóószt" üvöltést jó kis oldschool carton netvörkös vagy a coast 2 coast ból már nemtom <#vigyor2>

Narxis
Nem zavar, játszatok csak.<#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
Na hallod ha neked is van akkor én szerzek még1t <#idiota>
amúgy privát szeró, ne zavarjon -.-

@

armageddon666
igen, egyszerre futtatni... nem lenne kircsi DM+GG? 😄 gyors menetek lennének XD

Skin Chosert sztem láttam konfigban. forceolja valamelyik skin használatát. de lehet máshonnan rémlik ez XD

FFAnál mindegy, de aztán mikor normál szerverre átmegyek... TÍÍÍÍMKILLÖR!

@

Narxis
Ma már mindenkinek van servere? Lehet én is beszerzek egyet.<#idiota>

hát nekem sikerült megcsinálni, a hivatalos oldalon( http://www.hlss.us/setuphlss/index.php?p=15 )leírják faszáúl. A leírás angol nyelvû, kerestem magyart is, de ahogy ott írja, úgy nem mûködött...
Lacccca
FFA nál nem mind1 hogy milyen skined van? LÕÕÕDDDD AKIT LÁTSZ!!!!!!!!
Amugy meg egy újabb hasznos dolog : maniban van skin choser is XD.

A kombinálást hogy érted? HA egyszerre futtatod min2 õt akkor vagy menni fog a szerver vagy meghal egybõl. Szal próba cseresznye.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

armageddon666
jóó, de tervezem lecserélni SMre... (csak meg kell gyõzni a többieket mert naon rávannak kattanva Manira csak nemtom miért :\) feleslegesen meg nem szeretek olvasgatni ^^ fõleg hogy a konfigjai azok azért szépen levannak írva mi mit csinál szal beállítani betudom... a sok hasznos dolog meg annyira nemérdekel mikor csak arra van hogy 2v2zzünk néha vagy 3v3 még ritkábban xD GG-t meg rconnal tudjuk kapcsolgatni... lehet DMet is kikéne próbálni XD

abban hogyha free for all van akkor vegyesen vannak a skinek ? vagy meglehet csinálni hogy cska egyik csapatból lehessen választani?
illetve lehet GGvel kombinálni?

@

Lacccca
Ha létre akarok hozni új spawn pontokat a pályán akkor honnan tudom leolvasni a korardinátákat?

Lacccca
Mondjuk azért az szerintem is alap dolog ha valamit hasznalok akko utananézek a dokumentációjának, egy csomó hasznos dolgot megtudhatsz a pluginedrõl ha kicsit utána olvasol.

Lacccca
ma_votequestion "kérdés""válasz1""válasz2""válaszx"

armageddon666
És MANIval lehet ilyet csinálni? SM alatt láttam hogy lehet, de MANInál csak úgy tudtuk osztálytársakkal megoldani hogy az alap kérdéseket amik benn voltak átírtuk :\

@

Ajánlom a MetaMod és SourceMod kombót. Google is your friend.

Lacccca
Az attól függ milyen alap plugint használsz.

slimslim
Mivel vagy hogyan tudnám elérni, hogy a sját szerónkon menet közbe kérdéseket kreálok?

DMR
Bele bizony, de amit akartam elvégeztem. Fejest kapott a szemét 😄DD

\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"

DMR
10Kilónként kapsz tõlem egy sört. Eddig ok...
Max 20kilót tudok felhasználni az utalásból.
Legrosszabb esetben van 50Kilód, ebbõl a 30at amit nem tudok használni, azért te hívsz meg engem, és már ott tartunk, hogy pénzem is van, és söröm is!
Érted?<#pias><#eplus2><#crazya>

Kocsmában bejött volna...<#falbav>

Spészgószt
<#zavart2> Nem nagyon értem a számfejtésed...na mind1 <#hehe>
ez imént jól beleszaladtál egy teamheadshotba 😄DDD <#eplus2>

DMR
Ok! Számoljunk mondjuk 0,5 Lityó/10 Kilóval. Nekem kb 30K-m van a számlámon. De mivel a max az 50K, így ami pénz kárba vész, azért azonos arányban kárpótolsz sörrel!!! <#mf1><#eplus2><#boxer><#gun><#violent>

<#mf1><#mf1><#buck><#buck><#violent><#pardon1>

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Ez a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a (moderálva) pálya!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Spészgószt
*****(moderálva)<#eplus2>
szerintem a ********(moderálva) de amúgy meg a *****(moderálva)-t már mé nem látszik! hogy az ****************(moderálva) <#eplus2>
50K <#idiota> wow dejó...életemben nem használtam még a bankot, max egy párszor !bemind <#beka2>
úgyhogy én is meghírdetek egy játékot! Aki meghív egy sörre átutalom az összes lóvémat a bankból neki <#hehe><#hehe><#pias><#pias><#taps>

Narxis
Ez a *****(moderálva) map, jó kis map az.<#hawaii>

DMR
SGTeam map-location nyereményjáték - 4. kör

a megfejtés egy szabály szerû screenshot, mapnév, dátum és idõ 😊

Mik a játékszabályok?
1. A megfejtõ screenshotjának tartalmaznia kell:
-a feladvány részletet és annak környezetét
2. A megfejtés kép alá kell irnod a hsz-ben (vagy a képen is rajta lehet a chatben) a STEAMID-d, a dátumot és a pontos idõt hogy ellenõrizni tudjuk, hogy a képen látható név és az ID egyezik, és a szerveren abban az idõpontban valóban az a map ment-e. Illetve a nyereményt is STEAMID-re tudjuk kiadni.

3. Csak teljes méretû, szerkesztetlen screenshot fogadható el megoldásként (a kép fileneve is eredeti legyen, és átméretezve sem lehet a kép), amelyen az összes követelmény megtalálható. A sreenshotot nem takarhatja ki scoreboard, vagy egyéb nagy területû takarás.
4. A feladvány-részletnek, valamint az azonosításhoz, és érvényességhez szükséges paramétereknek 1 screenshoton kell megtalálhatónak lenniük.
5. Az SGTeam tagjait kivéve a játékban bárki szabadon részt vehet, aki játszik a szerveren, és az egymás utáni nyerések száma sem korlátozott. A Team tagjai csak info morzsákkal segíthetik naponta 1x a megfejtést, amennyiben az túl nehéznek bizonyul.
6. Ha játszol, vagy nyersz is, az semmilyen nyereményen kívüli jogosultságokkal nem jár. Ettõl még bannolhatunk is, ha vétesz a szabályok ellen, és így tovább.
7. Ha valaki csak a map nevét nyögi be, vagy egyéb elégtelen (rész-) megoldást, az nem nyerhet már abban a körben, csak a többieket segíti hozzá a megfejtéshez.
8. Az SGTeam tagjai (igy az adminok sem) semmilyen formában nem segíthetik a játékosokat a megfejtéshez a feladvány berakása után.

Nyeremény: Feltöltött bankszámla a szerveren (50K) 😊

Spészgószt
Mint azt mondottam volt a punci <#crazya> és/vagy a sör <#pias> elõnyben van nálam a kockulással szemben! <#hehe> Ígyhát tegap nem kockultam inkább simultam <#hehe>
Ma talán beiktatok egy kis cs-t is a jóságok elé <#papakacsint>