Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Valaki esetleg el tudná mondani neke, hogy mire jó ez a rate állítgatás?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lacccca
Vagy rate haxolnak. VAgy ugy gondolják hogy ezek az pértékek vannak megadva az online található esl meg hasonló verseny konfigokban és uyg gondolják hogy akkor ez legális(több iylen hülyébe is beleütköztük waroknál, csak hajtotta a magáét), arról hogy legális annyit hogy LAN-on legális de neten nem.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

armageddon666
béreljetek egy 12 fõset valami olcsó helyen :D 2500 havonta ismerõssel nem sok ^^ 1250 :D esetleg még szereztek 2 ismerõst és már csak 4 fele oszlik ^^

vagy ott az obinet csak az kurvadrága :\ minõség meg :c hát majd ha lesz kedvem hozzá átrakom rá SMet xD mert így Manival nagyon gáz :S (és csak 2v2 :D)

azt viszont megkérdezném valami okostól hogy a külföldieknek miért iylen hülye ratejeik vannak hogy 3500/30/20 meg 20000/30/20 (ez már egy fokkal jobb) meg ilyen hülyeségek? alig halnak -.-

@

Tényleg,ha már Ded szervernél tartunk.
Ott hogy lehet mapokat berakni?
Mert azt nemvágom viszont.
Mert van hogy mi is játszunk ismerõssel csak úgy, de csak valve mapokon tudunk, mert nemtudom hova kell rakni a custom mapokat.

armageddon666
4 playerig 33ticken a create game-s hostolás tûrhetõ 10Mbites netnél is xD (10/1 vagy milyen volt a chellonak nem is olyan rég)

@

Source Dedicated Server progit kell letölteni asszem...

az egyik haveromnak van 100mbit-os kapcsolatja, akkor hogy kell szervert csinálni?
Lacccca
Pénteken tartsunk SG-server napot.
Midneki jöjjön jáccani az SG-re.
Már oylan régen nem nyomtam normális mappokon az ismikel.
ÉS most se leeht mert nicns fent soha senki.

Lacccca
Lehet ha van egy 100Mbit/100Mbit netkapcsoaltod otthon.

lololol
csak ingyen lehet.

nem tudjtáok hogy lehet-e ingyen szervert csinálni?

Elöre kösZ!

armageddon666
jah, meg egérmozgással megfelelõ íven kell menni meg iylenek xD nekem nagyon nem ment ^^ egy darabig pedig elszórakoztam rajta :D

@

armageddon666
a lap bírná sztem mert ha adok feszt procival akkor többet ís bír...

250 tényleg karcsú. alapból 200MHz az FSB. és úgylátszik mégis kifoghatok :P

alaplap (iP35 chipes) szinte bármelyik viszi az 500MHz FSBt...

3000MHznél (10*300) többet nem tudtam kihozni prociból :S ahhoz is annyi feszt kellett nyomnom O.o na mind1... hatalmas a vDrop is... szar az alaplap :S de gariztatni nem lehet amíg full elszáll ugye... illetve amíg nem mutat olyan hibát amit a tesztelõknél is mutatna :D mert belehetne vinni hogy "winfos néha nem indul el. épp indulna aztán mielõtt bejönne a kép restartol) utána csökkentett módos menü, de a gond ezzel hogy van olyan mikor 3 napig nem jön elõ, és van mikor csak 6. restartnál indul el ez a szutyok :\

amúgy mikor megvet(et)tem tudtam hogy E4300-ban nagyobb a potenciál mint E4500-ban, viszont alapórajel utóbbinál nagyobb, és ahogy a szerencsém ismerem E4300-ból is valami szart fogtam volna ki, és akkor még alapon is gyenge xD szal benéztem... (+csak ilyen volt boltban ^^)

Az elavult technológiával dolgozó 8800GT szvsz tökéletesen megfelel az elavult technológiát használó source motornak :P sõt, bármelyik DX9es játéknak... tény hogyha kijön a Frostbite mi a neve az új csodaenginnek, ott egy HD3650-es is több FPSt hoz ennél ^^ de az messze van még... addigra veszek új csodakártyát... nVidia észbe kap addig :\

@

Lacccca
Elvielg ráugrasz és csak az oldalazó gombot nyomod(természetesen az ellenkezõ irányba mint ahogy leesnél róla)

hello

ne mtudjtáok hogy a szörfös szerveken hogy kell íránytinai az mebert, mert én nem tudom?

elöre kösz!!!
Lacccca
Hát nem tom, nekem a max szoró a 9 és így is többet bír mint neked (nálam is alapfesz)? Nem furcsa ez? Ennyi re szar procit nem foghatsz ki
Meg az 250 es FSB elég karcsúnak tûnik nekem, nekem 330 nál áll meg a lap alapfeszen és nem tom hogy menynél lene a vége fesz emelésel de sanda gyanúm van hogy kb 360-380 lenne.
Anisot meg told fel 16X ra hogy jobban láss távolra is nálam kb 5-6 fps- a 0 anizo és a 16X között igaz nekem nem elavult techonológiával dolgozó NV karim van.

armageddon666
mert szar procit fogtam ki és alapfeszen 250*11-en bírja...
am milyen szinkron órajelre gondolsz? memó nemtom milyen szorzással meg osztással 800on fut ahogy neki jó.

hogy megy 100 alá? :D mittomén... 1280*1024, minden high, HDR, AA, off, ColorCorr off, aniso2x...

szal sztem azé megy mert szar map meg sok player ^^

@

Lacccca
Hogy a tökömbe esik neked le 100 alá azzal a géppel? Meg hol?
Meg miért éppen 2750 en hajotd? amikor 2.6 nál van szinkron órajel (meg 2.8-nál is talán) meg 3.2 nél.
Nekem a 4300 bírja a 2.8 at folytonosban.
Mind1
Használd ezt, össze kapartam pár parancsot mgé az elõzõhöz, jobb mint a sok fps config a neten mivel azok teli vannak oylan parancvsokkal is amikhez sv_cheats 1 kellene:
autoexec.cfg

armageddon666
igazából nem konkrétan erre költök de jólesik mikor CSSben is van 1-2+ FPS ^^ (az már kevésbé esik jól mikor vadonatúj játékban több FPSem van XD)

@

Szar az engine. -> Na ekkor látod jól a dolgot.
Meg akkor, ha nem költesz egy vagyont gépre emiatt a játék miatt, ami egy gyengébb gépen is ugyanúgy megy, mint amire százezreket költöttél. Szimplán mert nem tudja kihasználni.
armageddon666
azon gondolkodom hogy 8800GT mellett valszeg procilimites a gém, és ezért esik le néha 100FPSre illetve alá -.- szal akár feljebb is vehetném a graft akkor sem romlana az FPSem, maximum nem 500 lenne mikor a sarkot bámulom hanem 300, jóllátom a dolgot?

(proci E4500@2750MHz)

@

Ennek is ugyanúgy megvannak a hátulütõi. Kb annyira optimális rendszer, mintha ha teljesen publik egy szerver. Semennyire.
armageddon666
"Lehet hogy kéne egy privát szervert csinálni SG-bõl is, ami 20+, vagy 25+, és csak regisztráció után lehet jelszóval jönni a szerverre. És akkor fix a közösség, akit akarunk beengedünk, akit nem azt meg nem."

tegnap valahogy megfordult a fejemben a jelszavas szerver ötlete O.o már nemtom nálam hogy jött elõ ^^

@

De látod, kinek ez tetszik, kinek az.

Az új szerverek gyakorlatilag szabályozatlanok, meg a népszerûek is azért azok, mert alig van kötöttség, meg admin.

Aztán mikor begyûrûzik az elsõ probléma ami közfelháborodást kelt, akkor keletkezik egy szabály. Ez megint X embernek tetszik, Y-nak meg nem. És máris megteremtetted az alapját annak, hogy Y részük eltávozzon máshova. Ha meg nem hozod meg a szabályt, akkor X megy el. Válaszút elé áll a szerver mindenképp az idõk során, és nem egyszer, és nem is kétszer. Többek között ezért is van predesztinálva minden szerver elõbb utóbb a kihalásra...

Minél több újdonság, minél több szabály, annál jobban lemorzsolódik a közönség, mert egyre több dologgal nem értenek egyet.
hát rajta. én csak támogatni tudom.
továbbra is az a meglátásom hogy egy x éves múlttal rendelkezõ szerveren olyan írott és íratlan szabályok, szokások alakulnak ki amik idõvel akadályozzák a fejlõdést. ráunnak az emberek és a múltat cipelve nehéz változtatni a mûködésen. még azonosítani is nehéz a sok, és összességében nézve bonyolult szabály, szokás közül hogy min kellene változtatni.
tiszta lappal indulva a lehetõségek tárháza nyílik.

Narxis
Haha pont badboys-ról akartam írni, én pár hete járok oda és eszméletlen, hogy mennyi kisiskolás van ott, már azon szakadok a röhögéstõl amikor megszólalnak vagy énekelnek valami focimeccses indulót. Így valahogy nem egyhangú az állandó de_dust2 pálya. Néha betévednek elképesztõ emberek, bejön és azt mondja: most wh-zni fogok. Mindenki röhög aztán tényleg lelõ mindenkit és mondja, hogy honnan jönnek majd kör elején. Nem semmi, ki is votebanolták, de mindenki röhögött, szóval jó hangulat volt pedig nem egy összeszokott társaságról van szó szerintem. :D Aztán láttam jár oda pár SG-s is, csak nem lehet olyan rossz. ^^ De ezek mellé sose árt olyan server mint az SG a custom mapokkal, nálam valahogy kiegészítik egymást. Mikor melyikhez van kedvem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A miért jobbakra rém egyszerû a válasz: Mert újak. És az újban hisznek az emberek. Aztán egy idõ után begyûrûznek oda is ugyanazok a gondok, mindennapi csetepaték, amik az olyan szervereken már megszokottak, aminek nagy látogatottsága van/volt, illetve rendelkezik MÚLTTAL. Aztán ott is elkezdõdik az anyázás, meg kiválik elõször csak 1-2 ember akinek nem tetszik és hisz benne hogy máshol másképp van, csökken a létszám, emiatt megint elmegy egy csomó ember, míg végül kiürül.
Aztán ahogy a csoda elmúlt, lesz 1 újabb üres, n+2 félig üres vergõdõ, meg egy maréknyi majdnemtele szerver. És mindenki les, hogy "most ez mé van".
Hát ezért. Akár úgy is felfoghatjuk, hogy ez a normális életciklusa egy szervernek. Hiszen hol vannak a régi nagy nevek, a nega, lamas, cs2hu és társai? Sehol. Üresek, vagy meg sincsenek már.
Cserébe van mindenféle bugyutanevû új, amire még páran járnak, amíg rá nem jönnek, hogy az egyik szerver 19, a másik egy híján 20. Ahogy változik a közönség, új emberek, új hozzáállások jönnek, úgy unják meg a régiek, és így tovább.

Lehet hogy kéne egy privát szervert csinálni SG-bõl is, ami 20+, vagy 25+, és csak regisztráció után lehet jelszóval jönni a szerverre. És akkor fix a közösség, akit akarunk beengedünk, akit nem azt meg nem. És akkor nem változik. Vagy legalábbis nem nagyon. Ebben az esetben a régiek nem arra hurrognánk hogy sok az újonc, hanem ráunnának a változatlanságra. És azért ürülne ki. Vagy nem. Vagy ha hagyjuk begyûrûzni az új dolgokat, mint SG-n is, akkor meg abba hal bele, hogy a konzervatívabb régiek elmennek, és ha húzók voltak a közösségben akkor többen mennek velük.

Vagy lezárjuk a korszakot, és indítunk egyet új néven :D Ez lezs az überpower megaszuper szerver, ami gyakorlatilag ugyanaz csak új. Meg kitalálunk valami domaint hozzá, hogy bloodsteven-central.hu és még jól beleirjuk azt is, mert most divat. Mindent verni fog! Tele lesz, még a badboys is kiürül!!1
armageddon666
Hogy CSS maradjon? minimálisat...
Achievmentek, beépített ilyen statrendszer mint TF2ben van... amit DODS-al is csináltak most.
új hivatalos pályák esetleg...
netkód javítgatás, gépigény csökkentése a folytonos növelés helyett :\ (FX5200-on milyen szépen futott anno....)

kb. ennyit...

nagyobb újításokkal már új játék lenne :\
esetleg egy CS2... ugyanígy arcade persze :D szal futás/ugrás közben makkolni lehessen... (mondjuk nekem Insurgency nagyon bejött :) lehet leszedem megint ha már van update. csak nem terjedt el eléggé :S) Meg ez is mekkora hülyeség hogy késsel gyorsabb vagy mint puskával :D belelehetne rakni hogy a nálad lévõ összes felszerelés határozza meg a sebességed, de az már megint nem CSS... jobb így váltogatva a fegyvereket ^^
lehetne nagyobb változatosságot vinni bele több fegyverrel mondjuk (bár így is a többség nem ismer többet mint deagle/ak/m4/awp), vagy statok bevezetésével :D mindenki beállíthatná kör elején hogy mondjuk õ kicsit gyorsabb de cserébe pontatlanabbul lõ vagy mittomén :D de innentõl megint egy más játék. nemis hogy más hanem már más stílus is.
Lehetne berakni kasztokat, mint TF, DoD-ban. Bár ilyen már van Battlefieldben. (mondjuk 2 keveréke nem lenne rossz) viszont innentõl megint egy teljesen másfajta játékot kapnánk.

Ami talán még beleférne az egy új játékmód! vicces lenne CSSben CTF :D mondjuk nem örülnék kifejezetten ennek... de felröppent valami helyfoglalós játékmód híre anno, hogy bekerültek a Hammerbe új területek vagy mik, mint túszmentõ, vagy bombsite, csak ilyen helyfoglalásra. Na ez speciel jó lenne.

@

én spec örülök az ifjútitán csapatoknak.
új, friss szemléletet hoznak, nem kell ragaszkodniuk az évek alatt beivódott hagyományokhoz.
nagyon szerettem pl face-ra is járni (amig nem lett gg, fy szerver, az nekem nem jön be).

abban igazat adok, hogy elaprózódik a nép. ez természetes. de mindenkinek más igénye van. te is szoktad hangoztatni. ha más igényük van, ifjútitánként csinálnak saját szervert. aztán vagy találnak más embereket hasonló igénnyel vagy nem.
azzal viszont nem érdemes szerintem gyõzködni (kvázi fenyegetni) az embereket hogy ez világvégéhez vezet. és csak egy igazság létezik, az pedig az amit mi akarunk.
egy szerver felfuttatása egyébként szerintem normális esetben nagyon sok idõ. emlékszem az sg-vel mennyit küzdöttetek anno, hogy elérje esténként a stabil 15-20 fõs létszámot.
most adódott egy másik lehetõség és azt nagyon gyorsan kihasználták, felfuttatták az emberek. azon kellene elgondolkodni inkább hogy ez miért van. vajon az-e a megoldás, hogy szidjuk a többi szervergazdát? vajon attól lesz-e több látogató az sg-n? vagy attól hogy megpróbáljuk kideríteni hogy mit csinálnak õk máskép? miért jobbak? miért vándorolt át 1-2 hét az elsõ adódó lehetõség miatt az emberek jó része?
szerintem ezeken érdemes hosszasan gondolkodni. már ha éreztek még annyi erõt hogy tovább szeretnétek csinálni.

Nivea
lesznek majd achivementek meg minden

Narxis
Lehet a CS-ben még valamit újítani?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Talán pont ez lenne az indok arra, hogy kevesebb helyre koncentráljuk a megmaradt népet. Dehát ezt úgyis felesleges mondogatni, mert amíg valakinek bevétel, másoknak meg divat hogy "csakazértisinditokegyetmermiazhogypontnekünknincs", addig süket fülekre fog találni, szal mindegy is.

Egyre több energiát kellene fektetni ebbe a szerverkérdésbe ahhoz, hogy mindig jól menjen. Lassan be kell látni, hogy a CSS rövid távon bele fog halni, ha nem rázzák fel Valvéék méghozzá rendesen. Max 3-4 olyan szerver van most is, ami többé kevésbé mindig tele van. A többin 5-10 ember lézeng, vagy éppen üres, ez meg nem jön be az embereknek, igy ez a maradék kevés ember is kikopik, mintegy láncreakció szerûen. Szal pont emiatt bukó, ha több apró közösség alakul, mert ezek eleve halálra vannak ítélve, és cserébe a meglévõket is kinyírják.

Kezdem azt érezni, hogy nekünk sem a CS:S jelenti a jövõt, hacsak nem jön valami gyökeres változás. Valahol néztem a múltkor egy statisztikát, hogy MO-n valami 2200 trackelt player van, és abból az utóbbi hónapokban esténként mindössze 220 körüli játszik már csak... osszuk csak el ezt mondjuk 18-24 slotos szerverekre... max ha 10 db. És nem 75... A jelenlegi szerverszámhoz meg kéne tízszerezni a játékosközönséget, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a warszerverek is ugye visznek el a pubok játékosaiból rendszeresen. Logikailag eleve bukó a téma, amikor ilyen ifjútitán csapatok azt hiszik, hogy de majd õ szerverük lesz az új paradicsom, ami mindig tele lesz... de aztán már csak "elvbõl" sem fogják lenyomni úgyse, szal megintcsak ott tartunk ahol a part szakad. Szinte szót is felesleges fecsérelni a témára.

Leginkább egy új irányt kéne találni, ahol (még) nem telített feleslegesen a piac, és van értelme munkát feccölni bele.
armageddon666
nemám :D új suli, aztán gyorsan megvetettem a gémet vagy 5 emberrel :D

@

Roger6
Az újarkról csak annyit, hogy vannak mindig, csak többen kopnak le. Az elmúlt hónapban 5-6 ismerõsöm vette meg a játékot, mert meséltem nekik róla, és szerintem ez nem egyedi eset.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

armageddon666
Én CSSt már jóideje társaság miatt játszom :) mikor aztán feloszlik az adott társaság (és meghó a szerver) akkor abbahagyom egy idõre... aztán vagy találok másik helyet, vagy GaBenc talál másik helyet :D

1.6? :\ utáltam mikor kijött... de nem volt más. azzal kellett játszani... igazából szerintem 1.5 volt a csúcs, és azóta csak romlik.

@

CSS-bõl egyre inkább úgy érzem, hogy valami teljesen újat akarnak kiadni... elvégre valamivel pénzt is kell keressenek már.
Csak remélem minél hamarabb lépnek valamit, mert kezd vicces lenni ahogy vergõdik, haldoklik ez az egész játék. Már kezdetben sem volt olyan népszerû mint az 1.6, és ezen 4 év alatt sem tudtak segíteni, sõt. TF2, DODS, egyéb játékok, mindenhova csak áramlik át a játékosközönség, csak CSS-be nem jön már új szinte senki, a régiek meg szép lassan kikopnak. Beleértve lassan magamat is, sokszor egyszerûen unalmas már... jó custom mapból is szökõévente jön 1, az nem tartja már fenn az érdeklõdést.
Tafaya
Cool, este beizzítom, nem játszottam már 1 éve :)

armageddon666
Ejjj asszem akkor fogok kicsit DoDS-ni ^^ jobban bejön úgyis mint TF2 XD

@

armageddon666
eh... privát WH-t xD 6000-ért xD loll xD

@

Szega87
Tafaya
Szerintem az én gépemen egy 1x1 pixeles teljesen sötét mapon a padlót nézve se lenne meg a 100 fps :P

FaceSeth
Miért kell,hogy állandó téma legyen a cheat??
elég szomorú hogy vannal csaló faszkamuk,de hogy beszéljünk róla...
A játékstílusával mindenki jellemzi önmagát,ezt tudni kell.Ennyit a csalókról.<#violent>

Kéne összehozni valami buli félét,ahol iszunk,meg iszunk is valamit,meg dumálunk,ja meg iszunk is...<#buck>

Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"

Lacccca
Ha valakit érdekel, kicsit configoltam próbálgattam és összeválogattam pár parancsot amitõl nem fog úgy kinézni a cs mint ha kb 95-ben lennénk de azért segít az FPS-en is.
autoexec.cfg
Egyszerûen másold be a cstrike/cfg könyvtáradba.
Ha gyengébb neted és a géped ezzel sem éri el a 100FPS-st akkor a rateket írjátok át benne 80/80/25000 re

Lacccca
Utálom a faszláma CSÍTEREKET!!!!!!!!!!!!!
Mind1 hogy melyik online competitív gémrõl van szó.
Az oké pl hogy singleben elszórakozik 1-1 cheatel az ember a gép ellen de online? Pont az egész játék értelme szûnik meg létezni, azaz hogy saját tudásodból érsz el dolgokat, és összeméred atudásod másokkal.
Ezzel kapcsolatban meg csak annyi a véleményem ha iylen aimos meg WH-s emberkék ellen kellene jáccanom akkor inkább megyek és jáccok a gép ellen mert igy is ugy is gép ellen jáccok az egyik legalább félig meddigh tiszteséges.
Az se kifogás ha láma és nem megy neki, akkor ne játszon vele nem neki való a gém ennyi.
Én is kis LOW-f@sz ként kezdtem amikor felkerültem a netes közössébe és azóta küzdöttem és asszem benne vagyok a SG és Face élvonalába (kivétel ha szar napom van, hál istennek ritkán történik meg), és ennek rohadtul tudok örülni hogy saját erõmbõl értem el és nem csalással.

egyik ismerõsöm 6ezerért vett Private WH-t cod2höz használta is már fél éve, de az új PB update kibannolta az eredeti CD kulcsát... gyerekkel nem is járok warozni mert láma whs noob.

armageddon666
szal PunkBuster nem ér semmit, adminok is nagy ívbõl leszarták... úgy csal mindenki ahogy akar... és ezt még látványosan csináltam... hát aki rendszeresen waron komolyban csinálja... mert ugye nem attól a cheatertõl kell tartani aki pályaközepén pörögve megöl mindenkit (bár codban még azt sem kúrják ki vagy csak szar volt a random szeró) hanem aki megbúvik és nem feltûnõen használja... és pronak néz ki, pedig nem az.... na azokat utálom... mert az ellen nincs mit tenni, mert nem mondod meg a játékja alapján egyértelmûen hogy csal :\ és az iylenek miatt mondják a simán jókra is hogy csal... mér a pro-csíter meg a sima pro között nem nagyon látni a különbséget.

ezután az incidens után elment a kedvem egy ideig az ilyen multis gémektõl ^^

@

armageddon666
no igen :\ így hagytam abba... sokadik hihetetlen war után (néha klántársak is hihetetlenek voltak xD) felk...am az agyam és csak úgy random egyik CoDostól elkértem a WHt... és jééé volt neki...

Ezután felmentem véletlenszerû szerverre "wallhacker" néven WHval, falon át követtem rendesen az embereket (nem volt célom titkolni) ... 2 admin volt fenn... mindenki sírt hogy WHzok. Én mondtam hogy whzok... admin semmit nem reagált rá xD ezután fogtam, kiléptem, uninstall, CD(vagy DVD?)-képfilera meg shift+del, byebye COD....

@

háát 1x voltam funmap teszten... "elszórakoztunk" Egyesek anyáztak <#eplus2> (neveket nem mondok) mások meg jókat röhögtek és fél perc alatt meghaltak <#hehe>

DMR
"elökörködtünk rajtuk"

Arra viszont jók! <#vigyor2>

\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"

Nem is játszok, elég volt nekem 2 hét abban a szarban: D
Haver multkor kipróbálta az aimot aztmondja, hogy a sok barom mondta, hogy jó az aimod, erre elkérte egy másik MSN en, odaadta, az is elkezdett aimozni.És nem bäszták ki õket.<#idiota><#wilting>