Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otto13
jól van na 😊csak egy kis gonoszkodás volt. 😊)

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

armageddon666
Az az ég kivétele. Vagy akkor ott van a pálmák teteje is? 😄 Na mind1, a lényeg hogy ez megvan ^^

" August 04, 2005
Changes/Additions

* People that turned off cl_smooth should enable it after this release.
"

Hivatalos changelog... szvsz innentõl témát le lehet zárni :\ nem hax de mind1 ^^

@

armageddon666
Akkor mikor D2-n CT kezdõ környékére ledobtak egy füstöt, én mentem fel A-ra bombáért, és egy bizonyos ponton hírtelen átlátszott a füst az nem egyéni dolog? O.o (utána rekonnekteltem mert volt olyan hogy alttab miatt nem töltött be pár dolgot és tiszta bug volt a pálya, köztük a füst is + FPS sem volt)

Flash meg nagyon random :S Sõt, a sima gránát is... én begurítom KÖZVETLEN az ellenség alá és akkor is max 40-t sebzõdik, én meg kapom a 60-75-ös gránátokat :\ Flasht viszont én szoktam kerülgetni mint Neo a golyókat x) ha benyalom akkor viszont többnyire nagyon benyalom :\

@

te sztem nagyon nem érted a játékot, és ami a netes részéhez tartozik...
Neten nagyon kevesen vakulnak, viszont régen volt egy olyan parancs, hogy mat_dxlevel 80, azaz a 8as dx nek a használata, amivel állítólag nem vakult az ember, vagy kevesebb ideig. Bár sztem az már csalás valóban...
De ha jól emlékszem ki is javították, meg a zblock sem engedélyezi. Warokon meg van zblock, és ált úgy is az elsõ 3 kör alatt eldõl, hogy érdemes e flasht venni 😊
Füsttel ugyanez a helyzet, pl gödörben átlátsz rajta stb... ez majd az orange boxos motorral lesz kijavítva valszeg csak.
Bár szerintem te azért vagy ideges fõleg, mert nem tudsz játszani... nem vagy elég "táp", mert ha nem jó egy szerveren az ellen simán átmehetnél máshova, annyit nem ér sztem, hogy agyfaszt kapj. Ettõl még simán csalhatnak😄, de találhatsz magadnak olyan szervert ahol megtanulhatsz játszani
Na kipattant a szemem, korán reggel van, de látom jó páran nincsenek képben a hax és a config fogalmával😊
Amit a consoleban be lehet állítani, vagy konfiggal az legális...
bármit amit a server enged kliens oldali cfg beállítással az legális.
Értem ez alatt, ha valakinek 5millio soros a cfgje, az nem jelenti azt, hogy csal, a lényeget ami benne van sok legal cfg ben megtalálhatjátok, és amit én 3-4 év alatt a gyenge gépem miatt írtam, annak speciel az összes sorát ismerem, tudom a hatását, és semmi olyan nincs benne, ami az erkölcsi meggyõzõdésem(azaz, hogy elõnyt nem akarok szerezni, csak fps-t) ellen nem vét.
Hax továbbá szerintem minden olyan nem config beállítás amivel olyan elõnyhöz jut a játékos, ami a lelõhetõségét, vagy az ellen elõbb észlelését segíti... falon átlátást, radaron látást vagy célzóvizet ugye nem kell mondani...

A cl_smoothról meg annyit, hogy kisimítja a mozgást, értelemszerûen nem csalás, ha a ratek jól vannak beállítva akkor nincs probléma.
A hullák meg minek? ott a radar, ki hol halt meg, sokkal jobban lehet tájékozodni rajta mint régen. És jó sok fps-t emésztenek a hullák, pláne, ha egymásra torlodnak és a szerver nincs jól beállítva, nálam volt olyan hogy emiatt 70rõl leesett 14 re az fps, csak a "bug" miatt.

És igen, nagyon sokan csalnak, hányok már ettõl a játéktól, és attól, hogy nem én vagyok a járókeretes öregnéni, hanem õk a gepárdok.

A konfigom bemásolom ide majd, amint körbe rágtuk a témát, és engedéjt kapok Orijontól, hogy szétbasszam az oldalt😄
Hasznos, de jobban nem fogtok játszani tõle, mert más konfigja csak
PLACEBO
aszem r_3dsky "0"

solo
Pontosan.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Nivea
bevallom nem tudom, zolinál láttam, mert régen gyenge gépe volt!

armageddon666
Pálmák tetejét hogy lehet levenni?

@

armageddon666
Én rákerestem googleben... sehol nem írják hogy hax lenne :\ mindenhol annyi írnak hogy "Valve megjavította, akinek 0-n volt írja át 1-re"... Ha mutatsz valami megbízható oldalt ami rákontráz a másik 1256+ra ........

-------

snd_mixahead 0.1
dsp_slow_cpu 1
snd_duckerthreshold 0.15
snd_duckerreleasetime 2.5
snd_duckerattacktime 0.5
snd_ducktovolume 0.55

Ezt szerintem még az itteni FAQból nyúltam anno. laggolt a hang arra kellett...

többi az FPS miatt, célkereszt, illetve a ratek...a resend meg egyéb ilyen hulladékok is voltak itt a FAQban szerintem (rég volt nem emléxem) vagy CS2HUn vagy valahol, illetve ami nem, az meg CAL meg CEVO meg hasonló konfigokban...

@

GaBenc
A hullák ne tünjenek el. Fontos infot közölnek.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nivea
mért kell szét szednia játékot ilynekkel? elég lenne a rate-ket beálitani meg ha kevés fpsed van akkor talán a pálmák tetejét levenni meg az égboltot kivenni, meg h a hullák eltünjenek. ennyi böven elég lenne.

GaBenc
Szal azt mondod hax? Akkor mi az alap? A 0 vagy az 1? Vagy 2? Tudod nem értek hozzá, kéne egy kis segítség.
Egyébként valamit ér ez a szar mert simában szaladgál a css. Érdemes ki probálni.

armageddon666
GaBenc
Mi az hogy fél? Ez az autoexec.cfg. A configba nem változtattam semmit.

armageddon666
Ha hax akkor miért engedi? :\ Steampowereden is írták hogy használható mert javították... Mellesleg amit te raktál be ide oldalt rajta sok CFGvel (CAL meg mittomén milyen szutykok) azokban volt benne xD

egyiknél sem volt ott hogy hax.

(meg asszem alapból is 1en van... legalábbis régen mindig vissza kellett írni 0-ra mert szaggatott)

@

Csinálok ilyen plugint a szerverre, hogy bárki belép, akkor kiirja a game hogy a ratejei be lettek állítva, és a cfg-jébõl minden gyanús sor eltávolítva.
Valójában lófaszt se fog csinálni mivel ugye nem kell, ez csak ilyen pszichés alapon fog mûködni 😄
Ja meg néha kibasz majd embereket ilyen ál-VAC üzenettel is. Csak hogy olyat is lásson a nép, megnyugvásul.
solo
Hehe 😊
30 mega meg 5 felé lesz osztva: CCCCCCCCCCCCCCCCCC

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Narxis
Nincs 2megás csomag invitelnél, csak 1 meg 4 szal szívtam. 😞 Megyek és kérek tõled egy kis netet. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

solo
Muhah. 😊

Nállunk faszályok kis 2 megás chello van.
Naggyon ottvan.
De nyáron lehet sõõt, szinte biztoss, hogy kültözünk.Ott meg ADSL lesz:? CCCCCCCCCCCC
De lehet, hogy 30 megás szal ^^.
Na mind1.Routert úgy állÍtom be, hogy az én mac adresem kapja az 1. helyet, hogy ha cs znék ne legyen 70 es pingem: C

Narxis
Én most akartam 4megás adsl-re váltani az 1-rõl, kijön csávó, beméri, aszondja itt max. 2,9mega lehet, így is kell? Mondom 'nyád. 😄 Kiderült, hogy szar régi rézkábelek vannak az utcában és már többen is akartak 4 meg 8 megás netet és nem lehet, nem bírja a vezeték. KábelTV-nél nem tom mi a hrelyzet, de mivel erõsítõ van a padláson, hogy tiszta képet kapjunk 4 tv-re szerintem ott is szar lenne a net. 😄

solo
Ha lenne egy normális szerver, ami engedi a rate állÍtást 35-30 k közt, akkor annyak örülnék, mert 25 k val nemtudom kihasználni jól a netem..-.-
És 30 k 100 100 lenne az igazi, nem 20 k 100 100 mint sl en. vagy 25k 100 100 mint féjszen.: C

Narxis
Én se cseréltem még cfg-t, lusta vagyok ilyenekkel szarakodni. net_graph 1 meg rate 25000 cl_updaterate 100 cl_cmdrate 100 oszt jóvan.

😄
ennyi gabenc lebuktál
solo
Nemérted!
Alapból, ki a f@sz az aki lehetõséget ad fizetett cheatre?
És ez hátrány a csóriknak, a burzsuly megveszi, fizet, néhanapján kikapcsolja, 1x labukik, vesz újat..Szánalom.: C

Lacccca
A cl_smoth parancs hax, de mind1.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Szerintem jó dolog hogy fizetni kel la cheatért, ha nem kellene akkor sokal több lenen cheater. Remélem jól megkopasztják azokat akik fizetnek érte, meg még a bankszámlájukat is lenyúlják.

otto13
<#fejvakaras> ,.,,. punkbuster egy kaki 😊

igen van benne igazság ,azért egy-két prót meg néznék ,hogy tolja egy olyan gépen amihez nem nyúlhat 😊 max az egér+bill. ami a sajátja lehet.(tisztelet a kivételnek!)

Gabenc ez kinek a fél cfg-je?<#eplus2>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

GaBenc
Látom ma szétgurult a gyógyszer mindenkinél. Szegény Gyilkos Molylepke is elborult. CSAK NEKI, CSAK MOST, iderakom a cfg-t. Nézegesse.
Még annyit fûznék a dologhoz, hogy mikor a Face szerveren játszom akkor nem csiterezem a Face klánt. Szerencséje volt mert félbolond adminok voltak a serveren, de mellé is nyúlhatott volna. Na itt a cfg.
// _Misc Settings
sv_footsteps 1
cl_crosshairscale 3000
cl_crosshairalpha 999
cl_crosshairusealpha 1
cl_dynamiccrosshair 0
name SL|GaBenc<FPS-central.hu>

// _GPU Settings
r_3dsky 0
mat_monitorgamma 1.6 // Brightness setting
mat_specular 0 // Disables reflection on scopes
cl_c4dynamiclight 1 // Big blinking C4 light
mat_picmip 2

//Hangok
snd_mixahead 0.1
dsp_slow_cpu 1
snd_duckerthreshold 0.15
snd_duckerreleasetime 2.5
snd_duckerattacktime 0.5
snd_ducktovolume 0.55

// _Net performance
cl_smoothtime 0.01 // Determines how many times per second cl_smooth occurs
cl_cmdrate 101 // Lower for low bandwidth internet
cl_interp 0.01
cl_interp_ratio 0.01 // zBlocked
cl_interpolate 0 // zBlocked
cl_lagcomp_errorcheck 0 // Change if having problems with registration
cl_lagcompensation 1 // Change if having problems with registration
cl_smooth 1 // Change if having problems with registration
cl_updaterate 101 // Lower for low bandwidth internet
cl_resend 6
rate 25000 // Lower for low bandwidth internet//Rate-k

solo
Teljesen igez.
Néha napján én is olyanokat kapok.
Amúgy én bennevagyok azzan a nemtudom hány % -ban, hogy én még a cfg-t se módosÍtottam.ILLETVE! raktam konzolt, hogy lássam az fps-t meg a loss/choke-ot, hogy laggolok vagy nem...

Amúgy, azért a punkbuster se egy nagyágyú.
Haverral multkor dumáltunk.Mondja, hogy mit szólnék, ha õ cod 2 ben kipróbálná az aimot+wh-t, mondom nekem tök nyolc, semmi közöm ahhoz a szar játékhoz.
Fél óra mulva be is lõtte a wh-t+ aimot.
Mondja, hogy akkor megy kipróbálja.Azthiszem 6 szerveren próbálta ki.Mint PB-s.
Elsõn feltûnõen jól ment neki, kérdezték, hogy cheatere, mondja ja.erre mindenki röhög rajta..Adminok semmit nem tesznek.Pb nemcsinál semmit.
Ez volt még 2-3 szerveren.
Fogja felmegy egyre, onnan kibanolták, a 6. ról meg megkérték menjen el.Egyszer se a PB dolgozott..-.-
Az meg aki kitalálta, hogy fizessenek a cheatért, azt agyonkéne b@szni valamivel!

Uhh.1.6 deszerettem 😊

*akik
Ennek legjobb kiszûrése a lan bár pár nagy szûjú aki modnta h lejön nem jöt le... vagy a sarokba kuporodva senkihez nem mertek szólni.Neten meg õk a highprõk nekik nem lehet ugatni lanon meg nyuszik.... vagy ha meglátja h akit ugatot 3x akkora mint õ...
Ez mind szép is jó de szerinted ez nem meyg midnen gameben ??? Aki noob vagy ne mtud játszani egybõl keresi a kiútat aztán biztos hatalmas vigyorral gamel ... amikor õ a "PRO" de ezek csak a gerinctelen emberek ez így volt 1.6 ban cz ben css ben így lesz midnen gameben még wowban is pedig az fizetõs ne mtudom h csinálják... <#schmoll2>
Attól meg h felrakják a Pb szar nem lesz cod2 ben meg 4-ben több csíter van mint csében
Lacccca
Van benne igazság.

Narxis
<#wow1>

tudjátok elegem van ebbõl az egész mocskos csíter haxos CSS táradalomból addig van szerencsétek míg nem kap a CSS egy normális programot ami felismeri az összes csítet és akkor majd megnézzük mit tudtok TI PRO FASZOK

AZZAL JÖNNEK HOGY X ÉVE JÁTSZIK HÁT EZ NEM X ÉV RUTINJA HANEM X ÉV MEGSZERZETT CFG JE CSÍTJE EZEK VAGYTOK TI MOCSKOS PROK

Soroljam dust 2 map jönnek hosszún! Dobálják a flasht! megyek a gödör felé még mindig látom hogy sorban villannak a vakítók erre fejbelõnek!
másik ugyanez a mapp késõbb megyek ki hosszúra, mert látom a tárak nem mentek le a gödörbe a térképrõl a sarok és a háztömb felénél vagyok! kapok három flasht amikor látok látom elõttem a T megölt három társat!
és engem VAKON

akkor Tként dust 2 sötétben bemennék bre bebaszok két flast egyiket mikor T kezdõrõl, beérek sötétbe másikat átlósan bn a dobozon épphogy esik túl eközben megyek be félúton villan el mire beérnék kapom az 1 in 128 dmgt fejre m4 bõl úgy hogy van HELMETem! és látom õt miután meghalok a kamera még nem váltott át rá hanem a holttestemrõl hogy kimegy balra majd kapcsol hogy tunkolni kéne hogy azt higgyem hogy csak lemakkolt. IGEN BIZTOS PRO MERT VAN NAMSZEMÛVEGE VAGY ÉPPEM BECSUKTA A SZEMÉT.

Akkor sorba kapom m4el 1in 130 at 125 120 at fejre kilométerekrõl! Amikor is akkora a szélkereszt közötti távolság, hogy 5 ször is befért volna a fejem a szélkeresztbe és így lõtt a szememközé pont látta az a pattanást a szememközött!

egyik mappon mely nem alap mapp van egy olyan búgszerûség hogy a lépcsõnél lévõ korlát, felfogja a golyókat, vagy nagyon keveset sebez!
Látom, ott van m4el 4 fejest kapott 3 mell lövést 74 dmgt sebeztem õ ezt szintén m4el 2 fejest 1 mell lövéssel kinyírt!
Majd fordítva én vagyok felül õ alul. én 3 fejest 2 mell 1kar lövéssel 54 dmgt sebeztem õ 2 fejessel 1 mell lövéssel kinyírt! az összes lövés a korláton át kaptam!

akkor én 2 mapponként ha egyszer sebzek m4 1 in 100 fölött, pedig megnézem azt akit fejbe lõttem az orránál véres akkor nem a feje tetejét lõttem ahol nincs helmet! Mégse adja be!

A HAXOSOKRÓL feljön a csávó olyan szerverre, ahol nem enged belépni semelyik csapatban addig amíg be nem állítottad normálisan a ratét ! Látom, hogy a csávót legalább 5- 6 szor próbálkozik belépni, de mindig visszadobja specbe megnézem a réteket, látom, hogy milyen van neki. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Normális réttel õ az utolsók között volt 4/12 es stattal! ÓÓÓÓÓÓÓ eki eddig 20/3 as statot csinált egy másik szerón ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ a kurva anyát!
és folyamatosan ezt a szintet hozta 2 mapon keresztül utána elment!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Majd visszamegyek a másik szeróra! nincs admin nem ellenõrzik a réteket S látom 17/0 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Hát én is beírtam ezt a rétet ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ NEKEM IS 13/0 ám volt 3 kör alatt! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ látom a sebzéseket, hogy nem úgy adja mell lövés ó milyen hamar pró lettem ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

akkor dobozon keresztül nem tudok úgy sebezni mint õk 7 lõvés talátl m4 bõl ebbõl 2 fej 3 mell és 2 láb 57 dmg õk aPORKNAK NEVEZETT ........... .......... ............ azok kinyírnak 3 hitbõl fullhápén és pajzson át dobozon meg kövön át! 1 fej 1 mell és a végtagok 100 fölött sebez

akkor most jön a legjobb! fejbelövõm mindegy mivel utánna egybõl headshotot lõ fél másodpercen belûl énnekem fejlõvés után az égnek áll a fegyó de Õ PRO és biztos ezért tud fejbe lõni közvetlen fejlõvés után!

akkor mp5 fegyó két fejlõvéss 100 dmg fölött van én mp5 el közvetlen közelrõl 8 hits ebbõl 4 fejes 2 mell és 2 felkar! ÉRTITEK BIZTOS PRO!
és messzebbrõl is ez van nevetséges!
uspvel 100 fölötti sebzés fejre vakon!

mondja a csávó, hogy 30 fpse van, fut futva fejbelõ! úgy hogy közbe meg sem áll!

akkor tunkol az összes golyója 1 pontba megy tunkolva és még futva is!

Én fegyom 2 lövés után már kicsit följebb megy kitámasztva és guggolva!

még van több, amit ide írhatnék!

LESZAROM HOGY 6 ÉVE JÁTSZIK EZ NEM TUDÁS HANEM 6 ÉV CFG EREDMÉNYE! ENNYIK VAGYTOK TI MOCSKOS CSÍTER CSS BANDA EHEZ ÉRTETEK ELMEHETTEK A JÓ ........... ................ ....... ........ ............. ..........
ODA
TISZTELETN ANNAK A PÁR EMBERNEK AKIK NORMÁLISAN JÁTSZANAK!

Mellékesen nem vagyok béna játékos! De pro sem mindig én megyek elõre T ként és CT ként is és lövõm õket!
1 es kpdm van !

kiváncsi leszek a CSS2vel arra igérnek normális antichetet!
és ha netán felraknák a punkbustert amit a cod 2 ben és a cod 4 ben használnak megnézném sromba dobálná ki az emberkéket!

CS1.6ban is consol üzenet! : x y nak megváltozott a cfgje és így sorban! folyamatosan jönnek ezek az üzik!
és kiírják hogy vigyázz ezzel a játékossal mert rajtakaptam hogy csal ............

ennyi ez ma kijött belõlem!
solo
mekora makk: C

Nivea

Már emlitettem?

solo
Te valamit benéztél.Az nem én voltam.
1 et késeltem oldalba, erre odafutott asszem csoki, és õ nyÍrt ki.
Nade mind1.A lényeg, hogy nagy volt: D

Néha elgondolkodok rajta én is, hogy tényleg vannak e ennyire hülye emberek. Mert olyan irreálisnak látszik, mintha csak tettetné. De aztán mindig kiderül, hogy vannak... sõt.
Nivea
sztem amugy direkt csinálja! már v 63szor szoltunk neki h ne fáraszzon minket!

Tafaya
A tieded szívesen összetöröm, add meg a címet.

Lacccca
Hát arról hogy vezettél, azt inkábbhagyuk. Csak a szád volt nagy de az téyleg. AZ meg hogy 1v2 ben hátba késelsz valakit ahhoz gratulálni tudok csak(persze te voltál a 2 személyes csapatban). De mind1 lényeg hogy jót gémeltünk.

solo
<#idiota><#idiota>

balvin
este 10kor a blaha aluljáró mellett adok neked egy törtszervert. csak siess mert utána még dolgom van

solo
ZOMG!

"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZÕ ESETBEN BÜNTETÕPONTOT KAPSZ."
Gyorsan lépjél le..<#wilting><#wilting>

solo
Azért azon a lóf@sz gg mapon énvezettem lami..-.-XD
Aztán nemment a köv maop azt léptem.

IcE TeE
Aha elkented a szánkat persze.... 😄
Aztán jól otthis hagytál minek ^^, na meg amikor lelöttünk mindig volt valaami commented <#banplz>

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

solo
Egy kis off azért megengedett, nemkell dalmillal kötni magunkat a témához.

solo
Star, nagy volt a szád este..Ma bementem, és elkentema pofátokat nyagyon..-.-