Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abba segitsetek lécci hogy egy zombis szeron be ütöm a chatbe hogy buy akkor nem jön ki az a menu ahol fegyvereket lehetvenni és a többieknek akik játszanak azok pedig tudnak venni fegyvert
nem tudjákot mi lehet a baja hogy ha beütöm hogy buy és nem jön be a menû?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
nem tom ki h van vele de a steam accaountomat sose adnám el, mindig jol jöhet még ha csöves vagyok akkor is beülök egy netcafeba és HAHAHAHA low szarblablabla
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Tartalma:
-cs 1.6
-cz+deleted scene
-cs:source
-dod:source
-call of duty4
-portal
-team fortress 2
-hl2dm
( remélem nem hagytam ki semmit )
Irányár 10 000 Ft , de alkudhatunk az áron. Vac status : secure
Ez növeli a sebzést.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Illetve, megpróbáljuk tesztelni a damage modot is.
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
beirom a jelszavamat, de nem indul el a játék 😞
Tresh: mi sem megyünk a bf2 topikba posztolgatni, h mind hülyék vagytok, h ilyet gémeltek, légyszi te se tegyél ilyen építõ jellegû hozzászólésokat. Mellesleg a bf2-s pályák sokkal nagyobbak mint a cs:s pályák. Cs:S-ben sok olyan map van ami 10 ember felett már pörgõs, bf2-ben nincs ilyen. Szal a számok egy az egyben összehasonlitása hülyeség. De akkro már idevonhatnánk a sok cod-t is, azok is nagyon jók multiban. Sima cod+ uo milyen jó volt anno 😛
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
na maj jöv héten <#finom>#finom> <#gun>#gun> <#gonosz2>#gonosz2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Apró kérdés: A Left 4 Dead demót hogy lehet installni, mert sose csinál semmit, ha rákattyintok steamon <#zavart2>#zavart2>
Azt írja mostmár jácchatok vele, de nem hiszem hogy 2 mp alatt telepítené és amúgysincs ott a gémek között <#bdead>#bdead>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
miért kell hogy xp mellett legyen a kurva cs😞
remélem van vmi kijavító update mert a 3 gigára sehogyse fére oda😞
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Mostmár legalább látom a kontrasztot, hogy van ami a CSS-nél is gyorsabban pusztul ki...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ja látom vagytok 14-en, akkor biztos jó game 😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
@
Youtube-on láttam, jószar:S
Source-ba nemtudom van-e.