Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Valaki nem tud egy php-s kódot amivel a honlapomon galériát tudok csinálni? (Ami ingyenes)
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
de így legalább legfelül vannak a mappák😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
sikerült ez a geci......
mase fogok aludni
D:\Counter strike source kelllet neki😊
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
a többi duma csak woodoo! ennyi erõvel azt is beírhatná valaki hogy ha fejen állsz telepítés közben akkor sose lesz vele többet baj, és ha még egy 66 napos csirke vérét is ráfolyatod a f@xodra, mindíg állni fog! <#alien2>#alien2>
A C:-n meg a winfos mellett alig hagyni helyet nagy balgaság!!! Én egyszer szoptam be az AA-val fél év ki is maradt miatta 😞 sehogy nem bírtam kicsomagolni a rohadék tempbe mert kevés volt a hely és nem lehetett neki más helyet megadni 😛
Amúgymeg particionmagic segít mindenen!!! <#awink>#awink>
Szevasztok makonyák!
"Nem kell ujrainstallálnod a steamet, utánaolvasgattam valve oldalon, elég, ha átnevezed a gyökérben azt a mappát "games"-re amiben a steam található, de utána törölj egy clientregistry.blobot is, majd restart steam.
gy.k.: D:\Játékok\steam helyett D:\Games\steam (D meghajtó-betûjel lehet bármi)"
http://www.shell-shocked.org/article.php?id=284
http://www.steampowered.hu/?l=YTozOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6NDoibmV3cyI7czoyOiJpZCI7czo1OiIyMzA4NCI7czoxOiJjIjtzOjE6IjEiO30=
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
steam support? írjál nekik hátha visszanyögnek valamit :C
@
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ideges vagyok emiatt a szar miatt
már 1 kibaszott hete nemtok játszani és ez felbasz agyilag
meg azis hogy senki nem tud semmien tanácsot addni
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez nem bekövetkezett hanem ez van
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
updatel
erre valaki?
reinstal volt de asse nagyon seggített
már tényleg nemtok mitt tenni és a 80 gigát meg nemfogom leformázni hogy az xp-s partícoiom ne 20 hanem 50 giga legyen:@
(normál esetben ugye C: van az OP)
elkapott az hogy vmi hülye buzi kitalálta a valvénál hogy oan update kell amitõl csak az xp mellõl indulé el a kurva cs
efektíve xp melllet van 3 giga helyem
csak a mapjaim 12 giga:=(
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka