Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
Ello! Tolja valaki a COD5-öt??????

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

kifli
cs:s-hez van valami plugin amivel rádión zenéket tudok lejátszani játék közben? olyanra gondolok mint az admin plugin megnyomok egy betût elõjön egy menü ahol tudok választani hangok közül amit aztán voice chat-be lejátszik
IcE TeE
Van 2 meghívom a PREtorians-ra ! Írjon akinek kell.
Valaki nem tud egy php-s kódot amivel a honlapomon galériát tudok csinálni? (Ami ingyenes)

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

FaceSeth
MNB.hu

Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"

IcE TeE
£1.75 az mennyi ft-ba ? 600ft körül ?

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

kifli
valaki tudná nekem linkelni azt a bombtimer hangot ami badboys-on van?
CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
vki sg?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
az meglehet😄
de így legalább legfelül vannak a mappák😄

Nem az kellett neki, hanem hogy ne 20 + meg 20 ! legyen a mappa nevében 😄D
CheAteR88
THX alll!!!!
sikerült ez a geci......
mase fogok aludni
D:\Counter strike source kelllet neki😊

Spészgószt
jah és a backup meg fölösleges mert eleve szar! Úgyhogy jobb is ha nem csinálsz róla <#vigyor2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
nem kell azt keresni.....ott van a steam mappában!!! <#awink>

kifli
de sart->keresés->clientregistry.blob kitörlöd de elötte csinálsz róla egy backupot és kész
Spészgószt
A steam mappát meg fölösleges átnevezni, mert pont a clientregistry.blob miatt ismerné fel a gamékat, de mivel kitörlöd, nem látja a te mappáidat és elkezd újat csinálni, de mivel nem törölted ki (a mappákat csak a blobot) és nem nevezted át ezért sitty sutty kész is lesz annyival hogy generál egy ÚJ clientregistry-t, aztán steam restart és lehet játszani <#awink>
a többi duma csak woodoo! ennyi erõvel azt is beírhatná valaki hogy ha fejen állsz telepítés közben akkor sose lesz vele többet baj, és ha még egy 66 napos csirke vérét is ráfolyatod a f@xodra, mindíg állni fog! <#alien2>

kifli
nemtudom mi az mondom most olvastam 😊
Spészgószt
Azt ne mond, hogy még ezzel nem próbálkoztál!!!! <#conf><#csodalk>

CheAteR88
taglald pls nekem ezt a client registry-t

Spészgószt
Nekem régebben volt ilyen és a clientregistri.blob törlése seggített rajta! <#nemtudom> asszem!
A C:-n meg a winfos mellett alig hagyni helyet nagy balgaság!!! Én egyszer szoptam be az AA-val fél év ki is maradt miatta 😞 sehogy nem bírtam kicsomagolni a rohadék tempbe mert kevés volt a hely és nem lehetett neki más helyet megadni 😛
Amúgymeg particionmagic segít mindenen!!! <#awink>

kifli
hozzászólásokban láttam:
Szevasztok makonyák!

"Nem kell ujrainstallálnod a steamet, utánaolvasgattam valve oldalon, elég, ha átnevezed a gyökérben azt a mappát "games"-re amiben a steam található, de utána törölj egy clientregistry.blobot is, majd restart steam.

gy.k.: D:\Játékok\steam helyett D:\Games\steam (D meghajtó-betûjel lehet bármi)"
Próbáltad már újratelepíteni úgy, hogy nem oda teszed?
ha tényleg a meghajtókavarodás okozza akkor talán segíthet ez:
http://www.shell-shocked.org/article.php?id=284

CheAteR88
"C:\Program Files\Valve\" ez itt a probléma
http://www.steampowered.hu/?l=YTozOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6NDoibmV3cyI7czoyOiJpZCI7czo1OiIyMzA4NCI7czoxOiJjIjtzOjE6IjEiO30=

vista és ugyanez. szintén d meghajtón a cs, c-n csak vista+ 2-3 giga hely

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

zomgzerg
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-WEXN-6831

np

nyugi, ez csak egy ideig van! nekem is volt és egy idõ után elmúlik

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

armageddon666
nem csak nála van ... többen is írták hogy náluk is ez van :S

steam support? írjál nekik hátha visszanyögnek valamit :C

@

Nitramk
Ettõl a HSZ-tõl vszínüleg most könnyebb lett neki.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Roger6
Hát igen, akkor nálad van csak ez, ugyanis nálam tökéletesen mûködik, tegnap is este 8-tól hajnali 2-ig nyomtam. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

CheAteR88
xp és ezt

CheAteR88
leszarom
ideges vagyok emiatt a szar miatt
már 1 kibaszott hete nemtok játszani és ez felbasz agyilag
meg azis hogy senki nem tud semmien tanácsot addni

Kandurex
Dehogy van, nekem a D:\ -re van telepítve a Steam-CS:S és tökéletes megy.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kifli
mit ír ki vistánál? vagy miért nem indul?
kifli
bekövetkezett=ez van <#idiota>
CheAteR88
nemérted?
ez nem bekövetkezett hanem ez van

Roger6
Nem hinném, hogy ez be fog következni... (hacsaknem végleg ki akarják írtani a CS-s társadalmat)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

CheAteR88
háttérben fut
updatel

kifli
megvolt de mikor elindítom csét nem jön fel az a kis felugró ablak hogy steam aktív vagy mi a rák
CheAteR88
próbáld meg átállítani vmi más gombra

kifli
azt nem tudja valaki hogy miért nem jön be a steam friends listája játék közben ha shift+tab-ot nyomok? Pedig be van pipálva az hogy engedélyezze játék közben meg minden. Azt is mondták hogy ez azért van mert tört 1.6-al játszottam tegnap

erre valaki?
CheAteR88
c=20gb a többimeg d

CheAteR88
kaptam egy oan oltást ami miatt ha d-n van a css akkor vmi oknál folytva nemtom elindítani
reinstal volt de asse nagyon seggített
már tényleg nemtok mitt tenni és a 80 gigát meg nemfogom leformázni hogy az xp-s partícoiom ne 20 hanem 50 giga legyen:@

Kandurex
Mi? Nem értem, hogy csak a C:\ -rõl indul vagy mi?

(normál esetben ugye C: van az OP)

CheAteR88
nem
elkapott az hogy vmi hülye buzi kitalálta a valvénál hogy oan update kell amitõl csak az xp mellõl indulé el a kurva cs
efektíve xp melllet van 3 giga helyem
csak a mapjaim 12 giga:=(

Kandurex
elkapott a VAC? <#vigyor1>

CheAteR88
ugyfest hogy vége a cs-s karieremnek😞

Köszi! Müködik 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

kifli
tettél fel valamilyen játékhoz agyarosítást? vagy steamhez? ha igen akk magyaritasok.hu-ról szedd le a steam magyarosítását és van benne 2 reg file az egyik magyar a másik angol azt indítsd el amilyen nyelvû az a játék aminél a hibaüzit kapod. (ha magyarosítottad a játékot és nem indul akk magyar.reg-est ha angol a játék akkor az englis.reg-et)
Szóval ez. Remélem most sikerül...