73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#64 Ugyanez volt a problémám. HL2 fórumban Kandurex leírta a megoldást. Nekem működött is. -
#63 Kreáláskor ilyen hiba üzit ír:
Invald STEAM userID ticet.
Pls valaki segitsen! -
#62 Megy a cs!!! cska a steam nem ismeri neke mfel a maygar szerevereket:( mind1!!! -
CUCLI #61 van olyan server ami nem hal be percenként? -
#60 Itt van! -
#59 Íme a Source topic sztem inkább ide mint a HL2-be -
Since #58 Van olyan hogy Games menüpont? -
#57 MOst itt vok működik mire mennyek rá?
Servers Play Game Browse game v micsudira? Még a HL nincs felrakva csak holnap leszmit csináljak. PLZ sorrendben idee irjátok le!!!
pl igy:1.tedd fe HL
2.tedd fel HL patch stbb... kössz -
#56 nah most már jó!!! -
#55 kösz emberke de neke mamikor irom be az e-mailemet akkorr nem jó!!! -
emberke #54 Steamre lesz szükséged mindenképpen.
Szedd le ezt:
CS_1.6_Steam_Installer
Ha megvan feltelepíted, bejeltnkezel a steambe. Egy accountot kell regisztrálnod, melyhez kérni fog egy eredeti HL cd kulcsot.
Ha mindez sikerült akkor a steam automatikusan frissít mindent, és játszhatsz. -
#53 Én csak most kezdenék a rendes CS-vel de látom ti már ezzel nyomjátok gondolom hogy a régit is ismeritek!!! a hawerom azt mondta hogy az 1.5 patc-et szeggyem le de ahogy látom minden szerveren 1.6 van. Holnap hozzák az eredeti HL-ot az 1.1.0 patch megvan de nem tom h az 1.6 nem lenne-e jobb? mondták hogy valami sierra vagy steamhez van köze!!! Léciives segíccsetek. Az 1.6 miért jobb vagy rosszab meg hogy tudok e vele neten jáccani és ha igen mi is kell hozzá!!!kösz -
Since #52 Nah nekem nem egy, azt írja ki hogy not logged in, pedig mindent úgy csináltam ahogyan azt írják... -
Since #51 Elég lassan jön torrent-tel, remélem 10 perc és kipróbálhatom. -
#50 És tudsz is vele nyomulni? -
#49 le -
#48 Te már leszedeted??? -
#47 tört source-ra itt az xdk ipje, itt lehet kiprobalni : 195.70.51.170:27015 -
Since #46 Wow csak 8 óra és lennt van! :-) -
Since #45 Most próbálom tölteni, de nemnagyon akarja az igazságot... -
#44 Bittorent oldalon nem tom ismered-e a cuccost?
Itt a link:ITT VAN -
Since #43 Hol találtad? :-) -
#42 Találtam egy ilyet:Counterstrike Source No Steam 243.43 MB
Mi kell ahhoz hogy tudjak ezzel multiban nyomni???
Vannak tört szerverek?? -
loser #41 A CS:CZ-t csak ezmiatt vettem meg.
Kérdés honnan tudom meg hogy letölthető a a game.
Mert csináltam vmi regisztráció féleséget.
Ui: szólni kell steam-es bácsiknak hogy már augusztus van -
loser #40 forrás: http://www.counter-strike.hu/ -
loser #39 A steampowered.com közzétette, hogy mely internetkávézók jutnak hozzá a CS:Source BETA verziójához. A lista itt található. A veszprémiek örülhetnek, ugyanis a Shift 2004 Kft/Shift Online veszprémi internetkávézó a mai nap folyamán hozzájut a várva várt játékhoz, mivel ők is a Valve Cyber Café Program tagjai. Azok, akiknek Ati-s kuponja van, illetve eredeti CS:CZ-je, valamikor augusztusban tölthetik le a CS:Sourcet.
Cliffe továbbá azt is elmondta, hogy a BETA verzióban ugyebár a De_Dust pályán játszhatunk, összesen 20vs20-ban, azaz egyszerre akár 40-en is.
Kitartás emberek -
#38 Sok sikert aki probalkozik! -
#37 !!! counter_strike_Source_v.Beta 2.0_by_SteamPowered.iso !!!
Ezt egy Overnet nevu fajlmegoszto programmal talaltam, nekem idaig nem jon de aki tudja toltse le es ha az akkor plz DC++-on ossza meg velunk
A progi: www.overnet.com vagy www.tar.hu/extraboy/overnet.exe -
#36 Ok, kösz. -
#35 Van egy 1.6-os Steam topic. oda menj, amúgy szerintem maradj az 1.5-nél. A Steam kikerülése túl problémás... -
#34 Sziasztok!
Elnézést, hogy itt kérdezek, tudom, hogy a CS fórumban lenne a helye, de ott már rég nem a játék a téma. Szóval: nekem csak tavaly óta van netem, úgyhogy nem CS-ztem eddig. De most, hogy jön a CS:Source, gondoltam kipróbálom, legalább megismerem a pályákat. Viszont időközben a Valve átállt a Steamre, én meg pár heti játékért már nem akarom megvenni a régi CS-t. Tehát a lényeg: ha letöltök egy 1.6-os Steam-es CS-t, fogok tudni vele játszani? A magyar szerverek törtek? Vagy csak az 1.5-ös nem Steam-es verzió esélyes? -
Drizzthsz #33 Engem is érdekelne...
-
#32 Nem tudja senki hogy esetleg warezrol vhonnan nem lehet-e letolteni, mer nembiromki ezt a 18 napot :DDDD -
#31 ok -
FLeK0 #30 nemtudom, nem lattam cst ugy masfel honapja, most is netcafeban vagyok vhol. steam forumban nezz korul hatha tudnak vmit mondani. -
#29 Az ossz jatek muxik a steamen keresztul de amikor a deleted scenes-t akarom elinditani ezt a hibauzenetet kapom: SteamStartup failed with error 108: The local Steam Service is not running! Mit tegyek? -
#28 Vegre vagy FLeKO!!!
pls help -
FLeK0 #27 Megis jatszanak rajta ugy 32 meccset a jovo heti CPLen :D -
#26 mert igy nagyon szepen nez ki source-ben, mellesleg nuke meg egy nagy szar azt akar ki is vehetnek :P -
#25 azt nem ertem hogy miert kellett aztec? war map ? NEM.
es akkor ilyet pölö hogy nuke inf. train nem is lattaunk,de ami a rosszabb az interjuban se emliette meg.