73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#624 Nem lehetne a steamet crackelni hogy elfogadja hogy ő töltötte le a noncracked empiro verziót, engedje futni és frissítse? -
#623 Na, mivel nem találok szervert és még kb fél óráig gépnél leszek felajánlom hogy segedelmetekkel csinálok egy próbaszervert.
Hogy kell crackelt szervert csinálni, csak create game és kész vagy bonyolult? -
#622 3-asnal jarunk attol fuggetlenul, mert ez nem a jatek verziojat jeloli, hanem a protokolét, ami nem minden alkalommal frissul -
#621 Nézegetem pár fórumot most unalmamban, de mindenhol ez a helyzet. Plusz ma hajnalban kijött egy újabb frissités a CS:Source-hoz, tehát elvileg már a V4-nél járunk.... -
#620 Az van, hogy még nincs crack a v3-hoz, ennyi. -
#619 Annyiból viszont egyetértek veletek hogy hiába kérek én is szervert meg updatelinket csak csönd.
Amúgy most beszereztem egy v2-t, meglátjuk mi lessz a vége -
#618 Baszki.
Oké.
--- -
#617 De mar nekem elegemvan ebbol a sok ***** offtopicolasbol mert ha vki ir egy erdekes dolgot is szokoevente akkor mingyar nem is lehet latni es 200 uzenetet senkinek nincs kedve visszaolvasni -
#616 nem ismerlek, nem is akarlak megismerni, de a hozzászólásaid és a nyilatkozásaid alapján full értelmes ember lehetsz jancsika! Ez volt a témával, ill."kettőnkkel" kapcsolatos utolsó hozzászólásom. nem akarok itt flémelni... Te se tedd! -
#615 Nem az nem tetszik hogy mas is kinyilvanitja a velemenyet hanem konkretan az nem tetszik hogy te vagy az mivel semmi kozod hozza! -
#614 Olvass vissza a hardver fórumban hányszor anyáztam én régen [NST]Cifut hogy NV<->ATI. -
#613 Hhh. Ne húzzál fel. Kibaszottul érzékeny vagyok a buzizásra, mert utálom a fajtájukat. Beteg, kezelésre szoruló emberek. -
#612 jah én is így gondolom... Jancsi
Ezzel jobb lett volna:
-
#611 Ezért csodálkozom én is. :)
Egyébként azt hiszem 'net_graph 1' a konzolba. -
#610 Az az utólsó sor kurvára nem kellett volna -
#609 Szerinted minek írtam be ide (mert 32 FPS-el nem dicsekvésként, gondolhatod). Most megint nyomtam csontrabutított grafikát (ami 3 méternél távolabb van egyszínű folt! -aa,af off, anisotropc, trilinear optimalizáció amik high performance módban igen durván dolgoznak bár quality-n jó dolog). És 31 FPS, pedig gyorsabban ment mint a realtime játék (mintha 2X sebességgel játszanád le a filmet) és soha ne akadt meg.
De már megint elfelejtettem az FPS parancsot.. Mi is? -
#608 Akkor segítek legjobb tudásom szerint (bár én ugye csak olvasgatom a fórumokat/csatikat, gyakorlati tapasztalatom a tört CS:Source-al csak a V1/V2 idejére, vagyis a hét elejére korlátozodik):
Egyenlőre még nincs megoldás a V1/V2/V3/(V4?) problémára. -
#607 valaki működő szervert ha tud pls. Thx. -
#606 1.: Konkrétan én úgy látom, hogy Tomper reagált, a te 'cracelésedre'.
2.: Ez egy nyílt fórum. Ha nem tetszik, hogy kinyílványítja más is a véleményét, akkor rossz helyen vagy. -
#605 ne flémeljetek már plz...
így soha senki nem fog válaszolni a kérdésemre, mert a sok beírásoktól rögtön a lap alján leszek...
mindjárt jön: neked nem osztottunk lapot kishaver!
Cifujanos666 -
#604 Értem. És te semmi meglepőt nem látsz abban, hogy egy játék csontra lebutított grafikával lassabb, mint 4xAA és 8xAF full részletesség mellett? -
#603 1. ő kezdte
2. neked meg mi a **** kozod van hozza? maradj a seggeden es ne pofazz bele mes ember vitajaba! -
#602 Szóval akkor most senki nem tud egyelőre megoldást a V1-V3 different client problémra?
Tegnap még én is nyomtam a tört szervereken, ma meg már nem enged fel... Gondoltam benézek id hátha van vmi megoldás. -
#601 Megy amúgy most valamilyen v1-es törtszerver? -
#600 A lényeg hogy az első tesztben fasza volt a kép, a 2.-nál látszott hogy szarabb. -
Zsoldos #599 Hat enis igy vagyok vele, egy thiefet pl siman eljatszom 30-40 -el. -
#598 Akkor sem stimmelnek az értékek, az AA és az AF bekapcsolásakor alacsonyabb fps-t kell kapjál, ez tisztán a videókártyától függ, és nem 1-2 FPS-el lesz kevesebb, hanem ilyen beállítások mellett már 20-40%-al... -
Zsoldos #597 Egyaltalan nem keverem a jatekot a shaderteszttel. Ez egy hivatalos hl2 kozlemeny volt, ott is van a honlapon. Az emlitett fps adat pedig a cs source-bol szarmazott. -
#596 Amúgy helyzete válogatja hány FPS kell. DOMM3-ban már 30-al is szép miközben össze vissza ugrál minden és tűzgolyókat dobálnak stb. De volt már olyan játékom hogy 60-nál is úgy éreztem hogy szó szerint szagatott. -
#595 De mikor rajta volt a 4XAA nem csíkozódtak az élek, viszont mikor levettem már igen. -
Zsoldos #594 Bevallom volt benne egy kis olyan is, dehat ezek (a keszito altal is hangsulyozott) tenyek. Bar tenyleg gazos lehet a bench, mert lejjebb egy mx200 csinalt 30 atlag fps-t. Hogy 40 fps eleg -e.. hat nem. Meg ha nem menne le 10-15-re, akkor sem. Nekem is 40-50 fps-t megy, de feleannyira sem tudok jatszani, mint a regivel (100fps-el). A regiben eleg jonak szamitok, a source-osban az fps miatt nem tudok labdaba rugni ugyanazokkal a playerekkel szemben sem, ha jelentosen jobb gepuk van mint nekem. Csak egy peldat emlitek: a kiesett reakcioido meg hagyjan, az nem jelentos, de pl baromira nem mindegy, hogy mondjuk a celzas ideje alatt 5 kepet latsz, vagy 15-t (szamold ki hany fokonkent ugrik a kep mondjuk 90 fokos fordulasnal, ilyen ugralo keppel lehetetlenseg a kello precizitas). Aki jatszik vmi multi gameval min. kozepes szinten, az tudja mirol beszelek. Aki nem, tolem nyugodtan szajkozhatja a "30-40 fps mindenre eleg, mert az mar folyamatos" szoveget, most nem akarok belemenni egy flame-be. (egy cs-s ugyis csak megmosolyog egy ilyen kijelentest.) -
#593 Nekem el se indult, szóval "be se tudtam üzemelni". -
#592 Egy baráti javaslat: ne a driverben állísd be az AA és AF beállításokat, hanem a játék alatt... Ugyanis szerintem te sikeresen lefutattad ugyanolyan beállításokkal a két tesztett (az AA-nak és az AF-nek semmi köze a procihoz!!!). -
#591 Ha rájössz - meg arra, hogy hogy lehet nyomni a neten most a CS:S-t - ne legyél rest elmesélni :) -
#590 Mi a szösz. Már leszedhető a stress test? Honnan (és hogyan üzemeljem be? már a CS-S se ment). -
#589 Szerintem baj lehet a benchmarkommal mert bekapcsoltam az FPS számlálót és ahogy figyeltem (0aa stb-nél) nem igen ment 40 alá, de sokszor döngette a 100-at is. Majd mégegyszer lenyomom. -
#588 ne keverd mar ossze a jatekot a shadertesztel, semmi koze nincs hozza, a shadereket meg a videokartya szamolja, johogy nem lesz procifuggo. -
#587 Ez ilyen "az Ati fasza az FX szar" hozzászólás?:) Nálam GFFX5600-al (!!!) 40 FPS-t fut stabilan a játék, az első "komolyabb fizikai kontaktusnál" - értsd: repülő hordók, vagy C4-es robbanásánál 10 ember repül el - leesik két másodpercre úgy 15-10 FPS-re, aztán beáll a stabilra. Csak a lag volt magas - már amíg tudtam játszani :))) - az meg a résztvevők miatt.
Ja igen, lehet, hogy jó dolog a 100 FPS, de mindig elmondom, baromira nem látom a különbséget 40, 100, meg 5000 FPS között. Folyamatos? Folyamatos. Élvezhető? Élvezhető. Hát akkor meg? Ati is rulez, Nvidia is rulez, meg a Valve is, hogy bár nem olyan gyorsan viszi az engine-jét a játék, bőven élvezetes. Éljen a HL2! -
Zsoldos #586 Erre nem vennek merget, fx-ek elegge leszerepelnek source alatt. Ha lejjebb megnezed 3000+-os gep 9800xt-vel csinalt 50-60 fps-t. Raadasul a source javareszt vga fuggo. Az ajanlott proci hl2-hoz 1200 mhz. -
#585 Mivel nem találtam szervert lefuttattam a gerikedemót:
1024X768, 4XQAA, 8XAF, high quality (általában így játszom) 33,65FPS
1024X768, AA, AF off, high performance, aniso-trili.opt. on 32,93FPS
Vagyis úgy érzem itt inkább a 2,6GHz-s P4 vagy az 512MB 400MHz-s ram lessz az akadály nem az FX5800.