73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
radical #744 ircn hol van magyar cssoure csati?
-
#743 regeljetek atw-re accot es atrakom oda -
radical #742 rohadt numlock! szóval 50 mega -
radical #741 cssource_notcracked_beta_emporio.rar-ból kellen még mega tudna valaki segíteni?
-
#740 mit? -
#739 vazz nemtom sehonnan se leszedni:( -
rayman2003 #738 Mi gond ha azt irja ha magyar serverhez akarok csatlakozni azt irja valami Ticet ID user hibát ir ki? -
Drizzthsz #737 De, rózsaszín valamik a textúrák helyén, a kivetítőkön pedig error, ja. -
#736 nyisd meg ezzel :)
csak ne fusson a steam, mer akkor nem tudod megnyitni
-
#735 A texturák hején nem inkább láthatatlan fal vagyis semmi nincs és az ígyencségek (kivetítők, forgó monitorok nem tudom minek nevezzem) pedig errorok? -
Drizzthsz #734 Á, de azt az update-t honan lehetne letölteni? Én a pályát már be tudom hozni, csak nincsenek textúrák, minden textúra helyére egy errort feszít ki. Úgyhogy ha valaki tud az 500mb-s update-hez linket, az ne tartsa magában, vagy legalábbis priviben küldje el... -
#733 Ja, a demo filet talán még a régi HL2 alpha is lefuttatná (mert úgy tudom az a pája abban is bennevan csak még nem volt teljesen kész és sok volt a piros ERROR) ha a cssource a crackelési gondok miatt nem hajlandó. -
#732 A béta könyvtárában bizonyosan nincs, valószinüleg benne van a tömörített .gcf file-ban...
Azt meg nem annyi megnyitni, hogy jobb klikk -> open with... -> WinRaR -
Drizzthsz #731 És nincsen törve véletlenül?
A pálya textúráit nem tudná valaki elküldeni?
Mert ha azok meglennének, akkor már tudnám használni. -
DAeRK #730 És ezt nem lehet megszerezni, csak azoknak akiknek legálisan van meg? (na ezt jól megfogalmaztam) -
#729 A VST (Video Stress Test) az Augusztus 18.-ai update-el lett letöltve a legláis CS:Source béta tulajoknak a STEAM-en keresztül, és gyakorlatilag egy egyszerű benchmark, a 2003-as E3-on látott shaderteszt pályának egy módosított változatán rohan végig a kamera, és az eredményt feltöltik a STEAM-en keresztül a VALVE-nak. A CS:S főmenüben lehet amúgy aktiválni. -
DAeRK #728 Hi All!
Elmondaná valaki, hogy mi is az a stresstes? Nekem megvan a CS:S , de abban nincs ez benne. Vagylehet, hogy konzolból kell indítani. Van nekem egy .dem fájlom, de verziókülönbségre hivatkozva nem indítja el. -
#727 biztos rosszat toltottel le -
Nagydög #726 "hatha erdekel valakit: v3 nelkul is jatszhato tort magyar server.
193.202.89.99:27070"
Sajna en nem tudok kapcsolodni. Amihez sikerul az meg V3-as. Szentsegit! -
#725 Jó hogy érdekel, amíg nincs törés a V3hoz addig felesleges is volt a magyar szervereket upgradelni. -
#724 Az. -
Drizzthsz #723 Mi az az ASE? All seeing eye? -
#722 Frissítsétek az ASE-otokat, belerakták a CS:Source támogatást. -
Drizzthsz #721 A fene, kéne az egész 500 megás CS frissítés, mert biza a textúrák is hiányoznak...
Valaki pls egy linket. I beg of you! -
Drizzthsz #720 És a .dem file-t valaki nem tudná elküldeni hozzá? -
#719 egyébként nem tudom h ez műxik-e :) -
#718 #697 innen vmiért nem tudom leszedni, de most töltöm a fölötte lévő linkről a másikat -
davos80 #717 Ez itt a CS-source működő verziója? -
Drizzthsz #716 Majd lesznek, ha elolvassák itt. -
#715 De itt nincs senki! -
Zsoldos #714 hatha erdekel valakit: v3 nelkul is jatszhato tort magyar server.
193.202.89.99:27070 -
#713 Akkor nem segítek, majd legyél figyelmesebb. -
#712 Nem kösz:) -
#711 Nem fáj a szemed? -
#710 Plz valaki magyarázzaa el nekem mert én ehhez hüle vagyok:) plzke -
#709 Jó napot emberkék, ha én letöltöm vhonnan ezt a cs-t kell nekem vhonnan eredeti cdkey? vagymi? -
#708 Kijött egy kis mod, amivel 'játszható' a hardware test map! -
#707 mondjuk nemtudom h milyen hibát ír ki v3-as szerverre csatlakozáskor, de lehet h ez a megoldás?
-
#706 de majd keresgélek, hátha találok v3-at -
#705 Unalmas már az állandó oldalad reklámozása, menj máshova kampányolni!