73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Fboy #1026 hi steamen keresztül leszedtem a gamét, elindítom, de amint csapatot választok lefagy. erre nincs vmi megoldás? -
#1025 na igy mar jo 1000 kosz! -
#1024 cssource_notcracked_beta_emporio.rar
cssource_cracked_emporio.rar
readme.rar -
#1023 biztos?nalam csak egy html fajlt tolt le,probaltam mar flashgettel,meg explorer letoltovel is -
#1022 pedig műxik -
GazVezir #1021 Windows és linux szerverfile letöltési helyet senki nem tud?
Egyébként linuxos szerver filet ha letöltöm, gondolom csak linux alatt fut, nem? -
#1020 sajna nem naon akarja letolteni oket..... -
#1019 koszi!! -
#1018 http://kiskatona.atw.hu -
#1017 na vegigolvasta, FAQ-t. szoval ahhoz hogy jaccani tudjak
1.le kell toltenem steamet
2.csinalni kell accot
3. le kell szednem ezt:cssource_notcracked_beta_emporio.rar
meg ezt:cssource_cracked_emporio.rar
4.modositani kell par dolgot az egyik fajlban
jol ertelmeztem?
ha jol ertelmeztem akkor valaki megmondana honnan lehet leszedni ezt: cssource_notcracked_beta_emporio.rar meg ezt:
cssource_cracked_emporio.rar
? -
#1016 http://countermap.counter-strike.net/Nemesis/index.php?p=26 -
#1015 2. GCFScape (and possibly .NET Framework)
Ez mi a fene? -
#1014 hmm hulye sg?
talan igy -
#1012 bann :) -
#1011 #984 hova tűnt? :) -
GazVezir #1010 windows és linux alá a szerverfájlokat honnan lehet leszedni? Valamint a linuxos gondolom csak linux alatt működik, igaz? -
GazVezir #1009 Oh, bassza meg, pedig már kezdtem örülni, hogy kicsit gamélhatok 0-ás pingel :) botok ellen. De úgy tűnik, hogy nem. -
#1008 csak linuxos. -
GazVezir #1007 Na várjunk csak elakadtam. Természetesen elolvastam a rídmít.
This addon is currently only tested and working on CS:Source dedicated linux servers.
Ez csak linuxos?
Vagy mi a fene?
Ez már nekem bonyolúlt így hirtelenjében. Hogy kell berugdosni őket? -
#1006 jaj, ez most hirtelen túl bonyolult :) -
#1005 benne vannak a betaban is, csak aktivalni kell oket, a linuxos szerverbol lehet -
GazVezir #1004 Köszi a válaszokat, a link jó, már szépen áramlanak lefele a vinyóra a bájtocskák és hamarosan megnézem, hogy működik e a dolog, csak megint fel kell rakjam a Forrást. Remélem coolak lesznek. Majd tájékoztatok mindenkit a fejleményekről! -
#1003 nemhiszem, hogy tul jo otlet, annyifele verzuio jott mar ki, mindenkinek mas van -
#1002 Ha lehetne egy olyan repackot is kéne csinálni ami a tört v3-t updateki. Vagyis a Stress test-et stb. már ne kelljen újara letölteni. -
#1001 #959 -
#1000 valaki adjon egy 100mbit+ ftp-t es akkor csinalok egy repackot, felrakom, onnan meg atfxp atw-re -
#999 hogyhogy melyiket?
olyan sok van? -
#998 melyiket csináltad meg? -
#997 -
#996 Na megcsinaltam, fullosan mukodik minden, be leeht lepni hivatalos szerverekre, etc. -
#995 NA, ezt most nem értem. Bevette hogy a releaseba került a cssource meg még sok más, aztán rákattintottam a cssource-ra, mondta hogy 512Mb-t foglal majd a lemezen, mondom tovább... Aztán várok, várok, a töltőcsík mozdulatlan (vagyis el sem isndul) aztán egy villanás és hoppá, a my gamesban van a cssource, DE. Ha rákattintok nem indul csak felvillan egy ablek pedig a propertiesben átírtam a launch menüt a parancsikon elérési útjára. Nem tudom hogy mit kenjek hogy updateljen stb. Vagy ha eddig v3-ra volt crackelve nem is nagyon kell updatelni? Vagy a háttérben tölti a dolgokat, előlről az egészet? -
Kisvadász #994 simán netről szettem le a cs.huról a steamet!
de ez nemcsak csnél van hanem dodnális meg minden más szarnál.... -
Drizzthsz #993 Nem megy ez nekem sehogy! -
Drizzthsz #992 De csak nálam!!! -
Drizzthsz #991 Nem teljesen értem. Mikor mentetted le a clientregistry.blobot? És az mit is jelent, hogy lementetted? -
Drizzthsz #990 Updateli magát a Steam!!! -
#989 Nekem nagynehezen bevette, de lefagyott a steam! Azóta ha újara belépek nincs cssource vagy ha visszamásolom a kimentett blobot 1 perc és jön a levél és eltűnik a cssource. -
#988 Ns kiváncsi vagyok tényleg műxik-e a dolog. -
#987 -
#986 Én is, kapok ugyanis annyi spamot, hogy még. Beírjam ide-oda, hogy leiratkozik? :D