73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#1147 Újrareggeltem a cs-source.atw.hu -t, toMpErnek msg-ztem irc-n, ha olvassa az msg-t akkor feltölti és folytathatjátok. -
#1146 Ez talált süllyedt :D -
#1145 Jóóóvann! :DD Skizó fajtádba abba -
#1144 Valamék moderátor szent köteleségének érzi a warez (bár ez még nem is az) kiirtását, én meg őt írtanám, nyakam rá, h közben meg ott eszi a fene a tört szervereken :p -
#1143 :DD -
#1142 Jaaa! Ja az én voltam :DDD -
#1141 Tényleg bazmeg -
#1140 kivágták -
#1139 Esetleg nézd meg a #1076-ot. -
#1138 sehonnan, regelj atw-re es atrakom -
#1137 Plz!!!
Valaki mondja meg hogy honnan lehet letölteni!! -
GazVezir #1136 Vki tudna nekem is egy kis helpel szolgalni? -
V3 GYIK #1076
Ez mi???
-
dr ace #1134 pedig én már töltöttem...
erre letörli szar atw -
Corey #1133 nah összejött nekemis, eleg jo -
#1132 V3 GYIK #1076-ban
Kár hogy ki lett törölve:D -
#1131 Sziasztok!
Honnan lehet letöltenni a SOURCE REPACKját???
-
#1130 cs-source.atw-hu -t törölték ;] -
#1129 FAQ sztem cseréljétek le a V3 GYIK -ra, vagy egészítse ki vlki a FAQ. -
#1128 hat sajna megprobaltam igy is(92-t atirtam 10-re) vagy 10szer de nem megy sajna...mind1 -
GazVezir #1127 Ne kövezzetek meg, de levan töltve a stuff. Eddig teljesen rendben, utánna task managger + steam. Egy mezei sztímet indítsak ilyenkor el? Nomeg nekem van fent egy eredeti hl-em a gépen, csak sourcéval nem lehet játszani. Mert hiába csinálok új accot, se cd kulcsot, absz semmit nem kér. Szal nem értem. Előre is köszike a segítségeket! -
#1126 ez van nálam is -
#1125 koszi! -
#1124 nem indul ez a szutyok: cache needs repair <- ez mi? -
Dant0r #1123 Ha a Repack-al szórakozol, akkor nem kell neki steam, csak a blob megszerzéséig! Ha az megvan (vagyis a két csík utáni kilépés megvolt), akkor már csak indítani kell a hl2.exe-t (-console -game cstrike -steam).
Nomegpersze átírni a cfg-t. (elérési út, account név, valamint nálam a 92-t 10-re át kellett írni)
Ha nem a Tomper-félével csinálod, és magad szeretnéd megszerezni a gcf-eket, majd kitömöríteni, akkor a blob kimásolása után indítsd a steamet, és a games-nél ott lesz a cs source beta. Ha nem, akkor lépj ki steamből, másold vissza a blobot, és indítsd újra..
Cd-kulcs szemétséggel ne törődj, jóhogy nem jó neki ;)
Viszont fontos, hogy még azelőtt rákattints a Betára, mielőtt feljön a hibás cd-kulcsos ablak. -
radical@work #1122 Blobot senki se fog neked küldeni, mert abban szerintem mindenkinek a saját maga leregisztrált steam azonosítója van benne, magyarán nem érsz vele lóf@szt se. Steamnek meg nem kell futnia a csshez. -
#1121 "pedig mindent ugy csinaltam ahogy le van irva......" -
Drizzthsz #1120 Amikor kilépsz a Steamből, akkor rakd át a clientregistry.blob-ot a cs-source könyvtárba... -
#1119 ha csak nalam nem mukodik akkor sztem a clientreg.blop-pal lesz a gond ,valaki kuldje el legyen szives
[email protected] -
#1118 megcsinaltam ezt a repackos dolgot. steamben ugy csinaltam ahogy kell kilottem 2.csiknal,aztan atmasoltam aztan a blob fajlt..viszont amikor ujra akarom inditani a steamet akkor kiirja hogy hibas a cd kulcs...
vagy nem kell a jatekhoz elinditani a steamet?mer hogy ha el akarom inditani akkor akarhogy csinalom mindig kiirja hogy local steam service is not running vagy mi,pedig mindent ugy csinaltam ahogy le van irva...... -
mustar #1117 Valaki mondjon ip-t ahol tudok a beta 1-el játszani.! -
Corey #1116 milyen eredeti hl2.exe? -
Dant0r #1115 Hoppáré!
Most nézem, a Tomper-féle Repackban a steamapp-ban a
SteamAppId=92 a hiba oka.
Ezt átírva a default 10-re már műxik ^^ -
Dant0r #1114 Mellesleg akkormivan, ha No steam content servers available? -
Dant0r #1113 eredeti hl.exe-n mit értesz? nem csak törttel hajlandó elindulni? :) -
mustar #1112 Valaki mondjon ip-t ahol tudok a beta 1-el játszani.! -
Xian #1111 Hi
Jo a modszer de
Kb olyan 5-6 ora utan ujra kell "generalni" a blob
filet, mert vagy nem indul el, vagy kirak a deskre.
Bar en az eredeti hl.exe -t hasznalom, ezzel nem rakott ki
eddig, csak a tort exe vel.
-
#1110 nemtudom, nem en talaltam ki -
#1109 honnan tudtad, hogy a másodiknál kell? -
dashed_ #1108 szerintem probalkozz uj keyekkel es egyszer jo lesz..