73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Myron #1631 Nekem jól megy. 140-el mert nekem ez a max. -
#1630 Csak nálam szarakszik Myron FTP-je és 0 majd kicsi ideig 2Kb majd ismét 0k-val küldi a zipeket? -
ACE #1629 Nekem sehogy sem jó, hiába csinálom végig, amit leírtak, indításnál ugynúgy kilép desktop-ra, sza'l ez kurvára nem megy... -
#1628 De okos vagyok, rájöttem! 2004.08.23-ai update, már újabb is van nem ez kell. -
#1627 Hú, és akkor itt mi micsoda mert a 6. almappában rátaláltam a cssource feleokra is, de van beta, beta2, beta_re2 (vagyis ők is repackolnak) és egy "csspatch_rivera_230804.zip" Na ez micsoda, vagyis hanyadik update, a 6.? -
#1626 Te tudod miről volt szó?...mert szerintem nem nagyon... -
radical #1625 Azt jelenti, hogy a steammel logoffolni kell és relogolni és utána csinálni meg a steamkilövős hacket. -
#1624 Köszi. Ez legalább egy célravezető válasz volt. Ennyit vártam volna. -
Myron #1623 Hogy valamit elbasztál :) Nem tom. Biztos mindent jól csináltál? blobot másold vissza vagy csinálj újat a leírtak szerint. -
radical #1622 Invalid Steam UserId ticket mit jelent? -
#1621 Ha neked olyan megeröltető egy kicsit visszaolvasni... -
#1620 oké meglett, egy fájlt nem szedtem le , az vót a baj :DD -
Myron #1619 Ja szedd le a steamet. Mondjuk a www.steampowered.com ról. 1 MB sincs. Azt felrakod és utána a leírtak szerint. -
Myron #1618 Vazzeg mondom hogy ott a Power Archver! Avval kell ha nem megy máshogy.
Power Archiver
-
#1617 csak ki kell jelölni, nem két klikk csak 1. Aztán fájl/kicsomagolás...és ennyi...(elvileg) ha valami hiba üzit ír ki, akkor szedd le mégegyszer...lehet hogy megsérült a fájl -
#1616 "Tedd be az 1. lemezt!" ezt irja, ha a legelsőt jelölöm (a zipet), ha a z01et akkor meg lemezolvasási hiba:D -
#1615 commaderrel a legegyszerübb...kijelölöd a legelsőt és kicsomagolás...aztán az elvégzi a dolgát -
#1614 hogy kell ezeket a ZIPeket kitömöriteni? -
#1613 #1574
Ebből szerinted kiderül hogy ebben van a steam vagy külön kell leszedni azt is valahonnan??? -
Dant0r #1612 tán nézz a topic alcímére -_-''' -
#1611 #1574 -
#1610 De baromi megeröltető értelmes választ írni igaz? -
#1609 Visszaolvasol 30 üzit és megtudod. -
#1608 Tehát mi a teendőm ha hozzá akarok jutni?...leszedni egy steam-et meg azt ami lejjebb le van írva?...vagy csak simán leszedem azt ami lent van és azt fel installálom? -
Myron #1607 Miért ne tudnék? csak a star.bat ot kell elindítani. A steam más tészta. Én a steam.exe re gondoltam. De nem biztos csak izé. -
#1606 Olvass vissza. -
MagyaR #1605 Bazz ez egy próbaverzió amit lelehet onnan tölteni? -
#1604 CoD sehol nincs hozzá képest, nézzél már megy 1-2 képet. -
Nocco #1603 Hát ja! De sztem megéri! -
#1602 van egy minimum CoD minősége? -
#1601 kicsit még bugos , grafix elég szép .. amúgy 1.6 egy az egy-be -
#1600 de ha nem indítod el a Steam-et akkor nem tudsz jáccani ;] -
radical@work #1599 Szerintem jó a grafikája, a fizikája sokkal jobb, a célzás meg ugyanolyan. -
#1598 Üdv mindenkinek!
Ennek ugyan olyan szart a grafikája mint a sima cs-nek?..meg olyan bugos is? -
Myron #1597 Király csak kár hogy 20 perc alatt szed le 1 megát. -
Myron #1596 Vazzeg ezt eddig miért nem mondtad??! Na megyek megnézem! -
Myron #1595 Na újraraktam az egészet, új blobot is csiináltam és most megy.
Lehet hogy nem szabad elindítani a steamet mert az kúrja el. NeO is úgy használja. -
Nocco #1594 Amúgy fölösleges szórakozni ezzel a repackeléssel. Felmentek erre az ftp-re ftp://cs.rivera.ru Ezen az ftp-n minden frissítés fent van, ami épp kijön a CS:Source-hoz. -
Myron #1593 Semmi értelme nem volt a repacknek! Tudjátok mit csinált? Belépett szerverre és kilépett desktopra. Blobot visszamásoltam. Úgy is. No comment. -
Myron #1592 V3 GYIK az 1154-dik hozzászólásban
ezt módosítani kellene erre:
V3 GYIK az 1574-dik hozzászólásban