73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Fam #2473 bot_add -
#2472 #2381 -
#2471 Most akkor ezzel az EMPORiossal lehet neten szerveren játszani? Vagy csak otthon botokkal szarakodni ? Vagy hogy? -
#2470 Milyen parancsal tudok botot hozzáadni?
Vagy van valami működő server már? -
#2469 Amúgy köszi Tomper a feltöltést! -
R9 #2468 valaki! #2461 -
#2467 jobb helyekre ki se raktak vagy nukoltak -
#2466 mondom kamu, nincs semmi baj ezzel a verzioval -
Myron #2465 de kijavítottak egy csomó hibát! Azt írják legalábbis. -
#2464 nem. -
#2463 Tomper amit adtam az támogatja a fxp? -
#2462 Sirályok vagytok!!! -
R9 #2461 Helo!Lenne egy problémám!Rar-ból kitömörítettem a gamet,lecrackeltem és amikor indítani akarom kiírja hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert vstdlib.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. -
#2460 marmint arrol amit most toltok fel -
#2459 kamu az uj szar. az eredetibol masoltak le. -
Myron #2458 Kijött a proper!!!! www.nforce.nl Lucifer vagy mi
Azt írja hogy az sokkal jobb ezé meg azé olvassátok el. Ha valakinek megvan akkor inkább azt kéne feltölteni dse ha nem akkor jó a régi is. De azért az új jobb lenne -
#2457 Hmm? Akkor egyenlőre hagyom. -
#2456 emporios crackel ment h csinaltam servert magmanka. online crackel, ugy hogy atirtam mindent "" ek koze rakva a usert, passt, es a css helyet, ugy conencteles vegen ket robid pityeges es nem emgyt ovabb -
Corey #2455 nem lehet vhogy megoldani hogy futtatható legyen ASE-ből? -
Myron #2454 KIRÁLYOK VANGYUNK MUHAHAHAHAHAHAHAHA. ÉS THANX TOMPER már el is kezdte feltölteni :) yeehaw! -
Myron #2453 felraktam FTPre: Itt vannak a cuccok, tömörírő, kódfejtő, és a CSS FULL! :) -
#2452 Mi a progi neve? -
Myron #2451 A WIn Comm nem írja ki a csillagokat? mert egy progival könnyen megtudod nézni mit rejtenek és akkor nem kell telefonálhgatni. Az én FTP-m sajnos nem támogatja az FXP-t de ha a tiéd támogatja és megvan a kód akkor a tiéd jobb lenen mert arra gyorsabban fel lehetne paszírozni. -
#2450 Ha nem megy Myron szólj, mert akkor neki kezdek a kód után telefonálgatni :)) -
#2449 Myron akkor add ki priviben Tompernak.
Nekem még ki kell derítenem ki a kódja :(,. Windows Commander-ben megvan, de a fejemből meg kiment :(. -
asturel #2448 hmm akkor ossze is hozhatnatok valami 10/100 mbites serverre azt a fxp-zest :D -
#2447 en tudom fxp-ni, tehat ha tamogatja akkor johet
ha nem akkor 512k-val tudom feltolteni -
Myron #2446 ja bazzeg sirály ötlet, én is tudok szolgáltatni FTP-t! FREE! -
asturel #2445 az jo 5let lenne.. mindenki feltolt 1-2 darabot es ugy meg 10k-val is hamar meglenne -
#2444 Ha van valaki akinek gyors a feltöltése és meg van, adnák egy FTP ahová fel lehetne pakolni :), persze free, bárki használhatja. -
Myron #2443 ja csak mind2 kurvára lassú -
#2442 Köszi!! -
#2441 alattad már kérdezte valaki...
free a torrent és a DC... -
#2440 Sehol senki?? -
#2439 sikerült megcsinálni müxik minden!!!!! :))
király!!!!! -
#2438 mondjuk a totalC-nek megadhatod, hogy a WinRAR-t használja :))
anyám... -
#2437 igen valami "bot" van benne.. az crackelt
ha annyi agyad nincs, hogy visszaolvass, nem is érdemled meg hogy játsz a hivatalos szervereken is... -
#2436 MŰKÖDIK!!
nekem is az volt a baj, hogy nem totalcommanderrel, hanem csak simán winrar-al kell kicsomagolni!!!!!!!!!!!
kösz zetorg! -
#2435 Jó napot mindenkinek!!
Aki segítőkész kedvében van csak az figyeljen most ide, honnan tudnám letölteni ingyenesen???
Köszi a választ!! -
#2434 addig másolgattam most a cuccot, hogy a játék az megy, szervert is tudok gond nélkül csinálni, de viszont egyetlen szerverre sem tudok felmenni, valami hiba miatt!
Létezik amúgy magyar crakelt szerver ahol lehetne játszani?