73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • klezzz
    Nektek megy full-screen-ben? nekem elszáll memóriahibával
  • asturel
    valaki fedezett mar fel kulonbseget az emporio es a lucifer altal keszitett biztonsagi mentes kozott ? vagymi a javitott benne?
  • Kandurex
    A képfrissítést és a színmélységet hol lehet beállítani?
  • Kandurex
    Jók a csillagok, csak kettő van? De sajnos.
  • Stotoo
    akkor most a luciferes verzio a jo?
  • Kandurex
    Loál. Át tették máshova, beszarok. na ennek volt ám értelme.
  • Kandurex
    Az 1.6 -ban sokáig nem volt
  • Kandurex
    őőő...őőőő...valaki meg mondaná, hogy hova lett a log out a steamből? Mer eccerűen nem tudok kilépni csak exittel :(, így meg nehezen jelentkezek be másik accal :

Tomper:
  • FLeK0
    nem, egy multiplayer fpsben nincsen.
  • TDC Geronimo
    hi
    Az lenne a kérdésem hogy van-e lan a CS:S-ben????
  • Smuge
    Segitsetek. Nemtudom a -steam -console -game cstrike sort hozzárakni! Valaki küldje már el a sajátját!! [email protected] köszi
  • crash
    Gyertek hun
    80.95.88.229
  • asturel
    ehhez hany giga ram kell? 768 ram.. neha beakad.. meg mindig jobban megy szurokkel mint anelkul.. par helyen valahol meg nem.. u.o. bugos mint az elodjei voltak.. a jatek lagos meg fos..
  • Ronaldo07
    Már a 10. fájlt szedi!!
    Jupííí!!!!
  • arty
    de, csak ezexerint rossz helyesirassal tettem :)

emberke:

azzal a modszerrel NEM ment pl a magyar szerverekre a kapcsolodas, csak a korabban megadott cracked szerverekre. a magyarokra valami steam acc rejected uzenet volt, mar nem emlekszem... tomper többször is célzott valami modszerre, hogyan lehet minden szerveren jatszani, de mivel az előzményeket nem ismerem (cs nekem kb. 1.3/1.4 körül ért véget...), nem értettem belőle semmit :) (valami blob is szerepelt a magyarázatban :D )
  • plas
    elindult...
    Tomper, majd igazítod a végén?
    r03 , r04 ,r14 ,r25 ....thx
  • SGYEMSZTSZ
    megin megy ezzaz
  • plas
    jah megállt...

kár
  • Kandurex
    Megállt a feltöltés?
  • gpm
    A cucc masnak kell nem nekem, ezert nem szantam ra 15 min-t.

"butak egyenlore"
    Veletlenul nem " butak egyelore"-t akartal irni?
  • gpm
    thx:)
  • emberke
    "vagányan beböfögsz"
    Nem szoktam böfögni... ezzel a módszerrel tudsz játszani a magyar szervereken...
  • arty
    érdekel a játék?

komolyan érdekel a játék?

fogsz vele szted orákat/napokat/heteket/stb játszani?

Ha a válasz még mindig igen, akkor szánd már rá azt a kurva 15 percet a visszaolvasásra...

Ha nem, akkor miért érdekel? Felrakod, lősz vele 5 percet, DEL... ennyiért értelme sincsen foglalkozni vele.

Aaugy vannak botok, de buták egyenlőre. Ahogy itt olvastam legalábbis... ;)
  • N1
    To add bots the command is bot_add_ct and bot_add_t. Those commands work for me, but like the one guy said the bots are as dumb as a box of rocks.

..talán..
  • gpm
    Ha ilyen advanced csavo vagy vegre megmodhatnad, h tenyleg vannak -e botok?
    Nem szulettem cs- fannak, es nincs kedvem tobb szaz hsz.-t sem vegigolvasni, lehet, h ez nalad kimeriti az "agyhalott hülyegyerek fogalmát".
  • arty
    Emberke!

A 2381es hozzászolásban ez találhato:

1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
    2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
    3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
    4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
    5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
    6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi időre még csinálsz egy acc-ot.
    megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésről lépésre kövesd ezt az útmutatót.

Ha el is olvastad volna a hozzászolásomat, nem csak nagy vagányan beböfögsz valami hülyeséget, talán többre jutottam volna.

A legal szervereken valo játékhoz kértem segitséget, feltételezem ez már nagyon régen lehetett téma, mivel sok sok oldalt visszaolvasva sem sikerült némi utaláson kivül (arra h LEHET) semmit találnom.

Ugyhogy kéretik nem 1 kalap alá venni a többi agyhalott hülyegyerekkel, aki a szokásos "lehet e neten játszani" és a "vannak e botok" on kivül semmire sem képes.

Köszönöm.

A segitséget is - ha lesz :)
  • Zsoldos
    ez most a full ami kintvan?
  • magus
    közben megoldottam a problemat, de amugy meg nekem emporios + online crack ment eddig ahol probaltam. bar az magyar volt s gondolom tört, majd megnezem kesobb hogy megy e mashol.
  • gpm
    Thx.
    pedig azt hittem, h igy kell:

function GetHelpText(IdCmdOffset: UINT): String; virtual; abstract;
  • xj700t
    Hálám örökké üldözni fog, mint az EFBÍJÁJ :)

Mégegyszer köszönöm!
  • Kandurex
    /s
  • toMpEr
    format c:
  • IStexI
    Cső!

1.5 óta nem nyomtam csét szal ebben a steam témában nem vagyok otthon. Letöltöttem ezt: COUNTER.STRIKE.SOURCE.2004.AUG.28-REPACK de nem megy mert azt írja ki, hogy a steam serice nem fut pedig felraktam azt is. Az meg 1 600k-s installer volt. Szal nekem ez magas nincs valami css install guide hülyéknek?
  • gpm
    Botok vannak benne? Loadnal hibat ir k, h a botokat nem tudja betolteni.
    Hogy tudom aktivalni a botokat?
  • Smuge
    Valaki eltudná küldeni azt a shortcut file-át amit átirt már? PLz!! [email protected] köszi
  • emberke
  • arty
    lucifer fele csapatokra kene lecsapni a warezkommandoknak :(

sokszor volt emlitve, hogy nem krekkes szervereken is lehet nyomni az emporio verziot... leirja vki, hogyan? tegnap a nagy visszaolvasásban sikerült játszanom pár crk szerveren, amit adtatok (tomper vagy mátrix... thx), de pl. a magyarokra nem megy ....
  • Kandurex
    Tessék!

Hálát pedig Tompernek mondj!
  • xj700t
    Üdv megvan valakinek a "emp-css.r10" fájl? csak ez hiányzik a letöltésből, de a lámák átalakíották a letöltendő fájlt. Valahogy oldjuk meg plz!
  • Smuge
    Lenne még kérdésem! A magyar szerverek törtek? Ezekhez akkor törölni kell stream.dll.t?! Meg látrehoztam hl2.exére parancsikont, csak az a gondom hogy célként nemtudom beirni azt hogy -steam -console -game cstrike mert állandoan aztirja hogy érvénytelen a cél. Nemfogadja el winfos. Valaki?