73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#2794 Azt kipróbálta valaki, hogy az office -on, beáll a vetítő elé,...durva az árnyék nem? Milyen árnyék? Ja, hogy nincs árnyék? 2004... -
#2793 Kecske emberek... -
#2792 Az odabassz, hogy egy 2004. -s progi erre képtelen nem? -
#2791 Hol a pecuba lehet beállítani a képfrissítést? Ase baj, ha külön cfgbe kell piszkálni, csak mondja már meg valaki, mer' kifolyik a szemem. (ATI és nem akarok segéd programokat használni, az 1.6 -nál nem kell, ennél,,,:(( )
Egyébként többszöri megnézés után a véleményem a grafikáról: a Dust2 és az Aztec kiváló a többi elmaradott és igénytelen. -
#2790 ironizálunk freak benyögésén, miszerint a q3 is szebb ennél :)
egyértelmüen remek a grafika, és a hl2 ennél még jobb lesz...
CSt amugy régebben játszottam, manapság online csak bf1942/DC-t játszom... hiába na, a jármüvek a mindenem :) -
#2789 A steam user nevet és jelszót hol kell létrehozni? -
#2788 Hol vagytok?
Gyertek ide:
[HUN] SG connection
Ip-t most nem tok, de keressétek ki a listából!:D -
#2787 Azt kéne csinálni, hogy a full beállított csét betömöríteni és azt tőcsék!:D
De accot akkor is kell csinálni nekik!:PP -
#2786 kijaz az emporio meg a luzifer?
Egyfolytába őket emlegeted!:D -
#2785 FAQ
1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi időre még csinálsz egy acc-ot.
megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésről lépésre kövesd ezt az útmutatót. -
#2784 ez a megoldás érvényes az emporio és a luzifer-féle változatra is. -
#2783 na igen, ha ezt tudtam volna, sok idegességtől megmenekültem volna. De senki nem mondta... én meg nem olvastam vissza 400 hozzászólást... -
#2782 jaja! -
#2781 #2381 itt minden le van írva.
NE LEGYETEK MÁR EKKORA LÁMÁK! Ha így csináljátok 100% hogy müködni fog.... -
#2780 Hol jáccotok most?
Szerver IP-t plz! -
#2779 Zárnák is!:D -
Myron #2778 A topic képe alá ki kéne tenni hogy CSS ingyen letöltés innen -
#2777 hehe, megoldottam... mi afaxér kell így agyonbonyolítani egy krekkelést... :) -
#2776 na igen, most tényleg jövök azzal, hogy nem tudok csatlakozni. Csakhogy az online peccsel sem. Abban ugyanis ott a steamapp.dll, amivel ugye nem indul a game. Anélkül meg csatlakozni nem lehet. Most akkó mivan? -
Myron #2775 NEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMM!!!!!
Nekem is ezt csinálja! ha minden kow ra rakok akkor is ezt csinááája ha mindent high re akkor is. Mi az a FIX FPS? Azt hogy kell? Lehet hogy az lenne a jó, mert van amikor csinál 100 FPS-t aztán visszaesik 40 re és akkor szokott így fél mp re beakadni. Szal ha le lehetne korlátozni 40 re akkor megszűnne a probléma! -
#2774 5 perc múlva jönni fogsz, hogy miértnem tudsz a szerverekre belépni... -
#2773 Csak nélam akad be néha a játék, csak egy fél mp-re? amúgy high FPS van. fix FPSnél is ezt csinálja... -
#2772 Megoldódott a problémám azzal, hogy letöröltem a Steamapp.dll-t
éjjen
-
#2771 pedig te cseszted el, mert ez a hiba azért van mert az online cracket (Tomper féle nem vagy rossz helyre raktad fel.) -
#2770 birom ezeket az atomlámákáat akik nem láták, hogy mennyi az idő :) -
#2769 bazzmeee felette nem tudsz olvasni vazz, birom ezeket az atomlámákat.. -
#2768 Ha arra a kilencszáz nem tudom hány kb-os crackre gondolsz akkor az fennt van. -
#2767 Milyen gém helyet írtam át rosszul?? -
#2766 az online cracket nem raktad föl, lásd lentebb, lehet kezdők vagytok, de remélem nem az olvasásban... -
#2765 rosszul írtad át sztem a gém helyét! -
#2764 Most már nekem is megy,de valamelyik szervereknél azt írja ki,hogy steam validation rejected.
Amúgy még én is full kezdő vagyok! -
#2763 Köszike!
Megy már minden, nem tom mit kúrtam el!
Általában ti hol nyomultok?
A gémen kívül érdemes/kell valamit még föltenni? -
romero83 #2762 bind-elni szeretném a fegyvereket, gránátokat,stb....funkció billentyűkre, hogyan tehetem meg a Source-ban? -
romero83 #2761 Change Team, és alapbeállítás szerint 'm' betű -
#2760 én nem állok be nézelődni ^_^
amúgy van rá gomb , team selection vagy mi :P -
#2759 Köszi!:))
Még full kezdő vagyok, szal nem vágom ezeket!:D
De már olvasgatom az opsönzöt!;)
Mi van még ilyen dolog, amit nem árt tudni?
Az egér gombokat vágom... y-t azt vágom... fegyver eldobást/fölvételt nem nagyon... parancsokat sem vágom...
Ja meg azt, hogy ha pl beállok nézelődőnek, akkor hogyan tok átállni utána játékosnak? Én disconnect és reconnect-el szoktam!:DDD -
#2758 hátétépékettőspontperperuszerszpontatéduplavéponthúperpaszdölódperkepperempalsóvonalcséeskötőjelóenelpontzíp -
#2757 felrakom vhova .. -
#2756 az ahhoz kell hogy accountod legyen ..
-
#2755 B gombbal :D