73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Falabu #3596
    Valaki tudna magyart szerveeket mondani?
  • Borg
    A warriors szerverren még nincs fent az update. Ott játszottam eddig.
  • Shongi
    Lenne egy kérdésem, nem tudjátok hogy mit jelent az a hiba, hogy wrong setup... valami ilyesmi de nemsoká pontosabbat írok ha íyg nem megy.
  • Zetorg
    nem tudom, de szerintem tedd föl, mert jobb lett a játék.
    sztem a hitbox is javult
  • big
    Sziasztok!
    A Luciferest is letudná írni valaki mint itt #3583 , előrre is köszönöm.
  • Borg
    A lejjebb említett update már kell a magyar szerverekhez?
  • rezsofiz
    Nincs mit.
  • Torry
    Hi!

Akinek van, vagy tud valakit akinek van HL2 kuponja Bács-Kiskun megyében, az pls írjon egy mail-t ide:
    [email protected]

THX!
  • ACE
    Skacok, hogy lehet hozzá rakni az All-seeing eye-hoz, hogy működjön vele a game? És hogy lehet kiíratni az fps-t?
  • Tomo15
    Köszi fiuk nagyon halas vagyok!
  • rezsofiz
    Milyen hibaüzenetet ír ki?
  • grebber
    Az kira akkor nálam mér nem indul ugyanezt csináltam???
  • ReTeK
    8. steam uninstall
  • rezsofiz
    1. Tömörítsd ki az Emporio féle Counter Strike Source Final-t egy adott mappába.
    2. A crack mappában lévő cuccokat másold át oda ahova kitömörítetted a játékot.
    3. A Hl2.exe-ről csinálj az asztalon parancsikont, majd írd be a CÉL mezőbe:
    -steam -console -game cstrike
    Szóval így kell kinéznie:
    C:\Játékok\CSSource\hl2.exe -steam -console -game cstrike

4. Tömörítsd ki a CSS mappádba az Emprio féle ONLINE CRACK Files mappájának tartalmát.
    5. Töltsd le a Steamet: www.steampowered.com , telepítsd fel, és csinálj egy accountot. Ezekután ZÁRD BE a STEAMET!!

6. Nyisd meg a SteamApp.cfg fájlt, majd írd át a következő sorokat:

SteamInstallPath="C:\Játékok\CSSource"
    SteamAppUser=Steam-ben regisztrált account név
    SteamUserPassphrase="Steam-ben regisztrált jelszó"

Természetesen aszerint írd át ahogyan regeltél accot Steamben… FONTOS hogy a SteamInstallPath-hoz ne a Steam mappa helyét add meg, hanem a CSS helyét!! És a mappa neve után ne rakj / jelet!

7. Ezekután indíthatod az asztalodról.

HF
  • Tomo15
    Igen megigertem a testveremnek hogy megcsinalom neki,és én is szeretnék vele jatszani.Akkor valaki tudna nekem segiteni?:(
  • ReTeK
    fontos ?
  • Tomo15
    Akkor most mit csinaljak? fontos lenne.
  • Myron
    ez nem olyan
  • Myron
    NFO fájlról hallottál már? visszaolvasásról hallottálmár? tudod, van olyanod hogy agy és ezt most kéne használni!
  • Tomo15
    Sziasztok! Na letöltöttem ennek a jateknak az empiros versiojat es kicsomagolasnal azzal a problemaval utköztem szembe,hogy nem egy cue es 1 bin file van 1 14.5megas fajlba hanem mappak mintha mar fel lenne telepitve a jatek.Amikor kibontottam ugy jottek ki a mappaba a fajlok mintha mar fel lene telepitve a jetek.De igy el sem tudokm inditani sehogy mar probaltam ossze vissza csomagolni de semmi.Valaki ha le tudna irni hogy mit csinaljak annak nagyon megköszönnem!plss Heeelp! elöre is köszi, es bocs a lama kerdesert.
  • Norbu
    Nekem Sound Blaster Live 5.1-m van.Megpróbálom akkor még a frissítést is.Mert nekem még a gyári driver van fent.
  • [NST]Cifu
    Ez a "pár napig poén" téma számomra nem elfogadható. Nem etikus, vagy ha ez túl fenkölt, akkor úgy mondom, hogy kegyetlen nagy tirpákság a többiekkel szemben. Ez kb. olyan, mint amikor az Assaulton mindenki beállok terrorba akkor is, ha a CT-k nagyságrendel kevesebben vannak, mert nekem így jó...
  • M@TriX
    mindenkinek van álláspontja, de ezzel még így sem értek egyet, de nem baj. Szubjektív :)
  • Myron
    De gondolj bele. A játék kiadóknak szar ha leszeded, neked jó.
    A csíternek jó ha leszedheti neked nem. Ez van. Nics jó meg rossz. ha nem akarod ne használd. Én is elítélem a csítereket. Én is csíteltem már bevallom. Külföldi public szerveren 1-2 napig, mert olyan kurva nagyokat röhögtem meg tök poén volt. De aztán hirtelen meguntam mert értelmetlen volt. Egy darabig poén volt. Kész ennyi.
  • M@TriX
    szerintem ez egyeltalán nem illik össze!

"Öööö, ettől elhatárolódunk." :)
  • Gibro
    Teljesen igazad van. Nem sok nálam bénább counteres van, de soha nem használnék cheat-et semmijen játékhoz.
  • Myron
    egyébként az a csit nem műxik. én nem próbáltam csak az egyik ismerősöm mesélte
  • ev1l FlOwEr
    ne okoskoggyá', golyófogó!!!
    xDDDDDD
  • radical@work
    Meg egyébként is ne könnyítsük meg a csítes férgeknek hogy elszúrják mások játékörömét.
  • radical@work
    Pláne hogyha még kickelnek is a szerverekről, akkor aztán mennyire fox ürűni, hogy nem csítelsz mégis kib@sznak.
  • Myron
    Nos, ha azt nézzük a CSS-t is törölhetnénk mert ez egy kalóz verzió és illegelás ott tartani hogy mások ingyen letöltsék.
    Azonban sok embernek kell meg nekünk is és király hogy ott van mert aki erre rátalál az ürül mert talált egy király stuffát.
    Ugyan ez van a csítnél is, és amúgy is természeted velejáróla a CS-nek.
    Gondoljatok bele egy olyan világba amiben nem csítereznek.
    Honnan fogod tudni hogy szerintuk jól játszol?
    Azt nem fogjál mondani, hogy: " Hű te aztán sirály egy playa vagy"
    Max azt hogy "köcsög csíter" és akkor tudod magadról hogy király vagy. (mert úgysem csítelsz)
  • rezsofiz
    Nincs mit.
  • GaS*O
    köszönöm
  • rezsofiz
    Csomagolva.
  • rezsofiz
    476 Mb.
  • GaS*O
    ...
  • FLeK0
    3 DVD.
  • GaS*O
    Hány cd-s ?
  • rezsofiz
    Hello
    Igen, innen.
  • GaS*O
    Hi all ! Van ahonnan ingyen le lehet tölteni a Source-t ?