73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Mekkora lol spray :D Nagy ötlet.
    Egy terror, amint lő. Animált spray, tök élethű :)

• rezsofiz
    Mint minden CS-ben buták is voltak : )
  • BlackWolf
    vannak benne botok csak eleg butusok :)
  • zoli80
    nekem akkor irta amikor a rossz luzifer türés volt fent.probáljátok ki a crackfixet!
  • Anthrax
    Egyik haveromnak azt irja ki,hogy bad configuration,többek irták,hogy megoldották,de egyik se,hogy hogyan,pls irjátok le,hogy kell megoldani
  • M@TriX
    azért nem rosszak lehet velük jáccogatni...
  • FLeK0
    idovel jon majd minden, hidd el hogy sokan dolgoznak a cs:s frissitesein ami a jovot illeti. eddig csak elengedhetetlen bugfixeket adtak ki a megjelenese ota, erre jo a Steam. lesz igazi nagy jatekfrissites is hamarosan, meg a bolti megjelenes elott.
  • Borg
    Újabb mapok viszont jöhetnének már. Legalább a régi CS-s mapok...
  • Skiper
    mindig csak nincsen, meg "mééég nincs"....
  • FLeK0
    "-console 1" kell, de meg hivatalosan nincsenek botok a jatekban, nincsen kesz a fejlesztesuk.
  • Hunter of Deer
    Hellóka!
    Valaki tudna nekem segíteni mert a játékban nincs console!
    És nem tudok így botokat betenni.
    már próbáltam a régi cshez hasonlóan a parancsikonnnál beírni hogy -console de úgy sem működött!
    Valaki segítsen please!!
  • FLeK0
    A Steamen lehet.
  • zoli80
    azt hiszem mindig ugyan annal a mapnál de ez nem biztos.
  • zoli80
    sziasztok!néha kiirja nekem a jatek mapvaltaskor hogy vmi nem stimmel,most nem tudom megnézni pontosan mi a baja mert nem otthonrol irok de vmi olyasmi hogy más a fájlom mint xy ami a serveren fut.mit kell tennem ennek kikuszobolésére?luzifer féle van font.
  • Hulk
    Hi,
    A CS:CZ-vel lehet jáccani neten?
  • FECTS
    Az X800P alapból 12 pipe-os. Én ezt modoltattam (ez még az első szériás hw mod, nem a vivo féle softmod) és így lett 16 pipe. A vga kb 540/540-ig bírja, de mivel csak alap hűtő van rajta, ezért járatom a pro órajeleken (475/450).
  • janos666 #3820
    Jajj, van egy kis gondom. Ha a parancsikonban a cél végére írom hogy "-dxlevel 90" akkor az advanced videóbeállítások minden játék indítás után visszugranak defaultra (0AA, 0AF, medium shaderek... de alul azt mondja DX9.0-ban fut) nade nem is ez a lényeg, hanem bármilyen menübeállítással is nyomom egyszerűen eltűnik a víz a játékból és a csempék, köfalak mázas csillogásaának nagy része. Se a VST-ben (ami így ~25FPS-t ad) se netes játéknál (ami szintén belassul) nincs víz, de távolról itt-ott csillog azért a felülete és a lépésektől felfröccsen.
    Ha elhagyom a parancsikon mögül a dxlevelt, majd a játék indítása után a konzolba írom hogy "mat_dxlevel 90" először ugyanez a helyzet, de ha újraindítom a játékot az advanced menü még mindíg azt mondja majd hogy "hardwer DX level 90" de összhangba áll mert a VST ~45FPT-t ad, gyönyörű a víz, csillog villog minden. Hameg a parancsinkonban a cél mögé írom hogy "-dxlevel 81" (az advanced menü is elfogadja 8.1-nek) hirtelen kapok már 60-70FPS-t is a VST-re de tiszta szar egysíkú a víz, kissebb a füst az üvegszobor fölött...
    Ebből így gépelés közben végiggondolva arra következtetek hogy DX90 kompatibilitási gondok vannak és így újraindítás után jórészt DX9-ben marad, de a hibás részt mellőzi ami miatt nincs víz meg máz a csempén és feleződik a teljesítmény, de nem is ugrik vissza 8.1-re mert annál szebb lessz a kép. Ez lehet amiatt hogy nem bírtam még frissíteni a SP2 adta DX9.0C debug verzióját (SP2 előtt olyat tettem fel, de ez visszarakta, és azt nem engedi fel a másikat) Vagy akkor új videókártyát kell vennem?
  • 3DAY
    Geforce 5700FX 1024x768 minden high 2x AA 34FPS :) Ez kellemes meglepetés :)
  • Anotino
    de, nem ragad be a granat :)
  • janos666 #3817
    De jobb nem lett?
  • xj700t
    Nálam semmi baja, fut szépen.
  • janos666 #3815
    Ez a két update jó valamire a gránáthibákon kívűl? Vagy elbasz valamit?
  • vzs
    Olyat hogy lehet bindelni 1 gombra hogy 1 parancsot be illetve kikapcsoljon? 1x megnyomom ertek net_graph 3, meg1x megnyomom akkor az erteke net_graph 0, 3x megnyomom megint net_graph 3...szal ki-be kapcsolo 1 gombra.
    thx
  • [NST]Cifu
    A fenéért kell nekem mindent kifejteni, amire begépelem, mindig kiderül, hogy felesleges strapáltam magam...

Ráadásul ahogy nézem el is szúrtam az alias-os blinelést, mert nem hegrenade, hanem csak hegren... szóval helyesen az allias-os módszernél így néz ki az a bind:

bind <billentyű> "vesthelm; ak47; m4a1; primammo; defuser; hegren"
  • Borg
    Kösz :)
  • [NST]Cifu
    Egyszerűbb:

A config.cfg-be kell a következőhöz hasonló sor:

bind <billentyű> "buy vesthelm; buy ak47, buy primammo; buy hegrenade"

A <billentyű> helyére a választott billentyű kell értelemszerűen. Lehet egy gombra CT/T oldalnak egyaránt megfelelő bind is, pl.:

bind <billentyű> "buy vesthelm; buy m4a1; buy ak47, buy primammo; buy defuser; buy hegrenade"

Ez esetben T oldalon ugye úgyse tud venni M4A1-et és Defuser-t, tehát ez kimarad, CT oldalon meg az AK marad ki. Nem árt ügyelni a sorrendre, ugyanis egymás után veszi meg, és emiatt lehet, hogy a végén lévő cumókra már nem marad pénz.

Vagy egy összetettebb változat is, ekkor ez kell a configcfg-be:

alias primammo "buy primammo"
    alias secammo "buy secammo"
    alias vest "buy vest"
    alias vesthelm "buy vesthelm"
    alias defuser "buy defuser"
    alias nvgs "buy nvgs"
    alias flash "buy flashbang"
    alias hegren "buy hegrenade"
    alias sgren "buy smokegrenade"
    alias galil "buy galil"
    alias ak47 "buy ak47"
    alias scout "buy scout"
    alias sg552 "buy sg552"
    alias awp "buy awp"
    alias g3sg1 "buy g3sg1"
    alias famas "buy famas"
    alias m4a1 "buy m4a1"
    alias aug "buy aug"
    alias sg550 "buy sg550"
    alias glock "buy glock"
    alias usp "buy usp"
    alias p228 "buy p228"
    alias deagle "buy deagle"
    alias elites "buy elite"
    alias fiveseven "buy fiveseven"
    alias m3 "buy m3"
    alias xm1014 "buy xm1014"
    alias mac10 "buy mac10"
    alias tmp "buy tmp"
    alias mp5 "buy mp5navy"
    alias ump45 "buy ump45"
    alias p90 "buy p90"
    alias m249 "buy m249"

Ez esetben a bindekhez már csak az alias-hoz rendelt rövidítés kell (tehát buy m4a1 helyet elég csak m4a1), ez esetben így néz ki a fenti összeállítás:

bind <billentyű> "vesthelm; ak47; m4a1; primammo; defuser; hegrenade"

A fegyverek és felszerelések neveit most nem sorolom fel külön, az allias felsorolásból mindenki kimásolhatja őket.
  • Borg
    Akkor tehat igy:

bind "x" "buy m4a1;buy primammo; buy secammo; buy hegrenade"

pölö?
  • FLeK0
    Akkor meg a primammo vagy secammo (pisztolyoknal) parancsot sem art odairni egy pontosvesszo utan. Ha tarankent akarod akkor buyammo1 illetve buyammo2.
  • Borg
    Najo, de ha pölö nem csak egy puskát akarok venni töltény nélkül? :D
  • FLeK0
    egyszeru, peldaul:
    bind "x" "buy m4a1"
  • Kisbandita
    Hát igen...
    Valamit valamiért...
    Bocs hogy megkérdem de neked milyen tipusu a VGA-ad?
    Csak mert latom 16 pipelenés ugye?
    Rám most akartak rámsozni egy Shapire X800 prot de azon csak 12 pipeline volt..
  • Borg
    Vásárlási bindek készítéséről van valahol leírás?
  • FECTS
    Nem csoda, hogy csúnyábbak...
  • Kisbandita
    Hi.
    Én látványos FPS növekedést csak ezzel a parancsal vettem észre.
    Csunyábbak a textaturák és a fények az igaz....
    Consolba :
    mat_dxlevel 70
  • FECTS
    Max annyi fps-ed lesz, amennyi Hz-et bír a moncsid. Kicsi "szebb" lesz tőle a kép.
  • FECTS
    Futtas már le légyszi egy timedemo-t doom3-ban 1024/6xaa/16xaf- fel...
  • ACE
    Mondja már el valaki egyébként, hogy mit ér a Vsync bekapcsolása.
  • ACE
    Én az enyémet most adtam el 47-ért, aki 40-ért hirdette, arra szerintem rögtön rácsaptak, én meg vihorászva eladtam. :D
  • [NST]Cifu
    20000/80/80
  • Falabu #3797
    Csuri!

A milyen rateket használjak ADSL mellet?