73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Killerno
    Hella!

Hogyan lehet restartolni?ha 2nél több botot akarok berakni azt írja állítsam mp_autoteambalance 0-ra és mp_limitteams-ot 0-ra és restart round,ha szimplán meghalok vagy lejár az idő,akkor az mp_limitteams visszaállítódik 1-re.Ti hogyan raktok be több botot?
  • CoolStuff
    Mit érdemes föltenni/beállítani az Emporio féle, vagy milyen verzióhoz?
    Patchek, parancsok... kell valamit a fájlokkal buherálni, hogy szebb legyen, mert írt Borg valami Autoexec.cfg-t, vagy mit!
  • CoolStuff
    Hali!
    Annyi az összes billentyűparancs, mint ami itt le van írva?
    A ram méretét a parancssorban Mb-ban, avagy Kb-ban adjam meg?
  • Davidus
    mat_bumpmap 0
    mat_specular 0
  • radical@work
    Köszi. Ez tökjó.
  • xj700t
    "bumpmap és a specular" opciók kikapcsolását hol kell ? konzol ?
    Mik a pontos parancsok ?
  • vkhunter
    Hi! Nekem a videokártyához járó, eredeti counter strike condition zero van meg, ha az all seeing-ben, vagy a steam-ben csatlakoznék egy szerverhez, ezt irja ki: DISCONNECTED LAN servers are restricted to local client (class C)...most mit tegyek????heelp...thx..:)
  • FLeK0
    ha lathato egy serules akkor az meg is tortent, a kiiras lehet rossz.
  • FECTS
    Ennyit a hitboxról. (Bár lehet, hogy a túszoknak más van?) Szóval arcon lőttem, látszik is a sebződés, és 100% a health...

• FECTS
    Már? 1 órája találkoztam vele. Vagy csak az UC server nem frissült még akkor?
  • FLeK0
    A %n problemat mar javitottak, ha van mas akkor majd azt is fogjak. egy uj jateknal mindig probalkoznak ilyenekkel, de egy ido utan gyorsan elfogynak a lehetosegek, szerencsere ezt a folyamatot gyorsitja a Steam.
  • FECTS
    Sajnos megjöttek az első halálos hack-ek
    Egy NBC nevű srác (Natural Born Cheater) el tudja azt érni, hogy mindenki timeout-oljon a serverről. (Ehhez %n-re is kell talán változtatni a nevét.) Remélem mielőbb kijön az ellenszer...
  • FLeK0
    Rescuing a Hostage
    $1000 for individual, $150 for team mates (awarded at end of round)

Kill a Hostage
    -$1500 for individual

‘Use’ a Hostage
    $150 for individual, $100 for team mates

Kill Opponent
    $300 for individual

Kill Team Mate
    -$3300 for individual

Terrorists Win by Bombing Target
    $2750 for team members

Win by Elemination Hostage map
    $2000 for team members

Win by Elemination Bomb map
    $2500 for team members

CTs Defuse Bomb
    $2750 for team members

CTs Win by Rescuing Hostages
    $2000 for team members + Hostage bonuses

Surviving Hostage Bonus
    $150 per hostage for team members

Hostages Rescued Bonus
    $250 per hostage for CT team members

Either Team Loses Round
    $1400 for team members

Either Team Loses over 2 Consecutive Rounds
    $1400 + $500 per round over 2 (to maximum $2900)
    for team members

2 ujitas ehhez kepest:
    + ha csak lerakjak a bombat, akkor is kapnak + $800-t
    + ha tamado tuleli a kort, de nem nyeri meg (tehat kivar, bombarobbantas nelkul), akkor nem kap penzt a kovetkezoben.
  • faDe
    PIlllaaaaa
  • faDe
    ,kjjc
  • faDe
    Valaki pls!!
  • faDe
  • faDe
    BAZE!!!
  • faDe
    HM??
  • faDe
    Sziasztok! Megcsináltam mindent EMPORiO-s változat van meg. Sajnos igy sem megy. Azt írja, hogy "Server verifiaction failed" Pls segítsetek
  • faDe
    Joah!
  • Davidus
    bocs az 1024-ert de igy latszik:P

minden bekapcs

bump meg spect kikapcs
  • radical
    Valaki tapasztalt csés el tudná magyarázni, hogy hogyan megy a pénzek elosztása? Mire kapok és mi alapján számol?
  • Davidus
    Na jo addig spect:P
  • Davidus
    Nincs idö most jatszok:D
  • faDe
    Sziasztok! Megcsináltam mindent EMPORiO-s változat van meg. Sajnos igy sem megy. Azt írja, hogy "Server verifiaction failed" Pls segítsetek
  • FECTS
    VTS - az nem tudom, de a VST az a Video Stress Test.
  • Borg
    Olvass vissza.
  • arty
    tedd má' :D
  • Tatyla
    Ha egy fényképet akarok spray-zni akkor milyenre és mekkorára kell alakitani a képet?
  • xj700t
    Valamiről lemaradtam...

Mi az a VTS ?

Illetve Tomper ha levennéd a WH-t annak azért örülnének.
  • Davidus
    ?:P
  • janos666 #4044
    Na, ne unatkozz.
  • Davidus
    Csináltam is két összehasonlító képet. Ha akarjátok beteszem.
  • Davidus
    Különbséget meg alig lehet észrevenni. Az meg hogy 1.6 szintű lesz tőle a graf egy vicc. Főleg hogy a modellekre nincs hatással ez a két parancs.
  • Davidus
    bumpmap meg specular kikapcsolása 1x+ fps-t ad. Nálam 1024x768+minden max(no aa) beállítás mellett lemegy 30-35-re is a minimum fps ami elég zavaró tud lenni. Viszont bumpmap 0 meg specular 0 parancsokkal a 35-35-bül 45-50 lesz ami még mindig zavaró egy kicsit de mérföldekkel jobb mint a 30-35.
  • Borg
    mármint 20-25
  • Borg
    Ha a min fps lenne 50, akkor OK lenne, de csak az átlag fps az, ami 50. A minimum emelett 2-25 között van, ami viszont kevés sokszor.

Btw, visszakapcsoltam a bumpmapot, persze h nem fogok igy játszani :) csak kisérleteztem vele.
  • janos666 #4038
    Meg nem egyszer kérdezgetik chacben a "halottak" hogy "hogy lehet megcsinálni a játékot hogy úgy menjen mint az 1.6?" "Hogy érted?" "Hát ne szaggasson." "Vegyél új gépet..." "Nem!" "Akkor lebutítod a grafikát. "Hogy?" Írnak neki egy linket ha szerencséje van... Úgy bír idegesíteni, jobban mint mikor dumálnak a mikrrofonjukba, de olyan recsegős szajuk van hogy a mutáló torkú sívítozáson kívül egy magyar szót ki nem veszek belőle mit akar...
  • janos666 #4037
    Meg tiszta szar képet. Csak azért fura mert én 50-60 FPS-t kaptam és el is keztem erőlködni hogy DX9-be tegyem 8.1-ről FX-en. És így lett 40-45FPS-em. Más meg 50 FPS-el butít lefelé a képen...