73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#4556 :DDDDDDDDDDD
Nézem!:) -
tmate6 #4555 Szerintem akkor nem ártana visszaolvasnod mert ez nem igy volt -
#4554 Jé ti még vagytok mert rég láttalak mint FŐ gammázot -
#4553 látom a Valve nyomatja az Ubisoft játékát a Splinter Cell-t:P
-
#4552 Sztem előbb új procit vegyél. -
#4551 Hááát hogy ő milyen kemény csávó 2 lányt ejtett teherbe és azok akkor épp abortuszon voltak meg hogy kóás a feje a képen mert mittomén mit ivott de azért még a tojáshéj a fenekén van... nem rakom be ide a képét aki akarja megnézi a fórumozók fényképeibe... -
FECTS #4550 Nem oda kell állni -
#4549 akkor oszd már meg velem pls hogy tudok játszani neten. Próbáltam azt a 3 fix-et minden szart de mindíg van valami baja. -
#4548 Sok a pirospöttyös inges burnyák szerintem is, csak fragre mennek, csapatjáték alig van, nagyon elszórva..
Office on megyünk 3 T vel, folyosó végén jobbra, ahol van az iroda helység, 3 - 4 ablakkal ahol a ct*k szöktak bejönni. Jó níd bakup, király követnek.. belépek nagy hevesen a szobába, hogy hút majd fedeznek. A lófaszt!!! beállok az ajtóba, elkezd sorozni egy CT, nagy csatazaj ( vmi smg-vel fél óráig soroz, közbe persze lőni nem bírok, mert találnak el a töltények ) erre a kalap szarok kint az ajtónál bekempelnek, és megvárják míg a CT kilép az ajtóhoz..
Ennek mi a faszom értelme van??????????? MEnjenek vietnámba ott ugráljanak.. -
#4547 ah..ez nem fog menni...... kiir valami szart, mégha csa simán indÍtoma játékot.....és mit mind1.
meg a szar gép is ha bármit másolok C meghajtóra nem engedi....GRR abba akorlátozzott felhasználós XPbe már :@ -
#4546 TE KI VAGY HÖHHÖHÖHHÖHÖÖHHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖÖH
-
FECTS #4545 A Find Servers-t használd. -
#4544 bakker, csak adminok jászhatnak? ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#4543 Helóka, most let feltéve, kérdésem, ha warozos, akkor ez működik neten keresztül? ASEM van, azt használjam? -
#4542 most meg ezzel a steam validation failed-el jön. -
#4541 az olvass vissza és az imádkozzon kívül semmi értelmes segítséget nem fogsz kapni még ha úgy csinálsz mindent ahogy az ott le van írva akkor sem. -
JUVE Gabe #4540 Mármint az installáláskor -
JUVE Gabe #4539 Hi
Bocs hogy itt értetlenkedek, de már össze-vissza keresgélek és nem találtam rá semmit. Úgy csinálok mindent, ahogy az le van írva a #3583-ban, de a cél mezőben nem fogadja el amit írok
Remélem tud valaki segíteni hogy mit csinálok rosszul -
FECTS #4538 Imádkozz és olvass vissza -
Mick 07 #4537 sziasztok! felraktam a css-ot(egy olyan verziót,amiben nincsenek botok), és amikor megpróbáltam felmenni egy szerverre, azt írta ki, hogy "STEAM Validation Rejected". Megpróbáltam más szervereket is, de mindig ez történt. Mit kell ilyenkor csinálni? Köszi mindent -
skristof #4536 minek? 9600tal vigan elfüt
igaz van mellette 1 giga memoria is :D -
tmate6 #4535 Hagyyad már, inkábbb gyere MSN-re -
#4534 Mit alakított ott?:D -
#4533 Nekem is bejön soxor!:) -
#4532 jaaaj tudommár te vagy az a kis hülye aki előadta magát a fórumozók fényképei topicban :DD -
#4531 Azért köszi, hogy eddig is volt. Igazából totál hülye vagy, hogy eddig is kokckáztattál, de hát semmi nem tarthat örökké, szal köszi az önzetlen segítséget ;) -
FECTS #4530 Épp akartam kérdezni, hogy miért csak "semmi" könyvtárakat látok a petee-n -
Myron #4529 Sorry, fiúk, mától nem lesz se gabóca se petee se semmi, mert... nem és kész, gondoljatok kicsit tovább... kezd gázos lenni a helyzet :) na off! -
tmate6 #4528 Ha vmi nem jon ossze fohászkodjatok Istenhez. Nekem bejött! (azt hiszem hivo leszek) -
#4527 A final verzióhoz van olyan patch amivel járkálni is (vagy akár szervert csinálni) lehet a harwaretest pályán? -
tmate6 #4526 Köszi szépen, bár nem mentem vele tul sokra -
Myron #4525 na welkezdtem feltölteni a CSS-t, már csak 7 óra és fent lesz :) -
tmate6 #4524 Nah akkor sírjunk eggyutt:
-
#4523 most meg "the local steam service is not running" feladom. -
mbz #4522 Üdv mindenkinek!
Source mappack ot honnan lehet letölteni?
Kerestem már 1 jópár helyről de csak regisztrálás után lehet leszedni de a reg et meg nem fogadja el. (THX) -
Norbu #4521 Aki 5.1-en játszik és Sound Blaster Live! 5.1-s hangkártyája van, ti a gyári driver-t használjátok vagy másikat? -
tmate6 #4520 Nah töltöm ugy látom nem mozog -
tmate6 #4519 Ha letoltod, felteszed akkor megláthatod -
#4518 Ezek az update-ek mit javítanak? -
tmate6 #4517 Remélem ha teljesen fonn lesz és letoltom felteszem elfog indulni a game