73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • BránerMaister
    Te honnan töltöttted le a steam-et mert én nem találom sehol
  • BránerMaister
    Nem tudtok adni egy cimet ahonnan le tudnám szedni a steam.dll-t hogy nyomjam magyar szerveren ha válasz kösz
  • CoolStuff
    Hol jáccol, mert Lamas már nincs, én néha a nosztalgia és warriors cs-n vagyok!
  • zoli80
    bakker!haver athozta a vinyojat hogy atmasoljak neki vmit,beraktuk a gépemre.elinditottam a cs:s-t hogy megmutassam neki utána vinyó ki és most nem indul a css mert keres valamit azon a vinyon ami 5percig volt bent és haver mondja hogy rakerult a vinyojara vmi cs.s fájlmiért pakol ez mindenhova cuccost?az itthoni vinyok mindegyikén csinalt vmit.
  • crash
    Maffiozok szerver...80.95.88.229
    van mindenfele joo palya...pool_day stb....

mappokat innen szedjetek le Mappok
  • akyyy
    nem tugya valaki mit csináljak? feltepeítettem, és kész....mit tvő legyek elejáéről, thx...
  • KOXX
    18-an jáccottunk nagy faszául bejön ez a %n és maratunk 3-an
    aztán azzal jött hogy benéz még pár szerverre
    az már tényleg baromság hogy a server nem követeli az update-eket
  • tmate6
    Ha vki akar ccsinálni magának animált spray-t akkor tessék
  • Borg
    De ez akkora nyűg az adminnak, feldobni a frissítést rá?
  • FLeK0
    Kiirja, hogy out of date, de tovabbmegy ettol fuggetlenul, ezek nem nagy/kotelezo frissitesek.
  • Borg
    Akkor marad a kérdés: MIÉRT nem frissítik?
  • janos666 #4625
    De a steam nem updatel automatikusan, vagy nem sír addig amíg nem kattintasz az updatera? Mármint értem ezt elsősoraban a legális szerverekre.
  • FLeK0
    Ezek szerver oldali frissitesek, de amig nem frissitik addig minden marad a regiben.
  • Borg
    Ja ezt néha megjátszom, mert tapasztalataim szerint a lentről jövő T-k mindenre fel vannak készélve, csak arra nem, hogy a nyakukba ugrok :D
    De ezesetben sajnos kurvanagy mákja volt a célpontnak...

Amúgy néha tényleg elámulok, micsoda szerencséje van embereknek, és főleg hányszor.
  • Borg
    A helyzet úgy áll, hogy az updatek csak kliens oldali szarságok, amelyeket a szerver nem követel meg [valamilyen számomra érthetetlen okból].
    Szal ha valaki nem teszi fel az updateket, simán bemehet az adott néven, és szétbaszhatja a szervert.
  • M@TriX
    jah a 2. ugrásodat premiere plánban láttam :)
  • M@TriX
    kár, hogy nem jöttel a köv mappra, jó kis hent volt, 16:0-ig kihúztam aztán a vége 29:2 lett :) egy Swat CT-vel jó kis csatákat vívtunk... az elején még hangoztatta, hogy ő AWPvel nem hibázik.. aztán nem mondta többet .. :)
  • M@TriX
    volt egy kis hent az UC klan szervere elég sirályos, nekem ISDNel no lagg...
  • janos666 #4618
    De egyáltalán hogy eshet meg hasonló egy ilyen játéknél, hogy kétféle, adott nicknévvel felszöknek a pingek és a szerver ledobálja az embereket? Ezt vagy emporio vagy maga a valve tette be szándékosan érdekességkép (easter eggs vagy mi?), ilyen véletlen bug nincs (főleg hogy 2 féle névvel is) vagy....
  • FECTS
    Pedig már állítólag meg van a megoldás a problémára...
  • Borg
    Odaragadtam a falra :)

Btw, NBC srác ma megint boldogított bennünket. Bejött egy 18 playeres szerverre, és bő 5 perc alatt 6 playerest csinált belőle. És még lökte is a szemtelen dumáját közbe
    Nemigaz nem lehet fellépni az ilyenek ellen. Miért nem lehet egy scriptet automatikus banra állítani %n vagy nbc név esetén? Vagy az adminok ennyire magasról szarnak az egészre?
  • KOXX
    jut eszembe, hogy tudnátok mondani fasza magyar torrent oldalakat mert nem sokat ismerek?
    igaz nem ide tartozik, de ha tudtok
  • radical
    találtam másikat, kemény 3 fős. :(
  • KOXX
    mintha nem is lenne
  • KOXX
    én nem is tudok letölteni erről a torrentről
  • radical
    bakker tracker down. van más forrás?
  • zord
    a luciferes cuccot törölheted is, nem kell.
    a 2 empóriós cucc kell, meg a 2-es repakk updét, meg a 3-as updét.
    a 3-asnak lentebb a linkje (bittorrent), a kettesnek meg itt:
    http://torrent1.youceff.com/torrents/Counter-Strike_Source_UPDATES_2_REPACK-EMPORiO.torrent

ez is bittorrent.

aztán nézd ezt a szép CSS bannert és alatta ottvanhogy mitshogy. (Install:#3583)

üdv
  • zord
    olyan volt hogy a haverom feltette a repakk 2-t és ba*zott indulni a gém. de a 3 updét megoldotta a problémát, má megy. aki így járt tegye fel a 3-as updétot.
    viszont kérdés. én látok egy csomó szervert filter bekapcs: only europe, és ping<100 és bejön kb. 2-300 szerver, ugyanilyen beállítások mellett a havernak meg csak három, négy. mitől vanez? valaki?
  • zord
    innenn szeddheted

http://torrent1.youceff.com/torrents/Counter-Strike_Source_Final_Update_3_-_EMPORiO.torrent
  • dikki*yysw
    hely megszűnt

bittorrenten fenn van
  • SarkanyfuaRUSH
    üdv!

a banner alatti linken most nincs semmi, rajta lesz még később is a patch 3, mert korábban láttam:

ha nem, akkor tud valaki mondani helyet ahonnan le lehetne szedni?

köszi
  • Anotino
    menekulj, gyorsan :D

(lincseles lesz)
  • csika
    Sziasztok
    segitstetek legyszi
    leszedtem netrol a kovetkezoketounter-Strike.Source.CRACKFIX-LuZiFeR
    Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
    Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO
    es nem tok veluk mit kezdeni
    vki irja le nekem lepesrol lepesre mit csinaljak vele
    koszi
  • zoli80
    kiderült hogy 10mega a cucc ugyhogy....
  • akyyy
    jóh
  • zoli80
    valaki kuldjon mar nekem mailbe egy retek dust2.bmpt vagy mit,annal a mapnal mindig kivag a szerver azzal hogy az én dust2akármim kulonbozik a szerveren futo veziotol.ha vkinek van ideje ezzel foglalkozni irjon egy privátot es akkor elkuldom a mailcimemet.elore is koszi!
  • akyyy
    SteamStartup() falied: SteamStartup(0xf, 0x12e649) falied with error 1: Cannot open blob archive file: CMultiFieldBlob (mem-mapped file): Falied to open existin file, Win32 Error 5 "A hozzáférés megtagadva.'

ezt irja ki :(.
  • akyyy
    Error In comand line
  • FLeK0
    Nem azt irja ki.
  • akyyy
    azt irja ki az ASE hogy

Error incoming line.