73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#4637 Te honnan töltöttted le a steam-et mert én nem találom sehol
-
#4636 Nem tudtok adni egy cimet ahonnan le tudnám szedni a steam.dll-t hogy nyomjam magyar szerveren ha válasz kösz -
#4635 Hol jáccol, mert Lamas már nincs, én néha a nosztalgia és warriors cs-n vagyok! -
#4634 bakker!haver athozta a vinyojat hogy atmasoljak neki vmit,beraktuk a gépemre.elinditottam a cs:s-t hogy megmutassam neki utána vinyó ki és most nem indul a css mert keres valamit azon a vinyon ami 5percig volt bent és haver mondja hogy rakerult a vinyojara vmi cs.s fájlmiért pakol ez mindenhova cuccost?az itthoni vinyok mindegyikén csinalt vmit. -
#4633 Maffiozok szerver...80.95.88.229
van mindenfele joo palya...pool_day stb....
mappokat innen szedjetek le Mappok -
#4632 nem tugya valaki mit csináljak? feltepeítettem, és kész....mit tvő legyek elejáéről, thx... -
#4631 18-an jáccottunk nagy faszául bejön ez a %n és maratunk 3-an
aztán azzal jött hogy benéz még pár szerverre
az már tényleg baromság hogy a server nem követeli az update-eket -
tmate6 #4630 Ha vki akar ccsinálni magának animált spray-t akkor tessék -
Borg #4628 De ez akkora nyűg az adminnak, feldobni a frissítést rá? -
FLeK0 #4627 Kiirja, hogy out of date, de tovabbmegy ettol fuggetlenul, ezek nem nagy/kotelezo frissitesek. -
Borg #4626 Akkor marad a kérdés: MIÉRT nem frissítik? -
#4625 De a steam nem updatel automatikusan, vagy nem sír addig amíg nem kattintasz az updatera? Mármint értem ezt elsősoraban a legális szerverekre. -
FLeK0 #4624 Ezek szerver oldali frissitesek, de amig nem frissitik addig minden marad a regiben. -
Borg #4623 Ja ezt néha megjátszom, mert tapasztalataim szerint a lentről jövő T-k mindenre fel vannak készélve, csak arra nem, hogy a nyakukba ugrok :D
De ezesetben sajnos kurvanagy mákja volt a célpontnak...
Amúgy néha tényleg elámulok, micsoda szerencséje van embereknek, és főleg hányszor. -
Borg #4622 A helyzet úgy áll, hogy az updatek csak kliens oldali szarságok, amelyeket a szerver nem követel meg [valamilyen számomra érthetetlen okból].
Szal ha valaki nem teszi fel az updateket, simán bemehet az adott néven, és szétbaszhatja a szervert. -
#4621 jah a 2. ugrásodat premiere plánban láttam :) -
#4620 kár, hogy nem jöttel a köv mappra, jó kis hent volt, 16:0-ig kihúztam aztán a vége 29:2 lett :) egy Swat CT-vel jó kis csatákat vívtunk... az elején még hangoztatta, hogy ő AWPvel nem hibázik.. aztán nem mondta többet .. :) -
#4619 volt egy kis hent az UC klan szervere elég sirályos, nekem ISDNel no lagg... -
#4618 De egyáltalán hogy eshet meg hasonló egy ilyen játéknél, hogy kétféle, adott nicknévvel felszöknek a pingek és a szerver ledobálja az embereket? Ezt vagy emporio vagy maga a valve tette be szándékosan érdekességkép (easter eggs vagy mi?), ilyen véletlen bug nincs (főleg hogy 2 féle névvel is) vagy.... -
FECTS #4617 Pedig már állítólag meg van a megoldás a problémára... -
Borg #4616 Odaragadtam a falra :)
Btw, NBC srác ma megint boldogított bennünket. Bejött egy 18 playeres szerverre, és bő 5 perc alatt 6 playerest csinált belőle. És még lökte is a szemtelen dumáját közbe
Nemigaz nem lehet fellépni az ilyenek ellen. Miért nem lehet egy scriptet automatikus banra állítani %n vagy nbc név esetén? Vagy az adminok ennyire magasról szarnak az egészre? -
#4615 jut eszembe, hogy tudnátok mondani fasza magyar torrent oldalakat mert nem sokat ismerek?
igaz nem ide tartozik, de ha tudtok -
radical #4614 találtam másikat, kemény 3 fős. :( -
#4613 mintha nem is lenne -
#4612 én nem is tudok letölteni erről a torrentről -
radical #4611 bakker tracker down. van más forrás? -
zord #4610 a luciferes cuccot törölheted is, nem kell.
a 2 empóriós cucc kell, meg a 2-es repakk updét, meg a 3-as updét.
a 3-asnak lentebb a linkje (bittorrent), a kettesnek meg itt:
http://torrent1.youceff.com/torrents/Counter-Strike_Source_UPDATES_2_REPACK-EMPORiO.torrent
ez is bittorrent.
aztán nézd ezt a szép CSS bannert és alatta ottvanhogy mitshogy. (Install:#3583)
üdv -
zord #4609 olyan volt hogy a haverom feltette a repakk 2-t és ba*zott indulni a gém. de a 3 updét megoldotta a problémát, má megy. aki így járt tegye fel a 3-as updétot.
viszont kérdés. én látok egy csomó szervert filter bekapcs: only europe, és ping<100 és bejön kb. 2-300 szerver, ugyanilyen beállítások mellett a havernak meg csak három, négy. mitől vanez? valaki? -
zord #4608 innenn szeddheted
http://torrent1.youceff.com/torrents/Counter-Strike_Source_Final_Update_3_-_EMPORiO.torrent -
#4607 hely megszűnt
bittorrenten fenn van -
#4606 üdv!
a banner alatti linken most nincs semmi, rajta lesz még később is a patch 3, mert korábban láttam:
ha nem, akkor tud valaki mondani helyet ahonnan le lehetne szedni?
köszi -
Anotino #4605 menekulj, gyorsan :D
(lincseles lesz) -
csika #4604 Sziasztok
segitstetek legyszi
leszedtem netrol a kovetkezoketounter-Strike.Source.CRACKFIX-LuZiFeR
Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO
es nem tok veluk mit kezdeni
vki irja le nekem lepesrol lepesre mit csinaljak vele
koszi
-
#4603 kiderült hogy 10mega a cucc ugyhogy....
-
#4602 jóh -
#4601 valaki kuldjon mar nekem mailbe egy retek dust2.bmpt vagy mit,annal a mapnal mindig kivag a szerver azzal hogy az én dust2akármim kulonbozik a szerveren futo veziotol.ha vkinek van ideje ezzel foglalkozni irjon egy privátot es akkor elkuldom a mailcimemet.elore is koszi! -
#4600 SteamStartup() falied: SteamStartup(0xf, 0x12e649) falied with error 1: Cannot open blob archive file: CMultiFieldBlob (mem-mapped file): Falied to open existin file, Win32 Error 5 "A hozzáférés megtagadva.'
ezt irja ki :(. -
#4599 Error In comand line -
FLeK0 #4598 Nem azt irja ki. -
#4597 azt irja ki az ASE hogy
Error incoming line.