73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Bozz #5213 #5171 -
tmate6 #5212 #5171 -
#5211 A 4.-et nem tennéd fel ugyan igy? Please! -
#5210 sza én inkább megveszem! Amúgy neked megy? -
Bozz #5209 sziasztok!
nekem fent van minden patch ami kell, és még mindig a protokoll hibát írja ki. valakinek van valami ötlete? -
FLeK0 #5208 (tegyuk hozza, hogy meg egyszer sem volt semmi sem crackelve, egyedul a Valve sajat ftpjen levo fileokkal tudta mukodsesre birni "emporio") -
FLeK0 #5207 november 16-an delelott 9tol aruljak a HL2-t vilagszerte. (magyar ido szerint) -
FLeK0 #5206 tenyleg. -
#5205 Hát, még mindíg egyszerűbb, mint a crackolt patchre várni!
amúgy mikor jön?:D -
ppeti66 #5204 ezt jól megfogalmaztam -
Borg #5203 Na én meg erre volnék kiváncsi, hogy ez tényleg ilyen simán megy e... -
ppeti66 #5202 végülis... 8990 előrendelésbe a HL2 meg a CS:S nem olyan sok pénz -
BlackWolf #5201 en leszedtem az egyik verziot megcsinaltam a steamfost azota gond nelkul megy -
#5200 Én lehet megveszem eredetiben, mert ez nem állapot! Mert naponta jö 1 patch, és azzzal midíg van valami baj!:P Bezzeg, ha eredeti lenne, akkor megjelenne egy patch, akkor csak steam, onnan letötltöd, és már megyis! Nem kell heteket pöcsölni! -
#5199 Emporio Update No. 3 -
Borg #5198 Tegnap este 9-ig játszottam, és semmi gond nem volt. (sgc hu szerver) -
#5197 Halálosztó kommantje: #4996 -
ppeti66 #5196 és mikor játszottál vele utoljára? este még nekem is ment. -
ppeti66 #5195 na, és az update-ket honnan szedted le??? -
#5194 Figy! neked nem írja ezt az oldversion clineteset? -
#5193 Szóval itt a sux!:D -
Borg #5192 Figy. Én igy cselekedtem:
1. fentvan a luziferes cucc, online crakfix stb, ahogy kell, megy is online.
2. kijöttek az emporios patchek, én meg szépen rámásoltam őket. Ennyi.
Játék indít, megy, csókolom.
Egyedül a 4-es emporio updatet nem tettem még fel, de amig megy így, addig nem is szórakozok vele. -
#5191 Nya ppeti66 már szégyelli magát a tudatlansága miatt, de én már rég nem próbálom titkolni, ha hülye vagyok
Szóval: nekem eddig fent van a Luzifer, és a Luzifer CrackFix. Most összeszedtem az emporio updates 1,2,3,4-et, és az emporio OnlinePlay-t, de még nem csináltam velük semmit. Nem szeretnék feleslegesen felpakolni semmit, a CS-t újrarakni meg végképp nem szeretném. Tehát kérném szépen valaki segítségét, hogy ettől a ponttól kezdve, lépésről lépésre, picit szájbarágósan, de nem lenézősen írja le a teendőket. Ahogy látom, többünkön is segítene vele.
Borg kolléga, ha szabadna kérnem, maga elég magabiztosnak tűnik a témában... -
ppeti66 #5190 na... hát ezaz?! -
#5189 és honnan lehet 6osat szerezni? És ha lehet akkor az crackolni is kell, vvagy jó az erdeti? -
ppeti66 #5188 a konzolban van teljeseb befejezve. és nekünk csak 5-ös van 6 helyett -
Borg #5187 Nekem a 3-as emporio patch van jelenleg luziferen, és még tegnap este is játszottam vele. (ma még nem próbáltam) -
ppeti66 #5186 Vagy esetleg kellenek a régebbi Update-k?? -
#5185 The server is using a newer (6) protocol( és itt vége a szövegnek, mert nem fér ki a kis boxban ami felugrik:P -
ppeti66 #5184 vagy csak azt kéne (kellett volna bemásolni) a Luzifer-féle CS-be ami a Files mappába van??? -
#5183 Én ma az externettől kaptam emilt, hogy a matáv bővíti a sávszéleket, tehát valószínűnek tartom, hogy mindenkinek duplázódik, aki matáv hálózatot használó szolgáltatónál van. És azt írták, hogy nov 16-30 között fognak folyni a munkálatok. -
#5182 Amúgy, ha valakivel összefuztnék neten, a nevem Daeimos! -
#5181 Vagyis az ENYÉM IS????? -
#5180 Magus:
1. letöltöttem emporiot
2. felraktam
3. téptem a hajam
4. próbáltam megcsinálni
5. megint téptem a hajam
6. kínlódtam még vele
7. már nem téptem a hajam, mert elfogyott
8. legyalultam emporiot
9. feltoltam lucifert
10. örültem
11. tegnap elkezdett szarakodni a protokollal
12. emporiorol hallani sem szeretnék
13. úgy látom, nem lesz más megoldás
13+1. de hogy a végén nem fogok örülni, azt már látom... -
#5179 én sehol nem talaltam konkrét infot errol,38akarhanyast is TUTI hogy cserélik? -
ppeti66 #5178 igen -
#5177 mindet? -
#5176 Vááá!
Azt mondja, amikor kapcsolódni akarok valamelyik szerverhez, hogy This server is using another prtotcol! meg zárójelben valmai 6os!!
Mit csínáljak? a patch 4 után meg eltűnt az a szerver a favouritesből, amin tudtam tolni!!!! PLS HELLLPPP!!! -
ppeti66 #5175 Lehet hogy már untok (nem csodálom) de:
A Luziferes verziónál mit kell csinálni?
Csak a 4-ik updatet kell felrakni? Ha mindent bemásolok ami a Files és a Crack könyvtárba van, és elindítom a Luziferes patch-et, akkor ugyanazt írja ki. Mit csináljak? -
ppeti66 #5174 az 512-eseket 1024-esekre cserélik 2 hónapon belül.