73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • SGYEMSZTSZ
    állitolag már van valami MaddoxX 's updates_5 ami mükszik de nemtom honnan kell leszedni de keresem
  • DarkHorSe
    en nem vettem es az inforadiora fel tudok menni, de iszonyat lagos szoval inkabb leleptem
  • Myron
    Szerintem nem kell aggódni. Ilyenkor sajnos mellőzni kell a gamet 1-2 napra de aztán biztos ki fog jönni a crack. És lehet hogy ez a későbbiekben ritkábban fordul majd elő mint most mert még eléggé kezdeti fázisban van a játék. És így is csak 1 hónapra rá a megjelenésnek nem tudunk felmenni a szerverekre.
  • Tatyla
  • FLeK0
    Ennyinek volt ATi kuponja vagy vette meg a Steamen.
  • tmate6
    azért van aki tud gamelni:

• tmate6
    hm? lemaradtam :D
  • Bozz
    hát az hiányzik az oldaladról :))
  • tmate6
    most te mirol beszélsz?
  • SGYEMSZTSZ
    ezen a forumon probálgatnak valamit aki jól tud angolul csekkolja le
  • Bozz
    szerett=szerezz
  • Bozz
    Szerett egy működő steam.dll-t valakitől, akinek van telepített steamje és azt tedd fel. Azzal vsz működne...
  • tmate6
    Szerintetek mi kell még az oldalamra?
  • KOXX
    velem ugynez van, de csak azokon a pályákon amiket külön raktam be és úgy indítottam el hogy létrehoztam 1 saját servert
  • Bozz
    Ha már úgyis várnunk kell szerintetek mitől van az hogy látom az összes lámpát a cs pályákon? Szóval átvilágítanak a falakon. Először, mintha nem lett volna ilyen. Nincs és nem is volt fent semmi cheat. Tapasztalt valaki hasonlót?
  • tmate6
    Legalább van időm az oldalammal foglalkozni
  • KOXX
    gyerel=gyerek
  • KOXX
    vagy a luzifer gyerel:D
  • SGYEMSZTSZ
    2004-11-05 - As u all probably know now :) The latest updates don`t work anymore atm. EMPORiO is on it making a new one as we speak, but be patient!

jaja valszeg most csak azoknak megy akiknek megvan eredetibe
    remálem rágyün az emporio gyerek homit kell csinálni
  • Lord AnonymouS
    kerály, akkor véjting
  • Bozz
    Másik infó, hogy kijött a Counter-Strike.Source.Patch.01-LuZiFeR update is. Fogalmam sincs, hogy honnan lehet leszedni és hogy ezzel működik-e...
  • Bozz
    Nos az a helyzet állt elő, hogy a valve kétszer is frissítette a steam-et. Az #4-es Emporio update csak az első frissítéshez volt jó, de már dolgoznak az #5-ös updaten. Szóval várnunk kell, amíg ez kijön... és minden frankó lesz. Türelem! :)
  • Lord AnonymouS
    Nem mintha nekem menne... egyáltalán valakinek megy most? Mesélhetne...
  • KOXX
    tegnap nemtom olyan 10 körül kidobott a serverről és azóta nem megy, ez van
  • Lord AnonymouS
    Az összes update a honlapomon
  • Tatyla
    Most is jó? Mert nekem mátol nem jó?
  • KOXX
    akinek luciferes verzió van az mit csináljon hogy rendesen lássa a servereket és ne írja ki azt a protokolos hibát??
  • Norbu
    Nekem amióta meg van a CS:S azóta nincs semmi bajom vele.Nem raktam fel semmi Update-t meg ilyen progikat.Csak kicsomagoltam beállítmindent és megy szépen.CSak 5.1-n nincs hang, csak stereoban
  • Tatyla
    Lehet hogy ennyi volt? Innentöl akkor irány majd a bolt?
  • _Atti_
    lol szinte az összes szerver üres:)
  • Tatyla
    Nagyon sok mindekinek ez van! Valaki okos találja már ki hogy mi van!
  • GaVino
    Nálam is fennvan a 4-es update, de a probléma fenn áll.
  • rezsofiz
    Így van.
  • Lord Maelstrom
    Na.. nálam is minden update fönt van és úgy ahogy olvastam ,.. mégi protocol hiba. Na most mi van? Ha vki fel tud menni az OBI-ra szóljon a Warriors is üres .. egyedül az UC teli .. lehet ők még nem álltak át?
  • GaVino
    the server is using a newer protocol ( 6 )

hmm nálam is ez a hiba
  • Tatyla
    Azt hiszem ez egy komoly probléma!
  • Lord AnonymouS
    Látom belinkelted az oldalam... nem baj, nyugodtan, megvan a 3. is, meg mostmár jön a többi is, azokat is kirakhatod...
  • Tatyla
    nem a 4. update a ludas én ujra pakoltam anélkül és ugyan az a hiba!
  • FLeK0
    minden hl2 valtozathoz jar.
  • rudanjoe
    Vazze, pont tegnap szedtem le, és ment is délutánn, erre este nekem is ez a newer protocolos duma jött.Úgy látom másnak is ez a gond.
    Remélem valaki megmondja a frankót!