73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
SGYEMSZTSZ #5293 állitolag már van valami MaddoxX 's updates_5 ami mükszik de nemtom honnan kell leszedni de keresem -
#5292 en nem vettem es az inforadiora fel tudok menni, de iszonyat lagos szoval inkabb leleptem -
Myron #5291 Szerintem nem kell aggódni. Ilyenkor sajnos mellőzni kell a gamet 1-2 napra de aztán biztos ki fog jönni a crack. És lehet hogy ez a későbbiekben ritkábban fordul majd elő mint most mert még eléggé kezdeti fázisban van a játék. És így is csak 1 hónapra rá a megjelenésnek nem tudunk felmenni a szerverekre. -
#5290 -
FLeK0 #5289 Ennyinek volt ATi kuponja vagy vette meg a Steamen. -
tmate6 #5288 azért van aki tud gamelni:
-
tmate6 #5287 hm? lemaradtam :D -
Bozz #5286 hát az hiányzik az oldaladról :)) -
tmate6 #5285 most te mirol beszélsz? -
SGYEMSZTSZ #5284 ezen a forumon probálgatnak valamit aki jól tud angolul csekkolja le -
Bozz #5283 szerett=szerezz -
Bozz #5282 Szerett egy működő steam.dll-t valakitől, akinek van telepített steamje és azt tedd fel. Azzal vsz működne... -
tmate6 #5281 Szerintetek mi kell még az oldalamra? -
#5280 velem ugynez van, de csak azokon a pályákon amiket külön raktam be és úgy indítottam el hogy létrehoztam 1 saját servert -
Bozz #5279 Ha már úgyis várnunk kell szerintetek mitől van az hogy látom az összes lámpát a cs pályákon? Szóval átvilágítanak a falakon. Először, mintha nem lett volna ilyen. Nincs és nem is volt fent semmi cheat. Tapasztalt valaki hasonlót? -
tmate6 #5278 Legalább van időm az oldalammal foglalkozni -
#5277 gyerel=gyerek -
#5276 vagy a luzifer gyerel:D -
SGYEMSZTSZ #5275 2004-11-05 - As u all probably know now :) The latest updates don`t work anymore atm. EMPORiO is on it making a new one as we speak, but be patient!
jaja valszeg most csak azoknak megy akiknek megvan eredetibe
remálem rágyün az emporio gyerek homit kell csinálni -
#5274 kerály, akkor véjting -
Bozz #5273 Másik infó, hogy kijött a Counter-Strike.Source.Patch.01-LuZiFeR update is. Fogalmam sincs, hogy honnan lehet leszedni és hogy ezzel működik-e... -
Bozz #5272 Nos az a helyzet állt elő, hogy a valve kétszer is frissítette a steam-et. Az #4-es Emporio update csak az első frissítéshez volt jó, de már dolgoznak az #5-ös updaten. Szóval várnunk kell, amíg ez kijön... és minden frankó lesz. Türelem! :) -
#5271 Nem mintha nekem menne... egyáltalán valakinek megy most? Mesélhetne... -
#5270 tegnap nemtom olyan 10 körül kidobott a serverről és azóta nem megy, ez van -
#5269 Az összes update a honlapomon -
#5268 Most is jó? Mert nekem mátol nem jó? -
#5267 akinek luciferes verzió van az mit csináljon hogy rendesen lássa a servereket és ne írja ki azt a protokolos hibát?? -
Norbu #5266 Nekem amióta meg van a CS:S azóta nincs semmi bajom vele.Nem raktam fel semmi Update-t meg ilyen progikat.Csak kicsomagoltam beállítmindent és megy szépen.CSak 5.1-n nincs hang, csak stereoban -
#5265 Lehet hogy ennyi volt? Innentöl akkor irány majd a bolt? -
#5264 lol szinte az összes szerver üres:) -
#5263 Nagyon sok mindekinek ez van! Valaki okos találja már ki hogy mi van! -
#5262 Nálam is fennvan a 4-es update, de a probléma fenn áll. -
#5261 Így van. -
#5260 Na.. nálam is minden update fönt van és úgy ahogy olvastam ,.. mégi protocol hiba. Na most mi van? Ha vki fel tud menni az OBI-ra szóljon a Warriors is üres .. egyedül az UC teli .. lehet ők még nem álltak át? -
#5259 the server is using a newer protocol ( 6 )
hmm nálam is ez a hiba -
#5258 Azt hiszem ez egy komoly probléma! -
#5257 Látom belinkelted az oldalam... nem baj, nyugodtan, megvan a 3. is, meg mostmár jön a többi is, azokat is kirakhatod... -
#5256 nem a 4. update a ludas én ujra pakoltam anélkül és ugyan az a hiba! -
FLeK0 #5255 minden hl2 valtozathoz jar. -
#5254 Vazze, pont tegnap szedtem le, és ment is délutánn, erre este nekem is ez a newer protocolos duma jött.Úgy látom másnak is ez a gond.
Remélem valaki megmondja a frankót!