73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Adi
    Már mint magyar servert keres mint pl.: aSE
  • Adi
    Emberek!
    Van vmi server kereső ami magyar?
  • nenad
    csak most jutott eszembe ahogy igy nezegettem
  • nenad
    erdekes en a patchet nem is hasznaltam es jol megy.
  • Lord AnonymouS
    Nem fogod elhinni: megvettem!!! És megy szuperül, csak a másik gépre is kellene, hogy a haverommal tudjunk ketten játszani, na mit szólsz? Vegyem meg még1x? No azt má' nem.
  • Evogordon
    na valaki tudja hogy mit kell még ezeken kívűl csinálni??????
  • Evogordon
    Én megcsináltam a steamot, feltettem a játékot, feltettem az 1 2 3 4 5 6-os javításokat a 6-os hoz kaptam egy külön patchet amit nem lehet sehova berakni. ÉS ITT TARTOK. A GECIBEEEEEEEEE

• Sugam
    en nemtom milyen peccs meg ilyenek nekem anelkul ment(nemtom most fogok gemelni lehet nekem se)
  • Sugam
    vááááá.nemarrr.na elso felrakod a cs.s empirot.
    masodik csinalsz steam cfg.-t+egy uj accountot a steamen.ezutan
    update5 aztan updtae6.es kesz:)
  • Borg
    A gépigény definitive nem lett kisebb szerintem. Pont ugyanolyan, mint eddig.
  • k9duli
    na nekem css(final) emporiom van +update5 +update6 és semmi féle új patch és működik tehát a kérdésem hogy ez a update6 patch mit javít és van e olyan akinek elbaszta css-jét?Új mapokat szinte senki nem használ legalábbis a magyarok nem.Vagy várunk valami jó map packre aztán mindenki felteszi?amúgy szerintem a gépigény kisebb lett az update 6-tal.Álítólag botok is vannak valaki próbálta, vélemény?
    És látom sokan tökölnek css beíndításához azok tegyék fel ezt a kombinációt amit én.update6-tal is azért van bug rendesen (ezt azért még nem javították).
  • ShaiHulud
    vedd meg
  • Lord AnonymouS
    HL2:DM Somebody plííííz!
  • Borg
    Hétfőn jön az én HL2-m is már :)
  • FLeK0
    mar tobb hete hasznalhatja a steamen aki megvette a hl2-t. anelkul nem is menne, mivel a jatek filejait hasznalja.
  • romero83
    Valaki meg tudja modani, hogy kiadták e már az új Hammer editor-t?
  • Myron
    Ha már fentvan az 5-ös update akkor a kis 13 MB-s 6 os updatet érdemes leszedni és felrakni úgy minta za összes többit.
    Ha nincs fent az 5 ös akkor a nagy töb szás megás 6 os updatet kell leszedni.

Ha HL2:DM viszont csak 20 MB valaki igazán felrakhatná valahova!
  • Evogordon
    De fel kell rakni az update 2 repackot is?
  • Borg
    Nekem megy simán a CSS az új patchel.

Viszont a cbble mapon ezzel lesz tele a consol:
    "ProcessVoiceData: Voice_AssignChannel failed for client 9!"
  • Lord AnonymouS
    Ez engem is érdekelne, mert a torrent nem engedi letölteni...
  • Evogordon
    Én csak annyit csináltam hogy feltettem a játékot meg a 6 javítást na meg persze a steamnál regisztráltam. Kihagytam valami fontosat?
  • Evogordon
    Hova kell tenni a patchot? Mert nincsen semmi olyan hely ahol áthelyezné.
  • busman001
    ne a louncher-el indítsd a gamet hanme a rendes ikonnal !
    ha nincs patch akkor nem is fog menni!!!
  • Evogordon
    Nincsen fent a patch még de amikor indítom ezt írja ki itt mit kell csinálni?

• Myron
    HL2:DM -et honnan lehet leszedni? Valaki lenne oly kedves és felrakná valahova? Tudok adni FTP-t ha kell.
  • Evogordon
    Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update @ Vengeance

Ez olyan dolog ha letöltjük akkor megy a hl2 meg a cs:s is egymás mellet feltört verziónál?
  • Mr.Grent
    Sorry de eddig melóban voltam, szóval omega drivers. Mivel a 9800SE az szoftveresen van butitva ,ezzel a driverrel már próként megy. Persze ehhez az kell hogy a VGA-d ujnyákos 9800 vagy régi 9700pros nyák legyen tehát L alakban legyenek a memoriák a nyákon, a proci körül, kb 75% hogy menni fog.
  • Evogordon
    Hellósztok
    Feltettem a steamot regisztráltam magam meg mindent feltettem a játékot megvan a hat javítás meg a ptche-e. Már csak annyi a dolgom hogy feltegyem a 6 javítást meg rá a patchet? Vagy még kell valami mást is csinálni?
  • FLeK0
    http://www.csbanana.com/csb_lists.banana?section=map.catlist.2
  • ILL
    Sziasztok!
    Nem tudnátok néhány jó oldalt mondani, ahonnan CS:S mapokat lehet letölteni! Előre is köszi!
  • Borg
    7-es minek neked?
    6-os a legújabb, és lentebb találsz linket hozzá.
  • xxxbence
    az rendben de empirios is van? hotdog mondja ott lejebb hogy mert nem azt toltom...
  • Tatyla
    vegeance-s
  • xxxbence
    me' van empirios 7es update? tudtok linket adni?
  • janos666 #6820
    Próbálta már valaki hogy ha belerakja ezt a 6-os updatet a Half Life 2 (a legelső, nekem még ez van, és nem is akarom elkapkodni a lecserélést ha már ez egy elkapkodott letöltés volt...) emporio FIX_ALL-os változatába működik-e a cs:s része?
  • noodle77
    Half-Life_2_Deathmatch_Addon-VENGEANCE/

tud valaki egy linket, ahonnan le lehetne húzni?
  • janos666 #6818
    Igen. A CD-shez is van update ami DVD-re frissíti (vagyis az az újabb és azt szánják tivábbi...)
  • Tatyla
    a dvd-s vegeancehoz is jó?
  • janos666 #6816
    A vengace féle HL2-höz való cuccok. Úgy látszik váltani kell a jó öreg emporióról vengacere, mert...
  • Tatyla
    felraktam a 6-os update-t és nem indul mostmár!
    mit rontottam el?