73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6854 Már mint magyar servert keres mint pl.: aSE -
#6853 Emberek!
Van vmi server kereső ami magyar? -
nenad #6852 csak most jutott eszembe ahogy igy nezegettem -
nenad #6851 erdekes en a patchet nem is hasznaltam es jol megy. -
#6850 Nem fogod elhinni: megvettem!!! És megy szuperül, csak a másik gépre is kellene, hogy a haverommal tudjunk ketten játszani, na mit szólsz? Vegyem meg még1x? No azt má' nem. -
#6849 na valaki tudja hogy mit kell még ezeken kívűl csinálni?????? -
#6848 Én megcsináltam a steamot, feltettem a játékot, feltettem az 1 2 3 4 5 6-os javításokat a 6-os hoz kaptam egy külön patchet amit nem lehet sehova berakni. ÉS ITT TARTOK. A GECIBEEEEEEEEE
-
#6847 en nemtom milyen peccs meg ilyenek nekem anelkul ment(nemtom most fogok gemelni lehet nekem se) -
#6846 vááááá.nemarrr.na elso felrakod a cs.s empirot.
masodik csinalsz steam cfg.-t+egy uj accountot a steamen.ezutan
update5 aztan updtae6.es kesz:) -
Borg #6845 A gépigény definitive nem lett kisebb szerintem. Pont ugyanolyan, mint eddig. -
#6844 na nekem css(final) emporiom van +update5 +update6 és semmi féle új patch és működik tehát a kérdésem hogy ez a update6 patch mit javít és van e olyan akinek elbaszta css-jét?Új mapokat szinte senki nem használ legalábbis a magyarok nem.Vagy várunk valami jó map packre aztán mindenki felteszi?amúgy szerintem a gépigény kisebb lett az update 6-tal.Álítólag botok is vannak valaki próbálta, vélemény?
És látom sokan tökölnek css beíndításához azok tegyék fel ezt a kombinációt amit én.update6-tal is azért van bug rendesen (ezt azért még nem javították). -
ShaiHulud #6843 vedd meg -
#6842 HL2:DM Somebody plííííz! -
Borg #6841 Hétfőn jön az én HL2-m is már :) -
FLeK0 #6840 mar tobb hete hasznalhatja a steamen aki megvette a hl2-t. anelkul nem is menne, mivel a jatek filejait hasznalja. -
romero83 #6839 Valaki meg tudja modani, hogy kiadták e már az új Hammer editor-t? -
Myron #6838 Ha már fentvan az 5-ös update akkor a kis 13 MB-s 6 os updatet érdemes leszedni és felrakni úgy minta za összes többit.
Ha nincs fent az 5 ös akkor a nagy töb szás megás 6 os updatet kell leszedni.
Ha HL2:DM viszont csak 20 MB valaki igazán felrakhatná valahova! -
#6837 De fel kell rakni az update 2 repackot is? -
Borg #6836 Nekem megy simán a CSS az új patchel.
Viszont a cbble mapon ezzel lesz tele a consol:
"ProcessVoiceData: Voice_AssignChannel failed for client 9!" -
#6835 Ez engem is érdekelne, mert a torrent nem engedi letölteni... -
#6834 Én csak annyit csináltam hogy feltettem a játékot meg a 6 javítást na meg persze a steamnál regisztráltam. Kihagytam valami fontosat? -
#6833 Hova kell tenni a patchot? Mert nincsen semmi olyan hely ahol áthelyezné. -
busman001 #6832 ne a louncher-el indítsd a gamet hanme a rendes ikonnal !
ha nincs patch akkor nem is fog menni!!! -
#6831 Nincsen fent a patch még de amikor indítom ezt írja ki itt mit kell csinálni?
-
Myron #6830 HL2:DM -et honnan lehet leszedni? Valaki lenne oly kedves és felrakná valahova? Tudok adni FTP-t ha kell. -
#6829 Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update @ Vengeance
Ez olyan dolog ha letöltjük akkor megy a hl2 meg a cs:s is egymás mellet feltört verziónál? -
#6828 Sorry de eddig melóban voltam, szóval omega drivers. Mivel a 9800SE az szoftveresen van butitva ,ezzel a driverrel már próként megy. Persze ehhez az kell hogy a VGA-d ujnyákos 9800 vagy régi 9700pros nyák legyen tehát L alakban legyenek a memoriák a nyákon, a proci körül, kb 75% hogy menni fog. -
#6827 Hellósztok
Feltettem a steamot regisztráltam magam meg mindent feltettem a játékot megvan a hat javítás meg a ptche-e. Már csak annyi a dolgom hogy feltegyem a 6 javítást meg rá a patchet? Vagy még kell valami mást is csinálni? -
FLeK0 #6826 http://www.csbanana.com/csb_lists.banana?section=map.catlist.2 -
ILL #6825 Sziasztok!
Nem tudnátok néhány jó oldalt mondani, ahonnan CS:S mapokat lehet letölteni! Előre is köszi! -
Borg #6824 7-es minek neked?
6-os a legújabb, és lentebb találsz linket hozzá. -
#6823 az rendben de empirios is van? hotdog mondja ott lejebb hogy mert nem azt toltom... -
#6822 vegeance-s -
#6821 me' van empirios 7es update? tudtok linket adni? -
#6820 Próbálta már valaki hogy ha belerakja ezt a 6-os updatet a Half Life 2 (a legelső, nekem még ez van, és nem is akarom elkapkodni a lecserélést ha már ez egy elkapkodott letöltés volt...) emporio FIX_ALL-os változatába működik-e a cs:s része? -
noodle77 #6819 Half-Life_2_Deathmatch_Addon-VENGEANCE/
tud valaki egy linket, ahonnan le lehetne húzni? -
#6818 Igen. A CD-shez is van update ami DVD-re frissíti (vagyis az az újabb és azt szánják tivábbi...) -
#6817 a dvd-s vegeancehoz is jó? -
#6816 A vengace féle HL2-höz való cuccok. Úgy látszik váltani kell a jó öreg emporióról vengacere, mert... -
#6815 felraktam a 6-os update-t és nem indul mostmár!
mit rontottam el?