Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

innen lekapod az 1005ös repackot.
utana #1716 és #1718 (battlenet ajanlott, kicsit gyorsabb) -> innen lekapni a cs:source 2308-3108-as peccset

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

az egyik legnagyobb és legnevetségesebb bug mégis a teammate megtámadásának kiirása. pl lövöm az ellenfelet, és folyamatosan irja ki alul, hogy "corey attacked teammate".. vagy ha egyik csapattárs lelövi másikat, akkoris az én saját nevemmel irja ki ezt, pedig közöm nemvolt hozzá. szal érdekes. a kés meg bugos lett 😄

Dud [OBI]
Teszteltük vagy 2 órán át most a gámát, de még mindig nem az igazi... Szerintem még mindig atom bugos a hitbox. Egyszerûen felfoghatatlan események történnek. Mellélövök meghal... fejest lövök... semmi... Volt hogy láttam hogy az ellen mögött csapódik a lövedék és mégis elpatkol. Az meg hogy a console -ba hülyeségeket ír csak hab a tortán. Van még rajta bõven meló.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

csabawarchief
inkább linkeld 😊

nem start.bat-ot kell hasznalni, ha felrakod a v4 updatet az csinál az asztalra egy parancsikont a hl2 exédrõl és mehet is. amugy ezek állnak benne: hl2.exe -steam -game cstrike -console -noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel

Milyen start.bat-on kell kétszer klikkelni? Abban mi van? Csak a hl2 -game cstrike- console -steam???

tomper-nek köszönhetõen megvolt ugye a v3 repack, oda kibontottam a battlenet-rõl szedett 2308-3108-as exe-t (mivel tomper a 23dikai update-t nyomatta), gyorsan egy steam cd-key csel a megadott cd-key-ek használatával, és már kész is, kapásból jó lett.
ha gond van nalad, vagy rossz exe-t szedtél, vagy nem jön össze a cd-key csel

kül, igazad van, de pl a hordokon se látcik már meg a lövésnyom

Lord Maelstrom
azaz?? 😊

na msot probaltam, megy ez kéremszépen tökéletesen😊 mast ne mis kell csinalni, csak ugyanazt amit a V3nál.
amugy a fizikát visszavették rendesen, probalgattam tárgyakat lõni, nehezebben borulnak, hitbox többiek véleménye szerint is jobb lett.

nekem legális és nem szokott gond lenni a játékkal , amíg a crackelttel játszottam mindig szarozni kellett valamivel

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Lord Maelstrom
passzolom hogy ez cracked patch-é vagy sem.

ez még csak 1 update nem? vagyis semmi krekk? a V3-as megoldaban nem vmi krekket hasznalt aki megcsinalta a repackot?

janos666
Lehet hogy az az egyedi eset akit levág legális verzióval amiatt történik mert mi (többek között) az õ cd-kódját használjuk.
Ha ez valamit jelent számodra, akkor negem is. 😞

Lord Maelstrom
Hát .. szómorúan jelenetem engem MINDIG levág néhány másodperc után. Próbáltam már a Sztímes trükköt és más servereket is.

De úgyhallottam hogy mást teljesen legális CS:s-sel is levág folyton. Passzolom a probléma okát. Vki okos mondjon valamit erre.

jah mar vagdosom eztis, 2308-3108-at. remelem sikerül összehozni vmit

Lord Maelstrom
akkor a méretben kisebbiket.

nah mar sikerült kapcsolnom.. innen melyiket is kell pontosabban szedni? asszem a legutobbi verzio van meg most, a mai frissites elõtti

Lord Maelstrom
Me too.

Én ezt a V4-es patch-t simán rányotam a v3-ra.. (de azért biztos a mi biztos csináltam elõtte backupot)

nem tudjatok vhova felrakni ezt a v4-et? csak ugy siman ra kell rakni v3-ra?

Amikor connecteltem, s kiválasztottam az auto assignot, akkor dobott ki az asztalra. Ez miért lehet?

Lord Maelstrom
Na én felmentem arra fTP-re amit NOCCO mondott le is szedtem a v4 es patchet és felenged a serverekre.. (protocol v4) csak most épp lebaszott .. gondolom a clienregistry-s trük még érvényes.

Ja, ez az...

195.228.156.146:27015

Erre 5-s, vagy 10-es appidvel kell menni?

Az OBI szervernek mi a címe?

hat nemtom nekem nem akar updatelni, mindig csak a 28adikait veszi az uccsónak. szal nem vagom..

[NST]Cifu
Dx8, és vedd le a dolgokat legalább medium szintre. Sajnos az a kártya ennyit bír.

Kösz ez nem túl biztató. Állítólag a pk4-ben lehet turkálni és úgy akár 10 FPS-el is megugorhat.

He?!?
Nem tévedtél egy picurit el? Ez nem a Doom3 topic! 😊)))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Nem, legalábbis én is TK-ztam (folyosóban vakítottak, én meg lõttem mint az õrült 😊), és semmi sem volt (Sry azért ment.).

A francba!!! eljutottam addig, hogy szépen bemegyek egy hivatalos szerverre, de a progi kidob. 😞((
V4-gyel. Mi a gond?

Most ez a hibaüzi jött nekem: Steamstartup() failed: error 108...

ÁjjLe BoBBi
mész te a....😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lord Maelstrom
Akkó megint kérdezek .. szóval ha egyszer sikerült átverni a steamet és letöltetem a vele a CS:s-t akkor utána ezzel így nem tudom updatelni a meglévõ fileokat ? mármint hogy legközeleb is átverve updételje? Vagy muszály mindig elõrõl az egész legfrisebb verziót letölteni ?

Ki tudja...
Nekem még a CS_notcracked_beta az alap...

Lord Maelstrom
btw egész jól jön 12 Kb/sec. Remélem mûzli.

Lord Maelstrom
õõõ... ha én kimaradtam abból az elõzõ upgradebõl ami tegnap volt .. azaz nekem a v2-es repack van meg amit még tomper adott. Akkor ez? patch_css_230804_310804.exe
vagy ez patch_css_full_140804_310804.exe kell? mind kettõ szept 1-i keltezéssel.

Lord Maelstrom
Mi ? Tribes? Hol? Én is! Akaroooom!

Bocs az off-ért 😊

Lehet benne valami... pont a dx-es dolgot állítja tudtommal, de lehet, hogy hüjje vok.

Kösz ez nem túl biztató. Állítólag a pk4-ben lehet turkálni és úgy akár 10 FPS-el is megugorhat.
Venni pl.: egy új videokártyát...

Amúgy meg, ha lehet, hogy dx9-es renderinget használ, akkor azt kellen visszább állítani dx8-ra, ha lehet, vagy marad a 640*480*bilinear*noaa.

Ha lent lesz a v4, akkor ugyanúgy kell megcsinálni, mint a V3-at? vagy itt nem kell már semmit zsonglõrködni?

Tudtok vmit hogy hogyan lehet rábírni a CS:Source-ot hogy több FPS-t produkáljon? Mert FX 5600 kártyám van és igencsak kevés FPS-t produkál.
Dud [OBI]
A TK -ért köv körben "nem játék" jár ugye? Tehát ha leTKzol valakit akkor köv körben hullaként kéne születned. Remélem így van állítva a szerverünk.

Dud [OBI]
OBInet szerver (195.228.156.146:27015) legfrissebb verzióra upgradelve. Várunk mindenkit szeretettel!

[NST]Cifu
Most jövök az OBI szerverrõl vagy egy óra játék után. 😊
Jó lesz ez, a skywalkot tényleg kilõtték, viszont valahányszor egy CT belelõtt egy másik CT-be, azt írta ki, hogy én lõttem... 😊
(ja, meg egy MaGiLla nickû srác olyan szépen leTK-zot az indulóhelyen, hogy öröm volt nézni... Az ilyenek sose unják meg?)

A nick Anonymus a jelszó pedig a mail címed.
Mi a ninck\pass?

Ha kell crackelt update akkor nézelõdjetek ezen a két ftp-n. ftp://cs.rivera.ru és ftp://battlenet.ru
Kandurex
Aki hülye haljon meg...

Azért gratula!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
A CS.hu -val mi van? Mintha nem menne már vagy 2-3 napja.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Skiper
Grata-au, gratulálok!
Az asszonyos férj. heh 😊

gyuri http://gyur6.uw.hu