Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Képet 😊)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Davidus
Megjöttek a külföldi oldalak de a steam még mindíg szar😛 Akkor újra megkérdezem... Meg lehet valahogy játszani hogy steam uninstall után ne kelljen újra letölteni a 4 giga cuccot?

V9ykn8_TZL0

Nekem mûxik!
Nézzétek meg a stress testet!!!
Davidus
Kiderült hogy a netem szar😛 Egy külföldi oldal se jön be.

V9ykn8_TZL0

Dud [OBI]
A mai nappal, a meghírdetett idõpontra elérhetõvé vált a CS Source. Büszkén jelentjük, ehhez képest másfél óra csúszással már bérelhetõk az OBInet-nél szerverek. A magas fokú optimalizáltságnak köszönhetõen a legalacsonyabb díjszabással tudjuk elérhetõvé tenni felétek, akár azonnali indítással.
Publik szervereink állnak rendelkezésetekre teszt ill fun célból:

CS:Source | Powered by OBINet.hu - 195.228.156.146:27015
CS:Source | Powered by OBINet.hu - 195.228.156.146:27016

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Davidus
Nemtom mi lehet de nekem valami miatt nem indul el a steam. Olyat lehet hogy steam uninstall de a gémeket nem törli? Aztán újra felrakom hátha jó lesz.

V9ykn8_TZL0

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

XeeN
Az Office-on szétberheltem egy számítógépet. Meglepõdtem egy kissé, amikor egy SB Audigy és egy ATI Radeon 9800 (pro/XT) grafkártyát láttam meg benne...

MrDevil
Valakinek megy a Cs????
Nekem ahogy elindítom ki is lép!!

Davidus
Nektek megy most a steam?

V9ykn8_TZL0

Én azért megpróbálok egy kupont beszerezni.

Ha van valakinek Kecskeméten, akkor veszek.Ha nincsen, akkor marad a tört.

janos666
Majd meglátjuk.
Kandurex
Ja, ja, a fél magyar scene a törttel fog játszani. No meg sokkal több szerver is lesz hozzá 😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

janos666
Aztán ha lessz crack rárakjuk?
janos666
Le lehet szedetni steam-mel a full css-t a beta-hoz hasonló módszerrel, csak most HL2 cd-key-t adnánk be?
na?

http://thenamelessphoto.com/

janos666
Repack, hasonló valahol?
Kandurex
Még 8p

Kandurex
A PCGAMER is 94 % adott a D3 -ra, még is alapvetõen egy szutyok játékot kaptunk kézhez. Persze azért én ennél jóval erõsebben bízom a Valve -ban és tényleg egy remek játékot (ami méltó az elsõ részhez!) kapunk.

még 10p

http://thenamelessphoto.com/

kozel, de meg van vagy 5 honapjuk, hogy kiadhassak, persze elobb is lehet.

"Érdekes bejegyzésekre lettünk figyelmesek ZeroCoollal egy bizonyos fórumon. Az egyik szerint Angliában kizárólag DVD-n fog megjelenni a Half-Life 2. Ez állítólag holtbiztos, viszont Európa többi részérõl nincs információ. A másik hozzászólás ugyanattól a usertõl származik. Abból az derül ki, hogy a PC Zone magazin már le is tesztelte a játékot, és 97%-ot kapott! (!!) Ez bizony nagyon jó értékelés, fõleg attól az újságtól. Eddig 95-nél alacsonyabb százalékérték nem is születet - szerintem nem is fog. Csak jelenjen már meg!!!"

Forrás: www.gamestar.hu

Több gamer lap is tesztelte már, szóval szerintem nagyon közel lehet.

Extraboy
Jolenne... mert penteken haverokkal akarunk menni SOURCE lanozni szal remelem addig megjelenik

janos666
Van-e már új dátum?
Nem jön valaki az OBI szerverre?

janos666
Kijön-e már? Valami kétes hír tegnap estére ígérte. (hogy melyik idõzóna, de már akkoris...)
Skiper
ja.

gyuri http://gyur6.uw.hu

Igen, de nem kicsi? Szélességben?

Eddig még mindig csak a duston lehet amúgy játszani?

M@TriX
jah, sztem jól néz ki...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez a kis kép mehetne felülre, a steampowered.com-ról loptam ohh 😊 Ha megfelel?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

ReTeK
hiszem ha játszom :-)

szerintem a CS:S bot/tusz AI-n dolgozik a TRS a CZ elkeszulte ota 😊

M@TriX
hiszem ha látom, habár nem sokat érek vele, inkább megvárom a HL2-t, az a biztos...

mondjuk ha lesz offline része is, mondjuk botok, akkor azért beszerzem 😊
jah lesznek? mert tudom régebben volt téma, de már elfelejtettem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

1-2 nap es megjelenik.

ReTeK
valami új hír ? vagy mindíg sehol semmi

Extraboy
Es az mar installaltban nincs benne? ha nincs sztem rakd ujra az ASE-t nem sok ido es ugy biztos benne lesz!

[NST]Cifu
LoL!!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

toMpEr
elvileg nemfeltetlenul...az uw bannerje miatt nem jelenik meg
mas helyrol mukodik pl.:

M@TriX
😊))))))))))))))))))))))))))

[NST]Cifu
Naná, hogy nem jött össze: a képeknek általában kiterjesztése is szokott lenni... 😊

Nem jön ez össze nah itt van kép:

http://torry.atw.hu/cs

Ott nincsen Source.
Kép:

Extraboy
Filter ---> configure games

Hogyan kell beállítani azt, hogy az ASE kiírja a Source szervereket?

Vagy tudnátok adni Source szervercímeket?
Nem tört, és tört is jöhet!

nem akarok túl pesszimista lenni de ha steamen elõrendelem a hl2õt , hogy tudjak cszni mi van akkor ha utána húzzák halasszák tovább a hl2 megjelenését és a novemberi megjelenés is csak kamu hogy minél többen elõrendeljék?! senkinek a lelkivilágába nem akartam belegázolni 😄DD

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

M@TriX
a hiba az ön készülékében van...

Looserke
Nektek normális spriteokat rajzol ki a gép??? Nekem a game közben pl. az idõ számláló egy "e" betû a páncél és az élet elõtt is egy betû van és a fegyverek sprite-jait sem jeleníti meg. Offline próbálgatom csak.

[NST]Cifu
Ezek az alapmapok, a STEAM által valószinüleg jönnek még, és szerintem a régi mapok jó részét át fogják ültetni a pályamesterek, szóval no para.

Hol az Inferno báze?