Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
rosszul írtad át sztem a gém helyét!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Ronaldo07
Most már nekem is megy,de valamelyik szervereknél azt írja ki,hogy steam validation rejected.
Amúgy még én is full kezdõ vagyok!

CoolStuff
Köszike!
Megy már minden, nem tom mit kúrtam el!
Általában ti hol nyomultok?

A gémen kívül érdemes/kell valamit még föltenni?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

bind-elni szeretném a fegyvereket, gránátokat,stb....funkció billentyûkre, hogyan tehetem meg a Source-ban?

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

Change Team, és alapbeállítás szerint 'm' betû

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

[HUN]PAStheLoD
én nem állok be nézelõdni ^_^
amúgy van rá gomb , team selection vagy mi 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CoolStuff
Köszi!😊)

Még full kezdõ vagyok, szal nem vágom ezeket!😄
De már olvasgatom az opsönzöt!😉

Mi van még ilyen dolog, amit nem árt tudni?

Az egér gombokat vágom... y-t azt vágom... fegyver eldobást/fölvételt nem nagyon... parancsokat sem vágom...
Ja meg azt, hogy ha pl beállok nézelõdõnek, akkor hogyan tok átállni utána játékosnak? Én disconnect és reconnect-el szoktam!😄DD

[HUN]PAStheLoD
felrakom vhova ..

[HUN]PAStheLoD
az ahhoz kell hogy accountod legyen ..

[HUN]PAStheLoD
B gombbal 😄

Thx.. Seth

Seth

PSN ID.: Beegabor

Ronaldo07
Amúgy nagyon jól néz ki a game!!

CoolStuff
hogyan kell egyáltalán vásárolni?
sry a hülye kérdésért!😛

Ronaldo07
De abba írja a steamet.

CoolStuff
megcsinálom elõrõl!😊
Lehet, hogy nem jó verziójú gémet szedtem le?😮

Tud valaki egy CPL configot a gaméhoz, vagy hogy lehetne mûködésre bírni a "gyors vásárlást"?

Csak nem mûxik a letöltés a #2740-ben

CoolStuff
nálam steam ablak nem jön be soha!😞

[HUN]PAStheLoD
nemkell , ez az online peccs kell a #2740 ben

[HUN]PAStheLoD
nálam úgy volt ,hogy
emporio kicsomagol .. winrarral megnyitottam a rar-t és abból 13000 filet csomagolt ki .. majd rátettem a crack könyvtárból a dolgokat , majd az online peccset .. átírtam steam dolgokat
csináltam 1 parancsikont a hl2.exe-hez ahogy emp.nfo írja ... majd nyomtam rajta egy entert .. és bejött a steam engine a "dos" ablakban , vártam fél percet bejött a gém , és gémeltem 😊

CoolStuff
Azzal az online szarral mit kell csinálni?
bemásolom és utána?
ha elindítom csk kiírja, hogy engine és kész...

CoolStuff
ok, nem megy még...
Ez van + nekem is!😞
Tudnál egy képet csinálni, hogy neked mik vannak a c:/css könyvtárban?
Lehet valami hiányzik...😛

Ronaldo07
Nem kapok semmilyen hibaüzit!
A Steam az kell hozzá,mert az nfo-ban nem írja?!

[HUN]PAStheLoD

CoolStuff
Az online peccs?
linket plz...
Lehet nem jót szedtem le!

CoolStuff
én is😄

CoolStuff
tom, ezt a leírást nem én írtam...😊

[HUN]PAStheLoD
én az 1,3megást használom ...

[HUN]PAStheLoD
há nemtom .. pedig látom mindenfélét megcsináltál ..

[HUN]PAStheLoD
a játék helye "c:\css"
és nem "c:\css\"

[HUN]PAStheLoD
emp-css paccs kell ..

CoolStuff
A cs konzolba csatlakozás próba után ezt írja:

Unable to remove c:\css\cstrike\SAVE!

És nem csatlakozik...

CoolStuff
Így csináltam:

1. "Counter-Strike Source FINAL READ NFO-EMPORiO" letölt, kitömörít pl. c:\css\ alkönyvtárba

2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba

3. "Counter-Strike Source ONLINEPLAY-EMPORiO" (online-krekk-959,825 byte, nem az 1.3 megás!!! )(bár csak a tömörítés más😛) letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülírva)

4. Steam-et a www.steampowered.com rol leszedni (600kbyte), installálni, updateli magát, készitünk egy accountot magunknak, majd VÉGLEG KILÉPÜNK BELÕLE, BEZÁRJUK !

4. c:\css\steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév (elõzõekben kreált vagy már meglevõ) és jelszó és a játék helye, c:\css\)
Majd letöröltem a Steam.dll-t, mert anélkül el sem indul, ha nem törlöm le...

CoolStuff
Ha ezt az üit kapom egy szerverre való csatlakozáskor, akkor mit szúrtam el?😞

CoolStuff

Ezt kapom én is...

Nem kapok. Minden úgy csináltam ahogy itt le volt írva, azt a 959 kbyteos online pecset szettem le.
[HUN]PAStheLoD
steam validation errort nem kapsz ? ..o

[HUN]PAStheLoD
emporio tökéletesen mûxik online a peccsel..

[HUN]PAStheLoD
nemtudom nekem minden zsír SP2-vel EMPORiO rlsel és hozzá az emp-css peccsel ...

Ronaldo07
Hellosztok!!!
Lenne egy nagy problémám!!
Letöltöttem a játékot,kicsomiztam,elindítottam és mikor csatlakozni akarok egy szerverhez akkor elkezd tölteni és 1 másodperc után visszamegy a szerver listához!!
Mi lehet a baj??
Ha meg saját szervert indítok akkor meg megy!!

janos666
Na, válaszoljon már valaki el lett-e döntve a luzifer vagy az emporio a jobb?
Segítsen már valaki.
M@TriX
nem akartam nagy képet beszúrni és nem a grafot mutogatom, hanem magamat 😉

szépet repültem a de_piranesi-n 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nekem ezt írja ki és ezért nem megy: nem található a vstdlib.dll mit csináljak?
[NST]Cifu
1.: A CS:Source a CS1.6 átportolása Source alá, azért csinálták meg így, mivel a CS2.0 fejlesztése a fõ irányvonal, a CS:Source elkészítése így egyértelmûen kevesebb idõbe került...
2.: Azért a HL2 fog még pár plusz effektet mutatni a CS:Source-hoz képest.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

janos666
Inkább darabra kevesebb kéne nagyobb felbontásba ha garafikát mutogatsz, de nekem mindegy.
#2712?????
CoolStuff
Doom 3 graf nagyon fasza, csak jó VGA kell hozzá!😛

CoolStuff
Hali!
IP címet valaki?😊)
Mi az a pálya M@TriX, IP-t plz...