Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TiMoN
nah egy kérdés... hogy azaz hol gamelhetnék nem éppen eredeti gamemmel? 😊
ID-t adjatok pls tánkjú

-TiMoN-

M@TriX
ott tévedtek, érdemes megnézni a videót a hitbox tökéletes, hacsak nem változtattak rajta. Persze a sebzés nem tökéletes, néha vannak érdekes esetek, biztos lesz javítva, de hogy a hitbox a játékos mögött lenne? Az sztem kizárt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tata exVermedve
Az -ból többen állították ezt, mondjuk én még ahhoz is bamba vagyok, hogy ki bírjam próbálni...

M@TriX
szerintem nem annyira gázok a botok... rohangálnak ahogy kell, elbújnak ahol lehet, nem nagy kihívások, de jobb mint egyedül mászkálni a mappon...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem csak mondjuk ha 20 FPS-el nyomod, akkor lehetnek gázok, amúgy megjelent még anno egy jó kis videó a hitboxról, szóval tökéletesen rendben van, csak pár hozzászólással lejebb egy amatõr szólt be...

Ikarus
Megvan, de ezek, tényleg egypálcásak, és alig mozognaK

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Ikarus
Nem akarja az igazságot, esetleg bõvebben?
elõre is köszi

szvsz nincs ertelme olyan botokat betenni amik 'allnak egy helyben es lonek rad ha elejuk kerulsz', legalabbis a korabbi kommentek hasonlokrol szamoltak be.

na nem source-ba hanem a winbe a 120hz-et, a source-ba ugyis csak 100hz lesz. amugy ati

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

de a source-ba ugyanis hiába állítom be a 120hz-et, source-ba csak 100hz lesz.

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0

Lacc
Valaki homályositson már fel, itt tényleg mögé kell lõni a futó embernek? Mert én teljesen a Battlefield-sorozathoz vagyok szokva, szóval nekem ez rohadtul szokatlan. Ott messze elé kell célozni, itt meg mögé? 😄
Sound
refreshlock nincs nvidiához? 😛 tudtommal van.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

és a monitor refresht hol lehet belöni?

Sound
Fleko: asszem szopópálya... 😄

Engem olyan tapasztalatok érdekelnének, hgoy ti se tapasztaltatok fps gyorsulást, hogyha high grafról low-ra raktom le? ELkezdek játszani, 40-50 fps, de ha neagyisten ha 2-3 enemy megjelenik, még lõnek is akkor 30fps, az meg már vicc. Levettem Low-ra és semmi gyorsulást nem tapasztaltam. Valami HW limitáló lenne? gép: 2400+ (2Ghz) 1G ram, 9700

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

ugy hogy megvarod amig befejezik a fejlesztesuket, es bekerulnek normalisan a jatekba a kovetkezo nagyobb frissites alkalmaval.

Kandurex
hl2.exe -steam -console -addbots -htx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ikarus
Hi. botokkat hogy tudok berakni?

M@TriX
ez nem komoly.. console-nak be kell állítani egy bill-t is, mert alapban " ' " de az a magyar billen ALTGR-1, szócal mondjuk 0-ea éedemes állítani...

Tata exVermedve
ZX 81, sõt még korábban ABC 80 (egy nagyon fasza svéd gép volt, gyorsabb mint a Sinclairek, csak nem terjedt el) - aztán persze Commodore 64...

figy, ez most komoly! 2 probléma. 1: consolet nem tudom elöhozni, keyboard-advanced-nél beállítottam semmi, parancsikon után -console semmi. 2: a monitor frissítési beállításat hol tudnám beállítani? Köszi

M@TriX
Sinclair ZX Spectrum

Tata exVermedve
Szerintem próbáltam válaszolgatni, csak amikor egy oldalon belül harmadszor kérdez rá valaki (pl. PapaRolee) egy hasonló steam-app errorra, amire szemmel láthatóan csak tippek vannak (20 hozzászóláson belül) abból az derül ki, hogy nem olvasott vissza ennyit sem.

Nem hinném hogy a korommal kapcsolatban igazad van, nem is létezett még a warez szó, mikor hangkazettáról betöltött, feketefehér kockagrafikás játékokkal elkezdtem szórakozni olyan gépeken, amiknek a nevét sem tudja ma már senki... Persze felrakott warez gámák számában ettõl még lehetsz jobb...

Tata exVermedve

M@TriX
ha lenne tapasztalatod megoldottad volna.

tapasztalatból mondom...

miért keresi a D-n a gémet, csak nem valami configfájlban az van megadva? nahát...

Tudod akkor kezdtem warez gamákkal foglalkozni, mikor te még csak egy kéjes gondolat voltál az õseid fejében. Van némi tapasztalatom és a sok fölösleges kérdésembõl következtethetsz rá, hogy nem itt fogom azt is megkérdezni hogy hogy és hova kell valamit kitömörgetni. Hidd el sokat szoktam olvasni, mielõtt kérdezek....
Tata exVermedve
Kezdem megérteni azokat, akik bunkóznak ilyenkor.
Egy oldalt sem - de tán még 20 roppant bõ lére eresztett hozzászólást sem kell visszaolvasnod, hogy esetleg megoldást találj a problémádra...

Megvan elvileg.... Még jó, hogy 2db patch.exe-t adtak ki😄

Hi! Ezt a hibát miért írja ki?
steamMountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem(0x12e648) failed with error 4: Bad launch configuration

Tata exVermedve
Igaz, az legalább a bevásárlásnál segíthet. (Bár nem tudom mit csinál, ha variálni akarok a gránátokkal...)

Mindegy még próbálkozom, talán némi pályaismerettel javul a helyzet.

Hi!
Kéne nekem egy HL 2 kupon! Ha van valakinek, akkor írjon a [email protected]! Max 5ezret adok érte!
M@TriX
autobuy

Tata exVermedve
Valahogy én is így vagyok, zavar hogy nem ott van a hitbox, ahol látom az embert (vagyis nem zavar, eszembe se jut, hogy mögé kéne lõni, mikor fut). A sebzés mértékével sem vagyok kibékülve... Nem tudom, a gránátot érdemes-e tartogatni dobás elõtt, vagy úgyis pattog még egy darabig, amíg robban, az biztos hogy a kibiztosított gránát nem robban rá az engem közvetlenül fejbe lövõ emberekre.
A vásárlás pedig egy komplett f@szság: egyrészt nehézkes, másrészt röhejes hogy mint láma nyúbí egy pisztollyal és egy gránáttal páncél nélkül kergessek jól felfegyverzett veteránokat.

miertnem? 😊
próbáltam úgy is, de ismétlem ez a LuZiFeR verzió, ahol van cstrike.exe is. mindkettõvel ezt csinálja.
elindul a steam engine, majd 5-7 másodperc múlva jön a hibaüzenés
Jo az a valtozat is, csak szar a steamapps.cfg-je. Ha belenezel lathatod, hogy erosen hianyos. Az online crack-et felteszed, abban van egy rendes cfg, csak kezzel allitsd be a megfelelo ertekeket (eleresi ut, steam login/pass)
Faki
Ezt odaírtad a properitiesbe a hl2.exe után hogy -steam -console -game cstrike ?

Tata exVermedve
Akkor nézd meg az Empirio-hoz való leírást, szedd le a hozzávaló online cracket és nézd végig ez alapján, mi nem stimmel. (Gyakorlatilag ugyanaz a törés, csak a luzifer úgy csinál, mintha mindent megcsinálna...) 2908 és 2929-es hozzászólás ajánlott...

Tata exVermedve
hl2.exe-n jobb gomb, menübõl create shortcut. A létrehozott shortcuton (ugyanabban a könyvtárban találod) Ctrl+X, minimalizálni minden ablakot, desktopon Ctrl+V. Jobb gomb az ikonon, menübõl properties, ott a shortcut fül target mezõjébe kell ezt beírni.
(Ha láttál már Windows-t, ez azért tényleg alap. :-)

az már megtörtént 😞
Tata exVermedve
2960-as hozzászólásom esetleg segíthet (reggel megbeszélve, vszeg egyszer be kell jelentkezni a steamen és update-elni egyet).

Tudom, barom vagyok, de..:
LuZiFeR verzió, simán feltelepült, steam account ok, indítom és ordít egyet, hogy "SteamAppMountFilesystem() failed".
mindenáron a "d:\counter-strike-source" könyvtárba akar irogatni, mai nincs.

Mit basztam el?
AndrewCB
Így három napi teszt után, elég rossz a véleményem a játékról. A grafika szép és jó, de a sebzés az egy kaki.

M@TriX
mint pár embernek ajánlottam, mondjuk végezz el egy alapfokú IT tanfolyamot és akkor sok anyázástól megkímélheted magad 😊

glkFox
Gibro ! vigyaz magadra mert itt sok a b u n k o 😊

Még soha nem csináltam ilyet ezért azt sem tudom, hogy kezdjek hozzá. Segítséget kértem nem fikázást!! Azért kösz
Lacc
Beindult a Talicska HUN CS:S server! 193.6.2.125, default port

Gondoltam hátha itt érdekel valakit 😊 Gyertek, toljátok a talicskát, gyûjtsétek bele a hecsátot
Lacc
Ezen mit nem tudsz? Még csak nem i angolul van odairva, hogy mit kell tenned.
Szevasztok! Ezt hogy kell csinálni? 5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
HL: Source-ról lehet valamit tudni?
Lessz törés, mire várható?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Kandurex
Anti-csítos progi, az elsõ része szart nem ér.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯