Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: nem értem miért, de ha botokkal megyek, néhány kör múlva szaggat velük, ha megy net, ilyesmi. Esetleg kell vmi patch, h tudja kezelni a 4 magos procikat és ne 1 db 2400-asnak vegye<#szomoru1>#szomoru1>?
Szerintem jó map, csak kicsi a talajszinti rész.
Észrevétel: a banneren levõ ak tükrözve van.
TDU nick: HUN_Matt_92
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
a maphoz waypointok is kellenek a botoknak mert különben pont ez történik!
de általában azt elsõ indításkor megcsinálja a source....úgyhogy passz 😄
nem olyan jó map ez....gondolom azé nincs egy szerveren sem!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Képz:
Itt a CT-k próbálják eltolni a falat:
Itt pedig nem mennek feljebb és elakadnak (a pálya hibája miatt) ott, ahol állnak. Azt hogy lehet megoldani, hogy ugorják át azt a helyet?
A segítséget elõre is köszönöm!
TDU nick: HUN_Matt_92
És ott tudod módosítani.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
msá:
szerver confignál van az hogy egy szöveg megjelenik a fölsõ sarokban idõnként, csak azt nemtudom hogy hol lehet módosítani, valaki tudja?
@
@
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
BlackMesaSourceról meg eddig is tudtuk hogy hatalmas lesz >.< (már régi a trailer XD)
@
Habár csak akkor amikor olyasvalaki szemszögébõl néztem a mecset.
nem vagyok én hülye hogy elvegyem a játékélményt magamtól.
Ha azt aktom hogy a gép játsszon akkor elindítok egy konvertálást vagy benchet azt játszadozzon a gép magának<#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
az a gondom hogy vodafone os mobil internetem van nagyon gyorsan tölt de a játékokban nagyon rosz a ping és gyakran laggolok
ha tudtok segiteni meghálálom köszi
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
@
mindenesetre biztos van nosteam fórum vhol a net mélyén, lehet oda irogatni az élménybeszámolókat, mert mi leszarjuk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
CSre egyébként én nem találtam alternatívát... talán 1.6, de annak meg a régisége miatt vannak olyan zavaró gondjai amik túlmennek grafikán... (amit egyébként lehet tuningolni szerintem ilyen olyan hi-res modellekkel textúrákkal ilyenekkel :S (papírfal + falon át gránát + hülye gránát simán + használhatatlan füst + még rosszabb flash + szar hangzás :\ legalábbis nagyon nem tudom ott betájolni merre vannak... CSSben meg jobb mint WH ^^)
@
hoy ehh
http://www.freesteamgames.atw.hu/
link
Erre a honlapra aki bejelentkezik, annak a steam accountját a ékódját kell beírni, mondván a regisztráltak kapnak játékokat az accountjukra...
Sajnos volt egy pár naív felhasználó. Továbbiakban vigyázzatok az ilyenekkel.
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Lehet,h a szar hitbox miatt mellkast adott be.
Ez mondjuk nekem is feltûnt mostanában,h amikor egyenesen lövök desertel egy helybõl akkor nem adja be, de viszont ha futok v. rárántok a fejére akkor baromi jól beadja a fejest. Mondjuk olyan is van,h futásbál rárántok és baromi jól beadja !
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Source az túl népszerû ezért sok a csaló... de el lehet lenni azért... kis zárt közösségeket kell keresni/kialakítani, ahova befogadnak esetleg... ott kisebb eséllyel van csaló 😊
én SGn tolom általában, illetve most van valami szeró (egyébként tört XD) ahova feljárok, és azért nem láttam annyi cheatert még... "érdekes" emberek vannak, de hol nem... (én is egy vagyok közülük elvileg, de a lelkiismeretem tiszta, szal lehet hogy csak a játék szar 😊)
@
kisebb élvezhetõség = a csíterek gyorsabban megunják csalni rajta
a source meg egy szar, de mégis gyors, és élvezhetõ néha