Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burjanmate
Mit értesz waypoint alatt? A területeket összekötöttem, a létrákat is, nav_analyze-t is nyomtam, de még így is ez van<#szomoru1>. Most kipróbálom, h úgy készítek nav-ot, h bejelölöm a gép által kihagyott helyeket is.
Más: nem értem miért, de ha botokkal megyek, néhány kör múlva szaggat velük, ha megy net, ilyesmi. Esetleg kell vmi patch, h tudja kezelni a 4 magos procikat és ne 1 db 2400-asnak vegye<#szomoru1>?
Szerintem jó map, csak kicsi a talajszinti rész.
Észrevétel: a banneren levõ ak tükrözve van.

TDU nick: HUN_Matt_92

Eredeti játékod van? Mert én kipróbáltam pár mapot eredetivel és warezzel és utóbbinál elõjöttek ezek a színek össze-vissza, a botok meg sokszor meg se moccantak vagy elakadtak.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Spészgószt
<#buck> MOst vagy a géped nagyon gyenge, vagy a pálya kotu és zabálja az fps-t Én speciel az utóbbira tippelek...mivel az ilyen nagy tereket tartalmazó mapok nem a leg FPS barátabbak <#bdead>
a maphoz waypointok is kellenek a botoknak mert különben pont ez történik!
de általában azt elsõ indításkor megcsinálja a source....úgyhogy passz 😄
nem olyan jó map ez....gondolom azé nincs egy szerveren sem!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

burjanmate
Hi! Találtam egy jó pályát, de (olyan szerver hijján) kénytelen vagyok botokkal játszani rajta. A gond csak az, hogy a botok elakadnak benne. Valaki hozzáértõ tudna segíteni?
Képz:
Itt a CT-k próbálják eltolni a falat:

Itt pedig nem mennek feljebb és elakadnak (a pálya hibája miatt) ott, ahol állnak. Azt hogy lehet megoldani, hogy ugorják át azt a helyet?

A segítséget elõre is köszönöm!

TDU nick: HUN_Matt_92

Hi! Valaki tudja miért van az, hogy amikor be akarok jelentkezni a Steambe akkor miután belépett szinte rögtön kilép? Mert még ha a CSS-t is elakarom indítani egybõl kidob... Elõre köszi a választ!

Lacccca
Gondolom mani admin van fent akkor cfg/mani... és ott keresd meg az egyik cfg filban valami olyasmit hogy adverts.
És ott tudod módosítani.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

kifli
valaki tudja hogy az intrep az micsoda? ill mennyire legyen állítva?

msá:
szerver confignál van az hogy egy szöveg megjelenik a fölsõ sarokban idõnként, csak azt nemtudom hogy hol lehet módosítani, valaki tudja?
armageddon666
vegyél jobb netet... kunyizz a szolgáltatótól jobb netet... varázsolj... nemtom mire gondoltál... www.uploadfaster.com és akkor gyors lesz vagy mi? ...

@

de nem azt kértem hogy aszatok le tudom hogy meik a jó net és meik a jó ping de ahol én vagyok oda nem jön adsl kábel ugyhogy csak ez az amit ide tudtunk hozni jobb mint a volt 64 kb/s os ISDN na és rájöttem na lécci abban segitsetek hogy a feltöltési sebeséget hogy tudnám növelni mert az a baj és lécci most segitsetek és ne toljatok le köszi
armageddon666
az enyhe kifejezés hogy plasztikázott... asszem teljesen újracsinálják... beszédeket újraveszik, pályákat újraépítik, etc... de végülis jah... plasztikázott HL1 😄

@

xNoodlex
Plasztikázott HL1 vagy mi? Amúgy tényleg jónak tûnik.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

armageddon666
áh... a gagyibb az húz falon át is 😄

BlackMesaSourceról meg eddig is tudtuk hogy hatalmas lesz >.< (már régi a trailer XD)

@

Lacccca
Hát még nem tapasztaltam.
Habár csak akkor amikor olyasvalaki szemszögébõl néztem a mecset.

nem vagyok én hülye hogy elvegyem a játékélményt magamtól.
Ha azt aktom hogy a gép játsszon akkor elindítok egy konvertálást vagy benchet azt játszadozzon a gép magának<#idiota>

OrioN the S
Csak olvasta az interneten<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ird csak ki, hogy tapasztalataid szerint, na 😄
Lacccca
Hát végül is az aim (legalábbis észrevételeim szerint) csak akkor ránt ha látómezõbe vagy szal a hátba lövés az hatásos 😊

múltkor 1vs1-ben nyomtam egy tört szerón egy aimos ellen. na az az igazi kihívás. tiszta öröm egy ilyet még akár párszor is belõni. kis gyakorlással megoldható. szerencsére az ilyenek általában nem iqfighterek, elég könnyû õket hátulról meglepni.

Szega87
rád meg hatványozottan igaz vérpiftike

Szega87
solo
6 centi vastag övegszál optika:C 4*100 megás kapcsolt net:C xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Szega87
minek nektek internet? <#nevetes1>

1es ping a jó :\, tudatlanok
5w0rdf15h
89-es ping ha szerinted jó akkor nagyot tévedsz 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lacccca
Tudod mi a a jó Ping? 25-35 közötti.

Spészgószt
"89" hát lol! <#buck> Én már azt is útálom akinek 50 fölött van! A pinghez meg nem csak a letöltésnek kell jónak lenni 😄 ,hanem a feltöltésnek is! Sõt a stabil net sem árt <#idiota> én annó "otthon" próbáltam meg játszani 32ks tárcsázós modemes ISDN halállal (nem volt más) bár akkoriban még az 50es ping volt a normális! 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

ez megcáfolom mert pannonos nettel 89 es pingem volt fixen és semmi lagg azóta ki lett "selejtezve" és most lehet hogy meg bánom de akkor nincs semmi ötletetek? lécci
5w0rdf15h
mobil neten nem lehet csézni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

lécci sürgös nagy segitség

az a gondom hogy vodafone os mobil internetem van nagyon gyorsan tölt de a játékokban nagyon rosz a ping és gyakran laggolok

ha tudtok segiteni meghálálom köszi
kifli
nálunk is repkednek a csalók, de elég ritkán vannak, rossz rate meg auto kick...
Roger6
Én is amondó vagyok, hogy hagyj ki egy bulit, és vegyél egy CS:S-t. Vagy ha kisfröccsözöl, akkor 2 bulit, aztán nem lesz gondod a csalókkal, legalábbis gyorsan meglesznek, ahogy a többiek is írták.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

armageddon666
nemtom olvastad-e lejjebb, de írtam hogy mostanában tört szerón tolom ... és jééééé nem nagyon láttam csalót 😊 aki meg volt az gyorsan repült...

@

werkfilm
aki már olyan kurvajó hogy csalók mellett is érvényesül az nem ma kezdte és ennyi idõ alatt összeszedhetett volna 3-4000 forintot erre a gamere
mindenesetre biztos van nosteam fórum vhol a net mélyén, lehet oda irogatni az élménybeszámolókat, mert mi leszarjuk.

OrioN the S
Azert beszelnek igy veled ,mert alapbol ott buktad ,hogy WH meg igazabol miota irsz azota a cheatrol es ezt mindenki mashogy ertekeli. En elhiszem ,hogy tort szeron jatszol meg sok a kocsog. Vedd meg gyere fel es jatsz aztan vilagossag boritja orcadat :o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Jamirofan89
igen,mert ha az ellenfeled aimbot-ot használ,és dust2-ön már a kapun át lelõ nem igen tudsz mit tenni... de biztos én vagyok a low.nem könnyû érvényesülni egy non-steames szerón,mert teljesen más mint egy rendes steames.így értelmezem: a legjobban a ghetto-hoz lehet hasonlítani.nem csilli-villi hejj be szép az élet.mindenkinek rossz a 'rate'-e és sok a csaló,és aki becsületesen játszik az ilyen helyen abból lesz az igazán jó játékos.gondolom te nem akarnád összemérni velem az erõd,mert te úriember vagy ahhoz,hogy egy non-steam szerverre látogass,és csak itt tudsz lowozni,de te tudod.

Lacccca
Jam eg még úgy is LOW volt XD

Lacccca
Törtja van meg kipróbálta a WH-t.

armageddon666
ejj mit írt ? 😄

@

CheAteR88
<#wink>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
ajj csallo...

OrioN the S
ugyis kitorlom 😄

CheAteR88
most fakadjak ki erre?<#wilting>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
vedd meg jo lesz...

Lacccca
FAIL ......

braid
armageddon666
a Source élvezetes 😄 csak szar... de hogy erre rájöjj azért kicsit benne kell lenned a játékban :\ egyébként ha hasonló skillûekkel eljátszadozol akkor nem érzõdik annyira hogy szar... illetve egy szint alatt... mikor már mindenki rántja fejre, akkor már kitûnik hogy hiába az istenkirály reflex meg precíz egér és kézmozdulat, ha a hitbox elvan csúszva és neked fej helyett mellre adja neki meg kapufa helyett fejre...

CSre egyébként én nem találtam alternatívát... talán 1.6, de annak meg a régisége miatt vannak olyan zavaró gondjai amik túlmennek grafikán... (amit egyébként lehet tuningolni szerintem ilyen olyan hi-res modellekkel textúrákkal ilyenekkel :S (papírfal + falon át gránát + hülye gránát simán + használhatatlan füst + még rosszabb flash + szar hangzás :\ legalábbis nagyon nem tudom ott betájolni merre vannak... CSSben meg jobb mint WH ^^)

@

Ha a source mar szar, akkor mi a mostaniak kozul az elvezetes jatek?

hoy ehh

slimslim
Mostanában elterjedt egy újj account lopási mód, vagy nem tudom, hogy mennyire új.
http://www.freesteamgames.atw.hu/
link
Erre a honlapra aki bejelentkezik, annak a steam accountját a ékódját kell beírni, mondván a regisztráltak kapnak játékokat az accountjukra...
Sajnos volt egy pár naív felhasználó. Továbbiakban vigyázzatok az ilyenekkel.

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

IcE TeE
Hát ez sok mindentõl függhet, lehet hogy volt sisakja, mellénye.
Lehet,h a szar hitbox miatt mellkast adott be.

Ez mondjuk nekem is feltûnt mostanában,h amikor egyenesen lövök desertel egy helybõl akkor nem adja be, de viszont ha futok v. rárántok a fejére akkor baromi jól beadja a fejest. Mondjuk olyan is van,h futásbál rárántok és baromi jól beadja !

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

armageddon666
hát, majd megszokod 😊
Source az túl népszerû ezért sok a csaló... de el lehet lenni azért... kis zárt közösségeket kell keresni/kialakítani, ahova befogadnak esetleg... ott kisebb eséllyel van csaló 😊

én SGn tolom általában, illetve most van valami szeró (egyébként tört XD) ahova feljárok, és azért nem láttam annyi cheatert még... "érdekes" emberek vannak, de hol nem... (én is egy vagyok közülük elvileg, de a lelkiismeretem tiszta, szal lehet hogy csak a játék szar 😊)

@

kisebb közösség, kevésbé élvezhetõ game = kevesebb csíter
kisebb élvezhetõség = a csíterek gyorsabban megunják csalni rajta
a source meg egy szar, de mégis gyors, és élvezhetõ néha