Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagy köteles baszkódni vele ha jól tudom.
Ez az õ bajuk.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Toshiba L300-2C5
Toshiba L300-2C5
@
Nem csak azt kel mondani hgy nem mûködik, hane azt hogy lecseréltétek a PC-t és ezért szükség van a végpont frissítésére, majd veszel 1 router potom pénzért és azt dugod rá elsõnek ami meg továbbosztja a netet szó nélkül.(habár ez majdnem mindenhol mûködik de a digit még nem ismerem lehet nem.)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
az üzletben ahol a routert vettem,lement alfába az eladó,hogy a digitõl ilyet mondtak.
egyébként volt egy kis idõm,telepítettem egy másik steames játékot dvd-rõl,frissítette,ikonra katt,és crash...szóval fogalmam sincs mi a stájsz,egyetlen reményem,hogy az IE motor miatt haldoklik a steam(amit elvileg az SP3 frissít),úgyhogy leszedtem külön egy IE7-et,használni úgyse fogom,de hátha játszani legalább tudok...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
újrarakni meg fasza lenne a rendszert,mert 1 hétig nem lenne net(a digi valami okossággal elérte,hogy csak ezen az oprendszeren mûködik a net,tehát a jelenlegi másik xp-n SEM tudok kapcsolódni-.-')
@
Anticampnél legalább nem fix a 3 fegyver ajtónként, hanem kicsit mozognak, sztem úgy is elég jól lehet védeni, ahol idáig játszottam ott mondjuk elég volt ha a bombalerakó hely 2 bejárata között mozogtál, már nem sipákolt, meg persze nem tartott 1 évig egy kör 2 kis beszari kemper miatt 1 vs 1ben....
De aztán lehet hogy csak engem zavart ^^
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
a.) viszem a túszokat jó CTként... ehhez el kell fordulnom, de ha hátrálok is mozgás közben vagyok, vagyis pontatlanabb a fegyver, oda az elõnyöm, és lowhp vagyok ebben az esetben, T lelõ...
b.) kivárok... a Tnek ki kell néznie mert hang nélkül odébb sunnyoghatok a túszokkal... és amint kinéz kapja a fejest, amibe jó eséllyel belehal...
b esetben mocskos kemper vagyok... plugin meg megbasz érte gondolom 😊
Ez csak egy példa... életszerûbb nem jutott eszembe így hirtelenjében... én azt bírom rühellni mikor a szerver beleszól a játékomba... (még ha admin teszi, azt mondom esetleg, hogy oké, igaza van, máskor vázolt esetben lelövöm falon át, mert nagyjából tudható hol a feje... akkor meg köcsög whs leszek 😄)
Sztem admin azért van hogy az ilyeneket büntesse esetleg... feltéve ha "visszaesõ" az illetõ és még nem szólt neki...
@
Szóval.
"De" mappokon CT-k nek korlátlanul lehet kempelni, T-k nek rusholni kell viszont a bomba lerakásánál fordul a kocka.
"CS" mappokon T-kenk lehet az elejétõl fogva kempelni, a CT-knek meg rusholni.
Illetve lehet még ezeken is finomítani egyéb beállításokkal.
Sourcemodhoz készítetté keddig a legjobban használhatót ahol feltételekhez van kötve a lehetõség.(pl ha elhullik a bomba akkor a CT-k nek szabad a kempelés, ha viszont le lett rakva akkor meg a t-k nek, illetve mapfüggõ beállítások).
Bírom rühellni amikor egy elõre rusholás következménye képen 2 ellentétes oldalon lévõ kemperek miatt ülök/ülünk tkp 1.5-2 perceket.
egyébként ASE vagy HLSW asszem megmutatja milyen pluginok vannak szerón. hogy lehet-e keresni is rájuk azt nem tudom.
@
Kultúrált válaszokat elõre is köszönöm 😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Esetleg töröld le a css könyvtárt és indítsd el a gémet hogy újraépítse a mappaszerkezetet hátha megjavul.
Alternatív eset hogy újrarakod az egész win-t (ez esetben ha jobb géped van mint egy P4 akkor a Win7 RC1 javaslom az XP helyett 32/64 bit rajtad áll de sztem 64 est érdemesebb most már), de ha csak XP-t raksz ismét akkor elõbb rakd fel az SP3-at és az összes frissítést és csak utána kezdj el drivereket pakolgatni.
de valami hasonló volt és mûködött (jácchatatlan a game)...max kiveszed a wait-et
(mi a baj a wait-el...vagy már megváltoztatták nem kell mindenhová wait wait wait 😄 régen ez volt az alap minden szar action script tele volt vele )<#alien>#alien>
amúgy tudja valaki a centerwiev-ot hogy lehet mûködésre bírni? me az optionsban hiába állítom be a resetwiev et bármilyen gombra nem csinál semmit!!! Vagy az mi amúgy???
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Egyébként sztem ha lenyomjuk úgy az ellenkezõ irányt, hogy nem engedjük fel a msáikat, akkor csak megáll, de nem indul el másik irányba. De ez nem biztos... Érzéssel kell csinálni 😄
@
bind "mouse1" "+stopattack"
alias "+stopattack" "+stop;wait;+attack"
alias "-stopattack" "-stop;-attack"
minden lövés elõtt megáll !
<#ticking>#ticking>
nem tudom mûködik e de valaha amikor én is ezzel a gondal küzdöttem és scripteket keresgéltem, valami hasolót találtam...de szerintem nagy faszság 😊))) tanuljmeg abban a pillanatban lõni amikor megnyomsz egy másik irányt...mivel a jéték olyankor automatice küld egy stop parancsot és utána indul el a másik iránybe!!! ez a titka a jobbra balra futkosva desertezésnek is <#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ha ellenkezõ irányba nyomom a gombot akkor sem gyökerezik le a lába.
nem olyan gyors mint az ellené! egybõl megáll mintha falnak menne!
az én karakterem mindent olyan lassan csinál<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
najó viccet félretéve, az fps gond nem is annyira nagy gond... a choke dolog annál inkább
arra van vmi megoldás?
Bazinga!
Toshiba L300-2C5
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
szerintetek ezzel a konfiggal medium/low beállításokkal kb hány fps -nek kéne lennie? 3800+ am2, 1 gb ddr2 800 mhz, ati hd4670 512 mb ddr3
mert nekem olyan 100-120 körüli van, ami lemegy átlag 60ra, ha 3-4 embernél több van a szerveren...
a másik, a pingem elég jó, átlag 20 körül van, viszont a choke -om mindig felugrik ha pl meglátok egy ellent, és ilyenkor néha be is lagol egy fél másodpercre, ami elég hogy bekapjam a hs -t... ez mitõl van? mert ha a netem lenne szar akkor a pingemnek is szarnak kéne lennie nem? vagy annak is ingadoznia kéne mint a choke -nak, de az nem szokott, stabil... lehet hogy azért van mert router mögött vagyok? a routerben ki van lõve a hw firewall. vagy esetleg kell vmi portforwardot csinálni hogy tökéletes legyen?
kösz a helpet elõre is 😊
Bazinga!
@
Scoutal add be ne wpvel, wpvel 3-4et is lehet! 😛
De piszkok vagytok. Õ megtanult írni, ti tanuljatok olvasni meg szöveget értelmezni.<#nezze>#nezze>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
@
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/