73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • HTS s3rg1nh00
    http://www.ghacks.net/2008/12/15/jqsexe/
  • Nivea
    srácok! mi az a jqs.exe? mert elindul magátol és ez meg a steam néha 100%-ot foglal e a cpubol és lefagy a gép win-en belül ugyh nem nyulok semmihez.
  • kifli
    Lacca kösz a helpet megy a mapkonfig :)
  • DeerHunter01
    kössz szépen :D
    csibit kerestem xD
  • xHeDex
    parancsolj
    és a másik gyöngyszem
  • kifli
    hmm ebben a mapconfigba tudsz segíteni? :)
    mit meg hogy?
  • DeerHunter01
    azt nem tudjátok hol lehet leszedni azt a hangfelvételt amikor egy idegbeteg gyerek orditozik hogy "nehaljatok a kurva cfg-s anyátokat" meg hogy "nincs pénzed mikrofonra" ?
    :D
  • Lacccca
    Csinálj rá egy külön cfg-t.

pl:
    HSmod.cfg

//
    sm plugins load HSonly
    hostname "Jelenleg HS only mod fut a ... szerveren"
    //

És akkor mondjuk berakod admin menübe a cfg-k futtatása menübe vagy ami neked a neve.
    Majd ha onnan indítod átírja a nevét meg betölti a plugint is.

Meg megcsinálod az ellenkezőjét is és kész.

De az én véleményem az hogy csinálsz egy külön mapconfigot a HS modhoz.
    Majd a pályák nevét módosítod "hs_valami.bsp" és akkor csak ekkor változik a szerver név meg csak akkor fut hs mod.
  • kifli
    arra van mód hogyha bekapcsolok egy sourcemod plugint akk más legyen a szervernév?
    konkrétan azt szeretném ha elindítom a hs only plugint akk kiírja szervernévbe is
  • Lacccca
    Sztem felesleges ezt ragozni mikor jó a net és mikor nem.
    Le volt írva.
    Nem te vagy a hibás hanem a szolgáltató, én a helyedben megnézném az ÁSZF-et hogy mi van benne meghatározva minimum értéknek, ha azt nem hozza stabilan 24 órában szerződés bont és keresni egy normálisabbat (ha online akarsz játszani akkor lehetőleg vezetékest)
  • SzocsA
    nálam is ilyen mikor este nem használja senki a netet faszán megvan játékban 22 ms ping meg reggel is csak délután megy fel 40 re

és este 124 kb/s helyet olykor 500 kb/s el szokott jönni a torrent!
    de mindig 10 -11 órától megvan a 300 kb/s sebesség! egészen reggel 9-10 óráig!

lemérem mindig speedtestel és pingnek 5-4 ms et ír de ott a gond ha az 1 mb/s sebesség elkezd visszacsökkenni
    tegnap is egészen 4 óráig megvol a 22 ms es ping mindenki hazajött a suliból és rácuppantak a gépre.
    csak az a baj hogy reggel nincs senki
  • OrioN the S
    egy ismerosommel is elofordul rendszeresen. gyorsan elkezd tolteni amig van lehetoseg :D
  • kifli
    erre annyit tudok mondani hogy: ÚJREK KECY!!!!
  • xHeDex
    áhhh, én arról beszélek hogy 2 megabitre fizetek elő, de reggelente megvan a 6 megabit sávszél is
  • Jim Morrison
    Ha 2 megás a neted akkor nem jöhet semmi a netről 6mbit-tel.
  • xHeDex
    arról beszélek hogy régen nekem is ilyen szar volt hogy állandóan laggolt és átköttettem (vezeték nélkülit vezetékesre) és emeltek a netemen fél megát
  • armageddon666
    60/6?

e-peen win (Y)
  • kifli
    "1,5 mbit-röl emelték 2-re és reggelente a 6mbit is simán megvan"

mivan?

SzocsA: ha sourcemod van a szerveren akkor letöltesz egy restrict weapon plugint és azzal, ha azt akarod hogy egyátalán ne lehessen wp-t akkor meg autoexec.cfg-be beleírod hogy sm_restrict awp 0, ha azt akarod hogy 1/team legyen akk sm_restrict 1

• xHeDex
    én ezt már neked egyszer leírtam hogy váltsd át vezeték nélküliről vezetékesre, egy 10ezést megcsinálják és semmi gondod nem lesz vele azután.
    nekem 1,5 mbit-röl emelték 2-re és reggelente a 6mbit is simán megvan
  • SzocsA
    tudom tudom azért szar a netem délutántól

hogy kell azt bekonfigolni hogy consolból WPt ne vegyenek??
  • kifli
    ahogy szőke mondja
  • Lacccca
    Vezeték nélküli netek átka.
    Ott is azt feltételezik a user-ek 2/3-da használja maximum a netet egyszerre(hallottam már olyanról is hogy majdnem 100% al több sávszélt adtak el mint amennyit képesek voltak kiszolgálni) de úgy is éppen hogy csak ki tudják elégíteni a minimum igényeket, így gyorsan meghaladhatja a terhelés fenntartható minőséget és kegyetlenül belassul. Gondolom nem mai telepítésű a rendszer így fokozatosan elavult és egyre több a user rá.

Ezzel te nem tudsz semmit csinálni. Habár mégis. Válts szolgáltatót meg netet is valami vezetékes fajtára.
  • SzocsA
    nincs ruter mikronetem van 20m koax kábel van az parabola antennáig!
    az antenna meg kb 2km re van az átjátszótól!

ping beállítás vagy valami nincs!

reggel faszán megvolt játékban 20-25 ms pingem nem ugrált semmi 11 órától meg beszart most is 0.33 jön le a cucc
  • kifli
    power Save Mode: ezt off-ra tedd, mondjuk nemhiszem hogy megoldódik a probléma, milyen messze van a router?
  • SzocsA
    Tp_link 11b/g wireles adapterem van

az a baj hogy : WLAN jelerősség -74 dBm (Alacsony) ez szokott lenni 72 71 70 dbmmm is ami jó csak nem értem hogy miért esik vissza!

és a kártyán a speciális beállításoknál mit állítsak hogy jó legyen?
    ilyenek vannak:

802. 11b Preamble : Long only van beállítva van long and short
    MAp registers: 512 van max
    network address: nincs jelen
    power Save Mode: Maximum van beállítva van Normál és off
    Radio on/off: on off van értelemszerűen on on van mert ha offra teszem nincs net
    Scan Valid Intervall: értéke 120 max

az a baj hogy ma 500 ms es pingem van 11 órától kezdve de gondolom hogy itt az a baj hogy tegnap falunap volt este buli ma reggel értem haza nem voltam álmos játszani akartam kicsit. egészen 11 ig jó volt a net onnantól kezdve beszart gondolom mindenki akkor kezdett el netezni és nem bírja a rendszer
    eleinte 5-8 embernek volt nete most 20-25-30 nak van szóval 11 órától kezdve 1 mb/s net helyett a speddtest 0.33 bm/set mutatott és össze vissza ugrált!
    csak reggel meg este tudok játszani mert akkor jó de este a netsebességem olykor elér az 5 mb/s et is
  • kifli
    egy oldallal ezelőtt....
  • HTS s3rg1nh00
    link
  • attis95
    hi keresgetek texture packot sourchoz de nem talalok...kurva idegesito a rozsaszin fal nehany mapon lecci adjatok egy linket
  • otto13
    stressz a fenét :)) a sok alkesz ,az legalább hat :D
  • Lacccca
    Emiatt van ez a jelenség:
    http://developer.valvesoftware.com/wiki/Visleaf

Engine hibája.
  • armageddon666
    bug, nem trükk... csak úgy látod ahogy... stressz alatti hallucináció....
  • otto13
    Én is láttam számtalanszor,hogy fut felém granyoval és mire lőnék már kapom is a hedit.Meg a tár csere ..el kezdi a tár cserér de már lő is, persze a tár tele van neki és előtte üres volt.Valami trükk biztos van .Specböl nézem ,hogy cserél tárat ,kicseréli de felhúzni már nem húzza ,így fele idő a tárcsere.
  • armageddon666
    spectatorból látod így...
  • solo
    Akkor fingom nincs, de ilyen tuti nincs.
    Ha meg igen van mégis, configból akkor ban:]
  • SzocsA
    én nem tvn néztem!
    hanem mikor megölt a gyerek eldobja a flasht és már ott a kezében a fegyó
  • solo
    Ilyen nincsen.Csak a HLTV bugos.
  • SzocsA
    de úgy hogy amint lenyomta a gombot már lő is tunkol?
    elkezdi a tárazás jön az ellen és megnyomja a gombot egyből lő ezt a Q val nem lehet mert előveszi és ... szóval kell neki idő
    és a flash dobás i az hogy van hogy amint előveszi a flasht eldobja de már a fegyver is a kezében van és lőhet vele még el se dobta a flasht vagy épphogy elengedte máris tüzelésre kész a fegyver a kezében ezt hogy csinálják??
  • werkfilm
    legfeljebb olyat nyomhat meg ami el és visszaváltja a fegyvert, és a tárazás előtti lőszer mennyiséggel lőhet tovább
  • SzocsA
    az hogy csinálja hogy megnyom egy gombot valaki tárazás közben és egyből lő még fel sem húzta a fegyvert ez szabályos?
  • werkfilm
    ezek a dualcore intel cpuk huzásra lettek teremtve, source pedig instant meghálálja +sok fps-el, gigabyte alaplappal ráadásul nagyon könnyű az egész.