73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • r4pt0r
    Régen is sok gond van ezzel. Steam hiba erősen szerintem, de a Valve nem ér rá foglalkozni ilyenekkel a zombis hülyesége miatt. :D
  • Roger6
    Nem tudjátok, hogy mitől tűnhet el a favourites server listám? Minden nap bevágom oda a 2-3 kedvencet, látom is, majd másnap indításkor már nincsenek benne. Pedig mindet mutatni kellene, hiszen nincs kipipálva semmi, meg pályát sem írtam be... Nem értem.
  • Nivea
    amugy vmikor felmehetnénk és megnézhetnénk hátha van fenn vmi. ha nem akkor meg bannolak, h legyen egy kis izgalom!:)
  • r4pt0r
    Persze azért sokan tolják, sajnos nem az SG szerveren. Kicsit uncsi már a sok Dust 2. :D
  • steweee
    jáccik még vele valaki ? lehet meg is venném tán, gondolom már óccsó. amikor megjelent akkor sokalltam érte és bf-eztem...
  • Roger6
    Viszlát a BANAMÁKON!
  • r4pt0r
    SG szerveren már senki nem tolja vagy mi? Már csak én mászkálok egyedül rajta néha. :D
  • Rage47
    link
  • Rainbow15
    Sziasztok!
    Ha steamen vásárlok valami játékot, ha ellopják vagy hasonló gondjaim vannak, mivel tudok reklamálni a supportnak? Ha megveszem, akkor lefényképezem, és ráírom az acc nevet a papírra, de itt ugye nem kapok dobozt... Biztos ki van találva, de hogyan?
    Köszönöm
  • xNoodlex
    Nem biztos, hogy megváltoztatja a jelszavad. Olyan szabály nincs, hogy ha feltörsz egy accountot változtasd meg a jelszót. :)
  • ffxi
    Sztem vmi hiba tortent, mert ha mar 1x feltortek. Akkor mar annyi nekem, nemtok belepni mar.
  • HTS s3rg1nh00
    változtass jelszót kurva gyorsan
  • ffxi
    Azt hogy tortent, hogy eleg regen voltam fenn steam-en. Ma felmentem, vmi "Suffering!" a nevem es vannak ismeretlen friend-jeim? Biztos, hoy nem vettem fel oket, mert angolul ugatnak nekem.
  • PunkZoli
    na ja, ameddig nem kell jelszót küldeni, beírni, változtatni parancsszóra, addig minden ok
  • ffxi
    Értem, köszönöm.
  • Kandurex
    Maga a cím valódi, ezt a Valve küldte.
  • PunkZoli
    ilyen emailekre semmiképp ne válaszolj, viszont a settings első ablakában van egy olyan ,hogy verify email addressz, azaz minden jelszó változtatáshoz emailes jóváhagyás kell, azt intézd, és nem kell aggódni az acclopástól

ez is arra figyelmeztet, valószínüleg hivatalos helyről, mert még nincs bekapcsolva neked ez a funkció, ergo teljesen ártalmatlan

olyan email legyen a kontakt emailed, ami tutibiztos, és soha nem fog elveszni, azaz napi szinten használod, kellően hosszú a jelszavad stb.

és semmiképpen ne egyezzen meg a steam jelszavad az email jelszavával
  • ffxi
    Account lopós szaga van :S Reagáljak rá?

Dear ffxi,

In order to help maintain the security of your Steam account, please verify your email
    address by visiting the following URL: http://www.steamcommunity.com/actions/ValidateEmailAddress?stoken=117273081_72308721_785276724

Your email address will be used to assist you in changing your Steam account credentials
    or regaining access to your Steam account, should you ever need help with those things.

Thanks for helping us maintain the security of your account.

The Steam Support Team
    http://www.steampowered.com

==============
    This notification has been sent to the email address associated with your Steam account.
    For information on Valve's privacy policy, visit http://www.valvesoftware.com/privacy.htm.
    This email message was auto-generated. Please do not respond.

© Valve Corporation. All rights reserved. All trademarks are property of their respective
    owners in the US and other countries.
  • GaBenc
    Szívesen......az úttörő ott segít ahol tud.
  • Spészgószt
    Win7-ben a steam és a css-nek is külön külön lehet állítani a hangerejét!!! Lehet ott nem stimmel valami! Vagy a steam ban is külön van hangerő a friendsben is és a játékon belüli optionsban is van.....nekem pl szar volt és a végén megtaláltam, hogy a friendsben nem volt felvéve és az kúrta el az egészet!
  • Soulstorm
    Ésss megvan!!! Köszi Gabenc!!!
    Realtek HD Audio Managerben a mikronál lejátszási hangerő teljesen levolt némítva... mostmár hallanak az emberek! :)) Köszi
  • Krpec
    Helló mindenkik. Volna egy olyan kérdésem hogy CS:S-ben láttam egyes szervereken egy olyan beállítást vagy MOD-ot hogy ha rálövök az emberre akkor kiírja hogy mennyi HP-t szedett le a lövésem. Azt szeretném ha valaki segítene hogy ezt hogy lehet beállítani vagy mit kell csinálnom hogyo be tudjam állítani. Előre is köszi. Krpec
  • Soulstorm
    Igen, azom van. :) Akkor meglesem ott.. de azért egy útmutatót elfogadnék! :D
  • GaBenc
    Nem keresem vissza. De a Realtek hangkártyának a driverében is be kell állítanod a mikrofont. Persze ha más a kártya akkor pasz. Nálam az volt a gond. Minden jó volt és a cs-ben nem volt hangom.
  • Soulstorm
    Ő csak mondott egy példát, hogy próbáljam meg, de ezzel sem volt jó... azért kérek fórum(okon)on segítséget.
    Egy másik havernek pl. úgy működik ha a enable voice in this game nincs kipipálva.. :/
  • xHeDex
    hát ha haver ennyire tudja, miért nem segít neked?
  • Soulstorm
    Srácok egyszerűen nemtudom miér nem hallanak többi..írom továbbra is ventrin tökéletesen hallanak.
    Source-ban, csak a voice villogó jelet látják és nem hallanak..Voice hangerő maxon, azt a voice boostos is ki be kapcsolva próbáltam és semmi. Haver valami olyasmit mondott, hogy szoftveresen van leállítva CS-ben.. esetleg valami bill. kombinációval lehet előhozni?
    Ismétlem régebben semmi gond nem volt voice-al.. ugyanúgy ment akkor is win7 alatt ment, szóval nem hiszem, h win7 probléma lenne..
  • solo
    GAYTEST:| XD
  • xHeDex
    Te tudatlan..
    még ennyit se tudsz?
  • Spészgószt
    Mekkora geciség....
    Lusta voltam elolvasni a cikket,d e szerintem az ellenfél bérelte fel őket....
  • kifli
    server config kérdés:

van olyan plugin amit meg tudok úgy csinálni hogy én határozom meg hogy mit kell chatbe beírni ahoz hogy feljöjjön popupmenü? És abba saját menüpontokat tudok tenni?
    Spec egy settings menüre gondoltam, ahonnan be lehetne állítano a quake hangokat, a showhitset, meg ilyeneket...
  • kifli
    kitöröltem az összes cfg-t és ezt kreálta magának :)
  • 2Bálint
    egy másik tipp, hogy próbálj meg magyarul, érthetően kommunikálni!
  • Spészgószt
    lol slot 10? azt hogy??? 10es billentyű nincs, az min két bill lenyomásra lehet csak az meg hogy
  • kifli
    megoldottam az adminmenüt :)
    bind 0 "slot10" ennek kell lenni...
  • slimslim
    TIPP
  • armageddon666
    végülis működik :)
  • kifli
    he-he-he :D
  • Spészgószt
    Akkor f10
  • kifli