73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • fixon
    És a COD 2-ről ne is beszéljünk :D
    Nevetséges a steam-es ára :D
  • pointer4
    Bank vagy Hitelkártyával, ami alkalmas online fizetésre. De Per pillanat még a tesco is olcsóbb. Mivel ami 1$ azt a steam 1€-ért adja. (talán csak a hyper akcióknál jösz ki jobban)

Call of Duty® 4: Modern Warfare™ 49,99€ Az 13.500,- , de most cdGalaxisban pl 9.390 Ft,- ami 49,4$ :D
    A megvásárolt játékot pedig beregeled steamen, és onnantól online is elérhető lesz.
  • Jamirofan89
    "Még mindig csak banki átutalással lehet vásárolni?" Steamen...
  • xHeDex
    mi a kérdés?
  • Jamirofan89
    Cs!link "Jelen pillanatban a "Steam letöltési kód" termékek megvásárlására átutalásos fizetéssel van lehetőség, de hamarosan további fizetési módok is elérhetőek lesznek." Nem új dolog Steamen keresztül vásárolni.Szóval nem mostanság írhatták ki a fentit.
    Még mindig csak átutalással lehet vásárolni? Mert ugye van a rendes bolti ár plusz annak a posta költsége közel 10 rugó,így pedig fele annyi,ami azért nem mindegy!Légyszíves válaszoljon valaki! Köszi!
  • fixon
    Szerintem meg egyáltalán minek még site nekik. Ha a csapatszellemet akarja ezzel nagyobbítani, indítson egy topicot vagy egy sima wordpresses oldalt. Meg ha a "lowokat" akarja okítani, linkelgessen be nekik igényesebb oldalakról idézéseket...
  • Mozzanat
    buék
  • Szega87
    tévedés
  • Lompi73
    B.U.É.K.
  • armageddon666
    attól hogy nem tudsz még lehet...

de mindegy mi van rajta mert
    gportal => instant fail

csinálj e107s portált vagy valami... könnyen módosítható, normálisabban néz ki... de szerintem valami blogmotor is megfelelő lenne klánhonlapnak... csak ne gportal (meg mindenkilapja meg egyéb FOS)
  • Sickness
    egyépként?
  • ceepti
    egyépként is nozoomot csak scouttal lehte lőni wp-el nem
  • ceepti
    A pályák és fegyverek menüpontot csak azért csináltam hogy low-ok megértsék e egy klán oldal nem fan oldal ezért nem szántam időt a pályákra meg a fegyverekre de madj átnézm ha nektek megfelel.
  • fixon
    Értékes infó alatt mit értesz? Minden csak bemásoltatok és semmi forrás kijelölés. :D Szerintem nem érdemes így honlapot csinálni.

http://www.totalcs.hu/info/counter-strike_source_fegyverek
    http://www.totalcs.hu/info/counter-strike_1_6_palyak
    innen nehéz lehetett kimásolni
  • Spészgószt
    B.U.É.K. ! All !
  • armageddon666
    rosszul csinálod

...

gportal => instant fail

egyébként BUÉK mindenkinek :)
  • xHeDex
    képek semmi
    pályák és fegyverek egyszerű copy&paste
    játék leírás: tudomásom szerint a szorszban már nincs VIP mod.meg amit arról leírtál az is tök rossz, vip soha nem vehet semmit.
    példa pálya persze hogy a dd2, mivel mást nem ismertek.
    miért lenne a ct-nek és t-nek kedvenc fegyvere? ez rohadtul személyfüggő. sniper meg a legjobb közelre olyan nozúmokat lehet vele adni :D
    csak néhány helyesírási hiba a sok millióból: leirás,öbb,tuszokat,közelfarcra.
    ezeket mielőbb javítsd, megamúgysincssemmitértelmeazoldalnak
  • ceepti
    http://cssclan.gportal.hu/ nézzétek sok értékes infot tartalmazXD
  • kifli
    nálunk is van olyan hogy feljön valaki de nem írja az id-jét, konzolba nem néztem de csak nála csinálja ezt, mikor belép ugye kiírja az id-jét meg hogy melyik prszágból, na neki id nincs csak ország, másnál még nem láttam ilyet...
  • Lacccca
    Először is ha megvetted akkor nem foglakoz ezzel, másodszor vannak olyan low szerverek low hostingoktól amiken még a steameseknek is 0:0:0000 lesz a steam ID -jük.
    A Shift+TAb os player list meg bugos, van hogy olyan szerveren sem mutat senkit ami steames.

Szal ezekkel ne foglalkozz hanem játssz.
  • BIKA95
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni? Megvettem a játékot minden nagyon jó megy minden faxául csak anyi a probléma, hogy amikor beírom a consolba hogy status hogy megnézzem ki steamos akkor az én nevemnél nemjelzi hogy steamos lennék, de amikor megnyomom a shift+tabot akkor előhozza a barátokat meg mindent,meg a haverok is látják hogy éppen a cs vel játszok csak a szerokon nem mutatja :(
  • kifli
    ha 0-át ír, akk korlátlanra :)
  • otto13
    consol-fps_max 500 vagy amennyit szeretnél be írni.
  • kifli
    konzolba fps_max 0
    ezt elfelejti legközelebbre, úgyhogy írd bele autoexec.cfg-be (ha nincs csinálj egyet)
    Ha ígysem jó, akkor minden bizonnyal graf beállításoknál a vsync-et kell kikapcsolni
  • Dondark
    Hali!
    valaki nem tudja hogy lehet kivenni a fps limitet a játékból?
  • Lacccca
    Hát ha az bonyolult hogy a setupot elindítod majd kijelölöd melyik játékot akarod visszaállítani (ha többet is raktál egy mentésbe) és utána megvárni míg kicsomagolja a fájlokat akkor igen bonyolult :)
  • ffxi
    Bonyolult a visszaállítás? Mert kipróbáltam a mentés csak meg kell várni míg végig megy a csík.
  • Szega87
    csinál egy mentést amiből gyorsabban visszaállítja az eredeti állapotot mintha csak újra letöltenéd bemásolgatnád
  • ffxi
    Steam-ben my games és az adott játéknál jobb klikk backup files, ha végig zongorázom a folyamatot, akkor mit kapok és mire jó az?
  • Lacccca
    Ahogy írták, kitörlöd a fájlt és annyi.

De gondolom olvasni tudsz hogy itt nem warez kérdéselünk mivel a CSS-ben ez alapból nincs benne.
  • Sharkhunter
    uazt a fórumot olvastam én is, de a kis gecinek bezzeg sikerült :D
  • Sharkhunter
    kössz, de az én verziómban ez alapból benne van, és mindenféle törléssel próbálkoztam már, de nem volt oké. mondhatnátok, h szerezzek másikat, de annak a telepítésénél meg betámadt a kékhalál, úgyhogy azt a verzsönt hanyagolom még, addig amíg nem lesz más megoldás. egyéb szolúsönje van vkinek?
  • xHeDex
    C:\program files\steam\steamapps\Your Steam Account\Counter-Strike Source\Cstrike\Scripts

The solution like the above posts is easy - delete the gamesoundsmanifest.txt and you can go on that sever enforcing consistency.
  • xHeDex
    tedd újra, akkor tuti jó lesz!
  • Sharkhunter
    császtok! az a gáz nálam, h sok szerverhez nem enged be, mert egy sound manifest (vmi ilyesmi) nevű jegyzettömb nem tetszik neki (pár hangot már töltöttem le). hogyan tudnám helyre hozni? kössz előre is a választ!
  • kifli
    melyik konzol parancsal lehet azt beállítani hogy hány slotot lássanak az emberek?
  • kifli
    sokan járnak és sűrűn :D
    mindig van min 6-7 ember :)
  • Borg
    Mindenhova elég sokan járnak fel, csak kérdés milyen sűrűn.
  • kifli
    hát, elég sokan járnak fel
  • Mozzanat
    akkor az valami fullos szero lehet ,sokan vannak gondolom:)