73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
a gcf-nek megfelelő mappába vagy bármit ki tudsz csomagolni ...vagyis ha oda tesz bele valamit akkor az mindenütt látszani fog szóval a DM alatt is :) vagy ha nem akkor meg kicsomagolod a gcf-et megnézed mit rakott be és a DM mappába csoinálsz olyan könyvtárat :D ahogy Laccca is mondta !
-
Mivel ha jól látta a GCF fileokat buzerálja így nagy valószínüséggel ott is jónak kellene lennie, de nem vagyok biztos benne.
Viszont ha feltelepíted és a mappájából kimásolod a meterialst meg egyéb dolgokat akkor is lehet hogy működne. -
ez egy mod ha jól értettem és ez csak single kampányt öleli fel friss texturákkal, szóval sztem nem jó hl2dm be -
Sorry mikor észrevettem már nem javíthattam hála ennek a gyönyörű fórum motornak.
Szal helyesen: "Ideje" -
online hl2dm-ben is lehet használni v csak single-ben? -
"idelye"?
-
Egy idelye már van, kb 1 hónapja próbáltam ki. Törésnek is használható mert elég neki ha van egy steam telepítve meg megvannak a gcf fileok.
64bit alatt nincs fagyás. -
Isznak azok maguktól is
nem kell kínálni
de azé tartsuk be a 20as határt :D na jó még a 19 belefér
-
Kipróbáltam, szép nagyon csak valahol bebugolt nekem :S aztán hagytam...
ami zavaró: új zenék... faszák meg minden de nem Half-Life :S
új modellek... ugyanez... valamelyik verzióban az új Eli elég gáz lett... és nála nincs olyan hogy úgy néz ki mint az eredeti csak nagyobb felbontás... Alyxnél szerencsére volt.
64bit és 3giga memó tényleg szükséges lehet... 2gigával 32bites xp alatt néha fagyott. -
-= [ Érdekesség ] =- -
Büntetik az alkoholal őket kívánól bácsikat. -
Te meg hozzál pinát
de valami finom friss 20éveset vagyis 20 éveseket!
A dátum az még jó is csak az a baj 29-31 én szétcsapós ivós buliba megyek
de azé képviselem magam
-
micsoda véletlen eza 26-27-28.-a :D
mi a baj a 16 évesekkel? -
NA aki akar Cs-s talira jönni az jelezze.
HA megvan a tömeg akkor kerítünk egy helyet is csak jó lenne tudni kire számítsunk.
Ha lehet a 16- osak kíméljenek.
Spaceg te hozod a piát
Amugy Aug utsó hete lenne a jó 26-27-28 modjuk.
AKi akar jönni az irjon nekem privit én meg összeírom a listát.
Jó lenne összehozni. -
Borg #63004 myg0t-nál asszem tagfelvétel van -
Tyű de korán van még, alszok is vissza inkább. -
Mondom, ha megtalál! Ma! Bent a szigeten!
-
Szoki333 #63001 Mellesleg visszatértem a 3 hónapos küldetésemből, nemsokára visszaszokok a csére!! klánt is keresek -
Szoki333 #63000 Én tegnap voltam, zsir volt, akkor is ér a sör?
-
Este sziget? Valamelyik kocka ki mer mozdulni a gép elől? Kap egy sört ha megtalál
-
bazze azok a beírások...egy - két szó...annak is fele "anyád" a másik meg "te szar" 
-

-
Há warozni se jössz ide minek hívjalak? -
és negem nem hivtatok?
-
Tyűűű de jót iszogattunk meg eszegettünk, már csak annak örültem volna jobban ah sikerül befűzni egy pásztorórára az egyik csajt a 2-ből de végül is így is jó volt a kerti party. -
" helyette mehet a pénz piára és egyéb nem virtuális dolgokra. " manapság már én is itt járok
Az elmúlt két hét steam statja alapján : " Nearly Lifeless " vagyok
de úgy is érzem magam...
csak az a baj egy két szerencsétlen konfigja lecsúszott a torkomon a nyáron
mindenféle formában....de hááát inkább mint itt zúgjon a lábamnál...
-
LAl szerintem pont azt írta, hogy dolgozik és nem a szülei tolják a segge alá az új gépet. Amúgy én is el vagyok a 2 éves gépemmel, valahogy már nagyon kevés játék köt le mostanság. Konzolon meg sose szerettem játszani. Szóval én is valami 5 éves időintervallumban gondolkodok ha gépcseréről van szó. Az elavultság meg attól függ milyen szemszögből nézed. CS-vel TF2-vel, C&C 3-mal, Red Alert 2-vel, (majd 3-mal) játszom, csutkára tolva a grafikát. Néztem az új játékokat is. Spore, Crysis meg a kieg.-ről képeket, UT3, NFS. Baromira unalmasak nekem, amúgy örülök, ritkán kell majd gépre költenem, helyette mehet a pénz piára és egyéb nem virtuális dolgokra.
-
Attól, hogy nincs pénzed újra, még elavul !
én csak a szomorú igazságot mondom...
Tudod, lehet dolgozni is és megkeresni a rávalót
-
Borg #62990 Elég régen lehettél fent :)
Nézd meg Laccca aláírását. -
seraph89 #62989 Mellesleg nekem nem elérhető a face szerver, szóval most vagy ip váltás volt vagy nemtudom, de nem tud csatlakozni. -
seraph89 #62988 teljesen jó az a 8600gt, nem tudom mi lenne vele a probléma. nagykeres havertól van, egy tizesbe fájt.
spaceg, miért avulna már el fél éven belül, ne röhögtessél, én nem vagyok egy ilyen kiddie hogy havonta rakják a seggem alá az új konfigot, az előző gépemet is 5 évig használtam, egyszer cseréltem benne vgat aztán kész. -
Milyen kedves... 
-
Hát a 8600Gt Silet az egy kalap szar és reméle legalább kerül vagy 25K ba mert akor nagyon átbasztak.
Mind1, jöhetnél már vissza gémelni te LOW oylan régen lőttem már szét a buksidat.
Na meg nem utolsó sorban jössz neke 2e Ft -vel is. -
Háát... én gépembe lehet rakni DDR3-t is ha úgy alakul, prociból is fér bele nagyobb, memóriát is lehet még belenyomni DDR2-t... táp az meg... 450W :D hogy most ez elég-e azt nemtom... de a 8800GT sztem egy darabig elég lesz. bővíthetőre gondoltam a gépet, de sztem eldöcög minden 2-3 évig, akkor meg már valszeg lesz olcsó Nehalem is ami valszeg faja lesz. ahhoz viszont új foglalat miatt új alaplap is kell, only DDR3 a beépített memóriavezérlő miatt, addigra talán jön ki megint jókis nvidia kártya vagy atinál megszűnik CSSben a ködbug :D monitor meg... egy wide lehet jó lenne. a mostani picit megnyomódott és egy kis sávban világosabb a kép... szal kurvaszél meg kurvaablak -.- -
elég gáz hogyha vlki gépet akar újjítani akkor vannak benne olyanra részek amik ha bolygatva vannak kikell hozzá cserélned további két alkatrészt is. Pl új procit akarsz akkor kell hozzá új alaplap és memoria általában :S Videókártáyhoz is kell erős táp meg jó monitor amin élvezni is lehet. -
ööö majd ha szeretnék uj gépet 2 honap mulva mert havi 10 ropit tudok sporolni(most 60 van) akkor én is kaphatok egy ilyet? -
Csak ilyet nem éri meg venni mert fél év se kell neki és dobhatod a kukába mert egy tizedét éri az egész cumó és már senkinek nem kell 
-
seraph89 #62981 Én meg megvettem az új gépemet, nem egy atomerőmű, de elég sok mindent visz fulloon (crysison kívül akármit próbáltam maxon ment 60-70 fpsel minimum, css 200+. Crysis meg megvan a maga 40fpsével)
AMD Athlon64 X2 6000+
Gigabyte M61PME-S2
4GB Kingston 800Mhz
Gigabyte nVidia 8600GT 256MB DDR3 PCI-E 16x SILENT
2x 250GB Samsung SATA
NEC 20x DVD-RW
Megy mint a golyó, és 80ezerből megvolt szállítással együtt. Úgyhogy jövőhéttől visszatérek, mostmár bírja a gépem is, és ledarálom zsot :D -
JA, nem kell mindig boltban vásárolni, vannak sokkal job lehetőségeink is pl amit szega említett. -
63210 Ft