73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
de az tök jó achievement!:) legalább van egy kis küzdés is,. -
Ja, úgy 150 GB-nál korlátoznak, attól nem kell félned... -
Én úgy köttettem be az Inviteltől az ADSL-t a nyárra, hogy 1 megásat kértem, mer nyáron így nincs havidíj, mondtam szeptembertől 4 megásra váltok, megoldható? Mondták persze-persze, kisebb csomagról nagyobbra lehet, de fordítva nem. Mondom rendben, aláírtam az 1 éves hűségnyilatkozatot és kész. Kijön a műszakis csávó a modemmel, mondtam neki is, aszondja ez nem lesz jó, mert most nézte meg mit bír a vonal és az csak 2,9mega. Mondom kurva jó, így maradok 1 megáson egy darabig. Másik választás a T-Online lett volna kábelnettel, de ott utána se néztem mert olyan gyenge a bejövő jel, hogy jelerősítő kell ahhoz, hogy 1 TV-n szép képet kapjunk + ha x adatforgalmat generálsz( nem tom pontosan mennyi) akkor lekorlátozzák a korlátlan neted... -
Egy szó mint 100 ne hagyjuk magunkat behúzni nézzük szét mik a lehetősségeink. -
Azé van pofájuk az Externeteseknek.
Most éppen szolgáltatót váltunk fentebb említettől válunk eg és a GTS-Datanet mellett döntöttünk.
Felhívnak a volt szolgáltatótól hogy miért szeretnénk, mondom nekik azért mert tavaly augusztusban 1 éves szerződést kötöttünk ami szerint 6500Ft/hó fizetünk a 4 megás netért, aztán olyan március táján a forint gyengeségére hivatkozva megemelték 7300Ft-ra.
Erre az a válasz jött hogy 6600-ra módosíthatjuk a díjat, mondom neki és mi a garancia hogy nem fogják megint emelni?
Meg most hogy erős a forint miért nem csökkentik a havi díjakat?
Nem sok válasz hebegés habogás.
Szal asszem nekem jó lessza szolgáltató váltás és újra 6500Ft/hó.
Aztán ha ezek is megemelik évközbe akkor felrobbantom a BIX et

AMúgy is rabló áron mennek a nem új belépőknek szánt ADSL csomagok, habár örülök hogy falunk egyáltalán ez van de azért nem ártana már duplázniuk vagy legalább 0.5X vel növelni a sávszélt. Legalább a feltöltési részét. -
Walking bocs.(URL beszúrás....) -
A kínaiaknak az a nagy előnyük a penkingi olimpiával,hogy nem kellett kvalifikálniuk.Így sokkal több versenyzőt tudtak indítai a versenyszámokban.Míg mondjuk a magyaroknál mást sem hallhattunk csak azt, ő sem jutott ki,meg ő sem jutott ki az olimpiára.Ez a nagy baj.A rendező országnak mindíg előnye van.......... -
De vazz, az ottani levegő minősége elég nagy előny nekik! 
Meg 10x annyian vannak mint bármelyik más nép abból nem nehéz sok jót összeszedni
-
walkinG #63092 http://www.mapsofworld.com/olympic-trivia/olympic-games-results/athens2004.html -
walkinG #63091 4 éve kb 31 aranyt szereztek szal ott voltak :) -
:DDDDDDDD -
Jóvanna.: D
4 éve: D
reggelvan még: D -
Tavaly? :) -
Hát, elég hurka...
Arra leszek kÍváncsi, hogy a kÍnaiaktól mennyit fognak elvenni dopping miatt..TAvaly sehol se voltak, nemeséljék már be nekem ezt..-.- -
walkinG #63086 majdnem lett megegy -
Végre megvan az első aranyérmünk az olimpián.HURRÁ 

-
HU - SZERVERNET Kft., 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22 -
Szerintem is meglenne 100ezerből.Sőt lehet kevesebből is. -
Az ingyen hétvégére!
87.229.111.152:27016
Lekéne tesztelni mennyit bír a szero :) -
Ők is a pénzed
-
Disconnect: This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account.
Disconnect: This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account.
<3 ValvE -
Sztem oylan 100K ből már kibírná a min 100 at minden mappon.
Ami számít az egy erős CPU + stabil lap. VGA lehet közép kategóriás memória meg manapság nem tétel. -
walkinG #63078 Mennyibe lenne egy olyan gép melyen a css minden mapon produkálna nekem egy 100fpst vagy egy kicsit többet 110et ? Csak az összeg érdekel. -
értem -
Borg #63076 A szerveren nem azért nincs rank mert nem tudjuk megoldani, hanem mert ez volt a cél, hogy ne a rankra gizduljon a nép játék közben. -
Fel lehetne tenni a serverre, és akkor lesz ott is rank :)
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=603345 -
Nem...Nempont, hanem arról, hogy haver holnap ingyé kurvázik.XDDDDD -
Azt jobb személyesen főleg ha csaj. -
Beszélgetek..-.- -
Kapcsold ki őket. -
Majd felteszem, de most skype, meg msn meg minden szar megy... -
Neked azért ajánlanám mert gyorsulhatnak a gémek mivel új szériás kártyád van. -
Fenébe :( -
JA próbáltam már, ugyanolyan szar bugos a köd meg NUKE világítása. -
Gyááá...
Hülye AK remix.-.-
Ma valami hitman nevű arc elkérte az accját az én unokatesóm nevében: C
És a hülyegyerek megadta a tesójáét, le is nyúlta: D
-
8.8 as catalyst-tal valaki próbáltam már a gammát? -
Szega hát még TF-be is első vagyok :D -
Hülye kérdés de a Game Tracker ami a "SG Team topik" oldalon van nem késik egy picit sokat? -
Neki is az lesz
.
Imádok pingpongozni nagyon jó volt látni tegnap a női versenyeket, azért T.Kriszta ütött szépeket. MA is mennek de sajna már bekaptunk egy kínait azok meg köztudottan High+++ ok benne. -
Borg #63061 Nekem is az van. CSS-hez még sok is.