73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • nova2323
    Sziasztok!
    A kérdésem: Miért van az, hogy akármilyen grafikai beállitásra rakom a css-em ugyan annyi az fps és a másik dolog, hogy átlagba van olyan 100-160 közötti fps-em ez normális-e egy ilyen gépnél mert szerintem nem. Erre a 2 kérdésre keresem a választ!
    Előre is köszönöm!
    Konfig: Proci: AMD X2 6400+ VGA: Sapphire Radeon HD 4850 Toxic RAM: 2x1 Gb 800 Mhz Geil Ultra kit
  • OrioN the S
    :DDDdd

#63140: lehet :D ,de sztem bejatszom... lattad a hitmant? amikor a csajt egy mozdulattal elintezte(elajult)? :P
  • Lacccca
    NA akkor nem fog te netcafezni.
  • Borg
    fail :)
  • OrioN the S
    igen, vele megyek
  • Borg
    asszonyt is viszed?
  • solo
    Bakker..
    Kotszka: CCC
  • OrioN the S
    Amugy Paralian is van netcafe szal ezt beszoptatok
  • OrioN the S
    nem attol felek ,hogy Te fogod teli spammelni :)
  • Nivea
    nem fogom teli spamolni a topikot nehogy aszidd:D
  • OrioN the S
    koszi! en is ugy tervezem.
  • solo
    Nyaraljál jót: D
  • OrioN the S
    kolcsonos
  • solo
    Menjencsak, nemfog hiányozni...
  • OrioN the S
    orion holnap elhuzza a belet messzire ,de addig lelkesen torolget.
  • balvin
    jó hát orion biztos nyaral:D
  • Mozzanat
    Jo csak itt mindanyian megvettük a játékot. Mikike meg állandoan itt bassza a k.........t
  • Lacccca
    Azt viszont jó látni hogy kezd visszatérni az élet az SG-be.
    Habár mostanság nem sokat cs-zek ha meg játszok akkor vagy War vagy valami gyors kis GG-re vágyok, de szerintem nemsokára én is rendszeres látogatója leszek a szervernek.

És nagyon jók az eddig felrakott új mappok.
  • solo
    Főleg, hogy már 1 hete ugyan ezt , ugyan Így kérdezte, és ugyan ez lett rá a válasz, mint amit most adtunk..

Szerinted?
    Érdemes vele foglalkozni?
    Szerintem nem.
  • Lacccca
    Megmondom én a szemébe is.
    Nem azt mondom hogy nem szabad warezolni de rohadtul fel tud idegesíteni az ilyen ultra lassú felfogású ember (nála még ehhez hozzájön az ultra degeneráltság is).
    És képzeld ami elérhető áron van és tetszik azt megveszem.
    Ennyit arról hogy én mit warezolok és mit nem.

Az meg hogy segítségkérés? Hagyjuk már ezerszer le lett neki írva mit csináljon, ha már nincs eredeti CSS-je ami működik is, akkor vegye a fáradságot és olvasson vissza.
  • bl0kiM
    ííígy van! az ilyen hozzászólásokat kéne törölni, nem a segítségkérőket!!
  • Szega87
    ja ebbe igazad van
  • balvin
    bocs a triplapostért, meg az előző kettőért, most olvastam vissza hogy miki10 régóta probléma.
    De attól függetlenül még mindig gerinctelen undorító dolog lekurvázni más anyját interneten, álnév mögött.
  • balvin
    Köszönjük szépen éleselmédre utaló eszmefuttatásodat mr. sohanemwarezoltam
  • balvin
    ha igy akarod akkor setlaunchoptions - ird be hogy -dxlevel 90
    ha meg azt akartad leírni hogy ne így legyen akkor meg vagy bentvan a -dxlevel vmi azt töröld ki onnan, vagy tényleg warezzal játszol.
    A hl2.exe néha nekem is hibát észlel és leáll, ezzel gondolom sokan így vagyunk.
  • Narxis
    miki tartja életben ezt a topikot!
  • solo
    576 ban 7000 ft, cd galaxisban 5900, teszkóban lehet kapni a simát 4000 ért, amihez nnincs dod:s, meg a pack ot is amihez van, 7500ért....
  • Lacccca
    Akkor úgy tűnik tényleg felnyomták.
    Biztos az Eventscripeterk foltak me ga manisok
  • Szega87
    délelött még csak a sourcemod logo helyén volt piros x
  • Lacccca
    Hát fasza, vagy lenyúlták a sourcemodosok weboldalát vag feltörték
  • mucsácsó
    okés, köszi, a net_graph volt az ;)
  • Szega87
    net_Graph 0 vagy
    cl_fps 0
  • mucsácsó
    Srácok, lenne egy láma kérdésem...elég régen cséztem már, és tegnap feltettem megint. Viszont alapból írja alul az FPS/ping/choke/loss/in és hasonló információkat...és engem rohadtul zavar :D Valaki meg tudná mondani, hogy melyik paranccsal is tudnám ezt kikapcsolni? Köszi előre is ;)
  • CheAteR88 #63107
    regemet nem fogadja el......
  • Szega87
    hehe, még nem is láttam ezt az újjat, de tele van hibával, meg lassú, chatet kikapcsolni se lehet, meg elvan csúszva a feke IE be
  • Narxis
    Már régóta.
  • CheAteR88 #63104
    cs2hu mióta ien szenny?
  • GaBenc
    Tudod van a kvalifikáció. Na ezt a szintet meg kell ütni. Ha nem megy akkor nincs Olimpia. Sírni lehet, hogy ez sem meg az sem jutott ki. De hát azért ne keljen már kivárni míg valaki 20 perc alatt futja a 100 métert. Na erre van a kvaliizé. Ha ezt nem teljesíti valaki akkor ne akarjon indulni.
  • solo
    Ehm...Hozzászoktak a szmoghoz: C
  • Borg
    Van ranking, csak ingame nem lehet megnézni. A HQ-n ott a komplett psychostat.
    Sőt, daily, weekly, és month awardok is vannak :)