73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
-.-Nemis: C -
Tedd vissza e anglisra és jó lesz! :)
a valve hány év alatt nem tudta össze hozni ,hogy magyar legyen :Dmost van ,,,végre magyar a steam ,-csak a játékok nem mennek lol -
nekem is ez van és nem tudok gamelni :S -
haxx! -
Basszameg....
TF2 indtásnál hiba nékül kidob: CCCC -
De ezzel mi a probléma?
Felveszed a demót, majd lejátszod és frapszal veszed a fröcsögős jeleneteket..
Aztán azt összevágod, betömörÍted valami jókis formátumba, és tol9d fel youtube -ra. -
Ehmm....Sajnos ez nagy gáz.
Nekenm is volt ilyen...minden hl.exe és el2.exe alapú cucc lehalt..
Most 2 dolog lehet, átallÍtottad magyarra a steamot, nekem tegnap ettől hülyült meg, visszaraktam angolra, megjavult...
Előtte olyan volt, hogy semmi se indult...Akkor is hajnali 4 kor mág játszottam, de rekkel 8 kor már nemindult..
Sajnos az egy kiadós xp reinstall.Nekem megoldotta, steamot nem kell installálni, mert a steam b@szott el valamit.
Vagy ha értessz a reg cleanhoz akkor minden steamos reget törölj ki, mert az okozza a hibát.De a legjobb mégis egy kiadós reinstall. -
AddÍg kell spam-elni, mÍg utazik,és nem ért oda a netcafe hoz.. 
-
Hy all!
Tegnap este játszottam kb. 2 órát a css-vel, ma meg ezt kapom az inditás után:
A css-t újraraktam, és még mindig áll a hiba. Tegnap meg tesómnál jelentkezett ugyanez a probléma, persze más gépen, de a többi játék megy tökéletesen, csak ez csinálja ezt. Köszi! -
görögbe tart éppen:) -
nincs itthon a macska cincognak az egerek
-
Köszi midnenki! magával a felvétellel van csak gond, mert vágni már Leopard-on fogom :) ( vagy Adobe Premiere Pro 2 -vel még nemtom :D ) -
és ilyenkor nincs itt orion h rendet tegyen a nagy lázadok között
-
Nekem is, kezdő tanár, mikor 5. be jöttünk, akkor kezdett.
8. végén volt olyan, hogy utcsó 3 óra valamelyikén arról beszélgettek, hogy a gyÍkok mit fognak csinálni nyáronm én meg a v rally -t toltam a zsÍr új n95 8gb men, erre észrevette, és elvette, elkezdett ordÍtani mint a barom..Erre szemébemondtam, hogy qrva @nyád, erre mondja, hogy na fiam takarodjál ki a picsba.XDDDDDDDDDDDDDDD -
Ja és szerencsére nem én fizetem pedig már kellene csak a falu és az orvos közt van valami megállapodás így a lakosoknak nem kerül semmibe az alap szolgáltatás.(na persze a gyémántberakás meg arany híd nem tartozik közé, pedig gyémánt koronákkal még a vasat is megrágná az ember) -
Mikóháza.
Messze tőletek. -
Én már gáncsoltam tanárt, kár hogy nem esett pofára, pedig megérdemelte volna akkor arca volt pedig még csak kezdő volt. -
Nyehehe....Hol laksz amúgy?
Mutterom is fogorvos, gazdegÍts engem: DDD

-
Basszus le se fekszek aludni mert nem lesz kedvem felkelni 8 kor hogy elmenjek megnézetni a leges legelső tömésemet a fogászaton. Persze hogy ennek is most kell kilazulnia.
Na nem baj addig válogatok mappokat meg nézek Jackie Chan filmet XD -
Nem vagyok verekedős, meg semmi, áltban csöndes, kivéve, ha felbasszák az agyam, de akkor a tanárt is elhajtom az anyukájába...
Tavaly ezért már kaptam igazgatóit^^
-
Az ilyenre basszá rá a lényeg hogy bent vagy kiesni sokkal nehezebb mint be.
Volt szobatársam meg pont a Gundel-be (minek is mondják cukrászda vagy étterem? mind1 nem járok oda), volt szakmai gyakorlaton mivel vendéglátós. Igaz nem főzni/sütni. -
Hátőőőő...Ez mégis csak a gundel suli b@szod: D
És szeretnék szakács lenni, eddÍg soha nem buktam, magyart pl sose tanultam.XD és Így is valahogy megvolt midÍg a 2 es...
7. ben pl csak 1 pont választott el a bukástól.

Amúgy, nem görcsölök annyira, mert a felvételiztető tanár mindenre full pontot adott szónelin, szal csak nemtartanak ilyen "még éppen befért" gyereknek: D
-
Háháháá, kis lúzzer.
Amúgy minek görcsölsz rajta?
Könyvek.... sose értettem mire kellenek anno jók voltak még általánosba hogy olvasni megtanuljak de azon túl csak felesleges pénzkidobás (anno szüleimnek, most nekem).
Mondjuk én beszélek aki a fősulin 3 év alatt vettem 2 db könyvet(mondjuk azt hozzáteszem hogy nem voltam olyan hernyó mint egyesek akik nem is vettek de azért a támogatást felveszik érte
), azért vannka a csajok hogy bejárjanak, jegyzeteljenek én meg elkérjem és lefénymásoljam
-
Nagyonjó.ha magyarra rakom a steamot egyből engine error: C -
Ne is monnd...Holnap még lustulás, aztán kedden könyvekért kell mennem, szerdán fodrász,csütörtök ruhavétel,péntek para,szombat para,vasárnap gyomorgörcs , hétfő halál: C 

-
NA tököm lassan kezdődik a fősuli megint, ami nem lenne baj mert buli,bulák,pia, stb....(komolyan mondom mintha évközbe nyaralnék, kivétel a vizsgaidőszak).
Egy dolgot sajnálok hogy koleszből a hülye proxy miatt nem tudok játszani.
Mondjuk haverral már kiterveltük ha megtaláljuk a redszergazdikat akkor lefizetjük őket valami jóféle házipálesszal
Zso jó warokat nyomtunk, majd megint kelene. -
Nyuhaha.Megy: DKöszi az infot. -
van egy vendégkártyám TF2 höz, szívesen odaadom bárkinek csak ismerjem! pmbe vagy friendsbe akit érdekel -
F O N T O S !!!!
steam / settings / beta participate -be kell belépni
tölt -> interface - magyar -> tölt -> megy a steam magyarul
kb 3 órája él -
Mert valami nemkóser az engine-el, meg az ati drivere is egy rakat sz@r...
De nemsokára ha minden igaz jön a tf2 endzsin a source alá, és az lehet jobb lesz.
Sőt, biztos, mert én TF 2 ingyérhétvége alatt semmi ilyet nemtapasztaltam TF2 ben. -
nova2323 #63152 Csáó!
Nem tudjátok miért van az, hogy mióta megvettem az új vga karim (Sapphire toxic 4850) azóta D2-őn a sötétet még sötétebben látom és a levegőben lévő füstöt is erősebben. Nuke felső lerakón a tetőn beszűrődő fényt még erősebben látom, ha valaki beleáll szinte nem is látok senkit ott. brightness maxon midnen grafikai beállitás max-on. Valaki ha tud segitsen please. Thx -
zso rosszul nézed a konzolt, felcserélted, visszanéztem:
Damage Given to "Angel" - 90 in 8 hits
Player: kerekperec - Damage Taken
-------------------------
Damage Taken from "Angel" - 72 in 2 hits -
legjobb -
CUCLI #63149 katt -
Hali! Valaki tudna nekem linkelni vmi FAQ szerűséget frag movie készítésről? -
nova2323 #63147 KÖszi a segitséget és a gyors válaszokat! -
Hi
Steam accot, vagy kulcsot keresek-veszek.
-
-
Szerintem normális figyelemebe véve a CPU-t.
Az előzőben meg a sírós Zolinak (
igaza van.
-
Mert a mostani VGA-knak már nemjelent nagy gondot az a kis textúra külömbség, meg amúgy is, jól van optimalizálva, meg minden.