73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • CsOki69
    Kurva jók a mapok csak sajnos későn mentem fel és így 4 emberrel néztem meg egy-két mapot.
  • otto13
    Így igaz :)
  • Borg
    Na azért csak befigyelt pár ütősebb új map :) Meg is telt a szerver.
  • Borg
    Mapteszt 20:00-kor SG-n.
  • otto13
    :DDDDDDD nem te ha nem akik arra hajtanak.
  • Lacccca
    Nem hajtok, hanem mutatták nekem.
  • otto13
    Az aki erre hajt akkor az milyen pro lehet a rate állítgatásokban ? (sajna) ,hogy lenne áram szünet azoknál!-vagy menne el a nete !
    Remélem ki találsz valamit ellene :)
  • walkinG
    connect és az ip pl.: connect 87.229.26.68:27015 :)
  • Borg
    Este amúgy mapteszt lesz, van pár amit érdemes kipróbálni.
  • Lacccca
    Hmm....
    Közbe rájöttem hogy lehet ám állítani a rateket oda ahova akarom.
    Csak egy kis trükk szükségeltetik hozzá.
    És tök mind1 hogy mi van a servernek beírva
    Most már csa kezt kellene megakadályozni most ezen dolgozok
  • Somika1
    Egy kérdésem lenne:Lehet hogy benne van a FAQ ban de sem a firefox, sem az opera nem nyitja me.Hogy tudok belépni a consolon keresztül egy játékba ha megvan az ip címe?Ott kell beírni vmit?
  • FaceSeth
    consolba zb_netinfo
  • SzocsA
    a réteket milyen parancs beírásával tudom megnézni?
  • rambuu
    Na ez az! vissza kaptam az Accom!!!

Aki el lopta, PriuS néven futott!!!
  • gergobaby
    Sziasztok! Vki adna olyan oldalt, ahol le vannak irva, hogy tudom configolni CS-ben a hp meg hasonló adatok szineit, a bomba hatástalaitásának szineit ? Előre is fenksz !
  • Roger6
    Hát te nem vagy gyenge manus vaze! :-)
  • Rip
    Lap teteje: "Keresés a fórumban:"
    Beírod, hogy logóműhely, és már meg is van.
  • CsOki69
    A logóműhelyet pls linkelje már be nekem valaki, mert új logot akarok csináltatni.
  • CsOki69
    Nem tudok se a team topikba se a HQra fel lépni..
    Vat dö fakk?
  • Mozzanat
    érdekes
  • Lacccca
    Az a baj vele hogy sok a szar server, meg a 0 felfogású user is.
    Ha én egyszer beírom a szerver cfg-be hogy:

sv_minrate 24000
    sv_maxrate 30000
    sv_maxupdaterate 101
    sv_minupdaterate 100
    sv_maxcmdrate 101
    sv_mincmdrate 100

Akkor a gyere oda állítja a rateit ahova akarja úgyis meglesz a minimum (igaz ehhez kell a 100 fps).
    Próbáld ki, menjél fel SG-re vagy Face-re és próbáld állítgatni a ratedet és mellett figyeld a netgraphon hogy változik e.
  • SzocsA
    az xfire 30 szervert mutat! nincs valami olyan oldal ahol több 30 slotos magyar szerver ipjét tudhanám meg!
    google szar és a gamemonitoron is csak 3-4-5 van

mivel tudom megnézni a réteket? van több parancs is!

ja és mellékesen a bb szeron edebá kapott adminságot hát beírogatta a réteket 30 emberből 20 haxolt ilyen 2500 3500 as rétekkel és köztük pár nagy nevek is voltak ennyit erről! ja és persze a haver volt még meg is simogatta a fejüket csak így tovább mondván!
    és egy másik szeró 5 admin van fent beírom a rate parancsot hát ... beírom közösbe hogy szar a rétje erre az admin mi a baj vele! PUFFF
  • Lompi73
    Ezek vagytok ti mai IFJUSÁG!
    Mindenkit leszarok csak én ÉN ÉN ÉN vagyok a lényeg.
    Nem ismeritek azt a szót FIGYELEM?
    Kicsit kellene odafigyelni a többi emberre, nektek se kerülne többe mint nekem, és sztem előrébb is lehetnénk mi is és az ország is.
    De a mai séma az " HA MEGDÖGLÖTT A LOVAM, DÖGÖLJÖN A SZOMSZÉDÉ IS"
  • solo
    Nem, de ha engem nemérdekel más fvssága, és fél óra jelentkezés utánn se mondhatom amit akarok, akkor leszarom, és telefonozok^^
  • rambuu
    O a fene enné meg ezt a Steam-et válaszolhatnának már a levelemre...
    Már rohadtul hiányzik a CS!
  • Rip
    Jaa, hogy az utolsó 3 órán már lehet qva anyázni a tanárt?
    Nálunk még nem lehetett...
  • Szega87
    kitálal-az-olimpikonokat-pumpalo-doppingbaro kötelező olvasmány
  • FaceSeth
    Na a két SEMMIREKELLŐ megint megnyilvánult....Poén..
    mikor olvastok,hiszen rá van nőve a billentyűzetaz ujjatokra...
  • solo
    Szoktam olvasni(de csak ezsgét: D), de ugye megint nem olvastad végig amit Írtam :)

A lényeg az, hogy ez az utolsó 3 óra valamelyikén volt, és nem tanultunk, hanem beszélgettünk, hogy ki mit fog csinálni nyáron...
  • Lacccca
    1. szoktam olvasi (és itt nem csak magazinokra gondolj)
    2. ha érteles a tanár akkor figyelek rá
    3. ÉÉÉÉNnnnn akkkarom veeezzetttni a KUKÁS AUTÓT !!!!!!!4
  • Mozzanat
    én tiltakozom szoktam olvasni.Mehetek hozzád dolgozni:)
  • sertepertex
    menők vagytok nagyon.
    ne olvassatok, ne tanuljatok, anyázzatok mindenkivel aki egy kis észt akar belétek tuszkolni.
    de arról ne is álmodjatok hogy a kukásautómra jöhettek melózni. lusta, tróger nép senkinek sem kell.
  • rambuu
    Kössz szépen!
  • Szega87
    20 steam ki -bekapcsolás után volt egy 3 seces update utána meg egy 10 seces és müködött utána
  • PunkZoli
    ez a magyar nyelvi interfész miatt van, viszont ha a beta candidatet visszaállítod alapra és előtte betán a magyar volt akkor is gázos, szal úgy nyomjátok vissza, hogy már a bétán vissza angolra, és jó lesz
  • PunkZoli
    én anno jópárat visszaszereztem és rendszerint 1-másfél nap volt max az ügyemenet....
  • rambuu
    Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy account lopást akartam bejelenteni a steam-nél, ez nem most volt, hanem már egy jó pár hónapja, csak akkor nem tudtam hogy kell, aztán meg az egyik haver ide adta az övét me már nem használta, most meg rájöttem hogy kell írni a steam-nek levelet, megcsináltam mindent, de most az érdekelne, hogy mikor kapok én arra választ?
    Volt még valakinek ilyen procedurája?
  • Spészgószt
    Ez a magyar egy kalap szart ér! Vazz semmit nem találok meg magyarul LOL Store - Tárolás ez mi a fax inkább bolt kellett volna
    Na mind1 még jó hogy végig olvastam el, se próbálom indítani magyarul vissza is raktam egyből angolra...ez maxi gáz
  • Szega87
    TF2 megy magyar steamen is, css meg nem :S Visszaraktam szarakodott az eredeti angollal is majd egyszercsak hopp megjavult huszadik próbálkozásra
  • zzeN
    átraktam magyarra, most vissza és igy se megy, meg még újraraktam a css-t is
    tesóm steam-estül az egészet újrarakta, és most meg megy neki...én is kipróbálom, nincs veszteni valóm...