73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
vki pls help! -.- -
Jozing, amúgy én is letesztelhetném hogy mi a különbség 1.8 és 3 Ghz között de sajna most nincs rajta rendesen a CPU coller a CPU-n 
1 láb fogja perp meg alá van támasztva(azért mert az isten is két emberesre teremtette ezt a Hyper TX2- őt
).
Aztán ha tuningosan ráereszteném a tesztet akkor abból tuti tojás sütés meg Szalonna pirítás lenne. -
hát én csak FSB-t toltam fel, memó maradt 800. így most asszem 10x250 ha jól emléxek.
-
de várj. most CS:Sről beszélsz vagy HL2LC? mert tuning nélkül csak az utóbbit próbáltam. és mivel holnap suli, lassan mennem is kell, ugyh ebből csak holnap lesz kép sajnos.
ha meg tévedtem... legalább kiderült az igazság. -
Feszt meg addig minek emel amíg bírja alapfeszen is?
Először csak az FSB-told fel és állítsd utána a memót is -
Told a képeket. olyan nincs hogy az alapból 33 FPS-t produkáljon ettől még bátyám 4200+ os gépe is többet nyom (átlag 60-70) -
Szega87: igen, alapból emeli feszt, de olyan hülyeségeket dob ki néha... -
nem kell új hűtő, alap intel 3gigáig viszi.
ha gondolod küldök róla képeket, hogy hoygan emelkedett? vagy ne bizonyítsam, mert akkor te lennél a hülye? figyi, ha a kártya erős, de a proci harmatgynge simán emelkedhet 200fps-t pluszba nagyokos. gondolom nem nagyon nézel IGAZI teszteket, pl anandtech.
GA-EP35-DS3R az neked tuningos? és akkor a maximus formula meg a DFI lanparty UT mi? szerver lap? ezekhez képest az enyém egy semmi...
na belemész abba, h megnézzük mennyi emlkedett fps-em? lehet h én néztem be valamit, nem kizárt de ennyire emlékszek. persze mint tudjuk, a kísérlet lényege az igazság bizonyítása. én vállalom ha akarod, maximum annyit mondok a végén "igazad volt, hülyeséget mondtam." -
az önmagába nem elég. Prohardveren vannak leírások, de pl szerintem a DS3 alapból tudja a feszemelést automatán csak be kell állítani a %ot. -
Emeld az FSB-t azt csá
-
Zoelee #63532 Sziasztok! bocsi hogy enm olvasom végig az üzeneteket, de lenne egy kérdésem hozzátok! Találkozott már valaki oylan problémával, hogy amikor lépek be szerverre vagy mikor már játszok, akkor kidobja azt az üzenetet, hogy "internal driver error".... vagy egyszerűen csak fekete képernyő bejön, mintha a vidkártya halt volna meg. villog a monitoron a zöld fény, de nem írja ki, hogy nincs jel. Ezen csak a reset segít. Ha valaki tud erre megoldást, vagy csak valami tippje van, annak segítségét előre is köszönöm. -
6-10 ezer-ért veszel hűtést és nyugodt szívvel emeld az órajelet 30-40-50%-al -
Hy!
Na végre megvettem a gamet! Lenne pár kérdésem:
1. Felraktam a Steamet, megcsináltam az Accountomat, eddig minden happy.
Viszont nem értem, a gamet miért a Steam-ről tölti le? Már másfél órája telepítek, kezdem unni is mivel lassan tölt. Jelenleg 86%nál jár.
Nektek is kellett várni ennyit?
2. FPSBananról töltöttem le skineket. Ezeket hogyan tehetem be a játékba?
Bocs ha láma kérdések ezek, de mindenhez én sem értek...
THX előre is a felvilágosítást. -
PÜ ment. ^^ -
Borg #63528 Nekem kicsit referálhatnál PÜ-ben, hogy hogyan fogjak neki a tuningnak ilyen lapnál. DS3-om van nekem is, E6300-zal, egyelőre alapon. -
"mezei gigabyte P35-ös lap"
GA-EP35-DS3R? ... aham... tuningos :S bocs...
E4500-am van és kakkesz (ilyet sikerült kifogni :() :S feszemelés nélkül 2750MHzig bírja XD (250*11), viszont alap 2,2GHz-hez képest sokkal jobban muzsikál... mondjuk még így is van hogy lemegy az FPS számomra érthetetlen módon :\ szal 200 minimumra számítanék max beállítások mellett is de sajna nem így van... na mind1 ^^ játszható szint van :D általában megvan a 100, szal nincs bajom ^^
am azt hallottam hogy az új Phenomok jók lesznek... konkurenciának ott lesz mondjuk Nehalem de milyen áron ? lappal együtt? :S szal egy darabig felejtős ^^ Majd 2 év múlva 32nm-es Core i7 meg vagy javítják ATI CSs bugját (vagy atiék vagy valveék) vagy nvidia lép végre egy nagyot előre és egy felsőközépkat kártya, 4giga memó, Win7 (lesz addigra?) vagy Vista ha nem lesz xD
//mondjuk bekapcsolják LHC-t azt zomg világvége ... (nemám xD)// -
Hát figy ha neked alapon 33 FPS-t produkált az a proci és VGA akkor szerinte mmost vesztetted el hitelességedet.
Ennyit erről.
+300 Mhz nem hoz +230Fps-t de iylen hülyeségeket én is tudok irni de mind1.
Szerintem most fejezd be a Falme-et mert én irtam valamit te meg letámadtad holott homlokegyenest másról beszélünk.
Nézd már meg hogy aki ebben a kategóriában vesz gépet az tuningolja-e? Vagy ért-e egyáltalán hozzá. -
tegnap is majdnem tele volt, amikor feljön Borg papa mindig sokan leszünk :) -
Borg #63524 Most sok embert senkiztél le. Szar. -
Szoki333 #63523 ezt megmondtam :D -
Szoki333 #63522 soha senki nincs a szerón. szar. -
neoncsöves: valószínű az E4500-as nem hajtja ki a 88GT-det 8milyen hűtő van rajta mellékesen?), mert az én )96GT-met se hajtotta ki (10%-kal lasssab 96GT tuning nélkül). attól függ, nekem +300MHz bőven kihozta a maximumot (+230FPS...), szerintem neked 2,66-3giga elég lesz. P5K legendás lap, szerintem felrakod FSB-t 266-ra és kész, a különbséget észreveszed plusz nem csak gémekben gyorsul. feszültség emelsé és nagyobb hűtő nem kell! ha további kérdésed van, kérdezz csak, amire tudok válaszolok, én is így kezdtem... és még sokat nem tudok.
intel rulez -
Neoncsoves #63520 Így van. Az új konfigomba nekem is INTEL van. Haverom eddig nagy AMD-s volt, de rászánta magát az INTELre. Én tanácsoltam neki... egyébként látom te otthon vagy ebben a tunningban: 8800GT-m van, E4500 2.2GHz-n, 2x1Gb Kingston 800MHz ram. mennyit lehetne húzni a procin? :) ASUS P5K alaplapom van -
írja be a konzolba h sv_lan 0. nekünk ez megszokta oldani -
tréj #63518 szisztok egyik haveromal szeretnénk lanon nyomni a CCS-t botok ellen de amikor csinál egyikünk egy szerevert azt irja ki hogy Lan server are resttricted to local cilent (class C).Nem tudja valaki mi lehet a gond?
-
aha, azért afelső kategória érdeme, mert egy e1200-as proci egy G33-mas lapban is simán döccen plusz 800-1000 megákat. és teszteket nézd, ott AMD sehol nem remekel...
nem az órjale van feloldva, ahnem a szorzó te...
hát egy intelnek nem kell tuningos lap, az enyém egy mezei gigabyte P35-ös lap, és 3,2-ig simán viszi a procit... és akkor már rendesen zúzza a winrar kicsomagolásokat. 96GT-mmel alap órajelen HL2LC-be volt 33FPS-em, +300mhz után van 260, EZ NEM VICC! az már csak hab a tortán, h a 3 treminátor filmet kábé fél perc alatt szétbontottam...
ha nem értesz hozzá, ne szólj bele! nézz teszteket, és látni fogod, h minimális erőfeszítéssel az intel alsókategórás modelljei lezúzzás amd öcsi blacke dition-ös szarságait... egy 3 gigás E2180 hozza a phenom sintjét. értelmes ember ma nem vesz AMD-t.
ha meg nem tuningolsz, és hülyeségeket mondasz, nem nézel utána. istenem, vedd meg a szart.
-
Van egyébként AMD CPU-d?
Ha nincs akkor légyszíves nem mondj hülyeségeket.
Nekem mind2-ő van, tudom miről beszélek. -
Te nem vagy magadnál... -
Nézz utána.
Ne csak a divatot majmold. -
Őőőőő..hát, nem, nem 10 % kal..Jó 20-25 tel...
-
nem is igazán az alacsony állíthatósági skála, inkább az élettartama sérül az ilyen prociknak, főleg gyári hűtésnél -
Bár nem értem ezt a tuningos mizériát. Annyival úgysem lessz jobb a géped, mint amennyivel többe kerül hozzá egy tuningos alaplap stb... -
Lehet azt másik X2 -ek esetében is csak nem bírják azt annyira.
Bátyám 4200+ án 300 Mhz-et sikerült emelnem probléma nélkül de feljebb már nem bírta, meg a hűtés is gyári volt. -
tudtommal csak a Black edition prociknál van feloldva az órajel és azokat lehet csak tunningolni az AMD termékei közül. -
Az meg megint más hogy hasonló teljesítményű intel configot kb 20-25e FT-vel drágábban vennél mert a procik sokkal drágábbak.
Viszon azonos órajelen kb 10% al gyorsabb az intel.
És ez a felár nem ér meg 10%+-t -
Akinek nincs sok pénze az nem nagyon gondold tuningra, mivel a tunning az a felső középkategória érdeme. -
a 600-res meg 6400asok válogatott csipek. de tuning lap is kell nekik... haveromnak könyörögve ment 2,3-ről 3,6-ra. az már csak hab a tortán, hogy a phenomok gyakran 2,6ig se mennek el, az meg tiszta lutri, ha 3 gigát akarsz menni. K8 meg eleve nem valami bikás core ellen. én ma tuti intelt vennék, bár a te pénzed. az én E4500-asm 2,5-ön simán legyőzi a phenomot superPI m1-ben. meg azért hogyha ilyen kaliberű kártyát veszel, kell mellé pőroci is.
memóriából kingmaxot se vennék. akkor inkább dobj ráegy ezrest és van ott már kingston meg CSX, és nem ugyanaz a cucc.
tudom, hogy a pénz nagy úr, én is tapasztalom, h minden ezres számít, de az adott keretből a lefgjobbat kell kihozni, és ha ilyen gépet vesz az ember 8az enyém is hasonló) akkor bizony nem vetheti meg a tuningot (intelnél a kockázat mindenhogyan szointe nulla). csak azt mondom, hogy ennyi pénzből jobbat kilehet hozni. -
Hát nekem 6400-es Black Edition-öm van, és 3.2-ről simán lehet húzni 4 Ghz-ig, mindenféle probléma nélkül. -
nehogy vegyél AMD-s konfigot, tuningban intel sokkal jobb és nem is sokkal drágább. alkaplapból veszel egy P45-ös lapot, vagy egy P35-öset, megy egy olcsó E5000rest (egyre barástságosabb az áruk). AMD kari jó, de procijukat nem fogod húzni, 300mhz-ért könyörögni kell... intel a király procikban! -
Azt elfelejtettem írni hogy a ram 2*1Gb 7500 Ft