73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
alex9292 #63622 szevasztok kéne egy kis segitség ....Felraktam a counter-srike source. Mikor elakarom inditani azt irja ki hogy Platform ERROR:modul failed to initalize. azt lekatintom és utána jön a másik...az xy cimen található utasitás az xy memóriacimre hivatkozott... A memoriaterületen nem végezhetö el a következö müvelet:read".ha valaki tudna nekem segiteni megköszöném.....
-
Köszi, Macromedia-t felvásárolta az Adobe nem? -
Neoncsoves #63620 Macromedia Flash nem tom mi -
Elég az x) -
Melyik programmal lehet olyan csinálni, hogy úgy effecteli a szöveget képet mint itt a banneren? -
Borg #63617 itte
Nem rossz map, csak kicsit (nagyon) alacsony az fps ha sok ember van rajta. -
Borg #63616 de_tropic_enhanced asszem... nekem megvan a szerveren, msn-en át tudom küldeni ha kell. -
PunkZoli #63615 volt régen egy pálya, valami olyasmi neve volt ,hogy de_trophic... de sehol nem találom, fpsbanánon se , hq-n se
far cry os szigetecskék voltak egy nagy beton bunkerrel, egy kikötővel és valami hajóronccsal, aki tud segíteni ne habozzon:) -
PunkZoli #63614 én ezt is:
[IMG]http://www.mzzt.net/tf2/?lum=dark&weapon=headshot&name=[SG]+IcE+TeE&color=red&name2=DooDoo[Hun]&color2=blue[/IMG] -
mi csak ezt látjuk -
Bakker felmentem tf-re
Csak ezt láttam
Meg ezt
[IMG]http://www.mzzt.net/tf2/?lum=dark&weapon=headshot&name=[SG]+IcE+TeE&color=red&name2=DooDoo[Hun]&color2=blue[/IMG] -
-
Neoncsoves #63610
-
remélem végleg -
Befagyott a Face -
Borg #63607 ok -
Ilyen rendesen
Ilyen bugosan
-
:D -
Borg #63604 Észrevételeink meghallgattattak, és ma már tesztelhetjük is a cathedrill új verzióját :) -
Elkeztem tolni az Episode One game-t, és már jobban is tetszik az a css pálya :) -
-
hurraaaa! nem is tudom elmondani mennyire orulok es sargulok az irigysegtol. de tenyleg. nagyon jo lehet neked!
-
Ezzzazz sínen van az eredeti Mexicói Sombrero biznic 
Mekkora party kellék, a többiek meg belesárgulnak majd az irigységbe.
-
Borg #63599 Egyszerűbb lesz ez annál, ha csak középen lesz bombspot, lent és fent. -
Borg #63598 Pl egy-egy üveglap a catwalkon egyszercsak lenyílna lefelé? :DD -
nekem még olyan ötletem van, hogy deathrun pályákból kiragadni egy egy részletet és csapdákat elhelyezni amit konzolokon keresztül aktiválni lehet pl -
Hat a b lerako eleg kozel kerult a t-k hez. Felcserelve a ct-t kezdot, a problema megoldodna.
4-en jatszottunk rajta, de meg igy is allandoan hatbalottek. Szerintem remenytelen. -
Borg #63595 Képek
-
Borg #63594 Szóval akkor röviden összefoglalom ami a szerveren volt, és ma este még lehet ötletelni :)
1. Az fps már jó, nem is lagol. Ha jobb lesz jobb lesz, ha nem az se baj.
2. A B bombspotot a vonatnál meg kell szüntetni. Hiába van esélye a CT-knek oda is, a T-k igy mindig oda raknák, és mindig azt kempelnék be.
3. A lent lesz középen (ahogy most is), B pedig szinten középen, de fent.
4. A felső részre kell középre valamiféle cover. Ez pl lehetne egy kis falazott erkély, ->
5. -> amire akár egy kis lift is közlekedhetne up/down, hogy legyen egy 4. útvonal B-re.
6. Néhány catwalk elem lehetne fémből fent, hogy a lentről érkező lövések elől azért legyen egy pici fedezék. BÁR ez szerintem már túl sok könnyítés a T rushhoz a fentiekhez pluszba.
7. Elkéne még némi fun cucc. Pl van egy rakat konzol, de nem csinélnak semmit. Lehetne hozzájuk HL2 hangokat rendelni randomra.
8. Amellett hogy ugye CT-k random spawnolnak bal és jobb irányban, a T-k spawnpontja egy hangyafasznyit közelebb kéne a közepéhez, egy kisebb T csoport viszont a felső szinten spawnolhatna egyből, hogy a felső bombspot is rusholható legyen.
Na jöhetnek az észrevételek :) -
zárt béta tesztekre jelentkezne hol lehet? csak személyesen? -
amiket összeszedtetek ötleteket azokból majd a készítő csinálhat megint egy félig meddig új mappot. -
Mennyiből? 10 vagy 5 ből 3?
-
Jó map, de kicsit sötét, eszi az fps-t de a 80 az megvan!
Bonyolultságát tekintve 2-es erősségű
Értékelés: 3 -
Azért az már nekem is furcsának tűnt amikor CBBLE-en az ablakból falon keresztül no-zoom fejest ad
-
Borg #63588 Ma este 20 órakor várhatóan mapteszt. A cathedrill (HL2 combine témás map) legújabb verzióját is megkaptuk tesztelésre, és véleményezésre, mielőtt publicban megjelenne :)
A múltkori verzió amiben a bombspotok areaportal-ját eltávolította a srác sajnos nem oldotta meg a lag gondot, sőt még jobban akadt az egész. Ezúttal kompletten át lett dolgozva a map, szóval van remény. -
Nekem akkora és már bizonyítottam. 
Armageddon, SBT. Most már ti jöttök, lásuk a medvét...vagy még csak macika?
-
:( az a baj köcsög weben csak a borító eleje van 
Jah amúgymeg menjetek a tuning fórumra szájkaratézni kinek mekkora és mit hoz ki miből
-
PunkZoli #63585 dobozosra rá van írva ha igen -
Borg #63584 Hagyjuk már ezt az egész témát itt jó? Szerintem kurvára leszarja mindenki, hogy mi fut hány ghz-en, meg hány fps-el.
Aki továbbra sem tudja abbahagyni, az vonuljon át a hardveres tuning topikba...
[újra kihalt topikot akar] -
Emberek a sima HL2-ben benne van a CS:S MOST, mert anno benne volt!