73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Én nemhiszem el sose, mert mert.: D
De mikor tekapod a fejest futásból az nagy^^
Mint multkor D2-n gyerek ....t kezdpn wp zek barom meg le akarkéselni, futok hátra, nyomom a no zoommal, és fejes^^
-
Fórumozók!
A SG Team HQ-n szavazás indúlt arról,hogy milyen játékhetet csináljunk.
A mappok az alapján lesznek összeválogatva 1 héten át.
Szavazzatok légyszives.
-
annál nagyobbat esel -
nagyon jó most a szerver, adja mindig amit kell:P
én magasabb vagyok 2méternél tehát nyertem
és tényleg jobban adja ha pumpál benned az adrenalin, olyankor simán lehet hozni kör végén az 1v5öt is...
zooleere vadászni meg a legviccesebb, csak akkor nem hallod hogy ő már megint "nem hiszi el, meg akkor most hogyisvanez" -
nalol...
Am nemmagas....ha aztvesszük..Alapon 119 környéke, ha izgulok 138/70-.-" -
Borg #63863 lol, a magasságod miatt persze... akkor én a 198-al már halott lennék mi? Ehhez képest kb -10 a vérnyomásom, folyon szédülök :D -
Nekem magasságom miatt az..191 cm powa: D
-
huhh... ha három fejest kapsz akkor amellé agyvérzés is jött volna? :D nekem amúgy faszán nagy a vérnyomásom szal úgy jó gammolni ^^ -
Nem, képzeld, tök nyugodt voltam, semmi, belőttem 4 csókát, 2 fejest kaptam, de ma tök nyugodt vagyok....
És me megfogadtam, hogy ezentul nemidegesÍtem fel rajta magam. -
felidegesiteted magad? mérték már a vérnyomásod? -
:DD -
Nabammeg! Ez a ti hibátokXD
megyek facen, adom a fejest, egyszercsak halk pattanást érzek, melegérzés az orromban, nézem mi a franc..Erre ömlik az orromból a vér-.-"
1 deci kijött XD
15x15 centinnyin...Többiek facen ott röhögtek, hogy mivan, orrodon menstruálsz? XDDD -
-
PunkZoli #63855 én már lőttem el közepet vele d2őn:) -
Hát egy része nálunk kötött ki a másik meg nemtom.
Sazlit mostanság DoD:S -ni látom. -
sazli magozni szokott.amugy miletta saz klánnal? és mi van sazlival?:S -
Iszonyatnagy pofont XD -
nmtom. a tunkerlámulás néha hasznos. ha pl szerencséd van és rövid sarkán összefutsz vele akkor nincs esélye a másiknak :) -
óly oly olyan géppityuja van még atomot is lő :D -
mit kapok ha lelőlek vele zsinórban 3szor ? -
Köccsög gun-.-"
Legjobb ha van hozzá no recoilod, aimod meg wh-d am szart se ér..Végével kitúrhatod a fikuszt az ellen orrából, de akkor se találod el: O -
PunkZoli #63847 sazlicse gun! -
nagypapi :D így én is hallottam már XD
de amúgy nagyon kaki -.- szal mindenhova lő csak oda nem ahova kéne XD viszont jó szopatni az embereket mikor célzott lövést adsz le vele fejre és talál és meghal, ő meg csak csodálkozik hogy ZOMG azzal, onnan, ezt? :D -
:D -
nagyfater: mi úgyhívjuk azt a rambógéppityut CS-ben h nagypapi vagy nagyfater. igazi tunkerláma fegyó. -
Höhö, bárcsak nekem is iylen nagyfeterom lenne, aki crossmotorvázat heggeszt, mint a muterom tesójának :(
De sajna már semelyikük nem él...Se mutter tesója, se a nagyfaterjaim:(
De dédim, meg nagymutterok azok vannak^^:P -
Nekem is ugyan ez volt, kiÍrta, hogy neked nincs az accodon ez a gamma, oké, visszamegyek, és semmi nemvolt.
Am sztem töröld ki a steam updates filet, nemtudom mi a neve, updatlej, és kész. -
Egyikse :D
Nagyvaterom vette x) -
megint kivágott hogy nincs az accomon a css, ingame :S -
:DD:dad x2 -
elösször azért dobott le imént a serverről merthogy nincs megvéve a cssource az accomra, másodszer meg nem tudok csatlakozni vac serverekre? mitörténiK? -
:DD:dad -
Úgyértettem, hogy hÍgÍtott, hogy van egy másik növény nemtudom mot hirtelen mi, de azzal "hÍgÍtják" azt kevernek mellé azt csá.
Én námszÍvok amúgy: D -
"levele volt, szal nem is volt darálva, szal nem hÍgÍtott fos volt." uram atyám te miről beszélsz ember....
na mind1 Off, szerintem kár időt és energiát pazarolni a magyarázásra :D maj rájössz! Mert mindenki tudja hogy, "A drog rossz...!" "ÉÉÉÉrteeem!?" és "Mindennek megvan a maga helye és ideje...és ez az EGYETEM!"
-
: DDD Muttéria+faterpowa: D Néha jó mikor ők vesznek dolgokat: P
Nah, akkor elméletileg azt úgy tudod programozni, ha van egy gép rákötve LAN porton, akkor az az elsődleges, és valahogy úgy, de elméletileg manyuálban bennevan. -
NEm occó 21k volt, még jóhogy nem én vettem :D -
Ólomfallal^^ XD
Am mondom, ha nemocsó router van akkor programozható. -
Ha nem ocsó routered van, akkor elméletileg MAC és IP alapján lelkehet korlátozni a routerben a max sávszélt. -
Hülye haver annyiért akarta rámszózni a nyakánmaradtat 1,4 ért vette asszem, de nemvagyobenne biztos, és nyárvégéig 10 g rajtamaradt^^
A hülye.
És levele volt, szal nem is volt darálva, szal nem hÍgÍtott fos volt. -
wifin vagyunk mind2-en, hogyan? :/