73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Periférikus látás...majd lesz olyanod is. Adják a moncsival, kérd. Mikor felteszem akkor szoktak csiterezni a noobok. :D -
1 hét és megszokod

-
Samu 225bw..cs re tökéletes. -
fdsag #63986 Köszi szépen!Szerintetek nem nehezebb észrevenni az ellent 1680cm2 24" vs. 913cm2 17".Attól tartok, hogy egész játék alatt ide-oda fog járni a fejem.
Egyébként nektek ilyen monitorotok van?
-
jaja -
Borg #63984 Csak kalkuláld bele azt is, hogy a natív felbontás nő, tehát jóval izmosabb videokártya is kell hozzá. -
Wide screen-en többet látsz a terepből, ergo több esélyed van az ellenfelek felfedezésére. Jobb FPS-ben is a wide screen. -
fdsag #63982 Sziasztok!Szeretném 17" monitoromat, 22" vagy 24" wide-ra cserélni.Csak attól tartok, hogy ilyen nagy felületen nehezebb megtalálni az ellent.Lehet, hogy autó versenyben jobb a wide, de FPS-ben nem vagyok biztos.Van valakinek tapasztalata? -
Nem mind1 milyen nap van 

Orion! Kint voltál a kardostanyán????
-
Amikor vistám volt segitett amikor sok kék halálom volt :)
Felére lecsökkentette x) -
nem pentek? -
mért ma szombat van? -
NEM! ma este... -
Hétfő este? :D -
vájázs! vájázs! 
húúú de bebasztam, má megint 

Jó pija a Hennessy! Jön valaki az Instant-ba 
Megint kap egy sört aki megtalál 

-
THX már lecibáltam valahonnan :) -
Vista Manager
Trial is jó lesz elvileg. Ha ezzel távolítasz el egy programot akkor registryt is átnézi meg a rendszert is, hogy nem hagyott e maga után a program szemetet. De ha tudsz ilyen Smart Uninstaller programot lehet az is megteszi, én ezt használom és elég jó. -
Az miaz mi?
-
Vista Manager Smart Uninstall alprogramjával távolítsd el a daemont, elvileg akkor teljesen kipucolja. -
Benne van! Minden látja, de mégse! Ha el akarod távolítani akkor azt írja "használatban van" ! Igazság szerint egy buzi daemon tool baszta szét és most nem tudjuk újra működésbe hozni
-
Eszközkezelőből is eltűnt? -
Thx! Indulópontnak nem rossz :P dehát a Vista :P Le kéne pusztítani a gecibe, de dvdrom-nélkül nehéz lesz :S -
Spaceg,a haveromnak ugyan ez volt.Neki az usb portokat sem látta.
Valami progi blokkolja.A szerelő pillanatok alatt kikapcsolta a progit azt kész.
Azt nem tudom mia neve a proginak de reggel megkérdezem.
Ha ez segítség akkor örülök neki. -
Sürgős problem! PLZ help! Laptop - Vista - cdrom eltünt - hogy lehet leírtani a Vistát ???????????????? Bios látja a meghajtót de amint belép a Vista eltűnik!!! Driver frissítés nem segített, vagy azt kell csak spéci módon?!
-
Most már mind1 szerintem, legyen új cs és kész :)
ÁÁ nem tok aludni :S Egész éjszaka forgolodtam :( És másfél óra múlva mehetek suliba -.-' -
ha ránézel a beta steamra , akkor látod hogy azon dolgoznak -
Ohó, végre, elkezdett enginet updatelni.
Fixed clients being able to trigger sv_soundscape_printdebuginfo on the server
Hogy lehet hogy még updatelgetik az Episode 1 motort CSS-re? Ezek szerint már soha nem is akarják átportolni Episode 2-esre? -
Még 1 próbát tettem, megint újra bekérte a jelszavam, de most is csak a túl elfoglalt szevrekről kaptam helyzetjelentést. Nálam van baki vagy nektek is ilyen? -
Hmm. El akartam indítani a CSS-t, erre bekérte a jelszavam merthogy lejárt a ticketem. (tiszta warez időszak feeling volt a ticket error) Beírtam, de nem történt semmi. Indítom megint, erre az mondja hogy túlzottan elfoglaltak a szerverek. Oké, bezártam a steamet, vártam egy kicsit, most elindítottam újra, megint indítanám a CSS-t, egy darabig időzött hogy scaning for updates, aztán megint túl buzyk lettek a szerverek és megint nem indult el.
Lesz valami update? -
Na takarodjatok: D -
Borg #63959 feszültség, hőmérséklet... nézd meg biosban mit mutat a hw monitor. -
srácoka a csajom gépe néha elkezd riasztani (nema windowson belül hanema gépházbol) kikapcsolja 20 perc mulva bekapcsolja és jo. mi leheta probléma? -
már nevet is adtál neki? :DD
grat. -
Na és hány foga van? 
-
XDD -
Borg #63954 :DDD -
Nikinek hÍvják. 

-
ha ráülsz és megvárod mig elzsibad akkor olyan mintha más csinálná! tapasztalatbol mondom:DDDD -
Szoki333 #63951 napközben senki sincs fennt a szerón... FŐKÉNT HÉTVÉGÉN 

-
aha és jobbkezednek v balkezednek hívják?