73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • GaBenc
    Periférikus látás...majd lesz olyanod is. Adják a moncsival, kérd. Mikor felteszem akkor szoktak csiterezni a noobok. :D
  • Lompi73
    1 hét és megszokod
  • solo
    Samu 225bw..cs re tökéletes.
  • fdsag
    Köszi szépen!Szerintetek nem nehezebb észrevenni az ellent 1680cm2 24" vs. 913cm2 17".Attól tartok, hogy egész játék alatt ide-oda fog járni a fejem. Egyébként nektek ilyen monitorotok van?
  • OrioN the S
    jaja
  • Borg
    Csak kalkuláld bele azt is, hogy a natív felbontás nő, tehát jóval izmosabb videokártya is kell hozzá.
  • Roger6
    Wide screen-en többet látsz a terepből, ergo több esélyed van az ellenfelek felfedezésére. Jobb FPS-ben is a wide screen.
  • fdsag
    Sziasztok!Szeretném 17" monitoromat, 22" vagy 24" wide-ra cserélni.Csak attól tartok, hogy ilyen nagy felületen nehezebb megtalálni az ellent.Lehet, hogy autó versenyben jobb a wide, de FPS-ben nem vagyok biztos.Van valakinek tapasztalata?
  • Spészgószt
    Nem mind1 milyen nap van
    Orion! Kint voltál a kardostanyán????
  • IcE TeE
    Amikor vistám volt segitett amikor sok kék halálom volt :)
    Felére lecsökkentette x)
  • OrioN the S
    nem pentek?
  • 5w0rdf15h
    mért ma szombat van?
  • Nivea
    NEM! ma este...
  • Narxis
    Hétfő este? :D
  • Spészgószt
    vájázs! vájázs! húúú de bebasztam, má megint Jó pija a Hennessy! Jön valaki az Instant-ba Megint kap egy sört aki megtalál
  • Spészgószt
    THX már lecibáltam valahonnan :)
  • Narxis
    Vista Manager

Trial is jó lesz elvileg. Ha ezzel távolítasz el egy programot akkor registryt is átnézi meg a rendszert is, hogy nem hagyott e maga után a program szemetet. De ha tudsz ilyen Smart Uninstaller programot lehet az is megteszi, én ezt használom és elég jó.
  • Spészgószt
    Az miaz mi?
  • Narxis
    Vista Manager Smart Uninstall alprogramjával távolítsd el a daemont, elvileg akkor teljesen kipucolja.
  • Spészgószt
    Benne van! Minden látja, de mégse! Ha el akarod távolítani akkor azt írja "használatban van" ! Igazság szerint egy buzi daemon tool baszta szét és most nem tudjuk újra működésbe hozni
  • Narxis
    Eszközkezelőből is eltűnt?
  • Spészgószt
    Thx! Indulópontnak nem rossz :P dehát a Vista :P Le kéne pusztítani a gecibe, de dvdrom-nélkül nehéz lesz :S
  • FaceSeth
    Spaceg,a haveromnak ugyan ez volt.Neki az usb portokat sem látta.
    Valami progi blokkolja.A szerelő pillanatok alatt kikapcsolta a progit azt kész.
    Azt nem tudom mia neve a proginak de reggel megkérdezem.
    Ha ez segítség akkor örülök neki.
  • Spészgószt
    Sürgős problem! PLZ help! Laptop - Vista - cdrom eltünt - hogy lehet leírtani a Vistát ???????????????? Bios látja a meghajtót de amint belép a Vista eltűnik!!! Driver frissítés nem segített, vagy azt kell csak spéci módon?!
  • IcE TeE
    Most már mind1 szerintem, legyen új cs és kész :)

ÁÁ nem tok aludni :S Egész éjszaka forgolodtam :( És másfél óra múlva mehetek suliba -.-'
  • Szega87
    ha ránézel a beta steamra , akkor látod hogy azon dolgoznak
  • janos666 #63963
    Ohó, végre, elkezdett enginet updatelni.
    Fixed clients being able to trigger sv_soundscape_printdebuginfo on the server
    Hogy lehet hogy még updatelgetik az Episode 1 motort CSS-re? Ezek szerint már soha nem is akarják átportolni Episode 2-esre?
  • janos666 #63962
    Még 1 próbát tettem, megint újra bekérte a jelszavam, de most is csak a túl elfoglalt szevrekről kaptam helyzetjelentést. Nálam van baki vagy nektek is ilyen?
  • janos666 #63961
    Hmm. El akartam indítani a CSS-t, erre bekérte a jelszavam merthogy lejárt a ticketem. (tiszta warez időszak feeling volt a ticket error) Beírtam, de nem történt semmi. Indítom megint, erre az mondja hogy túlzottan elfoglaltak a szerverek. Oké, bezártam a steamet, vártam egy kicsit, most elindítottam újra, megint indítanám a CSS-t, egy darabig időzött hogy scaning for updates, aztán megint túl buzyk lettek a szerverek és megint nem indult el.
    Lesz valami update?
  • solo
    Na takarodjatok: D
  • Borg
    feszültség, hőmérséklet... nézd meg biosban mit mutat a hw monitor.
  • Nivea
    srácoka a csajom gépe néha elkezd riasztani (nema windowson belül hanema gépházbol) kikapcsolja 20 perc mulva bekapcsolja és jo. mi leheta probléma?
  • 5w0rdf15h
    már nevet is adtál neki? :DD

grat.
  • IcE TeE
    Na és hány foga van?
  • 5w0rdf15h
    XDD
  • Borg
    :DDD
  • solo
    Nikinek hÍvják.
  • Nivea
    ha ráülsz és megvárod mig elzsibad akkor olyan mintha más csinálná! tapasztalatbol mondom:DDDD
  • Szoki333
    napközben senki sincs fennt a szerón... FŐKÉNT HÉTVÉGÉN
  • 5w0rdf15h
    aha és jobbkezednek v balkezednek hívják?