73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
ami be van írva a fegyver armor meg egyéb vásárlás... -
Én is így vagyok ezzel. :) -
kuany ne szivasd már
-
sertepertex #64067 555.142.372.829 -
ja 87.222.11.00 -
Nem unod még? -
Mi az, hogy jól beállított cfg? Én beállítottam az egér érzékenységét, aztán már nyomtam is. Attól nem lesz jobb az ember... -
sziasztok egy ideje nem cs.s-tem valaki küldene egy jól beállított cfg fájlt? -
ha valaki jonne sg-re akkor irjon ide.. kezdek becseccsinteni es szetalazok barkit!
[eros] -
mert megérdemled -.- -
tegeci h mersz írni velem egyszerre? :Ð -
^^ -
az a drama ,h ez meg mindig csak egy kibaszott jatek es ilyen erzelmi konflitkusok vannak :D -
Hát ha ezt vártad/tudtad, akkor meg mi a francnak provokáltad? Kell ez neked/nekem? Te is lásd lent. -
Nincs itt dráma...csak ha nyilvánosan támad akkor vállalja, hogy nyilvánosan válaszolok. Ennyiről szól az egész. A többi csak vicc. Miért kellene fülemet farkamat behúzni? Tudod........lásd lent. -
Kb ezt a reakciót vártam tőled.
De nem baj, igaz én is csak hétvégente játszok de remélem elkerüljük egymást. -
Vegas #64053 :$ -
Na most akkor lesz bunyó, vagy megy még ez az ovis szöveg?
Rendezzétek le egy warral.
-
Borg #64051 :-dráma -
Sword, te már be buktad az igazmondást, veled nem vitatkozom. -
PunkZoli #64049 :D -
Kicsiny arany virágszálam. Ha valaki baszogat akkor adom neki az ívet. Nem neked, mert hogy veled nem is foglalkoztam. Zso barátommal szórakoztam. Ezt meg te ne kérd számon ha öt nem zavarja. Vagy a noob panaszkodott...vagy mi van?
Na ugye... Akkor meg miről is beszélünk? Te nyilvánosan támadsz..engedtessék meg nekem is. Tudod azért hivatkoztam a servere mert mióta megy kicsit elszaladt veled a ló. Gondolkozz azt majd beszélünk. Tudod esetleg hétvégeken játszom (azt is ritkán) szal nem értem a problémádat. De nem is akarom. -
Te anyáztál te majom. :) Téged szívatlak. :D Csak mire fel kezd hisztizni? Nem is játszom. Csak azért mentem, hogy téged buzeráljalak...mint ahogy sikerült is. :D Nem győztél toporzékolni. :D SZAR NOOB. :D -
Igen, igen én is kaptam. -
kuany -
Ti is kaptatok ingyen gamékat? Source a'la középkor és zombi mód? Meg egy multiplayeres carmageddonszerűség meg még valami. -
"Ne hisztizZ már téNYleg nem tudott az ember megszÓlalni melleted.Nem mintha engem zavart volna,hisz én ugatok a legtöbbet:)de engem tÚlszárnyalni ,az már nem semmi"
na így már jó lesz talán :D -
Nem azzal van a bajon, és pont hogy nekem nem nagy az arcom.
Ne haragudj de rohadtul megváltoztál, régen bírtalak de most inkább csak idegesítesz. Ennyi.
Az meg hogy nem megy pont leszarom. látszik hogy nagyképű lettél csak nem tom miért. Ha megfigyelted volna egy deka sírást sőt semmit nem hallasz mostanság tőlem(nem úgy mint tőled), megkérdezheted ZSo-t is ő is ott játszott sőt csokit is egy mukkot sem szóltam csak játszottam.
Aztán felbasztad az agyam a nagyképűségeddel és akkor szóltam.
Az hogy megy a server? Sztem közöd nincs, meg nem vita alap.
Annak van pár jó oka.
PL:
1. Borg, és Én
2. A Csapat
De legfőképpen a Csapat, amiről nem nevezem meg mert felesleg és sokan is vannak de csak álmodhatnak róla, ennyi.
Egyenlőre ennyi ha még eszembe jut valami fontos amit közölnék veled azt leírom. Én egyenes vagyok ezért is szóltam a server, mert elmondom amit gondolok. -
lol: DDD -
És az n el van:L -
nehogy odaird sickness,hogy a különbent n irjuk mert megszoptatlak te szar.:) -
Nekem sikerül mindÍg. 
-
külömben meg fasz szöke nem is anyázott -
Ne hisztiz már téleg nem tudott az ember megszolalni melleted.Nem mintha engem zavart volna,hisz én ugatok a legtöbbet:)de engem tulszárnyalni ,az már nem semmi 
-
Borg #64035 És aki még nem tudná, SG-n van sör is! -
neh en folmentem sg-re.. ha jon vki akkor jon.. ha nem akkor jojjon. -
Szöke, ha nem megy a játék neked akkor ne azt baszogasd akinek megy. Nagy az arcod mert megy a server. De nem mindig lesz ez így ha így reagálsz. Az anyázás nem zavar? Csak az ha neked nem megy? Tudod szánalmas vagy. -
Hello.
Van egy kis gondom azzal, hogy a video kártya beállításaian is a játék fényét felnyomta, de amikor belépek a CS:S-be egyból leblokkolja ezt a dolgot és ugyanúg alap sötétes lesz a dolog.Mert d2 sötétjében alig látni.Megcsináltam a CCC-vel ezt az alap problémát, mert az egész xp sötétes alapból, de amint belépek a CS be ez mintha nem is lenne már. -
Nézegettem és megvan az atlag 50 addig míg nincs 10 felett a létszám. -
Borg #64030 De online mindkét esetben csak 30 fps-ed lesz :)