73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    kilogramm
  • solo
    Akimeg 3 kilóért vesz gépet, az 20k ért vesz 2x2 giga 1066 os diminátort..
    Ennyi..
  • solo
    úúúúú..B+! Te most szándékosan idegesÍtesz?!!!!
    MInden ott van, időzÍtés, freki, minden.
    És elárulom..Nekem is ment közel ennyit a ram.POntosabban 980 at, de akkor már a procinak 3,5 gigán irreálisan sok fesz kellett...
    Saját tapasztalatból mondom.
    Ne akard már nekem bizonygatni, hogy a kingmax anynira szar.
  • jozing
    de ha már tesztek: 2gb-os moduloknál CSX nagyot alkotott: http://www.radikalmod.hu/index.php?p=6&z=1&y=264
  • jozing
    bocs h 2x írok. de ez nem vmi objektív teszt, mivel egy bolté ami hazsnot akar. az időzítések és a voltok nem ugyanazok, ergo nem hiteles. beállítom az én memómat 15-15-15-25-re, felhúzom az egekbe és király vagyok? teljesen komolytalan, ilyennel légyszi ne gyere. HW-re specializált oldalak a legmegbíhatóbbak de legyen ahogy akarjátok. kingmax value a legjobb és kész!

aki vesz 300k-ért gépet, Hd4870 meg Q930 meg amit akarsz, az rakjon mellé kingmaxot, nekem tök8.
  • jozing
    ez most mi? ferekvencia? mert nincs érték.
  • solo
    Nem, mert ez 800 as....:]
    De am azért nemfut nektek 1066 on, mert a csomagra rá van Írva, hogy bioszba menynit kell neki adni...
    Szal, manuálisan kell beállitani a feszt...Ami azthiszem 2 v az 1066 osnál.
  • Nivea
    neked se futa kingmax 1066on alapbol?
  • solo
    Nemértem, hogy miért vagy ennyire értetlen...
    Ez egy Ipon os teszt.

Teljes teszt..
    És egy saját példa...
  • Borg
    RTFM :)

A ramod azon fut, amire be van állítva, nem azon, amit max tud.

Ha alapból a procid 400FSB, akkor 800-on megy a ram is (2x az alapszorzó).
    Viszont biosban tudod állítani a szorzót. A kingmax ramok weboldalán le van írva, hogy milyen időzítéssekkel és feszültségen viszi az 1066-ot.

Van akinek 1140-en is megy, 5-5-5-18-on, 2.0-2.2V-tal. De a legtöbben 1000 körül hajtják, 5-5-5-15-ön, alapfeszen. (és most csak a Gigabyte P35 alaplapos tuningeredményekből bogarásztam)
  • Nivea
    amugy lehet h igazad van mert én vettem 1 gb 1066os ramot és csak 800on fut, pedig a tipus száma 1066osé ugyh nem basztak át...jah és biosba se lehet átálitani mert fatal error meg minden
  • Neoncsoves
    szia
    semmi
  • Vegas
    sziasztok!
    Mizu?
  • solo
    Bocs.

12-t adtak érte XD
  • armageddon666
    láttam én is tesztet ahol Kingmax jól szerepelt ^^ meg többen is beszámoltak erről...

ettől függetlenül low-budget nem tuningra hegyezett ram, ahogy híresztelik róla :C csak van pár jó belőle ^^

teszt meg miért objektív? fognak 1-1 ramot a rengetegből és letesztelik... azt ha a Diablóból valami hibásat fognak ki és nem bírja a tuningot, és esetleg egy value Kingmax jobban bírja nála és ezt beleírják a tesztbe akkor jobb lesz a Kingmax value a Diablonál?
  • jozing
    bocs h kétszer írok. nem tapasztalat kell. sokat beszélek énis tapasztalatról, de tesztet kéne linkelni. mert ez a barátom mondta stílus nekem nagyon nem jön be (persze énis sokszor mondom), de a teszt a legobjektívebb.
  • jozing
    borg: küldj egy linket, ahol a kingmax jól szerepelt. köszönöm. és a híreszetelésekkel ellentétben, a kingmax egy low-budget RAM, nem tuninra hegyezve, arról nem is beszélve, hogy haveroknak más tapasztalatai vannak.

a drága memóriák közt is vannak persze rosszak. az én kingstonjaim pl szart se érnek. alapon stabil, de plusz 100mhz után már fekszik, szóval senkinek nem ajánlom.

a tesztet várom!
  • Mozzanat
    nem birok az accomal bejelentkezni
  • FaceSeth
    Igen,mostmár sokkal jobb.Nagyon édes vagy,és segítőkész.Köszönöm Papi...
  • Nivea
    mond el nekem mia bajod! fája térded? ommmmm ommmmmm. már jobb?
  • Lacccca
    Nem, és Szőke vagyok.
  • FaceSeth
    Szia Borg,vagy?
  • PunkZoli
    nem kifejezetten hat meg , mert nincsenek olyan címek amiket a multi miatt megvennék eredetiben...
  • IcE TeE
    Hát nem szar ? :/
  • PunkZoli
    és mi az hogy az ubisofttól csak ez van, holott a tengerentúl simán árusítják a többi játékukat...
    sebaj, engem úgy is csak a gta4 érdekel majd
  • IcE TeE
    És az hogy van,h a Far Cry 2 olcsóbb dobozosan MO-on mint Steam-en ? :O
  • PunkZoli
    viszont a tömegeknek van fenntartva a látszat, és a tömegek pénze és a tőzsde is jelentősen megérezné
    a pánik mindig is válságot szül
  • Lacccca
    És mit érnél el vele?

Mások vannak emögött.
    Egyszerűen már szart sem ért a dollár és sok nagykutyának ez nem tetszett, így muszáj egy kisebb nagyobb gazdasági válságot gerjeszteni hogy utána megint normál értéken legyen
  • PunkZoli
    simán csak meg kell ölni az ami elnököt :) vagy obamát:D
  • IcE TeE
    Itt rendesen halnak az emberek:
    http://www.arcadestreet.com/counter-strike-source-flash.htm
  • IcE TeE
    Gratulálunk Zso, Taggá váltál.
  • slimslim
    Te mekkorákat kaptál...
  • OrioN the S
    osszedobjuk! mindenki felretesz a fizubol :D
  • CsOki69
    Kéne szerezned kb 500 ezer milliárdnyi hordó olajat meg ugy 800 milliárdnyi dollárt kéne bele pumpálnod USA-ba.
    Szerintem neked ez sima ügy, nem?
  • IcE TeE
    Mit kéne csinálnom,h lemenjen a dollár ára ? :D
    Már c4 az olaj kutakhoz ? megtenné ?
  • Lacccca
    NA te csíter húzzál innen el

Mekkora hediket kaptál istenem
  • slimslim
    84.2.39.208:27015
  • Lacccca
    Ez így igaz.
  • Lacccca
    Hát én meg a CSX ekről halottam ezt főleg a DS3 lapoknál.
  • Narxis
    Ha adok akkor zombis lesz a géped is. :D