73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #64472 Igy hát néhányan kénytelenek voltak más módon gondoskodni a szerver látogatottságáról... -
Ezeket a köröket már megfutottuk egyszer.
A vége akkor is az lett, ha nem tetszik elmész.
És a szerver látogatottsága érdekében nem lesz megszorító intézkedés.
Ilyen a mai társadalom.

-
rádne szakadjon a plafon... -
-
Borg #64468 Ez most valami "new life" projekt, hogy le tudsz irni egy mondatot értelmesen? :D (bár összefüggés nemnagyon van köztük) -
Miért nem lehet erről a témáról leszállni?
Ez egy ilyen játék..feszültséget lehet vele levezetni - vagy épp ellenkezőleg generálni - és ki-ki a maga módján teszi ezt.
Persze nem követendő példa a Zso féle viselkedés, vagy akár több másik játékost is meg lehetne említeni.
Bevallom én is szoktam de mondjuk nem gyakran csak ha tényleg úgy ülök le a gép elé hogy felhúzta valami az agyamat.
-
walkinG #64466 

-
Vegas #64465 1-2 ember? Szinte már mindenki anyázik, és jogosan? Nem. Akkor meg miről dumcsizunk? Legalább nektek lenne annyi eszetek hogy rászóltok az ilyen illetőkre, nem pedig vihogtok rajtuk mint a többi idióta.. Azt meg már leírtam ki vagy kik indították el ezt a lavinát. És igen én egy nagy faszkalap vagyok mert nem anyázok vissza meg nem röhögök rajta plusz még le is írom a véleményem. Na cijjah
-
Hát éppenséggel Jani is vagy nemde?? Vagy letagadod a 2. keresztneved? XD -
És ahogy észrevettem te képzelsz igen sokat magadról,de nem tudom mire föl?
Te vagy itt a Jani?
-
Na éppen ez az amiről beszélek sickness.1-2 ember káromkodis és mindenki gyökér? Mi jogon gyökerez le valakit akit nem ismer?
Ha megteheti én is mondhatok rá amit akarok.
Ha te gyökérnek nevezel akkor te is ugyanolyan paraszt vagy mint az.
És nem én vagyok a Jani.De az ilyen faszkalapokról igenis megvan a véleményem mint te is. -
Épp ezaz, bunkók mindig is lesznek. -
Nem rinyálok, csak sztem eléggé felesleges erről írni. Semmilyen hatása nem lesz soha. -
Ja, gyere fel a FACE servere...na azt hallgasd meg mikor összejönnek. Nekem 5 perc a csúcs amíg bírom.
-
Semmi kiválasztás. Csak hát mindenki le mondott a neveléséről.....reménytelen. Ezért káromkodhat. Persze a mute az támogatja a dolgot ha zavar. Speciel én hang nélkül játszom jellemzően. Gondolom kezded érteni miért.
-
Zsoca a kivétel? Nem tudtam, hogy ő a kiválasztott! :) -
-
te is igy csinalod? :D -
Borg #64454 1 2 3 mukodj -
wolf killer #64453 Valaki tudna segíteni? Hogyan kell servert csinálni? 
-
Dodo55 #64452 Hagyjátok már Zsot, ő csak a magyar nyelv egy speciális dialektusát beszéli, ami kísértetiesen hasonlít a káromkodásra, de nem az. -
-
Neki meg van engedve amúgy, amikor szóba került ez a dolog régen, itt vagy serveren írta SG-s, hogy neki szabad káromkodni, mindenki másnak kuss van. -
amugy az faszhigh mert káromkodik, ha nem káromkodna nem menne fel a vérnyomása az idegeskedéstöl és faszlow lenne. sjanos a faszon nem tudunk változatni:S -
Már te is rinyálsz, mint Zso? Nem kell elolvasnod, és szerintem ha nem tetszik Orion-nak, majd törli. -
Csak tudnám minek ezek az 50 soros tirádák a CS topicba. Semmi értelme. -
ka.... -
Kedves Zso! Ha már tanulni akarsz: van egy SHIFT gomb a billentyűzeten, amivel tudsz (hogy a szavaiddal éljek) kibaszott nagy betűket írni. Aztán van egy SPACE (szpész) gomb is (középen geci nagy gomb), amivel tudsz szünetet rakni vessző után, vagy szavak között. Áhh... Hosszú ékezetes betűket már nem említem, az sok lesz egyszerre. Tudom, hogy jó fej vagy, csak a káromkodást hagynád abba (bár már a véredben van). Ki van írva a szerveren, hogy ne káromkodj, első szavaddal bizonyítod, hogy nem tudsz olvasni (csak azt, hogy 60 in 2 - mi a fasz ez b+?!). Így van, haladunk valamerre. Persze-persze, jobb játékos vagy, ezt nem is vitatom, de ez a káromkodás + rinyálás eléggé lefele húz. De minek magyarázok, úgysem változol, te így vagy Zso. Talán fura is lenne, ha nem faszlowozással kezdenél. Bár amennyit én járok SG-re... Az nem sok, viszont elég kevés. Sok fraget öreg harcos! -
Borg #64444 :-dráma -
ami most nálatok megy az anno az SG-n kezdődött
-
Gyerek engem manapság mikor hallasz úgy beszélni?
Az megint más hogy 1-2x becsúszik akkor is olyannak aki érti hogy nem komolyan gondolom.
SG-re meg nem azért nem járnak mert így beszélnek hanem mert már az SG.sek sem járnak a saját serverükre. -
Ti erényes emberek:))))példamutatoak,erkölcsösek,tele vagytok jo tulajdonságokkal.tanulok már töletek ha lehet,:)))))))))))))) -
Vegas #64440 Szájon vágod? Feszítesz egy atlétában és már te vagy itt a Jani? Meg mi az hogy a korából ítélve fingja sincs semmiről? Felment hogy majd játszik ezzel a kibebaszott játékkal és jött a tipikus fész sztájl amit a kedves zso indított el a többi kis gyökér pedig követett, mert hát az a menő amit egy felnőtt férfi csinál.. Még ha nem gondolja komolyan akkor is gáz hogy ilyen idősen anyázik orrba szájba ok nélkül.. De ti ugye ennek örültök mert csak "növeli" a szinteteket ami már eléggé a legalja, de hát valljuk be ti sem vagytok különbek ti FELNŐTT férfiak..szle
-
PunkZoli #64439 szerintem meg igaza van, mert való színüleg nem ő kezdte el szídni az anyját... és szerintem érthető, ha kicsit elmegy a kedve és bekategorizálja azt az embert aki anyázgat, szarozik egy bizonyos negatív jelzővel illeti. Az meg más kérdés, hogy az ilyen fennhéjázó és önelégült emberek miatt nem járok, és sokan nem is járnak már az sg-re. A facen is talán egyszer voltam , mikor Szabi rávett :D (bár ott nem volt probléma) -
Ja és korodból ítélve,fingod nincs miről beszélsz. -
De amennyiben legyökerezel embereket viseld a következményeit és ne sértődj meg ha valaki úgy vág szájon,hogy nem tudod merre van az előre.
A fórumbeli megnyilvánulásod alapján túlteszel mindeggyiken.Vagyis te vagy a retardált.
-
voice_enabled 0 (vagy nemtom mi a parancs)
am jah, van egy szint ami alatt... illetve a stílus :\ szal zso jóarc :D de Facere már én sem mentem jóideje... épp csak felnéztem aztán #64432... néha ha vannak fenn akkor SL de am most offolom a játékot ^^ úgyis van más... -
Azt ne mond, hogy ha nem bírom a gyökereket, akkor ne játszak egy jó szerveren?! Vagy a dilettánsakat, akik korukat meghazudtolva káromkodnak és acsarognak egymásra, mint egy 13 éves kis féltékeny kisgyerek. -
tetris-ezni kell ha az ember nem bírja a káromkodást. -
Ők így fejezik, ki hogy szeretnek.