73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lacccca
    Aki komolyan akar játszani meg taktikát szeretne az menjen és WAR-zon.
  • Roger6
    A kérdésedre a válasz. Mi kell még?
  • Borg
    Kitűnő példa...
  • Roger6
    Néha szoktam járni pl. Russian Brigada nevű szerverre. Hát persze, most mondhatod de az külföldi, meg orosz, meg nem értem mit mondanak, és részben igazad van, viszont: - nem pofáznak feleslegesen, csak a játékra koncentrálnak - átlagéletkor inkább a 25 fele közelít (reszelős orosz hangú emberek játszanak) - van taktik (pubon!!!!) a játékban, nem ész nélkül rohangálnak. Tudom, hogy nem értem, mit pofáznak, de fél óra alatt nincs annyi duma, mint pl. a Face szerveren 20 másodperc alatt. És a pingem is jobb, mint az SG-n. Persze-persze, kérdezheted, hogy hogy lehet az, meg hülyeségeket beszélek, de hidd el, a scoreboard-on kisebb a szám a latency-nél, mint nálatok.
    De mostanában inkább Deathmatch szerverre járok, ott meg abszolút nincs pofázás, hál' Istennek, csak az AWP-ket hallom! :)
  • Borg
    Valaki mondjon már olyan szervert, ahol nem így van? (és nem üres)
  • P4czy
    Hát a mai gémről annyit, hogy mikor felmegyek a face vagy sg szerverre akkor a players listben az emberek felét kb kapásból mutézom. Egy része szimplán anyázik ha lelövik, mert ő milyen pró stb, másik része végig csak vinnyog az értelmes társalgás/csapatmunka helyett a legrosszabja meg azt akarja nekem bemagyarázni, h biztos azért lövöm le, mondom neki, h nem érdekel a véleménye, vagy más egyéb ellene irányuló tevékenységet végzek, mert 14 éves kis pöcs vagyok ő meg 16. (Lehet ez 10-12 is...a számok mindegyek), sztem a mai csések között nagyon sok az idősebb de értelmetlen is. Az meg már csak a szép benne, h kispöcs-l meg ilyenek. Megjegyzem a legtöbbje olyan akit 1-2 éve sg-n senki nem látott...ennyit változott azóta az összetétel. Szerencsére a players list-ben a mute viszont mintha jobban működne :D
  • solo
    Hmm, pedÍg fogadni mertem volna, hogy zso fog nyerni valamit:)
  • Lacccca
    Hétvégi versenyünk vége:

1. Helyezett, népszerű torrent odlalra meghívó + VIP+korlatozott adminjog
    2. Korlatozott adminjog VIP
    3. VIP

Köszönjük a részvételt minden játékosnak.
    Jó hétvége volt.

Walking úgyis olvasod ezt, keress majd meg vagy küld a steam id-et PÜ-ben léci.
  • solo
    Má nem is, miről beszélsz vazz?!: DDDD
  • 5w0rdf15h
    így van...szal kuss
  • armageddon666
    csak páran nem csípik mert nagy az arca ^^
  • solo
    Naja-.-"
    PedÍg má kevesebbet ordibálok mint a zso: DDD
  • Narxis
    Te vagy itt a közellenség?
  • solo
    Hát ez most pont nemjött be:L
    Mivel ez full véletlen egybeesés.

Nekem is van olyan amikor nagyon nemmegy..Áltban sem megy, de van amikor elég jól megy:)
  • solo
    Hátfigy, mikor én hülyülésből itthon csinálom a szervert és páran jövünk játszani, akkor nekem is 7 szokott lenni, pedÍg nekem a szerver az a gép amin játszok....Ennyi....:)
  • Lacccca
    Lehet magyarázni, csak kicsit fura hogy az ilyen dolgok mindig akkor jönnek elő amikor egy két ilyen önjelölt pro akinek kb mindne masodik szökőévben megy jól aztán ha belövik vagy nem megy neki.

Meg érdekes hogy mindig azok sírnak akik már egyszer nemrég próbálták hogy nem állítja a server meg nem érzékeli a VAC meg hasonlók, csak én látok ebben összefüggést vagy egyszerűen véletlen egybeesés.
  • armageddon666
    1es ping fel sem tűnt :D durva :D olyat hogy ? XD 5 a minimum nem? :D
  • Lacccca
    Kb annyira elég ez hogy ping mask semmi masra.
  • solo
    Tudod, magyarázhat az ember a 15 évével...18 alatt leven szarva-.-"
  • SCITEK
    50-es ping, 1-es latency, gazos rate.
    Kicsit gyanus. :)
  • solo
    Legyen, fogadjuk el.
    De az 50 es ping akkor is megérett egy orrbavágásra:L
  • Lacccca
    ez kimaradt a mondatból.
    Innen: így az aktuális , értéket mutatja a "/" jel után.
  • solo
    Hát, nemtudom, nekem nem állÍtja a ratet:L
    Próbaképp nemrég felmentem 40k-s rateval ugyan anyni maradt:C
  • Lacccca
    Mondom hogy az a csöpp pro agyacskád nem fogja fel mi vna kiirva.
    Olvasd már tovább kérlek.
    De várj segítek az olvasás értésben (ha jól tudom általános iskolában tanították utoljára)

Szóval:
    A plugin szerint a gyereknek a configjában 10 es az updateratje, !!!DE!!! mivel a server állítja a rateket így semmit nem ér neki a beállítása így az aktuális (szal amikor lekérte az értéket a plugin), persze ez függ nagyban az FPS-étől a kliensnek is. Ez a helyzet az összes többi értékkel is.
  • solo
    Mert a 10000 10 10 az jó rate?
  • examinee
    Ennyi erővel ne menjen senki szerverre mert te atompro vagy...
  • Lacccca
    És itt most mit is kellene néznem?
    Ratejei rendben vannak (cfg/real, érdekes tovább nem jut a szemed)
    Csiki az mindig hülyeséget ir ki.
  • solo
    Na, most jutott eszembe,hogy mit akartam tőlled Szőke..
    Szal.
    Ilyen szutyok ge.ik mi a fenét keresnek a szerveren?
    Gyerek olyanokat kapott, hogy 2 fej 99, meg 3 hit 65 vagy mennyi..Ottvan 3. képen:)
    Egykettő
    három
  • Lompi73
    írjál új scriptet nem jól műxik
  • Lompi73
    ebből is az látszik megint másra akarod kenni az elkövetett hibákat.
    És mindeggy ki is követte el.
    Igen, leállítottatok, és baj ha más szerver után nézek?
    De ne is válaszolj nem kívánok vitatkozni.
    Az biztos, hogy bizonyos szintet mutat a szerveren játszók viselkedése a szerverről és az azt irányítókról.
    És ha már nincs lehetőséged beleszólni, inkább eloldalogsz.

És lehet mondani amit akartok, én nem bántó szándékkal mentem el máshová és most sincs bennem bántó szándék. (de megint te vádaskodsz)
  • Borg
    A hangfelismerő scriptet adminnak hívják :)
  • Narxis
    Így?:D
  • Nivea
    mert benne van a törvénybe. bele van foglalva h server addig nem nyilhat meg amig ki nincs irva h cheat=ban káromkodás=ban, de amugy tényleg meglehetne változatni annyira h káromkodni csak mérséklettel. v vmi hangfelismerö scripetet feltenni ami felismeri h kinek mondja a dolgot és megkérdezi töle h ban v bocsánat, minta tk nál. emlékszem egyszer bannoltam egy ygereket mert vmi hullát fujt a falra aztán felvett friendsbe h blablabla engedélyezzem és h én vagyoka köcsög mert nem volt kiirva. amugy csak 2 orára bannoltam, de ezt nem mondtam neki:D
  • Roger6
    "Aki meg a káromkodást nem bírja, annak vannak fasza barbis meg walt disneys játékok is." - akkor mi a fasznak írtok ki ilyen hülyeségeket a szerverre, hogy ne káromkodj?! És én leszek hülye, rohadjak meg, mert ezt megkérdezem.
  • walkinG
    Nekem ? Megérdemlem ÁMM ! Megettem a borsot is ÁMMM ! MIND !
  • zomgzerg
    levezetni :D évek óta nem :(
  • urbijoe
    végül is mindegy mert ugyis mac-et használok és nem igen megyek pc közelébe
    erre meg nem rakom fel a winfost
  • Borg
    Ez a játék mindig is a pofázásról szólt, mivel játékélmény az csak addig tart, amig rá nem jössz hogy mennyire szerencsejáték a találatok beadása. Onnantól különösebb értelmet senki nem keres benne, csak a szórakozást. A szerver általában pont akkor ürül ki, amikor síri csend és hullaszag mellett kell játszani.
    Aki meg a káromkodást nem bírja, annak vannak fasza barbis meg walt disneys játékok is. Aztán ha valaki komoly, sértő szándékú káromkodást rendez, az úgyis ki van baszva...
  • urbijoe
    erösen gondolkizom hogy elajándékozom az account-omat
  • urbijoe
    ez a játék már ténleg nem a játékélményröl szol ,hanem a folyamatos pofázásrol
    meg lehet süketülni a fülesben meg a játékra sem lehet odafigyelni
    meghát a sok káromkodás is fáraszto ,mért játszik az aki nem tudja elviselni ha lelövik
    idáig én is elviseltem hogy 14 éves szarok leugatnak de már ez sok
    a lányaim is 14 évesek de 10x több eszük van mint itt egyeseknek