73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    szeggyé le valami royált vagy mit mellé amiben van sv_csícc bájpássz és akkor müxik ottis

privát netes szeró? valami?
  • P4czy
    publikon nem fogod tudni, mert ahhoz az sv_cheats-nek egynek kell lennie, de ugye publikon mindenhol 0. Elég érdekes lenne a gém ha mindenhol 1 lenne :D
  • SzocsA
    googleben nicns bent semmi nagy fos amit kéne keresni az sose találom mge!

és amúgy amit megadtál az csak a botozáshoz jó publikon nem lehet használni!
    meg akarom nézni hogy merre mozog a hitbox!

• armageddon666
    kockás mód kell :D az jópofa volt xD csak már nem emléxem hogy is működött... asszem be kellett írni hogy roll és akkor 6 cuccból kisorsol valamit... volt GodMode is :D meg persze szopatás is ^^ elásódsz pl :D valami limit volt amúgy a használatára csak nemtom mi...
  • Spészgószt
    Google !
    Amúgy f10 el jön elő a menüje!
  • armageddon666
    sv_cheats 1
    sv_showhitboxes 2

vagy valami ilyesmi... minek az neked?
  • Spészgószt
    Pont arról beszélek hogy nekem - kell nem plusz! Gondolj bele! Így is csak a sírás megy hogy nem pusztulok el és leölöm a fél bandát...mi lenne ha + sebzés és + kevlár !!!! God mod PL. választani nem lehetne menüben hogy én nem kérem a + sebzést????
  • armageddon666
    ne lehessen 1-2 golyóval ölni? :D gyere TF2-zni :D tényleg élvezet mikor 2 Heavy+Medic páros gyakja egymást 2 percen keresztül ^^ mármint ha te vagy az egyik Heavy :D "Wooaaah! CRY SOME MORE!"

^^
  • SzocsA
    mi a hitbox parancsa?
  • solo
    Temajd kapsz +25% kevlárt: DDD
  • Spészgószt
    A bénák még hamarabb meghalnak ez nem segít rajtuk
  • Spészgószt
    Szerintem nem + sebzés kéne hanem - !!!! Engem spec az idegesít hogy 1-2 golyóval lehet ölni!!!! Sokkal élvezetesebb lenne ha nem 1 percig tartana egy kör :))) az első 20 mp alatt elfogy a banda fele aztán meg maradnak a kóválygók meg a hentesek :D ezután mi lesz bazze lövök egy sort a nyílt terepen és meghal 5 ember aki véletlen arra fut ??????? Hátz ez mire jó???? mostmár mindenki p90 nel fog szaladgálni meg sotival!!!! szerintem csak ront a helyzeten a + sebzés!!!!!
    De ez az én szerény véleményem!
  • solo
    Nemvagyok olyan:L
    nemszeretem eljátszani az emberek bizalmát.
  • P4czy
    Pedig a lógás néha nagyon élvezetes tud lenni.., néha megéri kipróbálni :P
  • solo
    Vagy inkább mikor nem hiányoztam XDDD

Am viccet félretéve sose lógtam suliból-.-"
    Najó, multkor leléptem, de akkor egy kis önsajnáltatás, meg kis levegővisszatartás, egyből furán néz ki az ember...Védőnősuliba monnya menjek haza..Okké..Nem is késlekedtem.Mentem utánna még modellboltba: D
  • Borg
    Ja hogy épp akkor hiányoztál? :D
  • solo
    Vettük, de mondom, szarabb mint előtte: D
  • Borg
    Százalékszámítás. Gondolom vettétek már a suliban.
  • SzocsA
    hitboxot mivel tudom bekapcsolni?
  • solo
    felmentemkicsi időre, és azt vettem észre, hogy a wp az ok, hogy 535 öt ad fejre, de a glock meg ugyan úgy szar mint azelőtt :S
  • Borg
    Modot újra kivettem, mert megint fagyni kezdett tőle a szerver...
  • armageddon666
    köszi ^^ megnyugtattatok hogy nem pech csak a játék szar :D
  • solo
    Jaja, ezt én is ma vettem észre:L
    bu.i zsoval meg pár lowval játszottunk desertstorm on, és melelttem 5 méterre robbant a granyó, 70dmg -kill-.-" kövkörben alávágom 37 dmg XD
  • Borg
    Azért, mert szar a hitbox :) Ha a lába alatt robban, akkor a fejét nem éri a sérülés, míg ha pár méterre tőle, akkor igen.
  • armageddon666
    Gránát.

miért van az hogy ha én dobom, odagurul emberhez, megakad a lábában, durran egy nagyon közvetlen alatta, és 40dmg...
    nekem dobják a gránátot, leesik elém egy 6 méterrel és 78dmg... (kevlar+helmet van...)

szal ez annyira idegesítő x.x valaki mondjon rá valamit :D legalább nyugtasson meg hogy vele is mindig ez van xD vagy hogy legalább előfordul vele... nagyon idegesítő :\

Majd lehet felnézek a szerverre ^^ kíváncsi vagyok rá milyen így a CS :D bár azért sokat nem várok már tőle :\ TF2 jobb ^^ főleg most "cserefülessel" :cc ott csak a bugos backstab miatt kell néha tépni a hajam ^^
  • urbijoe
    elküldtem privátba hogy ne szenvedj :)
  • kifli
    ok na most még azt írja hogy 96 nap :D
  • Borg
    Na kérem, némi tesztelgetés, és scriptelés után mostmár nem fagy a dmg mod.

Szóval lehet menni a szerverre, és tesztelgetni a +25% sebzést.

Ez egy kísérleti érték, lehet hogy finomítunk rajta még.
    Pl ahhoz hogy a P90 is egy golyóval helmetes fejre kill legyen, 35% emelés kéne. Több pisztolyhoz, és smg-hez pedig 50% is. De szerintem ez nem feltétlenül kell.

Főleg azoknak ajánlom, akik kiábrándultak a cs-ből mert az m4a1 sem tudott eddig 1 golyós killt helmetes fejre :) Gránáttal meg vigyázni, mert mostmár az is öl(het) :D
  • urbijoe
    kis betü
  • urbijoe
    csak betü
  • urbijoe
    igen
    meg a HL2 deatmatch
    és a day of defeat source
  • kifli
    szám vagy írásjel van benne? kisbetű vagy nagybetű? nem akarom több mint egy évig csinálni azért kérdezem :D
  • armageddon666
    csak CSS van rajta? :C
  • urbijoe
    de létezik valami rar jelszofeltörö
  • urbijoe
    6
  • kifli
    annyit segítesz hogy hány karakter a jelszó? :)
  • kifli
    köszi ^^
  • urbijoe
    mégegyszer

cs:s account
  • kifli
    deeeee nekem kell!!
  • urbijoe
    én már egy hete oda akartam adni valakinek ingyen de senkinek nem kellett