73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
szeggyé le valami royált vagy mit mellé amiben van sv_csícc bájpássz és akkor müxik ottis 
privát netes szeró? valami? -
P4czy #64715 publikon nem fogod tudni, mert ahhoz az sv_cheats-nek egynek kell lennie, de ugye publikon mindenhol 0. Elég érdekes lenne a gém ha mindenhol 1 lenne :D -
SzocsA #64714 googleben nicns bent semmi nagy fos amit kéne keresni az sose találom mge!
és amúgy amit megadtál az csak a botozáshoz jó publikon nem lehet használni!
meg akarom nézni hogy merre mozog a hitbox!
-
kockás mód kell :D az jópofa volt xD csak már nem emléxem hogy is működött... asszem be kellett írni hogy roll és akkor 6 cuccból kisorsol valamit... volt GodMode is :D meg persze szopatás is ^^ elásódsz pl :D valami limit volt amúgy a használatára csak nemtom mi... -
Google ! 
Amúgy f10 el jön elő a menüje! -
sv_cheats 1
sv_showhitboxes 2
vagy valami ilyesmi... minek az neked? -
Pont arról beszélek hogy nekem - kell nem plusz! Gondolj bele! Így is csak a sírás megy hogy nem pusztulok el és leölöm a fél bandát...mi lenne ha + sebzés és + kevlár !!!! God mod 

PL. választani nem lehetne menüben hogy én nem kérem a + sebzést????
-
ne lehessen 1-2 golyóval ölni? :D gyere TF2-zni :D tényleg élvezet mikor 2 Heavy+Medic páros gyakja egymást 2 percen keresztül ^^ mármint ha te vagy az egyik Heavy :D "Wooaaah! CRY SOME MORE!"
^^ -
SzocsA #64708 mi a hitbox parancsa?
-
Temajd kapsz +25% kevlárt: DDD -
A bénák még hamarabb meghalnak ez nem segít rajtuk 

-
Szerintem nem + sebzés kéne hanem - !!!! Engem spec az idegesít hogy 1-2 golyóval lehet ölni!!!! Sokkal élvezetesebb lenne ha nem 1 percig tartana egy kör :))) az első 20 mp alatt elfogy a banda fele aztán meg maradnak a kóválygók meg a hentesek :D ezután mi lesz bazze lövök egy sort a nyílt terepen és meghal 5 ember aki véletlen arra fut ??????? Hátz ez mire jó???? mostmár mindenki p90 nel fog szaladgálni meg sotival!!!! szerintem csak ront a helyzeten a + sebzés!!!!!
De ez az én szerény véleményem!
-
Nemvagyok olyan:L
nemszeretem eljátszani az emberek bizalmát. -
P4czy #64703 Pedig a lógás néha nagyon élvezetes tud lenni.., néha megéri kipróbálni :P -
Vagy inkább mikor nem hiányoztam XDDD
Am viccet félretéve sose lógtam suliból-.-"
Najó, multkor leléptem, de akkor egy kis önsajnáltatás, meg kis levegővisszatartás, egyből furán néz ki az ember...Védőnősuliba monnya menjek haza..Okké..Nem is késlekedtem.Mentem utánna még modellboltba: D -
Borg #64701 Ja hogy épp akkor hiányoztál? :D -
Vettük, de mondom, szarabb mint előtte: D -
Borg #64699 Százalékszámítás. Gondolom vettétek már a suliban. -
SzocsA #64698 hitboxot mivel tudom bekapcsolni? -
felmentemkicsi időre, és azt vettem észre, hogy a wp az ok, hogy 535 öt ad fejre, de a glock meg ugyan úgy szar mint azelőtt :S -
Borg #64696 Modot újra kivettem, mert megint fagyni kezdett tőle a szerver... -
köszi ^^ megnyugtattatok hogy nem pech csak a játék szar :D -
Jaja, ezt én is ma vettem észre:L
bu.i zsoval meg pár lowval játszottunk desertstorm on, és melelttem 5 méterre robbant a granyó, 70dmg -kill-.-" kövkörben alávágom 37 dmg XD -
Borg #64693 Azért, mert szar a hitbox :) Ha a lába alatt robban, akkor a fejét nem éri a sérülés, míg ha pár méterre tőle, akkor igen. -
Gránát.
miért van az hogy ha én dobom, odagurul emberhez, megakad a lábában, durran egy nagyon közvetlen alatta, és 40dmg...
nekem dobják a gránátot, leesik elém egy 6 méterrel és 78dmg... (kevlar+helmet van...)
szal ez annyira idegesítő x.x valaki mondjon rá valamit :D legalább nyugtasson meg hogy vele is mindig ez van xD vagy hogy legalább előfordul vele... nagyon idegesítő :\
Majd lehet felnézek a szerverre ^^ kíváncsi vagyok rá milyen így a CS :D bár azért sokat nem várok már tőle :\ TF2 jobb ^^ főleg most "cserefülessel" :cc ott csak a bugos backstab miatt kell néha tépni a hajam ^^ -
elküldtem privátba hogy ne szenvedj :) -
ok na most még azt írja hogy 96 nap :D -
Borg #64689 Na kérem, némi tesztelgetés, és scriptelés után mostmár nem fagy a dmg mod.
Szóval lehet menni a szerverre, és tesztelgetni a +25% sebzést.
Ez egy kísérleti érték, lehet hogy finomítunk rajta még.
Pl ahhoz hogy a P90 is egy golyóval helmetes fejre kill legyen, 35% emelés kéne. Több pisztolyhoz, és smg-hez pedig 50% is. De szerintem ez nem feltétlenül kell.
Főleg azoknak ajánlom, akik kiábrándultak a cs-ből mert az m4a1 sem tudott eddig 1 golyós killt helmetes fejre :) Gránáttal meg vigyázni, mert mostmár az is öl(het) :D -
kis betü -
csak betü -
igen
meg a HL2 deatmatch
és a day of defeat source -
szám vagy írásjel van benne? kisbetű vagy nagybetű? nem akarom több mint egy évig csinálni azért kérdezem :D -
csak CSS van rajta? :C -
de létezik valami rar jelszofeltörö -
6 -
annyit segítesz hogy hány karakter a jelszó? :) -
köszi ^^ -
mégegyszer
cs:s account -
deeeee nekem kell!! -
én már egy hete oda akartam adni valakinek ingyen de senkinek nem kellett