73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #64756 Próbáltad már újratelepíteni úgy, hogy nem oda teszed? -
sertepertex #64755 ha tényleg a meghajtókavarodás okozza akkor talán segíthet ez:
http://www.shell-shocked.org/article.php?id=284 -
"C:\Program Files\Valve\" ez itt a probléma
http://www.steampowered.hu/?l=YTozOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6NDoibmV3cyI7czoyOiJpZCI7czo1OiIyMzA4NCI7czoxOiJjIjtzOjE6IjEiO30=
-
P4czy #64753 vista és ugyanez. szintén d meghajtón a cs, c-n csak vista+ 2-3 giga hely -
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4595-WEXN-6831
np -
Szoki333 #64751 nyugi, ez csak egy ideig van! nekem is volt és egy idő után elmúlik -
nem csak nála van ... többen is írták hogy náluk is ez van :S
steam support? írjál nekik hátha visszanyögnek valamit :C -
Ettől a HSZ-től vszínüleg most könnyebb lett neki. -
Hát igen, akkor nálad van csak ez, ugyanis nálam tökéletesen működik, tegnap is este 8-tól hajnali 2-ig nyomtam. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni. -
xp és ezt
-
leszarom
ideges vagyok emiatt a szar miatt
már 1 kibaszott hete nemtok játszani és ez felbasz agyilag
meg azis hogy senki nem tud semmien tanácsot addni -
Dehogy van, nekem a D:\ -re van telepítve a Steam-CS:S és tökéletes megy. -
mit ír ki vistánál? vagy miért nem indul? -
bekövetkezett=ez van
-
nemérted?
ez nem bekövetkezett hanem ez van -
Nem hinném, hogy ez be fog következni... (hacsaknem végleg ki akarják írtani a CS-s társadalmat) -
háttérben fut
updatel -
megvolt de mikor elindítom csét nem jön fel az a kis felugró ablak hogy steam aktív vagy mi a rák -
próbáld meg átállítani vmi más gombra -
azt nem tudja valaki hogy miért nem jön be a steam friends listája játék közben ha shift+tab-ot nyomok? Pedig be van pipálva az hogy engedélyezze játék közben meg minden. Azt is mondták hogy ez azért van mert tört 1.6-al játszottam tegnap
erre valaki? -
c=20gb a többimeg d -
kaptam egy oan oltást ami miatt ha d-n van a css akkor vmi oknál folytva nemtom elindítani
reinstal volt de asse nagyon seggített
már tényleg nemtok mitt tenni és a 80 gigát meg nemfogom leformázni hogy az xp-s partícoiom ne 20 hanem 50 giga legyen:@ -
Mi? Nem értem, hogy csak a C:\ -ről indul vagy mi?
(normál esetben ugye C: van az OP) -
nem
elkapott az hogy vmi hülye buzi kitalálta a valvénál hogy oan update kell amitől csak az xp mellől indulé el a kurva cs
efektíve xp melllet van 3 giga helyem
csak a mapjaim 12 giga:=( -
elkapott a VAC?
-
ugyfest hogy vége a cs-s karieremnek:( -
foxxi #64730 Köszi! Müködik :) -
tettél fel valamilyen játékhoz agyarosítást? vagy steamhez? ha igen akk magyaritasok.hu-ról szedd le a steam magyarosítását és van benne 2 reg file az egyik magyar a másik angol azt indítsd el amilyen nyelvű az a játék aminél a hibaüzit kapod. (ha magyarosítottad a játékot és nem indul akk magyar.reg-est ha angol a játék akkor az englis.reg-et) -
foxxi #64728 Szóval ez. Remélem most sikerül...
-
foxxi #64727 -
foxxi #64726 Sziasztok! Ez mitől lehet? Eredeti a játék... driverek frissek, szűz a winfos is.
-
azt nem tudja valaki hogy miért nem jön be a steam friends listája játék közben ha shift+tab-ot nyomok? Pedig be van pipálva az hogy engedélyezze játék közben meg minden. Azt is mondták hogy ez azért van mert tört 1.6-al játszottam tegnap -
Anno futott, de most nincs szükség rá így nem. -
P4czy #64723 Hát nem tudom menynire fair ez a többi játékossal szemben. Ők téged látnak te meg a hitboxukat. Aki hitboxra lő az vagy vérprofi vagy csítel.
A this game is...-ra én is várom. Fél órán át próbálkoztam sg-re felmenni mikor voltak rajt de semmi. Pedig 1-2 napik még néha elindult a cs, de már azt sem, újraparticionálni meg... -
TheSmith #64722 Hello
Van már valami megoldás a this game is now currently unavaible-re?? -
Te most tulajdonképpen mit akarsz??? Azt hogy felmégy egy netese szerverre és látod mindenkinek a hitboxát, hogy legyen mire lőni??????

-
kétlem hogy működött...
ha társra rakja miért baj? ha csak a hitbox mozgása érdekel társnál is jó :c -
SzocsA #64719 de botoknál csak az enyémhez rakja oda vagy egy másik társra! -
SzocsA #64718 nincs!
de most ez miért nem lehet használniű4
minek kell hozzá az az sv_cheat 1
régen még működött csak elfeledtem! -
Scriptek consol parancsok ami kell! Google meg mindent kidob csak tudni kell használni