73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • jozing
    ma érdekes volt CSS. egyszer kilép mert hl2.exe hibát észlelt, utána meg a memória nem címe (itt egy Xszer Y nagy szám) nem írható. hmhm. érdekes.
  • Nivea
    csak 20 percre h lenyomjak egy wart aztán visszaadom!:D
  • Spészgószt
    Én nem vagyok ennyire elvakult "modern fps" rajongó!
    Nekem tetszik! A CoD4 volt a fos...nem tudom minek kellett egy világháborús játékra szutyok modern bőrt húzni!
    Ez az 5 teljesen rendbe van, szép, jó, van benne egy két elbaszott dolog, de tetszik! Egy világháborús játék legyen ilyen! Ez nem CS nem kell a modern bőr rá! Sőt a co-op mód most még fel is dobja, lehet nyomni cimbikkel együtt :)
    Amúgymeg én nem is tudom.... vannak olyan emberek akiknek minden FOS, meg lesznek is! Lol sőt ma a kollégámat megkérdeztem jön e egy kicsit "lövöldözni" délután erre kérdi "mivel?" mondom Mohaa...tudod fps púpú hálóba! "Az meg mi?" még sose látott olyat....25éves!
  • Roger6
    Köszi a segítséget Pocok, máris nyugodtabban alszok.
  • solo
    Fos.
    EddÍg mind az volt.Ez sem lesz jó:L
  • CheAteR88 #64791
    kell kölcsön?:)
  • PunkZoli
    bejelentkezett a suliban a buzi
  • Nitramk
    Sztem annyira nem hülye ő sem h kölcsönadja.
  • Roger6
    Elmondanád, hogyan lopták el? Hogy mások ne essenek ebbe a hibába. Levelet kaptál? Vagy kölcsönkérték? Vagy hogyan?
  • Borg
    Punkzoli tud segíteni, neki van ebben tapasztalata.
  • Nivea
    hát srácok ellopták az accom ugyh ha kérnék vkitöl vmit ne adjátok oda se 20 se 10 percre:D majd este visszaszerzem valagoy, de nem blokkoljatok buzik mert este viszszerzem!!! mia steam mailcime? köszi elöre is
  • kifli
    azt honnan tudom hogy működik? meg hogy is működik pontosan?
    a konzolba za van írva hogy tartsam lenyomva az inzertet meg delet ki meg bekapcs
  • kifli
    big tenksz ez kelett :)
  • Szega87
    HLSS
  • kifli
    jegyzettömb ^^
  • sakal6
    hello. milyen programmal lehet saját configot írni?
  • Guer
    kb
    meghivo jöhet :)
  • PunkZoli
    szingle, szkriptelt rókabőr, a multi meg úgy ámblokk egy rókabőr
    cod5
  • TheSmith
    Helo
    Nem tudja valaki hogy kell leszedni a steam-et mer újra lett rakva a windowsom és a programok telepítése és törlésénél már nincs benne és uninstall-ját se találtam.
  • armageddon666
    GaBenc. aszondja szar.
    ill ott a COD5 topic :D sokan mondják hogy szar ^^
  • Spészgószt
    Ello! Tolja valaki a COD5-öt??????
  • kifli
    cs:s-hez van valami plugin amivel rádión zenéket tudok lejátszani játék közben? olyanra gondolok mint az admin plugin megnyomok egy betűt előjön egy menü ahol tudok választani hangok közül amit aztán voice chat-be lejátszik
  • IcE TeE
    Van 2 meghívom a PREtorians-ra ! Írjon akinek kell.
    Valaki nem tud egy php-s kódot amivel a honlapomon galériát tudok csinálni? (Ami ingyenes)
  • FaceSeth
    MNB.hu
  • IcE TeE
    £1.75 az mennyi ft-ba ? 600ft körül ?
  • kifli
    valaki tudná nekem linkelni azt a bombtimer hangot ami badboys-on van?
  • CheAteR88 #64770
    senkinemérzi?
  • CheAteR88 #64769
    vki sg?
  • CheAteR88 #64768
    az meglehet:D
    de így legalább legfelül vannak a mappák:D
  • Borg
    Nem az kellett neki, hanem hogy ne 20 + meg 20 ! legyen a mappa nevében :DD
  • CheAteR88 #64766
    THX alll!!!!
    sikerült ez a geci......
    mase fogok aludni
    D:\Counter strike source kelllet neki:)
  • Spészgószt
    jah és a backup meg fölösleges mert eleve szar! Úgyhogy jobb is ha nem csinálsz róla
  • Spészgószt
    nem kell azt keresni.....ott van a steam mappában!!!
  • kifli
    de sart->keresés->clientregistry.blob kitörlöd de elötte csinálsz róla egy backupot és kész
  • Spészgószt
    A steam mappát meg fölösleges átnevezni, mert pont a clientregistry.blob miatt ismerné fel a gamékat, de mivel kitörlöd, nem látja a te mappáidat és elkezd újat csinálni, de mivel nem törölted ki (a mappákat csak a blobot) és nem nevezted át ezért sitty sutty kész is lesz annyival hogy generál egy ÚJ clientregistry-t, aztán steam restart és lehet játszani
    a többi duma csak woodoo! ennyi erővel azt is beírhatná valaki hogy ha fejen állsz telepítés közben akkor sose lesz vele többet baj, és ha még egy 66 napos csirke vérét is ráfolyatod a f@xodra, mindíg állni fog!
  • kifli
    nemtudom mi az mondom most olvastam :)
  • Spészgószt
    Azt ne mond, hogy még ezzel nem próbálkoztál!!!!
  • CheAteR88 #64759
    taglald pls nekem ezt a client registry-t
  • Spészgószt
    Nekem régebben volt ilyen és a clientregistri.blob törlése seggített rajta! asszem!
    A C:-n meg a winfos mellett alig hagyni helyet nagy balgaság!!! Én egyszer szoptam be az AA-val fél év ki is maradt miatta :( sehogy nem bírtam kicsomagolni a rohadék tempbe mert kevés volt a hely és nem lehetett neki más helyet megadni :P
    Amúgymeg particionmagic segít mindenen!!!
  • kifli
    hozzászólásokban láttam:
    Szevasztok makonyák!

"Nem kell ujrainstallálnod a steamet, utánaolvasgattam valve oldalon, elég, ha átnevezed a gyökérben azt a mappát "games"-re amiben a steam található, de utána törölj egy clientregistry.blobot is, majd restart steam.

gy.k.: D:\Játékok\steam helyett D:\Games\steam (D meghajtó-betűjel lehet bármi)"