73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • sharpwrz
    köcce
  • PunkZoli
    zombie panic, store ban beírod, és ingyenes mod, ami a steamről leszedhető
  • sharpwrz
    Nem volt learva, épp az a bajom!
    Am van vmi Zombie mod, vagy micsoda, azt nem tudjátok honnan tudom lehuzni?
  • Lacccca
    Ahhoz a modd futtatáshoz szükséged lesz Eventscriptre is és ahonnan letöltöd le van mindig írva hogy hova kell bemásolni.
  • sharpwrz
    Az egy mod a gamehoz...Ilyen kiterjesztésbe van, csak szöveg van beleírva, és nem tudom, hova kewll bemásolni, h mukodjon
  • Lacccca
    NEm tom, nem emlékszem rá, de lehet hogy még oda is szóltunk
  • Nivea
    nem! a minimum amit elvárok töled az 1.6, source, organe box. asszem enyi elég lenne már
  • Spészgószt
    Na bazze akkor ti jöttetek szembe a Kazincy utcán (vagy 8an) amikor épp oda tartottam! Én a járdán haladtam a kedvesemmel amikor vagy 8 sutyerák sétált az útközepén hangosan tárgyalva hogy "Na bezze mi legalább ott voltunk..." szöveggel...asszem reméltem hogy még lesz ott valaki, de amikor bent szétnéztem csak normális arcokat láttam semmi elvetemült kockafej... bevertünk még pár sört ott barátnőmmel aztán hazaléptünk, meg amúgyis bezárt a Bobek
  • Gunner
    egy cafe acc jó lesz ?
  • Nivea
    senki nem ad egy fullos accot szülinapom alkalmábol?
  • nesto
    LAN-ozni szeretnénk három géppel. Kettőn XP van, egy gépen pedig Vista. Az lenne a kérdésem, hogy a Vista-s géppel mért nem tudok szervert csinálni? Létrehozom a játékot de a másik kép XP-s gép nem látja. Fordítva működik, de Vista-s szervert nem látják. Ha valaki tudná a megoldást, kérem írjon! Gondolom a windows-ba kell valami hálózati beállítást átállítani. Hálózat felderítése ON, Fájlmegosztás ON, Nyilvános mappa megosztása ON, Megosztás jelszavas védelemmel OFF, Médiafájlok megosztása OFF. Így van most de nem megy.
  • otto13
    Thx!
  • Lacccca
    Nem.

Dsl:
    a .py = smx
    A .py az az EV pluginjeinek a kiterjesztése.
    MEg azért is ez a neve mert Pythonba lett megírva.
  • kifli
    vac kibasz ha skineket használok fegyverekhez?
  • otto13
    *.py ? az meg mire jó?
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Elindult a játék! A régi tört verzió kavart be, de xptelepítés után már jó volt!

Most viszont olyan kérdésem lenne, h a *.py kiterjesztésű modokat hova kell bemásolni?
  • sharpwrz
    Eredeti van meg, mondjuk előzőleg a letöltött volt feltelepítve...lehet bekavar nekijje

am most ezt írja ki:

Missing key/value separator ('=') in line: SteamAppUser=yourr username in steam
  • Nivea
    srácok mi a hibabejelentö mailcim? merta supoprt már lejárt a copyright-röl meg nem válaszolnak...
  • solo
    Vedd meg, már nemdrága . sima source 4500.
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Én kapok egy ilyen hibaüzenetet, mikor inditanám a játékot:

SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e648) failed with error 108:
    The local Steam Service is not running

Ez mitől lehet?
    A FAQ-ot meg nekem nem nyitja meg...vagy nektek sem?
    Előre is köszike
  • Lacccca
    Pedig vártunk. meg még pár más embert is aki jelezte hogy jön aztán mégse.
    Amugy jó volt. Mivel nem voltunk sokan (8 ember) kb fél 11ig ott voltunk aztán húztunk kajálni majd utána bejöttünk hozzám a koleszba inni zenét hallgatni meg pofázni. Röviden ennyi.
  • Nivea
    bazzee ot voltam a 78as troli megálojába és kerestema szaros helyet de nem találtam ugyh inkább elmentem jo kis grindcore koncertre:)
  • rayman12
    van 1 kis gondom nem tok berakni ujj mapokat vagyis tom hogy kell berakni meg ienek elis inditom de a töltés leál kidob a játékbol és azt írja hogy unable nav.file. mi a probléma???
  • armageddon666
    www.steampowered.com
  • solo
    Nahm, ezért nem megyek, mert én verőlistás vagyokXD
  • Lacccca
    Na én elindultam talira.
    Aki jön azzal majd ott találkozunk.
    Remélem nem lesz senki aki pofonnal nyitna majd felém mert azt kénytelen leszek viszonozni
  • Spészgószt
    ennyi!
    Utvonalterv-be meg ha beírod a pontos időt amikor menni akarsz akkor még a menetrendet is összeegyezteti az átszállásokkal és úgy írja ki!
  • armageddon666
    hát... nem... múltkor néztem hogy hogy vinne el Pecsába innen... körbeküldött a fél városon -.- valami 4 átszállást mondott... ezzel szemben 1 átszállással ott vagyok :\
  • GaBenc
    Sokat tanultunk egymástól. Ez volt a lényeg. Meg az egyeztetés is sokat segített...azt hiszem.
  • otto13
    Igaz :)thx!
  • 5w0rdf15h
    www.sg.hu részt töröld ki a linkből
  • otto13
    Csak nekem nem működnek a linkek? #64843,#64841
  • Gunner
    ja és azért irja be elé sg.hu-t mert nem irod ki elé h "http://"
  • Gunner
    sztem bkv saját útvonaltervezője talán jobb, nem? :) link
  • Spészgószt
    hopp az amúgymeg elé bekerült az sg.hu is de hogy???
  • Spészgószt
    BP. VII.ker Kazinczy utca 54 (talán) :) a Király utca sétáló része felőli végén van a jáccótér mellett. BKV-val attól függ honnan jössz! De az Astóriától és a Deák tértől kb 10 perc séta MAX (talán a Deák még közelebb is van) . De a Blahától se sokkal több. Vagy trolival a Király utcában a templomnál kell leszállni, mielőtt rákanyarodik a Nagymező utcára. Amúgymeg
  • Nivea
    a cim mi? h jutok el oda bkv-al? még nem biztos csak lehet h beugrok h végig köszönjek rajtatok!
  • Lacccca
    Köszönöm a beszélgetést.
  • GaBenc
    Állok elébe. [email protected]
    MSN, itt elérsz.
  • Lacccca
    Gabenc olyan szívesen elbeszélgetnék veled a véleményedről most, de sajna nincs meg a lehetőségem.

Nehogy azt hidd lehurrogni akarlak, ez eszemben sem volt.
    Csak jó lenne tisztázni a dolgokat hogy én mit gondolok rólad és te rólam, meg az eseményekről mostanság.