73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • qkackagabika
    Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni az elmúlt héten fellépő problémámra. Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra, elindítva a source-ot kiírta, hogy a játék nem érhető el, próbáljam meg késöbb. Késöbb sem lett jobb! A steam letölt felrak, a játék újra felrak, de a hiba még mindig fennállt. Most még mindig ugyanezt írja ki, Van valakinek valami építő jellegű ötlete, mit kéne még megpróbálni? Illetve, mit kéne beállítani? (Amiket leteszteltem és amiktől biztos nem lehet a probléma!!!! : Vírusírtó, Tűzfal, Internetkapcsolat, Windows, Steam, Játéktöredezettség....)

Légyszi ha tudtok segítsetek!
    Köszönöm
  • buuu2
    Account kéregetőket bannra javaslom majd a facén.
  • buuu2
    ellenben ha van olyan ember aki ismeri a pénzfa titkát vagy esteleg 20000 okat pösöl annak meg adjátok meg a számom. klonoznám
  • buuu2
    champer krisz

account kell?
    mennyé emeld meg a segged dógozzá oszt vegyé egyet, majd keress meg és add kölcsön.

felháborító hüle gyerek
  • Lompi73
    Kicsit el van ferdülve a világotok!
    Lopjátok az accot, meg más játékot, itt meg nem győzitek fikázni a csalókat!

Tiszta sor, hogy míg ki nem derül tetszik e a játék addíg demó vagy tört.
    Ezt sztem mindenki így csinálja de megkéne venni, és csak ha te tiszta módon szerzett játékkal játszol akkor kéne csak fikáznod a csalókat.
  • balvin
    egyébként ez a "This game is currently unavailable" hiba mi alapján szelektálja hogy ki játszhat és ki nem? nekem még sose volt
  • balvin
    "akkor felpatcheli"
    "The Game is currently Unavailable .Please Try again another time"
    "haveromnak odaadtam az accom"
    melyik részletből következtettél a tört cs-re?
  • Narxis
    lol :D:D
  • solo
    Buzie: D
    Valameik nap lett volna x360 hoz ingyé fifa 09 em.: D100 ért el is lehetett volna adni: D
    Europarkba 360 ból kivettem, azt inkább visszatettem.
    Kiis b@sztak onnan minket XD
  • Spészgószt
    Nekem eddig megvan minden régi sőt antologyból 2 is van mert kiloptam egy cdkeyt de sajna nem működött az eredeti dvd nélkül így nyúltam egy dvd-t is (szintén Tesco gazdaságos CS )
  • Nivea
    200 ft a hl1 én megvenném ha lenne accom!:D régen sokat jáccotam vele de sajnos a cd tönkre ment:S
  • illes95
    bocs már emgvettem :D TESCOBA 7,5k ért szval ,... :)
  • Spészgószt
    Vedd meg és jó lesz !
  • kifli
    jó kis map van benn őzike megminden ^^
    asszem felkerül szeróra...
    vannak még ilyen 3dmike mapok?
  • illes95
    ahh szőke msot olvastam vissza :D bocs Noob avgyok még : Legutóbbi utpdate óta ez jöhet elő az esetben ha nem a windowos particióra van telepítve a steam, vagy ha oylan mappában van hogy "Játék".

Megoldás:
    1. létrehozol egy "Games" mappát azon a partíción amin nincs windows
    2. megkeresed a "Steam" mappát majd kivágással áthelyezed a "Games" mappába
    3. belelép a "Steam" mappádba és kitörlöd a clinet.registry.blob filet
    4. Indítod és mindenki happy.

Tényleg Sikerült ezer Kösssz! CS:S for ever :D
  • Borg
    3dmike újabb gyöngyszeme:
    de_recon

Hétvégén mapteszt :)
  • illes95
    Hali lenne egy olyan Problémám... h mikor felrakoma CS:S me gmindent :D akkor felpatcheli és el akarom inditani azt irja h The Game is currently Unvaliable .Please Try again another time... ) Régen jó volt... mos tme gmár baszaxik :@ faszomkivan ilyenekkel... ujratettema windows t is de semi... ugyan ez van... nem tudom mitől haveromnak odaadtam aza ccom h probáljon CS:S ezni neki sikerült... akk nekem me gmi baja van ? : / aki tudja lécci segitsen..
  • fook
    Ja oksa :) Én is arra gyanakodtam hogy van adminslot :) Kösszi :)
  • Lompi73
    VAN!
    Ne akkor csatlakozz mikor csak a vipslot üres.
  • fook
    Hello :) Miért írja ezt serverre való kapcsolódáskor (néha) : You were disconnected for using a reserve slot? van valami megoldás?
  • P4czy
    Szerintem is sok érte a 4k. Nézdd meg, h ezek közül mi használható ténylegesen neten. Sok sikert amúgy az eladáshoz, ha összejön neked volt igazad (mindig az a jó ár amiért még el tod adni...)

Amúgy meg:
    Több mint 3 éve vettem 5k-ért cd-vel együtt a CS:S-s + HL2 accom.

ui.: A szombati találkozóért sry, el akartam menni, csak mindig akkor jön közbe vmi amikor az ember azt hiszi, h belehal a sok szabadidőbe...
  • Roger6
    "egy új steames CSS volt 2 hónapja kábé 4500froncsi" - és ki beszél itt CSS-ről? Te el sem olvastad, hogy mit akar eladni?!

Látom erre az írjunk helyesen dologra besértődtél rendesen. Bocs, hogy próbálok helyesen írni, tényleg nem akartam megbántani senkit ezzel, nem tudtam, hogy egyeseket ez ennyire megerőltet...
  • jozing
    figyelj, ez egy fórum! ha nagyon zavar a kis-nagy betű téma, meg az írásjelek, menj el és vedd meg az édesanyanyelvünk c. folyóiratot és ne a CSS fórumba cseszegessé másokat. sztem rossz helyen keresgélsz ha a nyelvtannal akarsz foglalkozni. a neve nem kispocok, hanem pocok. vagy az embert már nem tiszteljük annyira, h a feltűntetett nevén szólítsuk meg, neadjisten ne gúnyoljuk ki? kicsit szálj magadba. ja és várom az előadásodat a niovemberi édes anyanyelvünk taratlmából privát üzenetben, hamár ennyire nyelvtanról akarsz dumcsizni.

4000ft használtan. csak mondom h egy új steames CSS volt 2 hónapja kábé 4500froncsi, most meg még fel is ment a dollár. sztem nem kér érte sokat, de keveset sem. egy piaci ár, meg persze lehet vele alkudozni.
  • S8DJ
    mit vársz? azt hogy eladjam 500ft-ért?
  • Vajett Örp
    Nekem akarta, csak melényúlt :-)
  • Roger6
    Ezt most biztos jó helyre írtad? Életemben nem beszéltem veled.
  • krujger
    Baszod én is kértem mégsem adtad oda :) Elég fukar egy ember vagy.
  • kifli
    nekem nem tud valaki adni egy accot? csak egy warra kéne addig megadom az iwiw vagy az msn jelszavamat XD
  • CheAteR88 #64889
    deszemétvagy:D
    pedig mien szépen kérte:D
  • kifli
    és nemadat neki oda? csak egy kicsit kellett volna neki
  • Nitramk
    Hogy megfeleljen őfelségének:

Csak azért jársz ide h másokat cseszegess, vagy tényleg hozzá akarsz szólni a CSS-s témához? Mert nekem ugy tűnik az előbbi jobban megy. :)
  • Vajett Örp
    Srácok!Volt most egy kalandom!

CamperChris: szeva! tudnál nekem segíteni? életbevágóan fontos lenne
    Vájett Örp: mond
    CamperChris: hát annyi lenne hogy kellene most nekem egy account kölcsönbe maximum 7-10 percről lenne szó, nagyon fontos lenne ha gondolod enyémet is oda adhatom addig!
    Vájett Örp: :DDDDDDD
    Vájett Örp: vicces vagy
    Vájett Örp: jóccakát
    CamperChris: köszönöm Uram.

Marha! :DD
  • Roger6
    Pedig a második mondatodban már használtál nagybetűt, és elrontod egy olyan csúnya hibával, hogy nem raksz írásjelet a mondat végére? De már haladsz.
  • Nitramk
    megvannak. De nyugodtan hívhatsz dauernek is ha ugy tetszik :)
  • Roger6
    Akkor vedd meg kispocok.

(Egyébként Steam-en 25-30 dolcsi körül letöltheted az itt felsorolt összes játékot 10 perc alatt, és az tiszta acc, DVD sem kell hozzá. A nagybetűt nem ismered Kicsi?)
  • Nitramk
    mer miért? sztem pont hogy túl kedvező ár.
  • Nivea
    srácok nagykérésem lenne, mivel tudjátok h ellopták az accom és ajánlottak nekem egy sourcos accot egy 1.6osért cserébe, csak nincs 1.6osa accom. ha vkinek lenne régröl akkor megköszönném! puszi!(K)
  • Roger6
    Négyezeré' vaze? Sok sikert...
  • S8DJ
    Hellósztok!

Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következő játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Ha érdekel írj PM-t.

ár:4000Ft
  • hwik
    köszi!